S-Etukortilla Bonusta
kodin hälytysjärjestelmästä!

Suojaa koti ja kerrytä Bonusta

Koti ja kaikki sen asukkaat on tärkeä pitää turvassa. Nyt voit suojata kotisi paloilta, murroilta ja monilta muilta vahingoilta ja kerryttää samalla Bonusta – jopa 5 %.

 

Nyt saat Bonusta kodin turvallisuudesta! Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmä pitää kodistasi huolta monin tavoin. Se valvoo jatkuvasti tulipalojen, murtojen ja esimerkiksi vesivahinkojen varalta. Hälytyksen sattuessa Sector Alarmin hälytyskeskus ottaa tilanteen haltuun ja huolehtii tarvittavan avun paikalle, vaikka itse olisit muualla.

 

Helppokäyttöinen hälytysjärjestelmä sopii koko perheelle. Älykkäät ratkaisut, kuten älypistorasiat tekevät arjesta helpompaa ja mobiilisovelluksella koti on hallussasi kaikkialla. Hälytysjärjestelmään kuuluu aloituspaketti ja valitsemasi lisälaitteet. Kokonaisuus suunnitellaan aina sinun kotisi mukaan: asiantuntijamme tekee ehdotuksen kotiisi sopivasta ratkaisusta ja sinä päätät itse, mitkä lisälaitteet valitset.

 

Tilaa kodin hälytysjärjestelmä nyt ja kerrytä Bonusta: S-ryhmän asiakasomistajana saat jopa 5 % Bonusta hälytyspalvelun kuukausimaksusta.

 

Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita jäsen-/asiointinumerosi (löydät sen S-Etukortistasi) asiakaspalveluumme ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.

 

Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonus ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista.

Aloituspaketti S-Etukortilla -20 %

Aloituspakettiin kuuluu asennettuna keskusyksikkö, 1 käyttönäppäimistö, 1 kameratunnistin, 1 savuilmaisin sisäänrakennetulla sireenillä, 1 ovitunnistin, 1 älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

Halytysjarjestelma Aloituspaketti S Etukortilla

Hinnoittelu

Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta asennettuina.

 

Palvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 43,90 €/kk. Mahdollisten lisälaitteiden määrästä riippuen kuukausihinta on enintään 49,90 €/kk. S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kk-hinnasta!

Asiakastyytyväisyys

Korkea asiakastyytyväisyys

Asiakkaistamme 98 % on tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Reagointiaika

Nopea reagointiaika

Hälytyskeskuksemme reagoi hälytykseen noin 10 sekunnissa.

Meiltä saat Bonusta

S-Etukortilla Bonusta

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kuukausihinnasta.

Näin asiakkaamme kertovat meistä

Lue lisää Bonuksesta ja asiakasomistajuudesta: s-kanava.fi

Bonussäännöt Sector Alarm Oy:n asiakkaille