Kyllä olen kiinnostunut!

Black Fridayn huipputarjous: aloituspaketti 0 € + kamera ja savuilmaisin kaupan päälle – säästä 677 €!

Hälytyspalvelu alk. 43,90 €/kk. Asiakasomistajana saat Bonusta kuukausimaksusta!

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Kodin hälytysjärjestelmä

Black Friday -tarjouksen aloituspakettiin kuuluu maksuton asennus sekä keskusyksikkö, 1 käyttönäppäimistö, 2 kameratunnistinta, 2 savuilmaisinta sisäänrakennetulla sireenillä, 1 ovitunnistin, 1 älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat. Hälytysjärjestelmä kytketään hälytyskeskukseen, joka päivystää 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

 

Kodin hälytysjärjestelmä valvoo palojen, murtojen ja monien muiden vahinkojen varalta. Järjestelmä kytketään hälytyskeskukseen, joka päivystää 24/7, vuoden jokaisena päivänä ja huolehtii avun silloinkin, kun sinä olet poissa.

 

Hälytyspalvelu alk. 43,90 euroa/kk (ilman sitoutumisaikaa).
Asiakasomistajana saat Bonusta koko kuukausimaksusta!

 

Palveluun kuuluu muun muassa:

  • Laitteiston asennus, käyttöönotto ja opastus
  • Yhteys Sector Alarmin hälytyskeskukseen 24/7
  • Maksuttomat vartijakäynnit
  • Mobiilisovellus, jonka avulla voit hallinnoida järjestelmää myös matkoilla

Tarjous ja -käyttöehdot

Tarjous on voimassa 14.–30.11.2020. Tarjous koskee vain Sector Alarmin uusia asiakkaita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kk-hinnasta! Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonus ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita jäsen-/asiointinumerosi asiakaspalveluumme ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.

Turvaa kotiin ja mökille kellon ympäri

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa tulipaloilta ja murroilta. Se tarjoaa turvaa myös monien muiden vahinkojen varalta: lisää järjestelmään vesi-ilmaisin, joka havaitsee vesivuodot jo varhaisessa vaiheessa tai lämpötilailmaisin, joka hälyttää, jos lämpötila nousee tai laskee liikaa.