Hälytyspalvelu yrityksellesi alkaen 49,90 € / kk pyydä räätälöity tarjous! Hälytyspalvelu yrityksellesi alkaen 49,90 € / kk Aikaa jäljellä

Hälytysjärjestelmä
yritykselle

Aikaa jäljellä:
Pyydä räätälöity tarjous Pyydä räätälöity tarjous
Hälytyskeskuksen valvoma hälytysjärjestelmä yritykselle

Ennaltaehkäise ja minimoi vahingot

Hälytyskeskuksen valvoma hälytysjärjestelmä yritykselle

Sector Alarmin yritysasiakkaana sinua palvelee 24/7 päivystävä hälytyskeskus, jossa saat henkilökohtaista palvelua kaikkina kellonaikoina. Hälytystilanteessa hälytyskeskuksemme nopea reagointi minimoi vahingot, jotta yrityksesi toiminta voi jatkua normaalisti niin pian kuin suinkin. Suojaamalla yrityksesi tilat suojaat samalla myös henkilökunnan. Tervetuloa Sector Alarmin yritysasiakkaaksi! 

Hälytyskeskuksen valvoma hälytysjärjestelmä yritykselle
Hälytyskeskus päivystää 24/7

Hälytyskeskus päivystää 24/7

Yrityksen hälytysjärjestelmä on yhdistetty Sector Alarmin hälytyskeskukseen. Hälytyskeskuspäivystäjämme reagoi hälytykseen välittömästi ja kutsuu tarvittaessa paikalle viranomaiset tai vartijan.

 Maksuttomat vartijakäynnit

Maksuttomat vartijakäynnit

Hälytystilanteessa lähetämme tarvittaessa paikalle vartijan ilman lisämaksuja. Hoidamme hälytystilanteet alusta loppuun, ja mikäli et itse pääse paikalle, varmistamme, että yrityksesi jää suojatuksi.

Hoidamme puolestasi kaiken

Hoidamme puolestasi kaiken

Palveluumme kuuluu ammattilaisen tekemä turvallisuuskartoitus, laitteiston asennus, käyttökoulutus, laitetakuu ja huolto. Me myös valvomme hälytyslaitteistosi toimintaa jatkuvasti.

Lue asiakkaidemme kokemuksia yrityksen hälytysjärjestelmästä

Aleksi Herlevin ravintolat suojaa Sector Alarm

Aleksi Herlevin ravintolat suojaa Sector Alarm

Akseli Herlevi tekee Suomen parhaat burgerit Naughty BRGR -ravintoloissaan ja luottaa Sector Alarmin hälytyspalveluun: ”Hälytysjärjestelmä lisää turvallisuuden tunnetta jokaisella.”

Kodittomien kissojen turvakoti on suojattu tulipaloilta

Kodittomien kissojen turvakoti on suojattu tulipaloilta

Osku, Astrid, Fauna, Fokkeri ja kymmenet muut karvatassut odottavat uutta kotia ja perhettä hämeenlinnalaisessa Kissakoti Kattilassa. Kissojen turvakoti on suojattu Sector Alarmin hälytysjärjestelmällä. ”Nukumme kaikki paremmin, kun tällaiset asiat on huomioitu”, sanoo Piia Santama, yksi Kattilan vapaaehtoisista.

Sähköpalo saatiin nopeasti haltuun

Sähköpalo saatiin nopeasti haltuun

Aamuvarhaisella kukaan ei vielä ollut tullut töihin, kun oikosulku sai sähkölaitteen kärähtämään korjaamoyrityksen varastossa. Kaikeksi onneksi tilaan oli asennettu Sector Alarmin yrityksen hälytysjärjestelmä, joka reagoi välittömästi.

Aikaa jäljellä:
Yrityksen hälytyspalvelu alk. 49,90 € / kk – sis. maksuttomat vartijakäynnit ja laitteiston ylläpidon.

Haluatko tietää lisää? Lataa tästä yritysesite.

Tehokas murtosuojaus

Sector Alarmin hälytysjärjestelmä suojaa yrityksesi tiloja jo ennaltaehkäisevästi. Yrityksesi ovissa ja ikkunoissa olevat tarrat ja kyltit kertovat murtovarkaalle, että Sector Alarm valvoo yrityksesi tiloja 24/7. Jos joku kuitenkin yrittää murtautua yrityksesi tiloihin, ovien ja ikkunoiden magneettitunnistimet ja tärinä- ja lasirikkoilmaisimet lähettävät hälytyksen välittömästi hälytyskeskukseen.

 

Liiketunnistimella varustetut kameratunnistimet valvovat yrityksesi sisätiloja, ja liiketunnistin havaitsee tunkeilijan välittömästi. Hälytystilanteessa kameratunnistimet lähettävät ottamansa kuvat hälytyskeskukseen, jossa päivystäjä tarkastaa tilanteen, ja kutsuu tarvittaessa paikalle poliisit tai vartijan.

 

Yrityksen hälytysjärjestelmään voi myös liittää erittäin äänekkäät sisä- tai ulkosireenit. Sisäsireenin epämiellyttävä 85 dB:n äänitaso karkottaa tunteilijat, kun taas ulkosireeni herättää tehokkaasti ihmisten huomion toimitilojesi ulkopuolella.

