S-Etukortilla jopa 5 % Bonusta kodin hälytysjärjestelmästä

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausimaksusta - jopa 5 %. Hälytyspalvelu alk. 44,90 €/kk (ilman sitoutumisaikaa).

Bonus kertyy koko kuukausimaksusta!

 

Täytä lomake, niin soitamme sinulle ja kerromme lisää.

Kodin hälytysjärjestelmä

Aloituspakettiin kuuluu keskusyksikkö, käyttönäppäimistö, kameratunnistin, savuilmaisin sisäänrakennetulla sireenillä, ovitunnistin, älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytystarrat. Hälytysjärjestelmä kytketään hälytyskeskukseen, joka päivystää 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

 

Hälytyspalvelu alk. 44,90 euroa/kk (ilman sitoutumisaikaa).
Asiakasomistajana saat Bonusta koko kuukausimaksusta!

 

Palveluun kuuluu muun muassa:

  • Laitteiston asennus, käyttöönotto ja opastus
  • Yhteys Sector Alarmin hälytyskeskukseen 24/7
  • Maksuttomat vartijakäynnit
  • Mobiilisovellus, jonka avulla voit hallinnoida järjestelmää myös matkoilla

Tarjous ja -käyttöehdot

Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonus ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita jäsen-/asiointinumerosi asiakaspalveluumme ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.

Turvaa kotiin ja mökille kellon ympäri

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa tulipaloilta ja murroilta. Se tarjoaa turvaa myös monien muiden vahinkojen varalta: lisää järjestelmään vesi-ilmaisin, joka havaitsee vesivuodot jo varhaisessa vaiheessa tai lämpötilailmaisin, joka hälyttää, jos lämpötila nousee tai laskee liikaa.