Tilaa kodin hälytysjärjestelmä nyt ja saat valvontakameran kaupan päälle! *

Kodin hälytysjärjestelmän aloituspaketti 149 € ja valvontakamera kaupan päälle.

 

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausimaksusta - jopa 5 %.
Palvelun kuukausihinta kampanjapaketin laitteistolla sekä yhdellä valvontakameralla on 48,80 €/kk (ilman valvontakameraa 44,90 €).

 

Täytä lomake, niin soitamme sinulle ja kerromme lisää.

Kodin hälytysjärjestelmä valvontakameralla

Kodin hälytysjärjestelmä

TARJOUS! Tilaa kodin hälytysjärjestelmä nyt 149 € ja saat valvontakameran kaupan päälle!

 

Kampanjaspakettiin kuuluu keskusyksikkö, käyttönäppäimistö, 1 kameratunnistin, 1 savuilmaisin, ovitunnistin, älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytystarrat. Hälytysjärjestelmä kytketään hälytyskeskukseen, joka päivystää 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

 

Aloituspaketin lisäksi voit valita haluamasi valvontakameran kaupan päälle. Valvontakameroiden valikoimassa on ulkokamera, ovikellokamera sekä kaksi erilaista valvontakameraa sisätiloihin.

 

Hälytyspalvelu kampanjapaketin laitteistolla sekä yhdellä valvontakameralla on 48,80 €/kk (ilman valvontakameraa 44,90 €). Ei sitoutumisaikaa. Asiakasomistajana saat Bonusta koko kuukausimaksusta!

 

Palveluun kuuluu muun muassa:

  • Laitteiston asennus, käyttöönotto ja opastus
  • Yhteys Sector Alarmin hälytyskeskukseen 24/7
  • Maksuttomat vartijakäynnit
  • Mobiilisovellus, jonka avulla voit hallinnoida järjestelmää myös matkoilla

* Suojaa kotisi hälytysjärjestelmällä nyt ja saat valvontakameran kaupan päälle

Kodin hälytysjärjestelmän aloituspaketti 149 € ja valvontakamera kaupan päälle.

 

Tarjous on voimassa 10.5.-28.5.2021. Tarjous koskee vain Sector Alarmin uusia asiakkaita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 

Kampanjan aloituspakettiin kuuluu maksuton asennus sekä keskusyksikkö, 1 käyttönäppäimistö, 1 kameratunnistin, 1 savuilmaisin, 1 ovitunnistin, 1 älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

 

Aloituspaketin lisäksi voit valita haluamasi valvontakameran kaupan päälle. Valvontakameroiden valikoimassa on ulkokamera, ovikellokamera sekä kaksi erilaista valvontakameraa sisätiloihin.

 

Palvelun kuukausihinta kampanjapaketin laitteistolla sekä yhdellä valvontakameralla on 48,80 €/kk (ilman valvontakameraa 44,90 €). Mahdollisten lisälaitteiden määrästä riippuen kuukausihinta on enintään 49,90 €/kk. Videokamerat eivät kuulu enimmäiskuukausihinnan piiriin, vaan vaikuttavat korottavasti kuukausihintaan 3,90 €/tuote.

 

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kk-hinnasta! Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonus ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita jäsen-/asiointinumerosi asiakaspalveluumme ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.