Suojaa kotisi ja hyödynnä S-ryhmän asiakasetu: aloituspaketti asennettuna 49 € (arvo 399 €)!

S-Etukortilla Bonusta
hälytysjärjestelmästä

Suojaa koti hälytysjärjestelmällä ja kerrytä Bonusta. S-Etukortilla hälytysjärjestelmän kattava aloituspaketti -75 %.

Hyödynnä etu ja säästä

Hyödynnä etu Hyödynnä etu

tai pyydä meitä soittamaan sinulle

Soita ja tilaa heti

09 4255 0654

Kodin hälytysjärjestelmä S-etukortilla

Suojaa kotisi kerrytä S-Bonuksia

Suojaa kotisi ja perheenjäsenesi tulipaloilta, murroilta ja vesivahingoilta asiakasomistajahintaan, ja kerrytä samalla S-Bonusta!

Palkittu aloituspaketti kotiisi asennettuna 49 € (arvo 399 €)

Ympärivuorokautinen hälytyspalvelu alk. 49,90 € / kk

Kerrytä Bonusta S-Etukortilla palvelumaksusta jopa 5 %

Lue arvosteluja Sector Alarmin hälytysjärjestelmästä

Hälytyskeskuksen valvoma hälytysjärjestelmä turvaa kotisi 24/7

Hälytyskeskuksemme päivystää 24/7 ja reagoi kodistasi tuleviin hälytyksiin alle 10 sekunnissa. Meillä on yli 25 vuoden kokemus kotien suojaamisesta sekä yli 650 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa.

24/7 päivystävä hälytyskeskus
Hälytyskeskus päivystää 24/7

Hälytysjärjestelmä on yhdistetty Sector Alarmin laatustandartoituun hälytyskeskukseen. Hälytyskeskuspäivystäjämme reagoivat hälytykseen keskimäärin alle 10 sekunnissa ja kutsuvat tarvittaessa paikalle virkavaltaa tai vartijan.

Maksuttomat vartijakäynnit
Maksuttomat vartijakäynnit

Hälytystilanteessa lähetämme tarvittaessa paikalle vartijan ilman lisämaksuja. Hoidamme hälytystilanteet alusta loppuun, ja mikäli et itse pääse paikalle, varmistamme, että kotisi jää suojatuksi.

Hoidamme asennuksen ja huollon
Asennus ja huolto sisältyy hintaan

Sinun ei tarvitse tietää mitään hälytyslaitteista tai niiden asentamisesta. Palveluumme kuuluu ammattilaisen tekemä turvallisuuskartoitus, laitteiston asennus, käyttökoulutus, laitteiston päivittäinen testaaminen, laitetakuu ja huolto.

Suojaa koti hälytysjärjestelmällä ja kerrytä samalla Bonusta. S-Etukortilla aloituspaketti vain 49 €.
Aikaa jäljellä:
Suojaa koti hälytysjärjestelmällä ja kerrytä samalla Bonusta. S-Etukortilla aloituspaketti vain 49 €.

S-Etukortilla Bonusta kodin hälytysjärjestelmästä!

Vain meiltä saat S-Bonusta myös kodin turvallisuudesta! Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä suojaa kotisi paloilta, murroilta ja monilta muilta vahingoilta. Hälytysjärjestelmä on yhdistetty jatkuvasti päivystävään hälytyskeskukseen, joka huolehtii tarvittavan avun paikalle hälytystilanteessa. S-ryhmän asiakasomistajana saat jopa 5 % Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausihinnasta!

 

Yale Doorman

Laajenna järjestelmää kätevällä älylukolla

Tee hälytysjärjestelmästäsi vieläkin parempi ja laajenna sitä Yale Doorman -älylukolla! Voit kytkeä hälytysjärjestelmän pois päältä samalla kun avaat ulko-ovesi numerokoodilla tai etänä älypuhelimellasi. Saat myös puhelimeesi ilmoituksen, kun lapsi tai puoliso on tullut kotiin, ja voit päästää vieraat sisälle helposti etäyhteyden avulla.

Ei avaimia! Sisään pääsee helposti koodilla, ja ovi lukittuu automaattisesti.

Avaa ovi etänä. Voit luoda avainkoodeja vierailijoille tai avata oven etänä sovelluksen kautta.

Sopii lemmikkitalouksiin, lemmikkipainike älylukon sisäkahvassa estää lemmikkiä avaamasta ovea.

Yale Doorman 3L -älylukossa on myös integroitu ovikello.

Älylukko myydään yhdessä hälytysjärjestelmän kanssa.

