Strawberry jäsentarjous: kodin hälytysjärjestelmä 0 € (arvo 399 €)! Strawberry jäsentarjous: Aikaa jäljellä

Strawberry jäsentarjous:
Hälytysjärjestelmä 0 € (arvo 399 €)

ja lisäksi 30 000 palkintopistettä!

Hyödynnä jäsentarjous!

Tartu tarjoukseen Tartu tarjoukseen

tai pyydä meitä soittamaan sinulle

Soita ja tilaa heti

09 4255 0654

Hyödynnä jäsentarjous

Hyödynnä jäsentarjous!

Varmista huoleton loma ja suojaa elämäsi tärkeimmät asiat tulipaloilta sekä murroilta nyt erikoishintaan:

Kattava aloituspaketti 0 € (suositushinta 399 €)

30 000 palkintopistettä

Uudistettu, entistä laajempi hälytyslaitteisto

Bonusta S-Etukortilla palvelumaksusta (alk. 49,90 €/kk)

Täydellinen avaimet käteen -turvapalvelu
24/7 päivystävä hälytyskeskus
Hälytyskeskus päivystää 24/7

Hälytysjärjestelmä on yhdistetty Sector Alarmin laatustandartoituun hälytyskeskuksen. Hälytyskeskuspäivystäjämme reagoivat hälytykseen välittömästi ja kutsuvat tarvittaessa paikalle virkavaltaa tai vartijan.

Maksuttomat vartijakäynnit
Maksuttomat vartijakäynnit

Hälytystilanteessa lähetämme tarvittaessa paikalle vartijan ilman lisämaksuja. Hoidamme hälytystilanteet alusta loppuun, ja mikäli et itse pääse paikalle, varmistamme, että kotisi jää suojatuksi.

Hoidamme asennuksen ja huollon
Sisältää laitteiden ylläpidon

Sinun ei tarvitse tietää mitään hälytyslaitteista tai niiden asentamisesta. Palveluumme kuuluu ammattilaisen tekemä turvallisuuskartoitus, laitteiston asennus, käyttökoulutus, laitteiston päivittäinen testaaminen, laitetakuu ja huolto.

JÄSENTARJOUS: Hälytysjärjestelmä 0 € ja lisäksi 30 000 palkintopistettä!
Aikaa jäljellä:
JÄSENTARJOUS: Hälytysjärjestelmä 0 € ja lisäksi 30 000 palkintopistettä!
Hälytyskeskuksemme reagoi hälytyksiin välittömästi 24/7

Välitön reagointi 24/7

Hälytyksen sattuessa saamme tiedon tapahtuneesta välittömästi ja hälytyskeskuksemme päivystäjät ryhtyvät toimeen heti. Keskimääräinen reagointiaikamme on vain 10 sekuntia.

Välitön reagointi varas-, palo- ja hätäpainikkeen hälytyksiin

Ilmaiset hälytyskäynnit, henkilökohtainen palvelu ja tuki

Hälytyskeskuksemme valvoo 24/7

Havaitsee savun, tulipalon varhaisimman merkin

Savu on yleensä ensimmäinen merkki tulipalosta. Erittäin herkät palovaroittimemme pystyvät havaitsemaan pienimmänkin määrän savua. Näin saat tiedon asiasta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja säästät tärkeitä sekunteja.

Äärimmäisen herkkä – havaitsee pienimmänkin määrän savua

Yhdistetty pimeänäköominaisuudella varustettuun kameratunnistimeen, mikä takaa välittömän savun ja tulipalon todentamisen

Hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi

Sector Alarmin palovaroitin havaitsee pienimmänkin määrän savua
Lue arvosteluja kodin hälytysjärjestelmästä ja Sector Alarmin palvelusta
Ota kuvia kotoasi, kun itse olet muualla

Ota kuva kotoa

Kameratunnistin ottaa kuvia tunnistaessaan liikettä. Hälytystilanteessa kamera lähettää kuvat automaattisesti hälytyskeskukseemme ja näin voimme reagoida tilanteisiin välittömästi. Kun hälytysjärjestelmä on aktivoitu, voit myös itse ottaa kuvia kotoasi Sector Alarm -sovelluksen avulla.

