Koulutus Sector Alarmilla

Avoimet työpaikat Avoimet työpaikat
Koulutusorganisaatio Sector Way Academy

Sector Way Academy on koulutusorganisaatiomme, joka vahvistaa työntekijöidemme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Teemme päivittäin töitä sen eteen, että palvelemme asiakkaitamme jatkuvasti paremmin. Siksi tarjoamme koulutusta osana päivittäistä arkeamme.

 

Käytännönläheiset koulutuksemme auttavat työntekijöitämme menestymään työssään. Tärkeintä koulutukseen osallistumisessa on positiivinen ja avoin asenne. Sector Way Academyn kouluttajat yhdessä esihenkilöiden kanssa huolehtivat, että tarvittavat opit saadaan työssä menestymiseen. 

Jätä avoin hakemus Jätä avoin hakemus
Työntekijöidemme kommentteja koulutuksesta
"Olen aidosti yllättynyt, miten Sector Alarmilla kehitetään myyjää."
"Todella positiivisesti yllätyin siitä, millä tavalla firma kouluttaa."
"Perehdytyspolku on selkeä ja hyvin mietitty kokonaisuus."
Sector Alarmin työntekijä koulutuksessa
Työntekijöiden kouluttaminen

Jokaisen uuden työntekijän ura alkaa perusteellisella perehdytyksellä. Kun perehdytysjakso on ohi, kehitämme työntekijötämme hyödyntämällä erilaisia työvälineitä. 

 

Lähiopetuksen lisäksi työntekijöidemme käytössä on opintoportaali. Jokainen löytää sieltä koulutuskokonaisuuksia omaan tehtävään ja itsensä kehittämiseen liittyen. Verkkokurssien käyminen on mahdollista milloin vain, myös mobiilisti.

 

Kehityskeskustelujen yhteydessä käymme läpi tulevan vuoden henkilökohtaisen koulutussuunnitelman ja vastaamme esiin nouseviin uusiin koulutustarpeisiin aktiivisesti. 

Esihenkilöiden koulutus

Esihenkilöiden toimintaan ollaan henkilöstökyselymme mukaan erittäin tyytyväisiä. Pidämme yllä hyvää johtamiskulttuuria kouluttamalla esihenkilöitämme jatkuvasti. 

 

Suuri osa esihenkilöistämme toimii myyntitiimien vetäjinä ja monelle se on työuran ensimmäinen esihenkilörooli. Koulutuksissamme lähdemme liikkeelle johtamisen perusteista ja tarjoamme tukea tarpeen mukaan. Future Leaders -ohjelmamme on järjestetty potentiaalisille tuleville myynnin esihenkilöille, jotka saavat oppinsa työn ohessa. 

 

Esihenkilötyö Sector Alarmilla pohjautuu valmentavaan otteeseen, hyvään vuorovaikutukseen ja palautteen antamiseen molempiin suuntiin.

Sector Alarmin työntekijä kouluttamassa
Sector Way Academy -kouluttajat
Sector Alarm kouluttaja Anssi Mikkola
Anssi Mikkola, myynnin koulutuspäällikkö

"Tavoitteet on tärkein asia, mitä itselleen voi määrittää. Näin pystyy perustelemaan, että tekemisellä on jokin tarkoitus. Tämä saa tekemään töitä entistä kovemmin, jotta voi päästä eteenpäin ja saavuttaa tavoitteet."

Sector Alarm kouluttaja Pekka Salminen
Pekka Salminen, hälytyskeskuksen kouluttaja

"Hälytyskeskuksen koulutuksissa painotetaan luotettavuutta. Se merkitsee meille rehellisyyttä, läpinäkyvyyttä ja kunnioitusta, niin toisiamme kuin asiakkaita kohtaan. Turvallisuusalalla kaiken toiminnan tulee perustua luotettavuuteen. Sen saavuttamiseen menee aikaa, mutta sen voi menettää hetkessä."

Sector Alarm kouluttaja Sami Korhonen
Sami Korhonen, asennuksen koulutuspäällikkö

"Valmentajan työ on pitkälti asentajien henkilökohtaista sparraamista. Asentajakohtaisesti mietin aina millaista kehitystä milloinkin tarvitaan. Tämän työn paras anti on ehdottomasti nähdä miten asentajat kehittyy omassa työssään ja saa siitä lisää motivaatiota."

"Perehdytyspolku on hyvä, koska siinä on näkökulmia kaikilta osastoilta."
Lue lisää Sector Way Academyn toimintaperiaatteista
Sector Way Academyn tiimi mahdollistaa hypyn uuteen
Sector Way Academyn tiimi mahdollistaa hypyn uuteen

Asentajia tulee meille monenlaisista tehtävistä, joten perehdytyksen ja koulutuksen rooli nousee keskiöön työssä onnistumisen kannalta. Sector Alarmin visioon kuuluu vahvasti työntekijöiden arvostus, jossa tuki ja koulutus ovat avainasemassa.

SWA kouluttaja Anssi
Sector Alarmin oma Akatemia kasvattaa tulevaisuuden johtajia myyntiin

Yksi SWA:n tarjoamista koulutusohjelmista on FSMP eli Future Sales Manager Program, jonka tavoitteena on valmistaa talon sisältä esihenkilöitä tulevaisuuden myyntipäälliköiksi.

Haluatko tulla tekemään työtä turvallisempien kotien puolesta?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä ja tällä hetkellä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tehtäviä avataan. 

Jätä yhteystietosi Jätä yhteystietosi
Tutustu eri osastoihimme