Laajenna kodin turvallisuutta

Kaikki kodit ovat erilaisia. Räätälöimme hälytysjärjestelmän aina asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

HD-valvontakamera ulkokäyttöön

HD-valvontakamera ulkokäyttöön

Valvo kotipihaa ulkokäyttöön tarkoitetulla HD-valvontakameralla. Kamera kuvaa infrapunatekniikan avulla kaikissa valaistusolosuhteissa, niin päivällä kuin yöllä.

Ovikello HD-videokameralla

Ovikello HD-videokameralla

Saat välittömästi ilmoituksen, kun joku lähestyy kotioveasi. Sector Alarm -sovelluksessa näet suoraa videokuvaa oveltasi, ja voit keskustella ovella olevien kanssa puhelimesi kautta.

HD-valvontakamera sisäkäyttöön

HD-valvontakamera sisäkäyttöön

Voit valvoa lasten kotiintuloa, remonttimiesten lähtöä tai lemmikkisi puuhastelua. Sector Alarm -sovelluksen avulla voit nähdä, kuunnella ja jutella kaikkien kotonasi olevien kanssa tai katsella tallenteita kotisi tapahtumista.

180° HD-videokamera

180° HD-videokamera

Liikuteltava 180° HD -videokamera sisätiloihin. Helppo käyttää ja siirtää haluamaasi paikkaan. Voit aloittaa videopuhelun yhdellä napautuksella ja jutella läheistesi kanssa Sector Alarm -sovelluksen kautta. Lisäksi älykäs liiketunnistin havaitsee ei-toivotut vierailijat ja auttaa sinua pitämään lemmikkejäsi silmällä.

Kameratunnistin

Kameratunnistin

Salamalla varustettu kameratunnistin reagoi liikkeisiin ja lämpötilanmuutoksiin ja ottaa valokuvia kaikkina vuorokaudenaikoina järjestelmän ollessa aktiivinen.

Savuilmaisin

Savuilmaisin

Reagoi nopeasti savuun ja aktivoi kamerailmaisimen valokuvien ottamiseksi ja hälytyksen laukaisemiseksi. Kattaa jopa 50 neliömetrin alueen.

Ovi- ja ikkunatunnistimet

Ovi- ja ikkunatunnistimet

Käytetään myös sisätilojen suojaamiseen öisin. Jos joku yrittää tunkeutua kotiisi ulkopuolelta, hälytys laukeaa.

Avaimenperätunnistimet

Avaimenperätunnistimet

Kaikkien perheenjäsenten on helppo käyttää avaimenperätunnistimiamme. Hälytys aktivoidaan tai poistetaan käytöstä yksinkertaisesti käyttämällä tunnistinta käyttönäppäimistön lähellä.

Kaukosäädin

Kaukosäädin

Hälytyksen ja älypistorasioiden nopeaan ja helppoon aktivointiin. Säätimessä on myös hätäpainike hätätilanteita varten.

Liiketunnistin

Liiketunnistin

Liiketunnistin reagoi kaikkiin liikkeisiin sen kantoalueella, joka on jopa 11 metriä 90 asteen kulmassa.

Vesi-ilmaisin

Vesi-ilmaisin

Vesivuodot ja lämpötilanmuutokset voivat aiheuttaa suuria vahinkoja, jos niitä ei havaita ajoissa. Tämän ilmaisimen avulla ongelmat voidaan havaita jo varhaisessa vaiheessa.

Lasirikkoilmaisin

Lasirikkoilmaisin

Voidaan käyttää ovitunnistimien ohella suojaamaan sekä sisätiloja että ikkunoiden ja ovien edustaa.

Ovitunnistin tärinäilmaisimella

Ovitunnistin tärinäilmaisimella

Tämä ilmaisin on kahden tuotteemme yhdistelmä, joka reagoi tärinään ja voimakkaisiin iskuihin sekä ovien ja ikkunoiden avaamisyrityksiin.

Älypistorasia

Älypistorasia

Voit ohjata valoja ja kodinkoneita älypuhelimellasi internetiin yhdistettyjen älypistorasioiden kautta. Saatavilla kolmen pakkauksissa hintaan 89 € tai kappalehintaan 34 €.

Suojaa kesämökkisi alennettuun hintaan!

Suojaa mökkisi alennettuun hintaan!

Onko sinulla mökki tai kakkoskoti, jonka haluat suojata tulipalojen, murtojen tai vesivuotojen varalta? Pidä mökkiäsi älykkäästi silmällä videokameroiden avulla. Tarkkaile mökin lämpötilaa, havaitse vesivuodot ajoissa ja hallitse mökin ulko-ovea digitaalisen älylukon avulla.

check mark

Asiakkaanamme suojaat kesämökkisi alennettuun hintaan

check mark

Alennusta voidaan hyödyntää myös perheenjäsenen asunnon suojaukseen

Päivitä laitteistosi uusimpiin malleihin

Onko sinulla vanha järjestelmä, ja haluaisitko hallita kotisi ulko-ovea ja sähkölaitteita mistä tahansa? Asiantuntijamme auttavat räätälöimään kotisi hälytysjärjestelmän sinun ja perheesi tarpeiden mukaiseksi. Palveluun sisältyy ammattilaisen tekemä asennus, maksuton tekninen tuki ja elinikäinen takuu.

Vaihtoehtoisesti voit tilata lisälaitteita nykyiseen hälytysjärjestelmääsi. Asiakaspalvelu pyytää sinua vahvistamaan tilauksen ennen sen voimaantuloa. Voit lisätä laitteita hälytysjärjestelmääsi milloin tahansa.

check mark

Tutustu älykkäisiin kodin turvallisuuslaitteisiin.

check mark

Suosittuja turvallisuustuotteita kotiisi.

check mark

Hintaan sisältyy turvallisuusasiantuntijoidemme tekemä asennus.