Sector Way Academy kouluttaa onnistumaan

Uusia ideoita ja apua arkeen

Toiminnan jatkuva kehittäminen on meille erityisen tärkeää: haluamme palvella asiakkaitamme jatkuvasti paremmin ja turvata yhä useampia koteja ja yrityksiä. Kehittymisen ja kasvun edellytys ovat ihmiset, jotka haluavat kehittyä ja onnistua työssään.

 

Sector Way Academy on oma koulutusorganisaatiomme, joka vahvistaa Sector Alarmin työntekijöiden osaamista uran kaikissa vaiheissa. Käytännönläheisissä koulutuksissa jaamme uusia ideoita ja parhaiksi havaittuja käytäntöjä. Koulutuksista saat monipuolisesti tietoa ja tukea arjen vaihtuviin tilanteisiin. Mikä tärkeintä, Sector Way Academyn koulutukset auttavat sinua menestymään työssäsi.

Esimieskoulutus

Hyvä esimiestyö on meillä arvossaan – myös henkilöstökyselymme kertovat, että esimiesten toimintaan ollaan erittäin tyytyväisiä. Haluamme pitää yllä hyvää johtamiskulttuuria ja siksi koulutamme jatkuvasti esimiehiämme valmentavaan johtamiseen, hyvään vuoropuheluun ja palautteen antamiseen.

Future Leaders Program on koulutuskokonaisuus, joka on suunnattu erityisesti kehittymis- ja esimiespotentiaalia osoittaneille myyjille.