“Best job ever!” – näin Sector Alarmin työntekijät ajattelevat työpaikastaan

Työpaikkailmoituksissamme lukee: “Meillä tutkitusti viihdytään ja moni sanookin, että tämä on paras työpaikka ikinä”. Mistä tiedämme väittää niin? Onko kyse vain HR:n haaveilusta tai johtoportaan toiveajattelusta? Ei suinkaan! Emme väitä olevamme täydellinen työyhteisöonnela, omat haasteemme meilläkin on, mutta tässä artikkelissa on aitoja ja autenttisia poimintoja työntekijöidemme kirjoittamana henkilöstökyselyihimme.

Tutkittua työtyytyväisyyttä

Työpaikkailmoituksissamme kerromme olevamme tutkitusti työpaikka, jossa viihdytään. Meille on ensiarvoisen tärkeää panostaa hyvään työntekijäkokemukseen, kannustavan työilmapiirin rakentamiseen ja osaavaan johtamiseen.

Seuraamme säännöllisesti työntekijöidemme työtyytyväisyyttä ja motivaatiota henkilöstö- ja pulssikyselyillä. Kerta toisensa jälkeen erinomaiset kyselytulokset puhuvat puolestaan, joskin yhtä tärkeää meille on aidosti tietää, mitä henkilöstö meistä ajattelee, jotta voimme tunnistaa myös kehittämistä vaativat asiat sekä osallistaa kaikkia yhteisen hyvän työpaikan rakentamiseen.

Työntekijämme voivat kyselyissä antaa sanallista palautetta ja haluammekin ylpeydellä nostaa muutamia poimintoja esiin siitä, kuinka he kokevat työskentelyn Sector Alarmilla ja meidät työnantajana ja työyhteisönä:

”Sector Alarm on ollut erinomainen työpaikka. Isoimpana tekijänä taustalla on viihtyisä työympäristö ja mukavat työkaverit.”

”Erittäin hyvä työyhteisö ja kannustetaan ja arvostetaan työntekijöitä. Avoin keskustelu johtoa myöten. Työ on mielenkiintoista ja monipuolista.”

”Mielestäni yrityksessä on hyvä ja kannustava ilmapiiri. Työntekijöistä pidetään huolta ja lisäksi on hyvät työsuhde-edut.”

”Kuuntelu, eteenpäin meno ja keskusteleva ilmapiiri on positiivinen muutos ja luonut yhteenkuuluvuuden tunnetta, toivon että tätä samaa työtä jatketaan. Avoimuus viestinnässä ollut oikein hyvä muutos.”

”Työpaikka on silloin hyvä kun aamulla ei harmita lähteä töihin, Sector Alarm on juuri sellainen paikka.”

Arvomme vahvan kulttuurin ja työyhteisön perustana

Meillä on vahva, arvoihimme pohjautuva kulttuuri, jonka keskiössä on työmme merkitys ja tyytyväiset asiakkaat. Meille kotien turvaaminen on sydämen asia, olemme ylpeitä työstämme, jolla on vaikutusta ja joka luo asiakkaillemme mielenrauhaa.

Arjessa meitä ohjaavat vaativat tavoitteet ja halu tehdä korkealuokkaista työjälkeä. Vahva yhteisöllisyytemme ja erinomainen työilmapiiri, jossa iloitsemme onnistumisista yhdessä, kannustavat meitä kaikkia kohti tavoitteitamme ja niiden yli.

Tämä hyvä tekemisen meininki välittyy myös asiakkaillemme, sillä Trustpilot-arvosanamme on 4,8/5 perustuen yli 4300 asiakaspalautteeseen. Niin ja arvomme, ne ovat asiakaskeskeisyys, tavoitteellisuus, halu kehittyä ja turvallisuusalan toimijana tietenkin – luotettavuus.

Töihin on aina hauska tulla ja joka päivä tulee naurettua paljon ja usein, vaikka töitä paiskitaankin täydellä teholla. Kiitos upean kulttuurin! <3

Sector Alarmilla parasta on työilmapiiri ja kannustamisen kulttuuri. Uudet työntekijät perehdytetään hyvin ja otetaan nopeasti mukaan työyhteisöön.

Työpaikalla on helppo jutella kelle tahansa työkaverille oli sen nähnyt 100 kertaa tai tapaa ensimmäistä kertaa. Kaikki ottavat hyvin avoimesti vastaan ja auttavat jos tilanne vaatii.

Tiimihenki ja yrityksen tsemppaava kulttuuri on todella hienoa, ja se että johtoryhmästä asti ollaan läsnä työntekijöiden arjessa ja tiedetään minkälaista ns "pohjatyö" on. Myös asioiden tilastointi ja se että johdossa asti halutaan olla selvillä mitä missäkin tapahtuu, on todella positiivista. Tietää, että asioihin puututaan ja halutaan kehittää. Myös kehitysehdotusten kysyminen antaa oikeasti tunteen, että yritys toimii arvojensa mukaan.

Tavoitteisiin päästään yhdessä

Tavoitteellisuus on yksi työtämme ohjaavista arvoistamme. Haastavat tavoitteet edellyttävät kouluttamista, johdonmukaista suorituksen johtamista, kannustamista ja palautteen antamista, jotta työntekijämme tietävät, mitä heiltä odotetaan ja heillä on riittävä osaaminen työhön.

Johdamme suoritusta myös kannustavien palkitsemismallien avulla. Meillä jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa palkkaansa hyvällä työsuorituksella joko kuukausi-, kvartaali- tai vuositasolla.

Tsemppaus ja palautteen antaminen on hyvää ja suoraa

Täällä tsempataan ja koulutetaan hyvin! Työkaverit ovat parhaita!

Positiivisena meidän osastollamme on selkeät tavoitteet ja niiden eteen tehdään töitä.

Hyvät edut, palkka ja esimiesten joustavuus erilaisissa tilanteissa saa varmasti monet pysymään yrityksessä pitkäänkin

Myyntityö opettaa

Myynti on meidän DNAssamme ja myyntitaitoja pääsee meillä kehittämään erilaisissa myynnin ja myynnillisen asiakaspalvelun tehtävissä, erityisesti myynnin kuninkuuslajissa eli ovelta ovelle -myynnissä.

Sectorilla oppii myymään ja kommunikoimaan erilaisten ihmisten kanssa. Työ on hyvä yhdistelmä tiimi- ja yksilötyötä.

Uuden myyjän perehdytys työhön ja oppipolku on esimerkillisellä tasolla.

Halusin kehittyä myyjänä ja sitä olen päässyt oppimaan Sector Alarmilla. Aivan mahtava työympäristö.

Reilut ja kannustavat esihenkilöt

Henkilöstökyselyissämme kirkkaimpana tähtenä loistaa tyytyväisyys erinomaiseen lähijohtamiseen. Johtamisemme periaatteet on tiivistetty viiteen elementtiin, joista muodostuu Leadership Platformin viisi johtamisperiaatetta: luo selkeyttä, ota vastuuta, tee yhteistyötä, kehitä ja valtuuta, tuota tuloksia. Työntekijöiltämme esihenkilömme ja johtamisemme saa erinomaista palautetta:

Esimieheni johtamistapa minua kohtaan on reilu ja hyvä

Esimies on oikeasti kiinnostunut alaisten hyvinvoinnista ja auttaa mahdollisuuksien mukaan.

Esimies on hyvin tavoitettavissa, aina saat apua kun sitä tarvitsee. Myös työkaverit auttavat kun vain kysyy, ja pitääkin uskaltaa kysyä ja sitä ei tarvitse pelätä.

Työurani Sector Alarmilla on tähän mennessä ollut erittäin mukava ja vaikka välillä tulee kireitä tilanteita on apua aina saatavilla kollegoilta ja esimiehiltä!

Sector Alarm on ollut mulle erittäin hyvä työpaikka ja olen oppinut itsestäni paljon asioita joita en tiennyt että osaan. Työporukka on hyvä enkä vois parempaa porukkaa kuvitella. Oma esimieheni on paras esimies, jonka oon koskaan tavannut ja tuskin parempaa edes voisi olla.

Todellakin, tutkitusti meillä viihdytään

Ja niin, se palaute, että olemme paras työpaikka ikinä? Kyllä, sekin on aivan aito ja lahjomaton palaute <3

”Työntekijöitä selvästi arvostetaan Sector Alarmilla ja se näkyy. Paras työpaikka jossa olen ikinä ollut.”

Haluaisitko sinä olla osa joukkuettamme? Tutustu avoimiin työpaikkoihin tai jätä meille avoin hakemus.

Töissä Sector Alarmilla
Töissä Sector Alarmilla

Ylläpidämme hyvää tiimihenkeä, pidämme yhdessä hauskaa ja teemme tavoitteellisesti töitä. Kurkista millaista työ Sector Alarmilla on ja liity mukaan meidän joukkueeseen! 

Huikeita uratarinoita
Huikeita uratarinoita

Meillä työskentelee ihan mielettömiä tyyppejä ja monenlaisia onnistujia. Ota hyvä lukuasento ja hyppää fiilistelemään #sectoralarmstaffilaisten tarinoita!

Tutustu kulttuuriimme
Tutustu kulttuuriimme

Hyppää mukaan @sectoralarmstaffilaisten matkaan ja ota kuunteluun työntekijöidemme tekemä biisi, "Yhdessä erilaisia ", tsekkaamalla heidän tähdittämän musavideon!