Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. OK
Meillä viihdytään! Liity sinäkin joukkoomme.

Meille töihin

Sector Alarmin vauhdikkaan kasvun keskellä pidämme hyvää huolta kannustavasta ja innostavasta yrityskulttuuristamme. Olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja uramahdollisuuksien luomiseen aina työsuhteen alkumetreiltä lähtien. Jokainen uusi työntekijä saa kattavan perehdytyksen tehtäviinsä, organisaatioon ja tapaamme toimia. Työuran edetessä tarjoamme monipuolisia sisäisiä mahdollisuuksia koulutukseen ja valmennukseen työtaitojen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi. Vaalimme yrityksessämme hyvää tiimihenkeä ja olemme työyhteisö, joka kannustaa jäseniään itsenäisyyteen ja jatkuvaan kehittymiseen. Toiminnassamme keskeisiä ovat arvomme: asiakaslähtöisyys, jatkuva parantaminen, tavoitehakuisuus ja luotettavuus. Meille arvot eivät ole hienoja sanoja seinillä vaan tapa toimia ja olla arjessa. Asenne ratkaisee sovitko joukkoomme!
Me ♥ työntekijöitämme Työn ilo ja sitoutuminen ovat tärkeitä asioita viihtymisen ja hyvien työsuoritusten kannalta. Vuosittain toteutetaan kattava työntekijätutkimus, joka antaa yleiskuvan työntekijöiden kokemasta työn ilosta ja jota verrataan muihin yrityksiin. Sector Alarmin tulos ylittää keskiarvon reilusti. Sector Alarmille sitoutuneet, työstään nauttivat työntekijät ovat edellytys sille, että saavutamme yrityksen tavoitteet ja päämäärät.
SECTOR ALARM - YOUR SAFETY. OUR PASSION.
© SECTOR ALARM 2016