Turvaa kotiin hälytysjärjestelmällä

Suojaa koti paloilta ja murroilta. Täytä yhteystietosi, niin soitamme ja tarjoamme sinun kotiisi sopivan ratkaisun. Nyt saat kodin hälytysjärjestelmän aloituspaketin hintaan 0 € ja kaikki lisälaitteet -50 %!

Toimi pian: kesäale on voimassa 12.7. asti.

 

Aloituspakettiin kuuluu asennettuna keskusyksikkö, 1 käyttönäppäimistö, 1 kameratunnistin, 1 savuilmaisin sisäänrakennetulla sireenillä, 1 ovitunnistin, 1 älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

 

Hinnoittelu

Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta asennettuina.

 

Palvelun kuukausihinta kampanjapaketin laitteistolla on 43,90 €/kk. Mahdollisten lisälaitteiden määrästä riippuen kuukausihinta on enintään 49,90 €/kk. S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kk-hinnasta!

Asiakastyytyväisyys

Korkea asiakastyytyväisyys

Asiakkaistamme 98 % on tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Reagointiaika

Nopea reagointiaika

Hälytyskeskuksemme reagoi hälytykseen noin 10 sekunnissa.

Meiltä saat Bonusta

S-Etukortilla Bonusta

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kuukausihinnasta.

Näin asiakkaamme kertovat meistä

Hälytyskeskuksen henkilökunta

Hälytysjärjestelmä valvoo 24/7

Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmä suojaa kotisi ja valvoo puolestasi silloinkin, kun itse olet töissä tai matkoilla, kun nukut tai silloin, kun koululaiset tulevat yksin kotiin. Järjestelmä on kytketty hälytyskeskukseemme, joka päivystää ympäri vuorokauden. Hälytyskeskus saa tiedon hälytyksestä välittömästi, tarkistaa tilanteen ja hankkii tarvittaessa avun paikalle.

 

Palveluumme kuuluu mm.

  • hälytyspalvelu, joka päivystää jatkuvasti ja tarjoaa avun hälytystilanteissa
  • kotiisi asennettava hälytysjärjestelmä, joka on yhteydessä hälytyskeskukseemme
  • maksuttomat vartijakäynnit hälytystilanteessa
  • Omat sivut –verkkopalvelu ja Sector Alarm –mobiilisovellus, joiden avulla käytät järjestelmää myös etänä

Murtosuojaus

Kodin hälytysjärjestelmä on suunniteltu suojaamaan kotisi ja omaisuutesi monin tavoin. Ovi- ja ikkunatunnistimet, lasirikkoilmaisimet ja tärinäilmaisimet havaitsevat, jos kotiisi yritetään tunkeutua ja laukaisevat hälytyksen.

 

Tärkeä osa murtosuojausta on liiketunnistin, joka havaitsee, jos sen toimintasäteen sisällä liikutaan ja laukaisee hälytyksen. Kameratunnistimessa liiketunnistin on sisäänrakennettuna - hälytyksen lauetessa kamera ottaa samalla tilasta kuvia ja lähettää ne hälytyskeskukseemme, joka tekee tilannearvion ja hälyttää tarvittaessa avun paikalle.

 

Palveluun kuuluvat myös tarrat ja kyltti, jotka kertovat, että kotisi on suojattu.

Pariskunta pakkaamassa kotona
Savuilmaisin

Paloturvallisuus

Koti on paikka, jossa on hyvä olla. Samalla se on kuitenkin tulipalon syttymiselle tavallisin paikka. Hälytyskeskukseen yhteydessä oleva palohälytysjärjestelmä säästää kallisarvoista aikaa palon syttymisestä avun saamiseen.

 

Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmään sisältyy aina palohälytysjärjestelmä, jossa savuilmaisimet kommunikoivat keskenään. Jos yksi savuilmaisin hälyttää, kaikki ilmaisimet hälyttävät sijainnista riippumatta. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun kodissasi on useita kerroksia.

 

Savuilmaisimet valvovat jatkuvasti. Ne hälyttävät myös silloin, kun järjestelmä on kytketty pois päältä.

