Nordic Choice Club -tarjous:
Hälytysjärjestelmä 49 €

ja lisäksi 30 000 palkintopistettä!

Hyödynnä Club -tarjous

Pyydä tarjous Tartu tarjoukseen

tai pyydä meitä soittamaan sinulle

Soita ja tilaa heti

09 4255 0654

Hyödynnä Nordic Choice Club -tarjous!

Hyödynnä Club -tarjous!

Varmista huoleton loma ja suojaa elämäsi tärkeimmät asiat tulipaloilta sekä murroilta nyt erikoishintaan:

check mark

Kattava aloituspaketti 49 € (suositushinta 399 €)

check mark

30 000 palkintopistettä

check mark

Uudistettu, entistä laajempi hälytyslaitteisto

check mark

Bonusta S-Etukortilla palvelumaksusta (alk. 49,90 €/kk)

CLUB -TARJOUS: Hälytysjärjestelmä 49 € ja lisäksi 30 000 palkintopistettä!
Aikaa jäljellä:
CLUB -TARJOUS: Hälytysjärjestelmä 49 € ja lisäksi 30 000 palkintopistettä!
Lue arvosteluja Sector Alarmista
Hälytyskeskuksemme reagoi hälytyksiin välittömästi 24/7

Välitön reagointi 24/7

Hälytyksen sattuessa saamme tiedon tapahtuneesta välittömästi ja hälytyskeskuksemme päivystäjät ryhtyvät toimeen heti. Keskimääräinen reagointiaikamme on vain 10 sekuntia.

check mark

Välitön reagointi varas-, palo- ja hätäpainikkeen hälytyksiin

check mark

Ilmaiset hälytyskäynnit, henkilökohtainen palvelu ja tuki

check mark

Hälytyskeskuksemme valvoo 24/7

Ota kuva kotoa

Kameratunnistin ottaa kuvia tunnistaessaan liikettä. Hälytystilanteessa kamera lähettää kuvat automaattisesti hälytyskeskukseemme ja näin voimme reagoida tilanteisiin välittömästi. Kun hälytysjärjestelmä on aktivoitu, voit myös itse ottaa kuvia kotoasi Sector Alarm -sovelluksen avulla.

check mark

Erittäin herkkä infrapunatunnistin tunnistaa liikkeen jopa yöllä

check mark

Tunnistaa myös lämpötilan muutokset tulipalojen havaitsemiseksi

check mark

Kamera on yhdistetty Sector Alarm -sovellukseen turvallisen pääsyn varmistamiseksi

check mark

Mukautettava herkkyys – olemme ottaneet huomioon, että kotonasi saattaa olla lemmikkejä

Ota kuvia kotoasi, kun itse olet muualla
Sector Alarmin palovaroitin havaitsee pienimmänkin määrän savua

Havaitsee savun, tulipalon varhaisimman merkin

Savu on yleensä ensimmäinen merkki tulipalosta. Erittäin herkät palovaroittimemme pystyvät havaitsemaan pienimmänkin määrän savua. Näin saat tiedon asiasta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja säästät tärkeitä sekunteja.

check mark

Äärimmäisen herkkä – havaitsee pienimmänkin määrän savua

check mark

Yhdistetty pimeänäköominaisuudella varustettuun kameratunnistimeen, mikä takaa välittömän savun ja tulipalon todentamisen

check mark

Hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi

Sector Alarmin liikuteltava puheyksikkö
Sector Alarmin liikuteltava puheyksikkö

Liikuteltava puheyksikkömme muodostaa välittömästi yhteyden hälytyskeskukseemme. Voit kantaa sitä mukanasi kotona ja olla näin yhteydessä hälytyskeskukseemme kaikissa tilanteissa.

check mark

Puheyksikön avulla saat nopeasti yhteyden hälytyskeskukseemme.

check mark

Hälytyskeskuspäivystäjämme voivat ilmoittaa murtovarkaille, että kamera on tallentanut heidän kuvansa.

check mark

Puheyhteyden muodostus onnistuu yhdellä kädellä.

Miksi valita Sector Alarm?

Tarjoamme runsaan 25 vuoden kokemuksella turvaa yli 600 000 asiakkaalle eri puolilla Eurooppaa. Asiakaspalvelumme on saanut arvosanaksi 4,8/5 tähteä. Reagoimme välittömästi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin oman hälytyskeskuksemme, kattavan palvelumme ja huippuluokan tekniikkamme avulla.

Miksi valita Sector Alarm?

Välitön reagointi Hälytyskeskuksemme auttaa 24/7 ja reagoi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin vain muutamissa sekunneissa.

Erinomaista asiakaspalvelua Turvallisuutesi perustuu siihen, että olemme valmiina auttamaan sinua, kun tarvitset meitä. Olemme saaneet asiakastyytyväisyyden arvosanaksi 4,8/5 tähteä.

Kattava palvelu Selkeä palvelukokonaisuus, ei piilokustannuksia. Tarjoamme hälytysjärjestelmälle kattavan tuotetakuun sekä ilmaiset huollot, paristojen vaihdot ja vartijakäynnit. Sopimuksessa ei ole vähimmäiskestoa.

Kokonaisvaltaista turvaa Puheyksiköiden ja valvontakameroiden avulla voimme hätätilanteessa pitää yhteyttä sinuun. Lisäksi voimme ilmoittaa murtovarkaille hälytyksen laukeamisesta. Lähetämme tarvittaessa paikan päälle pelastusviranomaiset, mikä säästää tärkeitä sekunteja.

Luotettava Kotiisi asennetulla hälytysjärjestelmällä on käytössä useita suojattuja yhteyksiä hälytyskeskukseemme. Testaamme hälytysjärjestelmän toiminnan monta kertaa päivässä.

Helppokäyttöinen Hälytysjärjestelmän käyttö on helppoa, joko perinteisellä käyttönäppäimistöllä, kauko-ohjaimella tai sovelluksella. Saat sovellukseen ilmoituksia kotisi tapahtumista, ja voit katsella kuva- ja videotallenteita.

Palkittua muotoilua Muotoilultaan ajattomat, naarmuuntumista kestävät tuotteet sulautuvat huomaamattomasti kotiisi. Palkittu RedDot-muotoilupalkinnolla.

Toimivuuden tarkistus Tarkistamme hälytysjärjestelmäsi yhteyden hälytyskeskukseemme useita kertoja vuorokaudessa ja lisäksi hälytysjärjestelmä testaa laitteiston toiminnan jopa 100 kertaa vuorokauden aikana.

Tarjousehdot

Kodin hälytysjärjestelmän aloituspaketti Nordic Choice Club -jäsenille nyt 49 € (suositushinta 399 €) ja lisäksi 30 000 palkintopistettä.

 

Aloituspakettiin kuuluu maksuton asennus sekä keskusyksikkö, käyttönäppäimistö, kameratunnistin, savuilmaisin, ovitunnistin, älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

 

Palvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 49,90 €/kk. Sector Alarm pidättää oikeuden tarkistaa kuukausihintoja vuosittain.

 

Nordic Choice Club -kampanjaedun saaminen edellyttää Sector Alarmin hälytyspalvelun tilaamista. Bonuspisteet siirretään tilillesi 20 päivän kuluttua hälytysjärjestelmän asennuksesta.

 

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kuukausihinnasta! Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonus ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita jäsen-/asiointinumerosi asiakaspalveluumme ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.