Kameratunnistin
Palovaroitin

Lisää paloturvallisuutta

Voit laajentaa yrityksen hälytysjärjestelmää savuilmaisimilla, ja näin parantaa yrityksesi paloturvallisuutta. Erittäin tarkat optiset savuilmaisimet pystyvät havaitsemaan pienimmätkin savuhiukkasmäärät jo tulipalon varhaisessa vaiheessa. Savuilmaisimet kytketään sarjaan, ja ne kommunikoivat keskenään. Jos yksi savuilmaisin havaitsee savua, kaikkien savuilmaisimien sireenit laukeavat sijainnista riippumatta. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun yrityksellä on tiloja useassa kerroksessa.

 

Palohälytyksen tullessa Sector Alarmin hälytyskeskuksen työntekijät varmentavat hälytyksen syyn kameratunnistimien ottamien kuvien avulla ja ryhtyvät välittömästi asianmukaisiin toimiin.

 

Hälytysjärjestelmään yhdistetyt savuilmaisimet ovat aina käytössä, myös silloin, kun yrityksesi hälytysjärjestelmä on kytketty pois päältä.

Hallitse yrityksen hälytysjärjestelmää etänä

Sector Alarm -sovellus tekee arjestasi hieman helpompaa. Yrityksen hälytysjärjestelmään liitettyjen älykkäiden ratkaisujen avulla voit hallita etänä esimerkiksi yrityksesi lukitusta tai valaistusta, ja seurata huonelämpötiloja. Helppokäyttöisestä sovelluksesta voit myös tarkastaa, milloin yrityksen hälytysjärjestelmä on kytketty päälle tai pois käytöstä. 

 

Sector Alarm -sovellus sisältyy hälytyspalveluumme, ja se on saatavana App Storessa ja Google Playssa.

Mies käyttää sovellusta
Hälytyspäivystäjä

Henkilökohtainen palvelu ympäri vuorokauden

Yrityksen hälytysjärjestelmä on yhteydessä Sector Alarmin laatusertifioituun hälytyskeskukseen. Koulutetut hälytyskeskuspäivystäjämme ovat valmiudessa vuorokauden ympäri, ja auttavat sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

 

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti monin eri tavoin, ja Trustpilotin asiakasarvosteluiden mukaan olemme onnistuneet mainiosti. Yli 2500 asiakastamme on antanut Sector Alarmille arvosanan ”Erinomainen”.

Sector Alarm on ylpeä iF Design Award 2023 -voittaja

iF Design Award on yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista, joka myönnetään vuosittain tunnustuksena erinomaisesta muotoilutyöstä, korkeasta laadusta ja innovaatioista.

 

Sector Alarmin mobiilisovellus ja Smart Alarm System -laitteet palkittiin vuonna 2023 If Design Award -kilpailussa Product UX -kategoriassa saumattoman käyttökokemuksensa ja visuaalisesti yhtenäisen muotoilunsa ansiosta.

 

Olemme palkinnosta todella ylpeitä, sillä tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme mielenrauhaa ja turvaa vaivattomasti ja luotettavasti. Kyvykkäät suunnittelutiimimme pyrkivät jatkuvasti luomaan uusia ja palkittuja, markkinoiden johtavia ratkaisuja asiakkaidemme koteihin ja yrityksiin.

if award 2023
Haluatko tarjouksen? Anna puhelinnumerosi ja me soitamme sinulle

Usein kysytyt kysymykset yrityksen hälytysjärjestelmästä

Voiko yrityksen hälytysjärjestelmän maksaa osamaksulla?

Yrityksen hälytysjärjestelmän voi maksaa myös osamaksulla tietyissä tilanteissa. Voit soittaa meille numeroon 09 4255 0654, ja asiantuntijamme kertovat tarkemmin osamaksuvaihtoehdosta. Lue lisää yrityksen hälytysjärjestelmästä.

Voiko yrityksen hälytysjärjestelmän asentaa kylmään tilaan?

Hälytysjärjestelmää ei voi asentaa kylmiin, lämmittämättömiin tiloihin. Suojattavassa tilassa tulee myös olla sähköt ympäri vuoden. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä ei sovellu myöskään kosteisiin ja pölyisiin tiloihin. Lue lisää yrityksen hälytysjärjestelmästä.

Onko Sector Alarmin hälytysjärjestelmä sopiva kaiken kokoisiin yrityksiin?

Sector Alarm hälytysjärjestelmä on sopiva pieniin ja keskisuuriin yritystiloihin. Suojattavan tilan maksimikoko on 600 m². Hälytysjärjestelmämme ei sovellu siirrettäviin kohteisiin, kuten konttiin tai vaunuun. Lue lisää yrityksen hälytysjärjestelmästä.

Voinko ostaa yritykselleni pelkän hälytysjärjestelmän ilman hälytyspalvelua?

Sector Alarmin hälytysjärjestelmän sydän on 24/7 päivystävä laatusertifioitu hälytyskeskus, jossa hälytyksiin reagoidaan välittömästi, ja kutsutaan tarvittaessa apua paikalla. Suhtaudumme turvallisuuteen erittäin vakavasti, ja siksi myymme hälytysjärjestelmän vain yhdessä hälytyspalvelun kanssa.

Voiko yrityksen hälytysjärjestelmään liittää videokameran?

Valitettavasti emme tällä hetkellä tarjoa videotuotteita yritysasiakkaille, mutta hälytysjärjestelmään sisältyy kameraliiketunnistin, joka ottaa hälytystilanteessa kuvan, ja lähettää sen automaattisesti hälytyskeskukseemme. Voit myös ottaa sovelluksemme avulla kuvia kameraliiketunnistimella silloin kun hälytysjärjestelmä on päällä.