Suojaa kotisi nyt!

Turvaa kotiin hälytysjärjestelmällä

Suojaa koti paloilta ja murroilta. Täytä yhteystietosi, niin soitamme ja tarjoamme sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

 

Aloituspakettiin kuuluu asennettuna keskusyksikkö, 1 käyttönäppäimistö, 1 kameratunnistin, 1 savuilmaisin sisäänrakennetulla sireenillä, 1 ovitunnistin, 1 älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

Halytysjarjestelma Aloituspaketti

Hinnoittelu

Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta asennettuina.

 

Palvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 43,90 €/kk. Mahdollisten lisälaitteiden määrästä riippuen kuukausihinta on enintään 49,90 €/kk. S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kk-hinnasta!

Asiakastyytyväisyys

Korkea asiakastyytyväisyys

Asiakkaistamme 98 % on tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Reagointiaika

Nopea reagointiaika

Hälytyskeskuksemme reagoi hälytykseen noin 10 sekunnissa.

Meiltä saat Bonusta

S-Etukortilla Bonusta

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kuukausihinnasta.

Näin asiakkaamme kertovat meistä

Hälytyspalvelumme

Kodin hälytysjärjestelmä on kytketty hälytyskeskukseemme, joka päivystää 24/7.

Murtosuojaus

Ovi- ja ikkunatunnistimet, erilaiset ilmaisimet havaitsevat, jos kotiisi yritetään tunkeutua ja laukaisevat hälytyksen.

Paloturvallisuus

Hälytyskeskukseen yhteydessä oleva palovaroitinjärjestelmä nopeuttaa avun saamista.

Vesivuotosuojaus

Vesi-ilmaisin hälyttää havaitessaan vesivuodon. Nopea reagointi voi ehkäistä suuren vahingon.

Älykkäät ratkaisut

Sovelluksen avulla pystyt hallinnoimaan hälytysjärjestelmääsi, älypistorasioita ja älylukkoa mobiilisti.

Tietoa laitteista

Asiantuntijamme kartoittaa kanssasi kotisi turvallisuustarpeet ja auttaa sinua valitsemaan sinne sopivat laitteet.

Bonusta S-Etukortilla

Suojaa koti ja kerrytä Bonusta. Asiakasomistajana saat Bonusta jopa 5 % kodin hälytysjärjestelmän kuukausimaksusta.

10 kysymystä

Tiesitkö tämän?

10 yleisintä kysymystä kodin suojaamisesta ja hälytysjärjestelmästä sekä asiantuntijoiden vastaukset.

Palkittua turvaa

Red Dot Design Award -palkittu hälytysjärjestelmä: modernia, älykästä ja turvallista muotoilua kotiisi.

Kameravalvonta

Kameravalvonta auttaa selvittämään hälytyksen syyn

Kameratunnistimien kuvien avulla hälytyskeskuksen työntekijät voivat varmentaa hälytyksen syyn ja ryhtyä pikaisesti asianmukaisiin toimiin. Näin säästät kallisarvoista aikaa, jos onnettomuus pääsee sattumaan.

 

Kameratunnistin reagoi ja ottaa kuvia liikkeistä peittoalueellaan niin päivänvalossa kuin pimeässäkin. Lisäksi se reagoi lämpötilanmuutoksiin. Kameratunnistin voidaan yhdistää moniin eri ilmaisimiin, jolloin kamera ottaa kuvia, kun siihen yhdistetty ilmaisin hälyttää. Esimerkiksi, kun kamera on yhdistetty savuilmaisimeen, se ottaa kuvia myös savunmuodostuksen yhteydessä.

 

Omilla sivuilla ja Sector Alarm -sovelluksella voit myös tarkistaa kotisi lämpötilan kameratunnistimen avulla. Se voi auttaa sinua havaitsemaan ongelman ja välttämään näin kalliit vahingot. Kameratunnistin ottaa kuvia hälytyksen sattuessa ja kuvat siirtyvät hälytyskeskukseen suojatun yhteyden kautta. Uusimmissa kameroissa on myös mahdollisuus ottaa itse kuvia Sector Alarm –mobiilisovelluksella.

Palovaroitinjärjestelmä valvoo jatkuvasti

Koti on paikka, jossa on hyvä olla. Samalla se on kuitenkin tulipalon syttymiselle tavallisin paikka. Hälytyskeskukseen yhteydessä oleva palovaroitinjärjestelmä säästää kallisarvoista aikaa palon syttymisestä avun saamiseen.