Hälytysjärjestelmä on myös tehokas palohälytinjärjestelmä

Optiset savuilmaisimet ja kameraliiketunnistimet muodostavat tehokkaan palohälytinjärjestelmän, joka varoittaa asukkaita jo tulipalon alkuvaiheessa, ja antaa mahdollisuuden pelastautumiseen ja palon rajaamiseen.

Palohälytysjärjestelmä on aina aktiivinen, vaikka kodin hälytysjärjestelmä olisi kytketty pois päältä.

Suojaa myös tyhjillään olevaa kotia – hälytyskeskuksemme reagoi aina välittömästi, ja todentaa tilanteen kameraliiketunnistimien avulla

Sarjaan kytketyt, erittäin herkät optiset savuilmaisimet hälyttävät kaikkialla kodissa

Me pidämme huolen, että savuilmaisimet ovat aina toimintakunnossa

Sector Alarmin palovaroitin havaitsee pienimmänkin määrän savua
Vesivuotovahti suojaa kodin

Laajenna aloituspakettia vesivuotoilmaisimilla

Astian- ja pyykinpesukoneen aiheuttamat vesivahingot ovat valitettavan yleisiä. Vuotava putki tai letku on saattanut valuttaa vettä hitaasti kodin rakenteisiin jopa vuosien ajan, ja vahingon korjaaminen on hidasta ja kallista. Vuotovahti varoittaa sinua ennen merkittävien vesivahinkojen syntymistä.

Vuotovahti havaitsee pienimmänkin vesimäärän tarkasti

Vuotovahti lähettää vesivuotoilmoitukset suoraan hälytyskeskukseemme

Sector Alarmin hälytyskeskus voi lähettää tarvittaessa paikalle vartijan pysäyttämään vesivuodot 24/7

Pieni ja kompakti vuotovahti sopii kodin kaikkiin tiloihin

Hälytyspalvelu päivystää ympäri vuorokauden ja pitää kotisi turvassa

Hälytyskeskus reagoi hälytyksiin välittömästi 24/7

Kotiin tai mökille asennettava hälytysjärjestelmä on yhteydessä Sector Alarmin hälytyskeskukseen. Olivatpa asukkaat kotona, töissä tai lomalla, hälytyskeskuksessamme reagoidaan välittömästi murtoyrityksiin, tulipaloihin ja vesivuotoihin, ja hälytetään tarvittaessa paikalle apua.

Hälytysjärjestelmäsi on yhdistetty hälytyskeskukseemme, jossa ammattitaitoiset päivystäjämme ovat valmiudessa 24/7.

Reagoimme välittömästi murtoihin, tulipaloihin, vesivuotoihin ja hätähälytyksiin, ja kutsumme tarvittaessa apua paikalle.

Hälytyspalveluun kuuluu ilmaiset vartijakäynnit ja henkilökohtainen palvelu kaikkina vuorokauden aikoina.

Tarjousehdot

Kodin hälytysjärjestelmän asennus (sis. aloituspaketin laitteet) 49 € (arvo 399 €). Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Asennusmaksusta voi hakea verottajalta kotitalousvähennystä.

 

Aloituspakettiin sisältyy keskusyksikkö, käyttönäppäimistö, kameraliiketunnistin, savuilmaisin, 1 kpl ovi-, ikkuna- ja tärinätunnistinta, 5 kpl avaimenperätunnistetta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat. Saat myös käyttöösi Sector Alarmin helppokäyttöisen puhelinsovelluksen.

 

Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta asennettuina. Palvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 49,90 €/kk. Aloituspakettia voi laajentaa tarpeen mukaan erilaisilla lisälaitteilla voimassa olevan hinnaston mukaan. Lisälaitteiden määrästä riippumatta kuukausimaksu on uudelle asiakkaalle korkeintaan 59,90 €. Sector Alarm pidättää oikeuden tarkistaa kuukausihintoja vuosittain.

 

Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonus ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Lisätietoa osuuskauppasi bonustaulukosta ja Bonuksen kertymisestä löydät täältä. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita S-ryhmän jäsen-/asiointinumerosi lomakkeella ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.

 

Asiakasomistajaksi tunnistautumisen yhteydessä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn bonusyhteistyön edellyttämässä laajuudessa, ja annat suostumuksesi siihen, että Sector Alarm luovuttaa SOK:lle Bonuksen maksamista varten nimesi, henkilötunnuksesi ja tiedon Bonusta kerryttävistä maksuistasi. Tiedot tarvitaan jäsen-/asiointinumeron tarkistamista varten sekä Bonusta kerryttävien tuotteiden ja palveluiden maksujen euromäärän kirjaamiseen bonusostokseksi SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.

Hyödynnä etu Hyödynnä etu