Hälytyskeskuspäivystäjä

Helsinki

Hae tästä

#sectoralarmstaff

 

Meillä on positiivinen porukka, hyväntuulinen tunnelma ja energinen tekemisen meininki. Olemme vahvassa kasvussa ja teemme koko sydämellä työtä turvallisempien kotien puolesta. Nyt etsimme Pitäjänmäen pääkonttorille hälytyskeskustiimiimme kokoaikaista työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen sekä erikseen töihin kutsuttavaa päivystäjää vastaanottamaan ja käsittelemään erilaisia hälytyksiä sekä suorittamaan ennalta sovittujen toimenpideohjeiden mukaiset toimenpiteet. Palvelet asiakkaita luontevasti ja asiakaskeskeisesti puhelimitse.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi

järjestelmällistä työskentelytapaa

ratkaisukeskeistä asennetta

joustavuutta työskentelyaikojen suhteen


Eduksesi luemme aiemman kokemuksen hälytyskeskustyöstä tai turvallisuusalalta. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia. Tarvitset työssäsi myös englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito luetaan eduksesi.

 

Miksi juuri meille kannattaa tulla?

 

Meillä viihdytään. Henkilöstötyytyväisyyskyselyissä saamme huipputuloksia ja moni on sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Teemme Suomea koti kodilta turvallisemmaksi paikaksi elää ja se antaa vahvan merkityksen jokaiseen työpäiväämme. Työsuhde-etuihimme kuuluu kiinteän kuukausipalkan (vartiointialan TES) lisäksi täydentävä, suoritusperusteinen tavoitebonus sekä työterveyshuolto Terveystalossa. 

 

Tärkeitä faktoja

 

Tehtävä on määräaikainen, 31.08.2020 saakka ja sisältää koeajan. Tarjoamamme työtehtävä on kokoaikainen, 120 työtuntia kolmea viikkoa kohden. Työ on kaksivuorotyötä vuorokauden kaikkina aikoina ja toivomme, että vaihtelevat työajat sopivat elämäntilanteeseesi. Koska toimimme turvallisuusalalla, valitusta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys.

 

Määräaikaisen työsuhteen lisäksi etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen erikseen työhön kutsuttavaa päivystäjää. Työ on kaksivuorotyötä vuorokauden kaikkina aikoina ja toivomme, että vaihtelevat työajat sopivat elämäntilanteeseesi. Koska toimimme turvallisuusalalla, valitusta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys.

 

Lisätietoja tehtävästä saat ARC Manager Aleksi Äijöltä numerosta +358 40 534 0475 maanantaina 10.02. klo 12 - 14 ja perjantaina 14.02. klo 12 - 14 tai sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@sectoralarm.fi

 

Jos suomalaisten kotien ja perheiden turvallisuus tuntuu myös sinusta arvokkaalta työltä, hae tehtävää oheisella lomakkeella mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 26.02.2020. Täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia.