Asiantuntijatyötä kotien suojaamiseksi

Pääkonttorillamme Pitäjänmäessä työskentelemme monipuolisesti erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Asiakaspalvelun, henkilöstöhallinnon, IT:n, koulutuksen, markkinoinnin, talouden ja teknisen tuen tehtävien tarkoitus on tukea Sector Alarmin kasvua ja auttaa meitä saavuttamaan yhteiset tavoitteemme. 

 

Riippumatta työtehtävästämme teemme yhdessä töitä kotien turvaamiseksi. Työn merkityksellisyys on meille tärkeä asia ja motivoi tekemään työmme hyvin. Tarjoamme kattavan perehdytyksen uusille työntekijöillemme ja koulutusmahdollisuuksia työuran kaikissa vaiheissa.

 

Toimistomme on täynnä henkilöitä, joilla on positiivinen asenne ja aito halu rakentaa turvallisempaa Suomea. Ylläpidämme hyvää tiimihenkeä, pidämme yhdessä hauskaa ja teemme tavoitteellisesti töitä. Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja kuulet ensimmäisten joukossa avoimista työpaikoistamme.

Jätä avoin hakemus Jätä avoin hakemus
Monipuolinen osaaminen kasvun moottorina

Sector Alarm on kasvanut viime vuosien aikana nopeasti ja sen myötä joukkomme on kasvanut eri alojen asiantuntijoilla. Johtoryhmämme muodostuu eri osastojen päälliköistä ja jokainen heistä tuo oman arvokkaan asiantuntemuksensa johtamiskulttuuriimme. Yhdessä toimitusjohtajamme Petteri Kaijasillan kanssa koko johtoryhmä varmistaa, että saavutamme asettamamme tavoitteet.

 

Työskentelemme avoimessa ja matalan hierarkian kulttuurissa. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri osastojen välillä ja siksi arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja. Kulttuurimme tukee itsenäistä työskentelyä, joten oma-aloitteisuus ja itsensäjohtamisen taidot ovat meillä arvossaan. 

Lue, mitä työntekijämme kertovat meillä työskentelystä
Sector Alarm HR johtaja Marianne Viinikka
"Tarjoamme merkityksellistä työtä ja motivoimme jokaista tekemään parhaansa"

"Henkilöstökyselyn avulla varmistetaan, että kaikki saavat äänensä kuuluviin ja että tiedetään missä mennään. Haluamme saada palautetta ja kuulla, mihin henkilöstömme on tyytyväinen eli mitä asioita meidän kannattaa ylläpitää ja vahvistaa – ja toisaalta, mitä asioita voisimme tehdä paremmin."

Sector Alarmin työntekjiöitä
Sector Alarmin työntekijät huipputyytyväisiä työpaikkaansa

Tutkimustulokset kertovat, että Sector Alarm Finland on työpaikka, jossa työskentelee erittäin tyytyväisiä ja sitoutuneita työntekijöitä, jotka myös suosittelevat Sector Alarmia työpaikkana erittäin mielellään muille.

Sector Alarmin koulutuspäällikkö Jussi Honkonen
Sector Way Academyn Jussi auttaa ideat liikkeelle

Sector Alarmilla kehittymiseen ja koulutukseen panostetaan poikkeuksellisen paljon. Jussi Honkonen vetää Sector Way Academya, vastaa koulutuksista ja arvostaa hyvää vuorovaikutusta: ”Keskustelemalla löytää asioita ja oivalluksia.”

Sector Alarmin toimisto
Toimisto meitä varten

Pääkonttorimme tilat Helsingissä on suunniteltu juuri meidän tarpeitamme varten. Työskentelemme pääsääntöisesti avokonttorissa ja tiimihuoneissa, mutta tiloja on runsaasti myös hiljaista työskentelyä varten. Kokoonnumme keittiöön yhteisiin kahvihetkiin, kuten jokaperjantaiseen Fredags Fikaan.

Yhteistyö muiden maiden kanssa

Suomen organisaation lisäksi teemme tiiviisti yhteistyötä muiden Sector Alarm -maiden kanssa. Kulttuurimme nojaa voimakkaasti oman osaamisen jakamiseen ja parhaiden käytäntöjen kehittämiseen. Pidämme säännöllisesti yhteyttä kansainvälisten kollegoidemme kanssa ja tapaamme heitä yhteisten forumeiden merkeissä. 

Sector Alarmin työntekijä palaverissa
Millainen rekrytointiprosessimme on?
Hakeminen

Rekrytointiprosessimme alkaa hakemuksen jättämisellä rekrytointijärjestelmän kautta. Emme ota vastaan sähköpostitse tulevia hakemuksia. Käymme läpi jokaisen hakemuksen ja olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan jatkon suhteen. 

Puhelinhaastattelu

Hakemusten perusteella valitsemme puhelinhaastatteluun sopivat kandidaatit. Käymme läpi lyhyesti työhistoriaasi, ominaisuuksiasi ja tavoitteitasi. Pääset kertomaan itsestäsi vapaamuotoisesti rekrytoijallemme. 

Ensimmäinen haastattelu

Tapaamme sopivan määrän hakijoita henkilökohtaisesti toimistollamme Pitäjänmäessä. Ensimmäisessä haastattelussa tapaat tulevan esimiehesi yhdessä rekrytoijan kanssa. Haastatteluun on hyvä varata aikaa 1-1,5 tuntia. 

Soveltuvuustesti

Saat sähköpostissa linkin, jonka kautta pääset tekemään soveltuvuustestin. Lisäksi saat hakemaasi työpaikkaan liittyvän tehtävän, jonka tekemiseen saat aikaa. Sopivien testien ja tehtävien avulla selvitämme soveltuvuutesi hakemaasi työhön. 

Toinen haastattelu

Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtäväsi. Syvennymme hakemasi tehtävän kuvaukseen ja kerromme tarkemmin tulevista työtehtävistäsi. Tässä haastattelussa tapaat esimiehesi ja jonkun johtoryhmämme jäsenistä.

Valintapäätös

Soitamme henkilökohtaisesti jokaiselle haastattelemallemme työnhakijalle ja kerromme päätöksestämme. 

Tervetuloa perehdytykseen!

Perehdytysjakso rakennetaan jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvaksi. Saat esimiehesi suunnitteleman perehdytyssuunnitelman. Pääset tutustumaan läpileikkaukseen Sector Alarmista sekä tietenkin omaan tiimiisi ja tehtävääsi. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Haluatko tulla tekemään työtä turvallisempien kotien puolesta?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä ja tällä hetkellä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tehtäviä avataan. 

Jätä yhteystietosi Jätä yhteystietosi
Tutustu eri osastoihimme