 

Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmään sisältyy aina palovaroitinjärjestelmä, jossa savuilmaisimet kommunikoivat keskenään. Jos yksi savuilmaisin hälyttää, kaikki ilmaisimet hälyttävät sijainnista riippumatta. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun kodissasi on useita kerroksia.

 

Savuilmaisimet valvovat jatkuvasti. Ne hälyttävät myös silloin, kun järjestelmä on kytketty pois päältä.

Monipuolinen hälytysjärjestelmä suojaa kodin ja asukkaat

Kotien vesivahingot yleisiä

 

Kodin murtosuoja on oleellinen osa kodin turvaa, mutta milloin viimeksi tarkistit keittiön tiskiallaskaapin?

 

Sector Alarmin asentajien koulutuksesta vastaava Jesse Ketokoski tietää, että kysymys osuu monen suomalaisen kohdalla arkaan kohtaan. Olemme jo oppineet suojaamaan kodin kutsumattomilta vierailta, mutta unohdamme, että kodin turvallisuus syntyy paljon laajemmasta kokonaisuudesta.

 

- Ja silti juuri siellä keittiön vesipisteen lähellä voi muhia ikävä yllätys. Monilla tiskiallaskaappi on usein niin täynnä tyhjiä pulloja ja roskapusseja, että vesiputkien pienikin tihuttaminen voi jäädä havaitsematta ja aiheuttaa kosteusvaurion.

 

Vesivahingot muodostavat myös suuren osan vakuutusyhtiöihin tulleista korvaushakemuksista. Ikävimpiä yllätyksiä ne ovat kuitenkin talon asukkaille. Talon rakenteisiin pitkän ajan kuluessa imeytynyt kosteus lisää homevaurioiden riskiä ja voi aiheuttaa terveysongelmia.

 

Sector Alarmilla kotien turvallisuutta on tutkittu kansainvälisesti jo 25 vuoden ajan. Hälytysjärjestelmistä on viime vuosina kehitetty yhä monipuolisempia, jotta ne pystyvät huolehtimaan kodeista ja niiden asukkaista entistä perusteellisemmin.

 

Kodin turvalaitteiden hankinnassa onkin viimeisten vuosien aikana näkynyt selvä trendi.

 

- Asiakkaat haluavat yhä murtohälyttimiä, mutta vaativat kodilleen myös laajempaa suojaa. Sen olemme huomioineet myös laitteissamme. Jokaisen aloituspaketin mukana tulee aina keskusyksikön lisäksi savuilmaisin, kamera- ja ovitunnistin sekä älypistorasia ja järjestelmään otetaan lisälaitteena usein vesi-ilmaisin tai muita lisälaitteita, Ketokoski kertoo.

 

 

Nopea ja tehokas palovaroitinjärjestelmä

 

Tulipaloissa koti voidaan pelastaa vain nopealla toiminnalla. Ripeyteen pohjautuu myös Sector Alarmin palovaroitinjärjestelmä. Savuilmaisimet vahtivat kotia jatkuvasti ja lähettävät muutoksista välittömästi tiedon sekä asukkaille että Sector Alarmin hälytyskeskukseen. Lisätukea tuovat valvontakamerat, jotka mittaavat huoneen lämpötilaa ja laukaisevat hälytyksen, mikäli 54 asteen lämpötila ylittyy.

 

- Olemme panostaneet viime vuosina erityisesti kotien paloturvallisuuteen. Murtosuojauskin on yhä tärkeää, mutta seuraukset ovat tulipalossa usein dramaattisemmat. Murtovaras vie irtaimistoa, mutta tulipalossa voimme menettää koko kodin, muistuttaa Aleksi Äijö.

 

Äijö tietää, mistä puhuu, sillä hän työskentelee Sector Alarmin hälytyskeskuksen päällikkönä. Hälytyskeskuksessa päivystetään vuorokauden ympäri ja hälytyksiin reagoidaan välittömästi. Reagointinopeutta myös mitataan ja seurataan jatkuvasti.

 

- Hälytyskeskuksemme toimii Helsingissä, josta hallinnoimme kaikkia asiakkaitamme. Toimenpiteisiin johtavia hälytyksiä saamme noin 10-15 kappaletta kuukaudessa.

 

Kun hälytyskeskuksessa vastaanotetaan hälytys, päivystäjät ottavat ensin yhteyttä kodin asukkaisiin ja tarkastavat tilanteen myös valvontakameroista.

