Kotien turvaamista hälytysjärjestelmiä asentamalla

Teemme päivittäin töitä suomalaisten kotien suojaamiseksi. Sector Alarmin hälytysjärjestelmien asentajana suunnittelet ja asennat itsenäisesti asiakkaan tarpeiden mukaiset turvallisuusratkaisut. Asentamisen lisäksi työpäiviin sisältyy käyttökoulutuksien pitäminen uusille asiakkaille sekä huoltotehtävät asiakkaidemme luona. 

 

Menestyäksesi asentajana aiempaa kokemusta tärkeämpiä ovat asenteesi ja persoonasi. Asentajana menestyy parhaiten vastuuntuntoinen, tarkka ja luotettava työntekijä, jolta löytyy myös myyntihenkisyyttä. Koska koulutamme tehtävään, aiempaa asennuskokemusta ei välttämättä tarvita – tärkeintä on, että olet motivoinut oppimaan, pidät ihmisten auttamisesta ja itsenäisestä työstä asiakkaiden parissa. Ennen kaikkea toivomme sinulta kiinnostusta elektroniikkaa kohtaan ja hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.

 

Vaikka asentajan työ on itsenäistä, pidämme tiiviisti yhteyttä muun tiimin kanssa ja työhön saa aina tarvittaessa apua kollegoilta ja esihenkilöiltä. Kouluttaudumme ja pidämme yhdessä hauskaa säännöllisesti järjestettävissä tapaamisissa. Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja kuulet ensimmäisten joukossa avoimista työpaikoistamme.

 

Meillä avautuu säännöllisesti asentajan paikkoja ympäri Suomen. Jos kiinnostuit asentajan työtehtävistä, jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun heti yhteydessä, kun paikkakunnaltasi avautuu hakuja.

Jätä avoin hakemus Jätä avoin hakemus

"Yllätyin miten hyvin firma koulutti!"

Joonas Perttunen, asentaja

Katso videoilta, millaisia asioita asennustyöhön sisältyy

Tulipalon sattuessa
Tulipalon sattuessa

Miten pelastautumista voi harjoitella? 

Sector Alarmin asentajat palosammutusvälineiden kanssa
Keittiön alkusammutus

Miten tulipalojen sammuttamiseen voi valmistautua?

Sector Alarmin asentaja rentoutumassa
Huoneiden suojaus

Mikä määrä hälyttimiä on tarpeeksi?

Sector Alarmin asentaja allaskaapin luona
Vesivahingot

Miten vesivahingoilta voi suojautua? 

Sector Alarmin palveluasentaja asentamassa laitetta
Asentajan monipuoliset tehtävät

Asentajat tekevät työtä pääasiassa oman kotikaupunkinsa ympäristössä, mutta toisinaan matkustetaan myös toisille paikkakunnille. Työtä tehdään arkipäivisin kahdeksasta neljään.

 

Kun myyjä on myynyt hälytysjärjestelmän, asentaja saa toimeksiannon asiakaspalvelulta. Hän ajaa sovittuna aikana asiakkaan luokse, selvittää tämän tarpeet ja tutustuu asennuskohteeseen. Kun asiakkaan tarvitsema ratkaisu on suunniteltu, laitteet ohjelmoidaan ja asennetaan paikoilleen. Asennuksen päätteeksi laitteet testataan ja asiakas näkee, miten ne toimivat käytännössä. Lopuksi annetaan käyttökoulutus.

 

Asentajan työ on liikkuvaa ja monipuolista. Asennuksien lisäksi tehtäviin kuuluu jo asennettujen laitteistojen huoltoa sekä lisämyyntiä. Itsenäisen työn tukena ovat työkaverit, joiden kanssa ollaan jatkuvasti tekemisissä.

Lue asentajiemme uratarinoita
Reissuasentaja Samuli Lehtelä
Reissuasentaja matkaa ympäri Suomen

Samuli huomasi, että toivoi työltä muutakin kuin tietokoneella istumista ja puhelimessa keskustelua. Hän halusi uralleen uuden suunnan ja päätti hakea Sector Alarmille asentajan rooliin.

Sector Alarmin asentaja Beata Palander
Kenttämyyjästä palveluasentajaksi

Beatan uratarina Sector Alarmilla sai alkunsa kenttämyyjän roolissa, mutta kiinnostus palvelumme tekniikkaa kohtaan johdatti hänet palveluasentajan rooliin.

Asentajien koulutustiimiin vetäjä Jesse Ketokoski ja kouluttaja Sami Korhonen
Sector Way Academyn tiimi kouluttaa työhön

Palveluasentajamme saapuvat meille erilaisista työtehtävistä. Siksi perehdytyksen ja sisäisen koulutuksen merkitys uusien työntekijöiden työssä menestymisen kannalta on suuri.

Sector Alarmin asentaja Johanna Forsman
Asiakkaasta tuli palveluasentaja

Kun Johannan kotiin asennettiin Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, kiinnostus asennustyöhön heräsi. Työn sisältö ja asentajien viihtyminen tekivät häneen vaikutuksen.

"Vaikka työskentelen itsenäisesti, tiimin tukeen voi aina luottaa."

Nea Nyberg, asentaja
Millainen rekrytointiprosessimme on?
Hakeminen

Rekrytointiprosessimme alkaa hakemuksen jättämisellä rekrytointijärjestelmässämme. Emme ota vastaan sähköpostitse tulevia hakemuksia. Käymme läpi jokaisen hakemuksen ja olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan jatkon suhteen. 

Puhelinhaastattelu

Hakemusten perusteella valitsemme puhelinhaastatteluun sopivat kandidaatit. Käymme läpi lyhyesti työhistoriaasi, ominaisuuksiasi ja tavoitteitasi. Pääset kertomaan itsestäsi vapaamuotoisesti rekrytoijallemme. 

Haastattelu

Tapaamme sopivan määrän hakijoita henkilökohtaisesti toimistollamme Pitäjänmäessä. Haastattelussa tapaat tulevan esihenkilösi yhdessä rekrytoijan kanssa. Haastatteluun on hyvä varata aikaa 1-1,5 tuntia. 

Soveltuvuustesti

Saat sähköpostissa linkin, jonka kautta pääset tekemään soveltuvuustestin. Lisäksi saat hakemaasi työpaikkaan liittyvän tehtävän, jonka tekemiseen saat aikaa. Sopivien testien ja tehtävien avulla selvitämme soveltuvuutesi hakemaasi työhön. 

Valintapäätös

Soitamme henkilökohtaisesti jokaiselle haastattelemallemme työnhakijalle ja kerromme päätöksestämme. 

Tervetuloa perehdytykseen!

Perehdytysjakso rakennetaan jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvaksi. Saat esihenkilösi suunnitteleman perehdytyssuunnitelman. Pääset tutustumaan läpileikkaukseen Sector Alarmista sekä tietenkin omaan tiimiisi ja tehtävääsi. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Haluatko tulla tekemään työtä turvallisempien kotien puolesta?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä ja tällä hetkellä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tehtäviä avataan. 

Jätä yhteystietosi Jätä yhteystietosi
Tutustu eri osastoihimme