Koulutus Sector Alarmilla

Avoimet työpaikat Avoimet työpaikat

Koulutusorganisaatio Sector Way Academy

Sector Way Academy on koulutusorganisaatiomme, joka vahvistaa työntekijöidemme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Teemme päivittäin töitä sen eteen, että palvelemme asiakkaitamme jatkuvasti paremmin. Siksi tarjoamme koulutusta osana päivittäistä arkeamme.

 

Käytännönläheiset koulutuksemme auttavat työntekijöitämme menestymään työssään. Tärkeintä koulutukseen osallistumisessa on positiivinen ja avoin asenne. Sector Way Academyn kouluttajat yhdessä esimiehien kanssa huolehtivat, että tarvittavat opit saadaan työssä menestymiseen. 

Työntekijöidemme kommentteja koulutuksesta

"Olen aidosti yllättynyt, miten Sector Alarmilla kehitetään myyjää."

"Todella positiivisesti yllätyin siitä, millä tavalla firma kouluttaa."

"Perehdytyspolku on selkeä ja hyvin mietitty kokonaisuus."

Työntekijöiden kouluttaminen

Jokaisen uuden työntekijän ura alkaa perusteellisella perehdytyksellä. Kun perehdytysjakso on ohi, kehitämme työntekijötämme hyödyntämällä erilaisia työvälineitä. 

 

Lähiopetuksen lisäksi työntekijöidemme käytössä on opintoportaali. Jokainen löytää sieltä koulutuskokonaisuuksia omaan tehtävään ja itsensä kehittämiseen liittyen. Verkkokurssien käyminen on mahdollista milloin vain, myös mobiilisti.

 

Kehityskeskustelujen yhteydessä käymme läpi tulevan vuoden henkilökohtaisen koulutussuunnitelman ja vastaamme esiin nouseviin uusiin koulutustarpeisiin aktiivisesti. 

Esimiesten koulutus

Esimiesten toimintaan ollaan henkilöstökyselymme mukaan erittäin tyytyväisiä. Pidämme yllä hyvää johtamiskulttuuria kouluttamalla esimiehiämme jatkuvasti. 

 

Suuri osa esimiehistämme toimii myyntitiimien vetäjinä ja monelle se on työuran ensimmäinen esimiesrooli. Koulutuksissamme lähdemme liikkeelle johtamisen perusteista ja tarjoamme tukea tarpeen mukaan. Future Leaders -ohjelmamme on järjestetty potentiaalisille tuleville myynnin esimiehille, jotka saavat oppinsa työn ohessa. 

 

Esimiestyö Sector Alarmilla pohjautuu valmentavaan otteeseen, hyvään vuorovaikutukseen ja palautteen antamiseen molempiin suuntiin.

Sector Way Academy -kouluttajat

Sector Alarm kouluttaja Anssi Mikkola

Anssi Mikkola, myynnin koulutuspäällikkö

"Tavoitteet on tärkein asia, mitä itselleen voi määrittää. Näin pystyy perustelemaan, että tekemisellä on jokin tarkoitus. Tämä saa tekemään töitä entistä kovemmin, jotta voi päästä eteenpäin ja saavuttaa tavoitteet."

Sector Alarm kouluttaja Tomi Tiippana

Tomi Tiippana, myyntivalmentaja

"Kouluttamisessa myös valmentajan on sitouduttava työntekijän kehittämiseen ja asettaa asian sijasta yksilö tekemisen keskiöksi. On tärkeää kuunnella mitä valmennettava haluaa oppia ja auttaa hänet itse oivaltamaan asioita."

Sector Alarm kouluttaja Pekka Salminen

Pekka Salminen, hälytyskeskuksen kouluttaja

"Hälytyskeskuksen koulutuksissa painotetaan luotettavuutta. Se merkitsee meille rehellisyyttä, läpinäkyvyyttä ja kunnioitusta, niin toisiamme kuin asiakkaita kohtaan. Turvallisuusalalla kaiken toiminnan tulee perustua luotettavuuteen. Sen saavuttamiseen menee aikaa, mutta sen voi menettää hetkessä."

Sector Alarm kouluttaja Jesse Ketokoski

Jesse Ketokoski, asennuksen koulutuspäällikkö

"Kun koulutuksissa suhtaudutaan oppijaan positiivisella otteella uskon, että se heijastuu tuloksiin. Sama positiivisuus heijastuu myöhemmin asentajasta meidän asiakkaisiin. Se kun pysyy keskiössä ollaan oikealla tiellä."

Sector Alarm kouluttaja Sami Korhonen

Sami Korhonen, asennuksen valmentaja

"Valmentajan työ on pitkälti asentajien henkilökohtaista sparraamista. Asentajakohtaisesti mietin aina millaista kehitystä milloinkin tarvitaan. Tämän työn paras anti on ehdottomasti nähdä miten asentajat kehittyy omassa työssään ja saa siitä lisää motivaatiota."

"Perehdytyspolku on hyvä, koska siinä on näkökulmia kaikilta osastoilta."

Lue lisää Sector Way Academyn toimintaperiaatteista

Sector Alarm koulutuspäällikkö Jussi Honkonen

Sector Way Academyn Jussi auttaa ideat liikkeelle

Sector Alarmilla kehittymiseen ja koulutukseen panostetaan poikkeuksellisen paljon. Jussi Honkonen vetää Sector Way Academya, vastaa koulutuksista ja arvostaa hyvää vuorovaikutusta: ”Keskustelemalla löytää asioita ja oivalluksia.”

 

Sector Alarmin työntekijöiden koulutus

Uusi ura taustasta riippumatta

Koulutusyksikkömme Sector Way Academy perehdyttää uudet työntekijämme tehtäviinsä ja tarjoaa koulutusta työuran eri vaiheissa organisaation eri tasoille ja erilaisiin tehtäviin alkaen aina perehdytyksestä vahvojen viestintävalmiuksien ja johtamistaitojen kehittämiseen asti.

Haluatko tulla tekemään työtä turvallisempien kotien puolesta?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä ja tällä hetkellä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tehtäviä avataan. 

Tutustu eri osastoihimme