 

- Arvioimme aina tilannekohtaisesti, lähetämmekö paikalle vartijan vai ilmoitammeko asiasta suoraan viranomaisille, kuten poliisille. Tulipalon sattuessa paikalle lähtee tietenkin välittömästi palokunta. Tärkeintä on aina nopea toiminta.

 

 

Hälytysjärjestelmän hinta on luultua edullisempi

 

Kodin turvapalveluun liittyy yhä paljon väärinkäsityksiä. Mielikuvissa valvontakameroita asennetaan hulppeisiin huviloihin, joiden seinillä on arvotauluja ja pihassa seisoo Porsche.

 

Jesse Ketokoski rikkoo kuplan ja kertoo, että hälytysjärjestelmiä tilataan eniten tavallisiin suomalaiskoteihin. Hyvä hinta-laatusuhde tekee turvalaitteista mahdollisia entistä laajemmalle asiakaskunnalle.

 

- Olemme vuosien varrella kehittäneet palveluamme juuri siihen suuntaan, että hinta ei ole ainakaan kodin turvallisuuden este. Kuukausihintamme on niin edullinen, että saman rahan saa kulumaan muutamaan lounaaseen.

 

Tärkeintä on turvalaitteiden helppokäyttöisyys. Sector Alarmin hälytysjärjestelmän jokaista laitetta pystyy hallinnoimaan keskitetysti kännykän mobiilisovelluksesta. Asennuksen yhteydessä asukkaat saavat myös käyttökoulutuksen.

 

- Turvalaitteemme ovat niin yksinkertaisia, että niitä pystyvät käyttämään kaikenikäiset. Ne eivät vaadi teknistä osaamista.

 

Sector Alarm panostaa vahvasti laadunvalvontaan ja asiakaspalveluun. Asiakaspalautetta pyydetään jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen. Muutaman viikon kuluttua asennuksesta asiakaspalvelu soittaa ja kysyy, miten hälytysjärjestelmän käyttäminen on sujunut.

 

- Haluamme varmistaa, että asiakkaat osaavat ottaa kaiken hyödyn irti hälytysjärjestelmästä ja keräämme muutenkin palautetta palvelusta, jotta voimme kehittää sitä vielä paremmaksi.

 

98 prosenttia asiakkaista kertookin olevansa tyytyväinen Sector Alarmin palveluun.

Näin valitset parhaan hälytysjärjestelmän kotiisi

Jokainen koti on yksilö. Sector Alarmin kouluttaja, Jesse Ketokoski kertoo, mitä kodin turvalaitteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon.

 

Kodin turvapalvelujen valikoima on viime vuosina kasvanut niin, että laitteiden termistö sekoittaa pään. Kun tarjolla on erilaisia valvontakameroita, älylukkoja, sekä ionisoivia ja optisia palovaroittimia, taustatyöhön saa kulumaan päiviä.

 

Onneksi päätöstä ei tarvitse tehdä yksin. Asiantuntijamme suunnittelevat jokaisen kodin turvapalvelun yksilöllisesti.

 

- Hälytysjärjestelmän valinta on aina monen asian summa. Kodin suojaamisessa pitää ottaa huomioon asunnon koko ja sijainti, asukkaiden tarpeet ja toiveet, sekä mahdolliset erityistilat laitteineen. Sector Alarmin aloituspaketti on hyvä lähtökohta kattavalle hälytysjärjestelmälle ja useimmat asiakkaamme päätyvät ottamaan myös lisälaitteita järjestelmään.

 

 

Omakotitalon murtohälyttimet, palovaroittimet ja vesivuotosuojaus

Omakotitalon koko ei läheskään aina kerro turvasuositusten laajuudesta. Sen sijaan turvalaitteiden valintaan vaikuttavat kerrosten, ovien ja ikkunoiden määrä, kodinkoneiden ja vesipisteiden sijainti, sekä mahdolliset ulkorakennukset. Toisinaan isossakin kodissa voidaan selvitä suhteellisen yksinkertaisella hälytysjärjestelmällä, jos asunto on yhdessä tasossa ja siinä on kompakti pohjaratkaisu.

 

- Savu- ja vesi-ilmaisimet lisäävät kodin turvaa, ja koko perheen arkea helpottavat esimerkiksi älylukot ja älypistorasiat.

