Työpaikka joka turvaa koteja

Myyjät ovat yrityksemme sydän. Teemme päivittäin töitä suomalaisten kotien suojaamiseksi. Sector Alarmin turvapalvelujen myyjänä myyt ihmisten koteihin palveluamme, joka suojaa kodin ja voi pelastaa henkiä.

 

Tämä ei ole ihan tavallinen ysistä viiteen duuni, vaan teemme töitä silloin, kun asiakkaamme ovat kotona. Iltapainotteisessa työssä ehdit loistavasti tehdä päivän askareet tai nukkua pitkään ennen työpäivän alkua! Tämä työ sopii siis hyvin myös opintojen ohelle. 

 

Menestyäksesi myyntityössä sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta, sillä esimiehemme ja kouluttajamme auttavat sinua päivittäin kehittämään myyntitaitojasi. Teemme töitä tiimeissä, joissa jokainen työskentelee määrätietoisesti yhteisen tavoitteen eteen.

 

Asenne on ensimmäinen askel myyntiurallasi. Etsimme henkilöitä, joilla on positiivinen asenne ja aito halu kehittyä. Ylläpidämme hyvää tiimihenkeä, pidämme yhdessä hauskaa ja teemme tavoitteellisesti töitä. Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Rekrytoijamme soittaa sinulle pian ja pääsemme keskustelemaan tulevaisuudestasi Sector Alarmilla!

Hae myyjäksi tästä Hae myyjäksi tästä
Työnteko näkyy suoraan palkassa: 18 vuotiaana yli 6 tonnin kuukausipalkka
Työnteko näkyy suoraan palkassa: 18-vuotiaana yli 6 tonnin liksa

Henri Karastie on tuore merkonomi, joka on lyhyessä ajassa kasvanut yrityksemme TOP5-kenttämyyjiin koko Suomessa. Lue lisää Henrin matkasta menestykseen blogistamme.

Myyntijohtajan viisi vinkkiä miten tulla huippumyyjäksi
Myyntijohtajan viisi vinkkiä miten tulla huippumyyjäksi

Niko Henttinen työskentelee Sector Alarm Suomen myyntijohtajana ja nyt hän tarjoaa arvokkaita vinkkejä huippumyyjäksi haluaville. Lue lisää ja ota Nikon vinkit talteen! 

Myyjästä myyntipäälliköksi reilussa vuodessa
Myyjästä myyntipäälliköksi reilussa vuodessa

Elina Ajo loistaa kirkkaana esimerkkinä siitä, kuinka lyhyessä ajassa on mahdollista edetä omalla urallaan, kun tahto ja asenne on kunnossa. Lue lisää Ellun matkasta esihenkilötehtäviin blogistamme. 

Kurkista myyjän päivään Sector Alarmilla

Millainen myynnin rekrytointiprosessi on?

📝

Hakeminen

Et tarvitse CV:tä tai hakukirjettä, riittää että jätät yhteystietosi hakulomakkeemme kautta. 

📞

Puhelinhaastattelu

Rekrytoijamme soittaa sinulle pian yhteystietojen jättämisen jälkeen. Pääset kertomaan puhelimessa ominaisuuksistasi, työkokemuksestasi ja tavoitteistasi. 

🤝

Haastattelu

Pääset tapaamaan tulevan esihenkilösi haastattelun merkeissä. Saatte tutustua toisiinne ja kenttämyyntipäällikkö avaa yritystämme ja työmme luonnetta tarkemmin.

🥇

Palkkaus

Jos haastattelun pohjalta toteamme olevamme hyvä match, soitamme sinulle ja toivotamme sinut tervetulleeksi Sector Alarmille ja Step 1 koulutukseen! 

Sector Alarmin myyjiä

Koulutamme sinut menestymään myyntityössä

Tarjoamalla jatkuvaa koulutusta varmistamme, että jokainen myyjämme saa hyvän alun myyntityöhön. Koulutusorganisaatiomme Sector Way Academy keskittyy valmentamaan myyjiä viisiportaisessa koulutusohjelmassa, joka yhdistelee teoriaa ja työssäoppimista.

 

Jokainen uusi myyjämme osallistuu Step 1 koulutukseen, jossa tutustutaan palveluumme ja harjoitellaan asiakkaiden kohtaamista. Saat syventävää koulutusta koko työsuhteesi ajan ja pääset kehittymään myyntityön ammattilaiseksi.

 

Riippumatta tulevaisuuden tavoitteistasi, myyntityöstä on varmasti hyötyä urallasi. Kouluttautuminen ja töiden tekeminen samaan aikaan varmistavat sen, että opit jotain uutta joka päivä.

Tulevaisuuden esihenkilöitä

Onko tavoitteesi edetä myynnin esihenkilötehtäviin? Autamme jokaista kehittymään ammatissaan ja luomaan itselleen mielekkään uran.

 

Koulutusohjelmamme Future Sales Manager Program kouluttaa myyjistämme uusia tiiminvetäjiä ja esihenkilöitä. Sector Way Academy antaa nykyisille esihenkilöille koulutusta valmentavasta johtamisesta, hyvästä vuoropuhelusta ja palautteen antamisesta. 

 

Moni nykyisistä esihenkilöistämme on aloittanut myyjänä ja edennyt esihenkilötehtäviin hyvien tulosten, kehittymishalun ja koulutuksen kautta. 

 

Esihenkilötyö on merkittävässä roolissa yrityksemme menestymisen kannalta. Sector Alarmin henkilöstökyselyt kertovat, että esihenkilöihin ollaan erittäin tyytyväisiä. Haluamme, että hyvä työ jatkuu ja siksi panostamme esihenkilöiden kouluttamiseen ja kehittämiseen jatkuvasti. 

 

Tutustu kulttuuriimme!

Tsekkaa työntekijöidemme tähdittämä musavideo ja biisi, Yhdessä erilaisia

Mitä vielä mietit? Haluatko sinäkin osaksi #sectoralarmstaffia?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Rekrytointitiimimme soittaa sinulle pian ja pääsemme keskustelemaan tulevaisuudestasi Sector Alarmilla!

Jätä yhteystietosi Jätä yhteystietosi