Myyntityötä joka turvaa koteja

Kodin turvallisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti. Teemme päivittäin töitä suomalaisten kotien turvallisuuden eteen. Sector Alarmin turvapalvelujen myyjänä pääset myymään palvelua, joka suojaa kodin ja voi pelastaa henkiä. 

 


Annamme täyden tukemme menestymiseen, sillä esimiehemme ja kouluttajamme auttavat päivittäin sinua kehittymään myyntityössä. Pääset tekemään työtä tiimissä yhdessä muiden tavoitteellisten ja menestyksenhaluisten myyjien kanssa.

Sector Alarmin myyjiä

Kenttämyynti

Kenttämyynti keskittyy tapaamaan asiakkaitamme kasvokkain heidän kodeissaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan pääset mukaan koulutusohjelmaamme heti ensimmäisestä päivästä lähtien. 

Sector Alarmin puhelinmyyjä

Puhelinmyynti

Puhelin- eli Inhouse-myynti kontaktoi asiakkaidemme yhteydenotot ja tekee myyntityötä puhelimitse. Tiimi työskentelee Helsingissä Pitäjänmäen toimistollamme. 

Sector Alarmin myyntipäällikkö autossa

Myynnin esimiestyö

Myynnin esimiesten tärkein tehtävä on auttaa tiimiään menestymään. Esimiehemme ovat myyjien mukana ja osallistuvat heidän työhönsä aktiivisesti. 

Myyntityön myytit- opas

Koostimme oppaan vastauksena suorittamaamme kyselytutkimukseen. Oppaasta saat tietoa myyntityöhön sekä myyjän ammattiin liittyen. Keräsimme myös yleisimpiä myyntiin liittyviä olettamuksia, eli myyttejä ja arvioimme niiden paikkaansa pitävyyttä yli 700 vastauksen perusteella.

"Täällä saa tehdä omana itsenään töitä hyvän asian eteen"

Anssi Mikkola, myynnin koulutuspäällikkö

Katso video Katso video

Lue millaista myyntityö on Sector Alarmilla

Sector Alarmin myyjä Eetu Auramo

”Tässä hommassa voi päästä hyviin tuloksiin.”

Opiskelija Eetu Auramo tekee muutamana iltana viikossa myyjän töitä. Työssään hän nauttii osaamisen kehittymisestä ja mahdollisuudesta vaikuttaa omaan palkkaan.

Sector Alarmin rekrytoija Katri Vaimaa

Katri sai myyntityöstä hyvän pohjan uralle

Rekrytoija Katri Vaimaa aloitti uransa Sector Alarmin hälytyspalveluiden myyjänä. "En tiedä missä muussa työpaikassa oppisi niin paljon niin lyhyessä ajassa."

Sector Alarmin myyjät Santeri Pajunen ja Juuso Fagerlund

”Myyntityöhön voi rakastua”

Santeri ja Juuso ovat Sector Alarmin kenttämyynnissä menestyneitä myyntityön ammattilaisia. Positiiviset ja energiset tuloksentekijät paljastavat millä eväillä huippumyyjäksi noustaan.

Sector Alarmin työntekijät Niko Henttinen ja Jaki Halonen

"Töissä saa olla oman elämänsä rokkistara!"

Jaki Halonen ja Niko Henttinen ovat jo toistamiseen Sector Alarmilla. Myynnin huippuosaajat kävivät välillä hakemassa kokemusta muualta, mutta onnistumisen ilmapiiri ja uudet haasteet houkuttelivat takaisin.

"Myynnissä yksikään päivä ei ole samanlainen."

Jussi Koskiniemi, myyntijohtaja

Myynnin esimiestyö Myynnin esimiestyö

Haluatko tulla tekemään työtä turvallisempien kotien puolesta?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä ja tällä hetkellä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tehtäviä avataan. 

Tutustu eri osastoihimme