 

Jesse Ketokoski on huomannut, että murtosuojauksen suhteen omakotitalojen asukkaat luottavat usein liikaakin naapurien valppauteen.

 

- Kuinka moni meistä osaa epäillä naapurin pihaan ajanutta pakettiautoa murtovarkaaksi? Harvoin kiinnitämme siihen edes mitään huomiota.

 

Esimerkki omakotitalon hälytysjärjestelmästä
3 sisäänkäyntiä, 100-180 m², 2 kerrosta ja autotalli
Aloituspakettiin sisältyvät turvalaitteet: Keskusyksikkö, 1 käyttönäppäimistö, 1 kameratunnistin, 1 savuilmaisin, 1 ovitunnistin, 1 älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat
Asuntoon lisäksi: 2 ovitunnistinta, 2 savuilmaisinta, 1 kameratunnistin, 2 vesi-ilmaisinta sekä 1 lasirikkoilmaisin
Autotalliin: savuilmaisin sekä kameratunnistin
Hälytyspalvelun kuukausihinta 49,90 €/kk

 

 

Mitä hyötyä hälytysjärjestelmästä on kerrostalossa?

Harva tietää, että jopa puolet asuntomurroista tapahtuu kerrostaloissa. Vaikka ison talon ulko-ovet olisivatkin lukittuja, on aina vaara, että kutsumattomat vieraat pääsevät luikahtamaan sisään.

 

- Kerrostalossa asukkaat eivät läheskään aina tunne naapureitaan, saati heidän luonaan käyviä vieraita. Siksi on vaikea ovella tietää, kuka on omaa väkeä, Jesse Ketokoski sanoo.

 

Kerrostalojen asuntoihin murtomies pääsee sisään hetkessä, sillä ovet ja lukot ovat usein heppoisia ja helposti murrettavissa. Ullakoiden häkkivarastot ovat haasteellisia, sillä niiden sisältö on nopeasti nähtävissä. Arvotavaroita ei kannata näissä koskaan säilyttää.

 

- Sector Alarmin aloituspaketti soveltuu hyvin kerrostaloasunnon suojaamiseen, koska koti on usein suhteellisen pieni ja yhdessä tasossa, mutta suosittelemme lisäämään ainakin savuilmaisimen kaikkiin huoneisiin.

 

Esimerkki kerrostalon hälytysjärjestelmästä
Yksiöön tai kaksioon
Aloituspakettiin sisältyvät turvalaitteet: keskusyksikkö, 1 käyttönäppäimistö, 1 kameratunnistin, 1 savuilmaisin, 1 ovitunnistin, 1 älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat
Hälytyspalvelun kuukausihinta 43,90 €/kk
Suositus lisälaitteesta: savuilmaisin + 2€/kk

 

 

Rivitalo – kodin turvalaitteet koko taloyhtiölle

Palovaroittimien ja vesivuotosuojauksen merkitys kasvaa tiiviisti asuttaessa. Yhdessä rivitalohuoneistossa syttyvä tulipalo leviää nopeasti naapuriasuntoihinkin. Myös vesivahinko voi aiheuttaa vaurioita taloyhtiön muillekin asukkaille. Samoin liian innokkaat murtovarkaat, jotka saattavat käydä läpi rivitalon kaikki huoneistot.

 

- Kodin turvalaitteisiin satsaaminen on siis kaikkien etu. Jos taloyhtiössä päätetään tilata hälytysjärjestelmä kaikkiin asuntoihin, meiltä voi kysyä edullista yhteistarjousta.

 

Hälytysjärjestelmästä on hyötyä erityisesti lapsiperheille: personoitujen avaimenperätunnistimien ansiosta vanhemmat voivat helposti tarkastaa Sector Alarmin mobiilisovelluksesta, milloin pienet koululaiset ovat saapuneet kotiin.

 

Esimerkki rivitaloasunnon hälytysjärjestelmästä
2-3 sisäänkäyntiä, 70-100 m², 1-2 kerrosta
Aloituspakettiin sisältyvät turvalaitteet: keskusyksikkö, 1 käyttönäppäimistö, 1 kameratunnistin, 1 savuilmaisin, 1 ovitunnistin, 1 älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat
Lisäksi: 1-2 ovitunnistinta, 1 vesi-ilmaisin sekä 1 savuilmaisin
Hälytyspalvelun kuukausihinta 49,90 €/kk

 

 

Kesämökki Suomessa ja vapaa-ajan asunto Espanjassa? – Sector Alarm turvaa

Moni suomalainen asuisi kesämökillä mieluusti ympäri vuoden. Arki asettaa kuitenkin omat rajoituksensa, joten välillä vapaa-ajanasunnot ovat pitkiäkin aikoja tyhjillään. Tämän tietävät myös murtomiehet. Mökkimurtoja tehdään yleensä eniten syksyisin, jolloin rakennuksia ei ole vielä laitettu talviteloille.