Erittäin herkkä infrapunatunnistin tunnistaa liikkeen jopa yöllä

Kamera on yhdistetty Sector Alarm -sovellukseen turvallisen pääsyn varmistamiseksi

Mukautettava herkkyys – olemme ottaneet huomioon, että kotonasi saattaa olla lemmikkejä

Miksi valita Sector Alarm?

Tarjoamme runsaan 25 vuoden kokemuksella turvaa yli 650 000 asiakkaalle eri puolilla Eurooppaa. Asiakaspalvelumme on saanut arvosanaksi 4,8/5 tähteä. Reagoimme välittömästi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin oman hälytyskeskuksemme, kattavan palvelumme ja huippuluokan tekniikkamme avulla.

Miksi valita Sector Alarm?

Välitön reagointi Hälytyskeskuksemme auttaa 24/7 ja reagoi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin vain muutamissa sekunneissa.

Erinomaista asiakaspalvelua Turvallisuutesi perustuu siihen, että olemme valmiina auttamaan sinua, kun tarvitset meitä. Olemme saaneet asiakastyytyväisyyden arvosanaksi 4,8/5 tähteä.

Kattava palvelu Selkeä palvelukokonaisuus, ei piilokustannuksia. Tarjoamme hälytysjärjestelmälle kattavan tuotetakuun sekä ilmaiset huollot, vartijakäynnit ja uudet paristot. Sopimuksessa ei ole vähimmäiskestoa.

Kokonaisvaltaista turvaa Puheyksiköiden ja valvontakameroiden avulla voimme hätätilanteessa pitää yhteyttä sinuun. Lisäksi voimme ilmoittaa murtovarkaille hälytyksen laukeamisesta. Lähetämme tarvittaessa paikan päälle pelastusviranomaiset, mikä säästää tärkeitä sekunteja.

Luotettava Kotiisi asennetulla hälytysjärjestelmällä on käytössä useita suojattuja yhteyksiä hälytyskeskukseemme. Testaamme hälytysjärjestelmän toiminnan monta kertaa päivässä.

Helppokäyttöinen Hälytysjärjestelmän käyttö on helppoa, joko perinteisellä käyttönäppäimistöllä, kauko-ohjaimella tai sovelluksella. Saat sovellukseen ilmoituksia kotisi tapahtumista, ja voit katsella kuva- ja videotallenteita.

Palkittua muotoilua Muotoilultaan ajattomat, naarmuuntumista kestävät tuotteet sulautuvat huomaamattomasti kotiisi. Palkittu iF Design Award (2023) ja RedDot Design Award (2022) -muotoilupalkinnoilla.

Toimivuuden tarkistus Tarkistamme hälytysjärjestelmäsi yhteyden hälytyskeskukseemme useita kertoja vuorokaudessa ja lisäksi hälytysjärjestelmä testaa laitteiston toiminnan jopa 100 kertaa vuorokauden aikana.

Tarjousehdot

Kodin hälytysjärjestelmän aloituspaketin asennus Strawberry -jäsenille nyt 0 € (suositushinta 399 €) ja lisäksi 30 000 palkintopistettä. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

 

Asennukseen sisältyvään aloituspakettiin sisältyy keskusyksikkö, käyttönäppäimistö, kameraliiketunnistin, savuilmaisin, 1 kpl ovi-, ikkuna- ja tärinätunnistinta, 5 kpl avaimenperätunnistetta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat. Saat myös käyttöösi Sector Alarmin helppokäyttöisen puhelinsovelluksen.

 

Palvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 49,90 €/kk. Sector Alarm pidättää oikeuden tarkistaa kuukausihintoja vuosittain. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se koskee vain Sector Alarmin uusia asiakkaita.

 

Strawberry -jäsenedun saaminen edellyttää Sector Alarmin hälytyspalvelun tilaamista. Bonuspisteet siirretään tilillesi 20 päivän kuluttua hälytysjärjestelmän asennuksesta.

 

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kuukausihinnasta! Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonus ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita jäsen-/asiointinumerosi asiakaspalveluumme ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.

Tartu tarjoukseen Tartu tarjoukseen