Laajenna kodin turvallisuutta

Kaikki kodit ovat erilaisia. Räätälöimme hälytysjärjestelmän aina asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Yale Doorman - digitaalinen älylukko
Yale Doorman L3 - digitaalinen älylukko

Älylukon avulla hallitset avaimettomasti kotisi lukkoa. Saat näin paremman kontrollin kodistasi, eikä sinun tarvitse huolehtia unohtuneista tai hukkuneista avaimista.

HD-valvontakamera ulkokäyttöön
HD-valvontakamera ulkokäyttöön

Valvo kotipihaa ulkokäyttöön tarkoitetulla HD-valvontakameralla. Kamera kuvaa infrapunatekniikan avulla kaikissa valaistusolosuhteissa, niin päivällä kuin yöllä.

180° HD-valvontakamera
180° HD-valvontakamera

Liikuteltava 180° HD -valvontakamera sisätiloihin. Helppo käyttää ja siirtää haluamaasi paikkaan. Voit aloittaa videopuhelun yhdellä napautuksella ja jutella läheistesi kanssa Sector Alarm -sovelluksen kautta. Lisäksi älykäs liiketunnistin havaitsee ei-toivotut vierailijat ja auttaa sinua pitämään lemmikkejäsi silmällä.

Ovikello HD-videokameralla
Ovikello HD-videokameralla

Saat välittömästi ilmoituksen, kun joku lähestyy kotioveasi. Sector Alarm -sovelluksessa näet suoraa videokuvaa oveltasi, ja voit keskustella ovella olevien kanssa puhelimesi kautta.

HD-valvontakamera sisäkäyttöön
HD-valvontakamera sisäkäyttöön

Voit valvoa lasten kotiintuloa, remonttimiesten lähtöä tai lemmikkisi puuhastelua. Sector Alarm -sovelluksen avulla voit nähdä, kuunnella ja jutella kaikkien kotonasi olevien kanssa tai katsella tallenteita kotisi tapahtumista.

Liikuteltava puheyksikkö
Liikuteltava puheyksikkö

Liikuteltava puheyksikkömme auttaa hätätilanteissa. Hälytyskeskus voi ottaa yhteyden kotiisi hätätilanteen tarkistamiseksi sekä auttaa sinua ja perheenjäseniäsi.

Kameraliiketunnistin
Kameraliiketunnistin

Salamalla varustettu kameraliiketunnistin reagoi liikkeisiin ja lämpötilanmuutoksiin ja ottaa valokuvia kaikkina vuorokaudenaikoina järjestelmän ollessa aktiivinen.

Ovi-, ikkuna- ja tärinätunnistin
Ovi-, ikkuna- ja tärinätunnistin

Havaitsee, kun ovi tai ikkuna avataan tai suljetaan. Havaitsee myös ovien tai ikkunoiden murtoyritykset tunnistamalla iskut ja tärinän ennen kuin tunkeutuja pääsee sisälle.

Savuilmaisin
Savuilmaisin

Reagoi nopeasti savuun ja aktivoi kamerailmaisimen valokuvien ottamiseksi ja hälytyksen laukaisemiseksi. Kattaa jopa 50 neliömetrin alueen.

Liiketunnistin
Liiketunnistin

Liiketunnistin reagoi kaikkiin liikkeisiin sen kantoalueella, joka on jopa 11 metriä 90 asteen kulmassa.

Vesivuotoilmaisin
Vesivuotoilmaisin

Vesivuodot ja lämpötilanmuutokset voivat aiheuttaa suuria vahinkoja, jos niitä ei havaita ajoissa. Tämän ilmaisimen avulla ongelmat voidaan havaita jo varhaisessa vaiheessa.

Lasirikkoilmaisin
Lasirikkoilmaisin

Voidaan käyttää ovitunnistimien ohella suojaamaan sekä sisätiloja että ikkunoiden ja ovien edustaa.

Älypistorasia
Älypistorasia

Voit ohjata valoja ja kodinkoneita älypuhelimellasi internetiin yhdistettyjen älypistorasioiden kautta. Älypistorasia maksaa 19 €.

Älypistorasia ulos
Älypistorasia ulos

Voit ohjata pihavaloja ja vaikkapa auton lämmitystä älypuhelimellasi internetiin yhdistettyjen älypistorasioiden kautta. Ulkoälypistorasian hinta on 29 €.

Avaimenperätunnisteet
Avaimenperätunnisteet

Kaikkien perheenjäsenten on helppo käyttää avaimenperätunnisteitamme. Hälytys aktivoidaan tai poistetaan käytöstä yksinkertaisesti käyttämällä tunnistetta käyttönäppäimistön lähellä.

Kauko-ohjain
Kauko-ohjain

Hälytyksen ja älypistorasioiden nopeaan ja helppoon aktivointiin. Ohjaimessa on myös hätäpainike hätätilanteita varten.

Suojaa kesämökkisi alennettuun hintaan!

Suojaa mökkisi alennettuun hintaan!

Onko sinulla mökki tai kakkoskoti, jonka haluat suojata tulipalojen, murtojen tai vesivuotojen varalta? Pidä mökkiäsi älykkäästi silmällä videokameroiden avulla. Tarkkaile mökin lämpötilaa, havaitse vesivuodot ajoissa ja hallitse mökin ulko-ovea digitaalisen älylukon avulla.

Asiakkaanamme suojaat kesämökkisi alennettuun hintaan

Alennusta voidaan hyödyntää myös perheenjäsenen asunnon suojaukseen