 

- Mökkien murtohälyttimien ja muun suojauksen valinnassa tärkein vaatimus on oikeastaan se, että rakennuksissa pitää olla ympärivuotisesti jonkunlainen peruslämmitys päällä. Turvalaitteemme eivät sovi ulkokäyttöön.

 

Vapaa-ajan asuntojen omistajat hyötyvät Sector Alarmin kansainvälisyydestä. Yhtiö toimii Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa, Irlannissa, Ranskassa ja Espanjassa. Voit siis tilata Sector Alarmin kautta hälytysjärjestelmän yhtä lailla Savon kesämökille kuin Fuengirolan huvilallekin.

 

Esimerkki vapaa-ajan asunnon hälytysjärjestelmästä
2-3 sisäänkäyntiä, 70-100 m², 1-2 kerrosta
Aloituspakettiin sisältyvät turvalaitteet: Keskusyksikkö, 1 käyttönäppäimistö, 1 kameratunnistin, 1 savuilmaisin, 1 ovitunnistin, 1 älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat
Lisäksi: 2 ovitunnistinta, 2 savuilmaisinta, 1 kameratunnistin, 1 vesi-ilmaisinta sekä 1 lasirikkoilmaisin
Hälytyspalvelun kuukausihinta 49,90 €/kk

Tiesitkö tämän kodin turvapalveluista?

Voinko ottaa hälytysjärjestelmän, jos minulla on koira tai kissa?

Voit kyllä. Katsomme aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti, miten hänen kannattaa kodin turvalaitteita käyttää. Jos koira on vauhdikas ja isokokoinen tai kissat rakastavat kiipeilyä, ne voivat aiheuttaa välillä hälytyksiä. Tämä estetään niin, että lemmikkien ollessa yksin kotona jätetään päälle vain talon kuorisuojaus eli pidetään ikkunat ja ovet valvottuina. Kodin kameravalvonnasta on tosin myös hyötyä: kun täyssuojaus on päällä, lemmikin omistaja voi napata kuvan kotoa vaikka kesken työpäivän Sector Alarmin puhelinsovelluksen avulla ja tarkkailla, mitä koira tai kissa siellä puuhaa.

 

Vaatiiko hälytysjärjestelmä toimiakseen tehokkaan nettiyhteyden ja kännykän?

Laitteissa on myös omat sim-kortit, joiden avulla ne siirtävät tiedon hälytyskeskukseen. Toki hyvä internetyhteys nopeuttaa varsinkin kuvien siirtymistä, mutta ei se ole välttämätön. Kodin turvaaminen ei myöskään vaadi Sector Alarmin kännykkäsovellusta, mutta hälytysjärjestelmän mahdollisuuksista saa sen avulla enemmän irti.

Joudunko maksamaan, jos aiheutan turhan hälytyksen?

Et joudu maksamaan mitään ylimääräistä. Sector Alarmin asiakaspalvelu ja hälytyskeskuksen palvelut kuuluvat kiinteään kuukausihintaan. Me olemme täällä sinua varten ja aina valmiita auttamaan, jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää. Oikeastaan mitään hälytystä ei voi edes kutsua turhaksi: on hyväkin, että kodin hälytysjärjestelmä tulee testatuksi säännöllisesti.

 

Menetänkö kodin hälytysjärjestelmän, jos muutan toiseen asuntoon?

Et menetä. Saat halutessasi täysin vastaavan hälytysjärjestelmän myös uuteen kotiin, eikä sinun tarvitse maksaa uusista laitteista mitään. Vanhat turvalaitteet voidaan jättää entiseen kotiin, jossa uusi asukas voi ottaa ne tarvittaessa käyttöön kuukausimaksun hinnalla. Tämä onkin hyvä lisäarvo myös asuntoa myydessä.

 

Entä, jos haluankin irtisanoa Sector Alarmin sopimuksen?

Meillä on vain kolmen kuukauden irtisanomisaika.