Burgerimestari Akseli Herlevin ravintolat suojaa Sector Alarm: ”Meillä on luotettu kumppani”

Akseli Herlevi tekee Suomen parhaat burgerit Naughty BRGR -ravintoloissaan ja luottaa Sector Alarmin hälytyspalveluun: ”Hälytysjärjestelmä lisää turvallisuuden tunnetta jokaisella.”

Akseli Herlevi tunnetaan intohimoisena hyvien burgerien ystävänä. Vahvaa uraa huippuravintoloissa luonut Herlevi nousi julkisuuteen Suomen Top Chef -ohjelmasta. Kisan kuluessa hän valloitti tuomariston muun muassa mehevillä burgereillaan – ja voitti koko kilpailun. Kun vielä katuruokatapahtumaa varten perustetun ravintolakojun burgerit saivat huikean suosion, oli suunta selvä: oman burgeriravintolan perustaminen.

Ensimmäinen Naughty BRGR -ravintola avasi ovensa Helsingissä vuonna 2015. Nyt Herlevin burgereita tarjotaan jo neljässä ravintolassa eri paikkakunnilla sekä kesätapahtumia kiertävässä ravintolarekassa.

”Iso vaiva, jos jotain tapahtuu”

Ravintolayrittäjälle on tärkeää pitää pyörät pyörimässä jatkuvasti. Nopeatempoinen työ vaatii, että kokonaisuus on kunnossa. Odottamattomiin tilanteisiin varaudutaan mieluummin ennalta kuin jälkijunassa.

- Koko ravintolalle on iso vaiva, jos jotain tapahtuu. Erilaiset vahingot tai ilkivalta ja muut tihutyöt voivat pahimmillaan aiheuttaa sen, että paikka pitää sulkea korjaustöiden ajaksi, sanoo Akseli Herlevi.

Kaikissa Naughty BRGR -ravintoloissa on käytössä Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, joka suojaa tiloja kokonaisvaltaisesti murroilta ja tulipaloilta. Jatkuvasti päivystävä hälytyskeskus saa välittömästi tiedon hälytyksestä ja selvittää tilanteen. Ravintoloiden keittiöt on varustettu lisäksi kiinteistön omalla palohälytysjärjestelmällä.

- Ravintolat ovat usein rakennuksen kivijalassa. Yläpuolella voi olla asuntoja ja majoitustiloja. On tärkeää pitää huolta omalta osalta kaikkien turvallisuudesta. Jos jotain tapahtuu, tilanne saadaan nopeasti haltuun, Herlevi sanoo.

Helppo tapa ehkäistä vahinkoja

- Valvonta on tärkeää etenkin silloin, kun ravintola on suljettu, mutta myös auki ollessa saattaa yllättäviä tilanteita tulla eteen. Hälytysjärjestelmä ennaltaehkäisee vahinkoja ja sen avulla voimme hallita tilannetta. Jos vahinko sattuu, siitä saadaan heti tieto ja voidaan valmistautua ja toimia tilanteen vaatimalla tavalla, Herlevi toteaa.

Akseli Herlevi on ollut tyytyväinen Sector Alarmin palveluihin. Hälytysjärjestelmää on helppo käyttää, joten se sujuu lähes huomaamatta ja kun vahingoilta on suojauduttu, henkilökunta voi keskittyä olennaiseen.

- Meidän on helppo viestiä henkilökunnalle, että meillä on tällainen luotettu kumppani, Herlevi toteaa.

- On kätevää, että kaikki on samasta paikasta. Sama käytäntö pätee kaikissa ravintoloissa ja henkilökunnan on helppo omaksua ja käyttää järjestelmää. Henkilökunta työskentelee välillä eri ravintoloissamme, joten arkea helpottaa, kun kaikkialla on samanlainen systeemi.

Kaikkien turvallisuudesta pidetään huolta

Burgerimies-ohjelmassa Herlevi kulkee ympäri Amerikkaa parhaiden burgereiden perässä. Kaikkein maukkaimmat burgerit syntyvät kuitenkin Herlevin omassa keittiössä.

- Meidän burgereiden maku on ihan poikkeuksellinen. Käytämme laadukkaimpia mahdollisia raaka-aineita. Meillä on todella ammattitaitoinen henkilökunta, jolla on ainutlaatuinen halu palvella.

Raaka-aineet ja reseptit ovat tärkeä osa onnistumista. Naughty BRGR –konseptin menestyksen ytimessä ovat myös oikea asenne ja henkilökunta, jonka työtä arvostetaan. Henkilökunnan – ja myös asiakkaiden – hyvinvointi ja turvallisuus ovat tärkeitä Akseli Herleville.

- Hälytysjärjestelmä lisää turvallisuuden tunnetta jokaisella. Jos jotain käy meillä on back up olemassa. Jokainen voi tuntea, että meistä pidetään huolta, Herlevi painottaa.

