Kotien turvaamista hälytysjärjestelmiä asentamalla

Teemme päivittäin töitä suomalaisten kotien suojaamiseksi. Sector Alarmin hälytysjärjestelmien asentajana suunnittelet ja asennat itsenäisesti asiakkaan tarpeiden mukaiset turvallisuusratkaisut. Asentamisen lisäksi työpäiviin sisältyy käyttökoulutuksien pitäminen uusille asiakkaille sekä huoltotehtävät asiakkaidemme luona. 

 

Menestyäksesi asentajana aiempaa kokemusta tärkeämpiä ovat asenteesi ja persoonasi. Asentajana menestyy parhaiten vastuuntuntoinen, tarkka ja luotettava työntekijä, jolta löytyy myös myyntihenkisyyttä. Koska koulutamme tehtävään, aiempaa asennuskokemusta ei välttämättä tarvita – tärkeintä on, että olet motivoinut oppimaan, pidät ihmisten auttamisesta ja itsenäisestä työstä asiakkaiden parissa. Ennen kaikkea toivomme sinulta kiinnostusta elektroniikkaa kohtaan ja hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.

 

Vaikka asentajan työ on itsenäistä, pidämme tiiviisti yhteyttä muun tiimin kanssa ja työhön saa aina tarvittaessa apua kollegoilta ja esihenkilöiltä. Kouluttaudumme ja pidämme yhdessä hauskaa säännöllisesti järjestettävissä tapaamisissa. Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja kuulet ensimmäisten joukossa avoimista työpaikoistamme.

 

Meillä avautuu säännöllisesti asentajan paikkoja ympäri Suomen. Jos kiinnostuit asentajan työtehtävistä, jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun heti yhteydessä, kun paikkakunnaltasi avautuu hakuja.

"Yllätyin miten hyvin firma koulutti!"

Joonas Perttunen, asentaja

Katso video Katso video

Katso videoilta, millaisia asioita asennustyöhön sisältyy

Tulipalon sattuessa

Tulipalon sattuessa

Miten pelastautumista voi harjoitella? 

Sector Alarmin asentajat palosammutusvälineiden kanssa

Keittiön alkusammutus

Miten tulipalojen sammuttamiseen voi valmistautua?

Sector Alarmin asentaja rentoutumassa

Huoneiden suojaus

Mikä määrä hälyttimiä on tarpeeksi?

Sector Alarmin asentaja allaskaapin luona

Vesivahingot

Miten vesivahingoilta voi suojautua? 

Asentajan monipuoliset tehtävät

Asentajat tekevät työtä pääasiassa oman kotikaupunkinsa ympäristössä, mutta toisinaan matkustetaan myös toisille paikkakunnille. Työtä tehdään arkipäivisin kahdeksasta neljään.

 

Kun myyjä on myynyt hälytysjärjestelmän, asentaja saa toimeksiannon asiakaspalvelulta. Hän ajaa sovittuna aikana asiakkaan luokse, selvittää tämän tarpeet ja tutustuu asennuskohteeseen. Kun asiakkaan tarvitsema ratkaisu on suunniteltu, laitteet ohjelmoidaan ja asennetaan paikoilleen. Asennuksen päätteeksi laitteet testataan ja asiakas näkee, miten ne toimivat käytännössä. Lopuksi annetaan käyttökoulutus.

 

Asentajan työ on liikkuvaa ja monipuolista. Asennuksien lisäksi tehtäviin kuuluu jo asennettujen laitteistojen huoltoa sekä lisämyyntiä. Itsenäisen työn tukena ovat työkaverit, joiden kanssa ollaan jatkuvasti tekemisissä.

Lue asentajiemme uratarinoita
Sector Alarmin asentaja Johanna Forsman

Asiakkaasta tuli asentaja

Kun Johannan kotiin asennettiin Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, kiinnostus asennustyöhön heräsi. Työn sisältö ja asentajien viihtyminen tekivät häneen vaikutuksen.

Sector Alarmin asentajat Sanna ja Serdar

"Se oli rakkautta ensi silmäyksellä"

Sanna on alanvaihtaja, joka halusi palata äitiyslomalta uuteen työhön. Sector Alarmin työpaikkailmoituksen näkeminen oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Sector Alarmin asentaja Emmi

Kosmetologista asentajaksi

Emmi vaihtoi meikkiboksin työkalupakkiin ja aloitti uuden uran Sector Alarmin hälytysjärjestelmien asentajana: ”Firma ottaa niin hyvin hellään huomaansa, että ei tarvitse jännittää”.

"Vaikka työskentelen itsenäisesti, tiimin tukeen voi aina luottaa."

Nea Nyberg, asentaja

Katso video Katso video
Millainen rekrytointiprosessimme on?

Hakeminen

Rekrytointiprosessimme alkaa hakemuksen jättämisellä rekrytointijärjestelmässämme. Emme ota vastaan sähköpostitse tulevia hakemuksia. Käymme läpi jokaisen hakemuksen ja olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan jatkon suhteen. 

Puhelinhaastattelu

Hakemusten perusteella valitsemme puhelinhaastatteluun sopivat kandidaatit. Käymme läpi lyhyesti työhistoriaasi, ominaisuuksiasi ja tavoitteitasi. Pääset kertomaan itsestäsi vapaamuotoisesti rekrytoijallemme. 

Haastattelu

Tapaamme sopivan määrän hakijoita henkilökohtaisesti toimistollamme Pitäjänmäessä. Haastattelussa tapaat tulevan esihenkilösi yhdessä rekrytoijan kanssa. Haastatteluun on hyvä varata aikaa 1-1,5 tuntia. 

Soveltuvuustesti

Saat sähköpostissa linkin, jonka kautta pääset tekemään soveltuvuustestin. Lisäksi saat hakemaasi työpaikkaan liittyvän tehtävän, jonka tekemiseen saat aikaa. Sopivien testien ja tehtävien avulla selvitämme soveltuvuutesi hakemaasi työhön. 

Valintapäätös

Soitamme henkilökohtaisesti jokaiselle haastattelemallemme työnhakijalle ja kerromme päätöksestämme. 

Tervetuloa perehdytykseen!

Perehdytysjakso rakennetaan jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvaksi. Saat esihenkilösi suunnitteleman perehdytyssuunnitelman. Pääset tutustumaan läpileikkaukseen Sector Alarmista sekä tietenkin omaan tiimiisi ja tehtävääsi. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Haluatko tulla tekemään työtä turvallisempien kotien puolesta?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä ja tällä hetkellä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tehtäviä avataan. 

Tutustu eri osastoihimme