Myyntipäällikkö

Seinäjoki

Hae tästä

Asiakaslähtöistä työtä ja parhaita tuloksia huipputiimissä

#sectoralarmstaff 

 

Etsimme myynnistä innostunutta henkilöä, joka on valmis ottamaan seuraavaan stepin urallaan! Pääset tekemään töitä tärkeän ja merkityksellisen asian puolesta turvallisuuden parissa. Mikäli sinä haluat olla hyvä esikuva tiimillesi ja luotsata heitä kohti parhaita tuloksia, olet etsimämme henkilö!

 

Me Sector Alarmilla teemme Suomea koti kodilta turvallisemmaksi paikaksi elää ja se antaa vahvan merkityksen jokaiseen työpäiväämme. Meillä myös viihdytään töissä ja siksi moni työntekijämme onkin sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Tarjoamme tueksesi sitoutuneen ja positiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden olla mukana kasvuyrityksen menestystarinassa. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja kehittymismahdollisuuksiin, teemme asioita yhdessä ja palkitsemme tuloksekkaasta työstä. Kannustava palkkamallimme tarjoaa loistavan ansaintamahdollisuuden koostuen pohjapalkasta sekä provisiosta ilman provisiokattoa. Lisäksi tarjoamme luonnollisesti kaikki tarvitsemasi työkalut, kuten puhelin- ja autoedun sekä työsuhde-etuina työterveyshuollon Terveystalossa, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

 

Sinä myyntipäällikkönä

 

Pääset itse rakentamaan myyntitiimisi, jonka päätehtävä on uusasiakashankinta alan johtavien tuotteiden ja palveluiden parissa Seinäjoen alueella. Tehtävän focus on tiimisi valmentamisessa ja kehittämisessä sekä myyntityön tavoitteellisessa johtamisessa. Monipuolinen työtehtävä sisältää luonnollisesti myös työn suunnittelua, rekrytointia, raportointia sekä muita juoksevia rutiineja. Myyntipäällikkönä parhaisiin tuloksiin meillä yltää motivoitunut myynnin kokemusta jo hieman kerryttänyt, ihmisläheinen tiimipelaaja. Uusi myyntipäällikkömme kokee intohimoa muiden auttamista kohtaan ja haluaa itse myöskin esimerkillisesti johtaa tiimiään näyttöjen kautta. 

 

Lue Oulun myyntipäällikkönä aloittaneen Artun tarina: https://fi.sectoralarm.fi/blogi/arttu-loysi-myyntityosta-oman-juttunsa

 

Toivomme sinulta:

 

Aiempaa kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta

Hyviä vuorovaikutus- ja tiiminvetotaitoja sekä kykyä innostaa tiimiäsi

Aktiivista ja tuloshakuista asennetta sekä liiketoimintalähtöisyyttä

Oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä

Mahdollisuutta työskennellä iltaisin

 

Olisiko tämä seuraava askel urallasi? 

 

Jos suomalaisten kotien ja perheiden turvallisuus tuntuu myös sinusta arvokkaalta työltä, hae tehtävää oheisella lomakkeella mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. (Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia. Koska toimimme turvallisuusalalla, valitusta henkilöstä suoritetaan turvallisuusselvitys. 

 

Lisätietoja tehtävästä saat aluemyyntipäällikkö Nicholas Madsenilta puhelimitse numerosta +358 407367968 arkisin klo 10-17 välillä tai sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@sectoralarm.fi.