Lue lisää aiheesta
asiakastarina tero

“Halusimme hälytysjärjestelmän, jota voi hallita napin painalluksella”

Tero Hatva vaihtoi vanhan kameravalvonnan Sector Alarmin laajaan hälytysjärjestelmään, joka antaa suojaa muutakin kuin varkaita vastaan. Entisenä teollisuuden suojeluvalvojana Tero tietää, kuinka nopeasti pienikin kipinä roihahtaa tulipaloksi.

Puupino

Palohälytin havaitsi tulitikkuleikit ajoissa

Tavallinen arki-iltapäivä pirkanmaalaisen perheen kotona sai vaarallisen käänteen, kun pienten koululaisten tulentekoleikki meni pieleen. Sector Alarmin hälytysjärjestelmän ansiosta apu saatiin nopeasti paikalle.

Rappuset kellariin

”Hälytyskeskus näki, että joku siellä liikkui” – murtovaras iski kellariin

Asukkaat olivat matkoilla, kun espoolaiskotiin murtauduttiin kellarin ovesta. Murtautuja ei kuitenkaan päässyt kellaria pidemmälle, kun liiketunnistin laukaisi hälytyksen.

Hälytyskeskuksen henkilökunta

"Säikähdyksellä selvittiin” – 3-vuotias eksyi ulos, hälytys herätti isän

Oululaisperheen uusi hälytysjärjestelmä tuli heti tositarpeeseen, kun perheen 3-vuotias kuopus lähti keskellä yötä omille teilleen. Järjestelmä oli kytketty päälle, joten perhe heräsi hälytykseen, ennen kuin lapsi ehti kotipihaa kauemmas.

Kodittomien kissojen turvakoti

Kodittomien kissojen turvakoti on suojattu tulipaloilta

Osku, Astrid, Fauna, Fokkeri ja kymmenet muut karvatassut odottavat uutta kotia ja perhettä hämeenlinnalaisessa Kissakoti Kattilassa. Kissojen turvakoti on suojattu Sector Alarmin hälytysjärjestelmällä. ”Nukumme kaikki paremmin, kun tällaiset asiat on huomioitu”, sanoo Piia Santama, yksi Kattilan vapaaehtoisista.

Hälytyskeskuksen henkilökunta

Sähköpalo saatiin nopeasti haltuun – hälytysjärjestelmä reagoi heti

Aamuvarhaisella kukaan ei vielä ollut tullut töihin, kun oikosulku sai sähkölaitteen kärähtämään korjaamoyrityksen varastossa. Kaikeksi onneksi tilaan oli asennettu Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, joka reagoi välittömästi.

Lapsi käyttämässä laitteita

Uimaan, mummolaan ja välillä ollaan yksin kotona – näin sujuu koululaisten kesäloma

Koululaisten kesälomaan mahtuu monta mukavaa asiaa: leirejä, leikkipuistoja, matkoja ja mummolaa, mutta myös päiviä yksin kotona. Miten pieni koululainen saa lomapäivät kulumaan ja mikä tekee turvallisen olon? Omista kokemuksistaan kertovat 10-vuotias Matias ja 8-vuotias Emma.

Jussi Piha lastensa kanssa kotona

Perhe on turvattu kun isä edustaa Suomea pelikentillä: ”Loistava palvelu kokonaisuudessaan”

Tamperelainen Jussi Piha edustaa Suomea salibandymaajoukkueessa. Hän on myös kolmen pienen lapsen isä, jolle on tärkeää, että koti ja koko perhe on turvattu peli- ja työmatkojen aikana. Nyt perheen kotia suojaa Sector Alarmin hälytysjärjestelmä.

Minea Blomqvist-Kakko golfaamassa

”Palvelu tuo turvaa” – Minea Blomqvist-Kakko arvostaa turvallisuutta kotona ja golfkentillä

Minea Blomqvist-Kakko on golfammattilainen ja perheenäiti, jolle turvallisuus on tärkeä asia. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä suojaa golfperheen kotia paloilta ja murroilta silloinkin, kun perhe viettää aikaa matkoilla ja pelikentillä.

Aamiaispöytä tyhjillään

Perheenisä nukkuu paremmin: ”Hälytysjärjestelmä tuo turvaa koko perheelle”

Viiden ihmisen, kahden kissan ja yhden koiran helsinkiläiskoti kokeili testiryhmässä Sector Alarmin hälytysjärjestelmää. Perheen isän mukaan hälytysjärjestelmä auttaa nukkumaan rauhallisemmin – ja myös kertoo, jos koululaiset ovat nukkuneet pommiin.

Bettina ja Dara

”Rakas perheenjäsen on yksin kotona” – lemmikin turvana on kodin hälytysjärjestelmä

Maalaismaisemissa mukavia koiranpäiviä viettävä Dara-staffi on niin ihmisrakas, että se ottaisi jopa kutsumattomat vieraat iloisesti vastaan. Kun naapurit ovat kaukana ja koira yksin kotona, on palosuojaus erityisen tärkeää. Daran ja isäntäväen turvana onkin kodin hälytysjärjestelmä.

Muut aihealueet