Vesivuodoilta suojautuminen

Vesi-ilmaisin hälyttää havaitessaan vesivuodon. Nopea reagointi voi ehkäistä suuren vahingon.

 

Hitaasti rakenteisiin tihkuva vesivuoto on vaikea havaita – ja toisaalta mittavakin putkirikko voi jäädä huomaamatta, jos asukkaat ovat poissa kotoa. Vesi-ilmaisinta käytettäessä vuoto havaitaan heti alussa, jolloin tiedät ryhtyä nopeasti toimenpiteisiin.

 

Vesi-ilmaisin hälyttää, kun sen anturi joutuu kosketuksiin veden kanssa. Ilmaisimen anturi asetetaan lattian viereen tai lattialle, putkiliitoskohdan läheisyyteen tai vettä käyttävän laitteen yhteyteen, esimerkiksi astianpesukoneen alle. Vesi-ilmaisin voidaan yhdistää kameratunnistimeen, jolloin kamera ottaa kuvia vesi-ilmaisimen hälyttäessä.

Vesi-ilmaisimen asennus
Älykkäät ratkaisut

Älykkäät ratkaisut

Sector Alarm -sovelluksen avulla pystyt hallinnoimaan hälytysjärjestelmääsi mobiilisti, kytkeä hälytyksen päälle ja pois, tarkistaa tapahtumat ja saada ilmoituksen, kun lapsesi saapuvat koulusta.

 

Älypistorasiat tuovat turvallisuutta, mukavuutta ja jopa ripauksen luksusta arkeen: mikä onkaan mukavampaa kuin ajastaa kahvinkeitin käynnistymään niin, että voit herätä kahvin tuoksuun tai sytyttää eteiseen valot jo kotimatkalla.

 

Älylukko – ei enää huolta kadonneista ja kotiin unohtuneista avaimista. Kun yhdistät Yale Doorman –älylukon hälytysjärjestelmääsi, kotiovi aukeaa käyttämällä koodia ja hälytys kytkeytyy samalla pois päältä.

Tietoa laitteista

Hälytysjärjestelmämme on suunniteltu sopimaan erilaisiin koteihin ja erilaisiin tarpeisiin. Asiantuntijamme tekee ehdotuksen, millainen kokonaisuus kattaa parhaiten kotisi turvallisuustarpeet ja auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat laitteet.

 

Kun tilaat Sector Alarmin hälytysjärjestelmän, saat käyttöösi laitteistomme, joka on yhteydessä jatkuvasti päivystävään hälytyskeskukseemme. Aloituspakettimme sisältävät peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi sopivilla lisäosilla.

 

Järjestelmää on helppo käyttää – myös etänä Omien sivujen tai mobiilisovelluksen kautta.

Tuotteet

Bonusta S-Etukortilla kodin hälytysjärjestelmästä!

Suojaa koti ja kerrytä Bonusta. Asiakasomistajana saat nyt Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausimaksusta – jopa 5 %.

 

Nyt saat Bonusta myös kodin turvallisuudesta! Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmä suojaa kodin paloilta, murroilta ja monilta muilta vahingoilta. Järjestelmä on yhdistetty jatkuvasti päivystävään hälytyskeskukseen, joka huolehtii tarvittavan avun paikalle hälytystilanteessa. S-ryhmän asiakasomistajana saat jopa 5 % Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausihinnasta!

Turvallisuuden varma voittaja

Kodin hälytysjärjestelmän laitteiden suunnittelussa tärkeintä on turvallisuus. Moderni, käytännönläheinen tuotesuunnittelu saa laitteemme sopimaan kodin sisustukseen saumattomasti, turvallisuudesta tinkimättä. Älykkäät ominaisuudet ja käytännölliset muotoiluratkaisut helpottavat hälytysjärjestelmän käyttämistä joka päivä.

 

Red Dot Design Award 2019 -voittaja
Red Dot Award on kansainvälinen muotoilupalkinto hyvästä tuotesuunnittelusta. Palkinnon myöntää Design Zentrum Nordrhein Westfalen vuosittain.

Reddot-palkinnon voittaneet tuotteet