Teemme työpäivästäsi
helpomman

Hälytysjärjestelmä helpottaa arkeasi työpaikalla

Sector Alarmin hälytysjärjestelmää on selkeä ja vaivaton käyttää – hälytys on helppo kytkeä päälle ja pois ja järjestelmää voi hallinnoida myös etänä. Tarjoamme mm. ympärivuorokautisen henkilökohtaisen palvelun ja ilmaiset vartijakäynnit.

 

Tervetuloa Sector Alarmin yritysasiakkaaksi!

Palvelemme sinua kaikissa tilanteissa

Asentaja työssään

Asennus ja huolto

Asennamme hälytysjärjestelmäsi tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Kun asennus on tehty, kerromme, miten kaikki toimii.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu ja tuki

Saat henkilökuntaamme yhteyden aina, kun sinulla on vaikkapa kysyttävää laskustasi, tarvitset teknistä tukea tai haluat peruuttaa hälytyksen.

Hälytyskeskus

Henkilökohtainen palvelu ympäri vuorokauden

Hälytysjärjestelmäsi on yhteydessä hälytyskeskukseen. Työntekijämme ovat valmiudessa vuorokauden ympäri ja auttavat sinua nopeasti kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Mies käyttää sovellusta

Ohjaa ja seuraa tapahtumia Sector Alarm -sovelluksella

Sector Alarm -sovellus tekee arjestasi hieman helpompaa. Yrityshälytysjärjestelmääsi liitettyjen älykkäiden ratkaisujen avulla voit hallita lukitusta, valaistusta ja muita sähkölaitteita. Saat myös tapahtumalokin luettavaksesi. Tämä on kätevää, jos haluat tarkistaa, milloin hälytys on kytketty päälle tai tai pois käytöstä.

Sector Alarm -sovellus sisältyy hälytyspalveluumme, ja se on saatavana App Storessa, Google Playssa ja Windows Phone Storessa.

 

Murtosuojaus

Sector Alarmin hälytysjärjestelmä suojaa yrityksesi tiloja monin tavoin. Ovien ja ikkunoiden magneettitunnistimet ja tärinäilmaisimet havaitsevat, jos joku yrittää murtautua yrityksesi tiloihin. Lasirikkoilmaisin tunnistaa rikkoutuvan lasin äänen ja liiketunnistin reagoi liikkeeseen.

 

Kameratunnistimet valvovat yrityksesi tiloja kattavasti ja hälyttävät nopeasti murtotilanteessa. Kameratunnistimessa liiketunnistin on sisäänrakennettuna. Jos kameran ottamien kuvien perusteella hälytys todetaan aidoksi, ilmoitamme asiasta välittömästi vartijan lisäksi myös poliisille.

 

Sisäsireeni on tehokas huomion herättäjä. Se alkaa soida, kun hälytys laukeaa.

Kameratunnistin
Savuilmaisin

Lisää paloturvallisuutta

Sector Alarmin hälytysjärjestelmään voi liittää myös savuilmaisimia, jotka kommunikoivat keskenään. Jos yksi savuilmaisin hälyttää, kaikkien ilmaisimien sireenit laukeavat sijainnista riippumatta. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun yrityksellä on tiloja useassa kerroksessa.

 

Savuilmaisin reagoi nopeasti savuun ja lähettää signaalin suoraan hälytyskeskukseen. Kameratunnistimien kuvien avulla hälytyskeskuksen työntekijät voivat varmentaa nopeasti hälytyksen syyn ja ryhtyä pikaisesti asianmukaisiin toimiin.

Henkilökohtainen palvelu ympäri vuorokauden

Hälytysjärjestelmä on yhteydessä 24/7 hälytyskeskukseen. Koulutetut hälytyspäivystäjämme ovat valmiudessa vuorokauden ympäri ja auttavat sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

 

Työntekijämme ovat asiantuntijoita. He tulkitsevat ja hoitavat päivittäin erilaisia tilanteita. Hälytyksen luonteesta riippumatta saat aina tilanteen edellyttämän avun. Sector Alarm pitää huolen sinusta ja työntekijöistäsi ja suhtautuu turvallisuutesi varmistamiseen erittäin vakavasti.

Hälytyspäivystäjä

Hälytyspalveluumme kuuluu:

Sector Alarmin hälytysjärjestelmän myötä saat markkinoiden kattavimman hälytyspalvelun.

Suojaa murroilta

Suojaa murroilta

Hälytysjärjestelmä valvoo yrityksesi tiloja, havaitsee murtoyritykset ja lähettää heti hälytyksen hälytyskeskukseemme. Samalla kameratunnistimet ottavat sarjan kuvia hälytyksen syyn selvittämiseksi.

24/7 hälytyskeskus

24/7 hälytyskeskus

Hälytysjärjestelmäsi on yhteydessä hälytyskeskukseemme. Työntekijämme ovat valmiudessa vuorokauden ympäri ja auttavat sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen palvelu

Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti. Me Sector Alarmilla olemme töissä kellon ympäri voidaksemme auttaa sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Ilmaiset hälytyskäynnit

Ilmaiset hälytyskäynnit

Sector Alarmin asiakkaana hälytyskäynnit ovat sinulle aina ilmaisia, olipa kyseessä aiheeton tai aiheellinen hälytys.

Tarkistuskierrokset

Tarkistuskierrokset

Hälytystilanteessa vartija tarkastaa tilat, tekee havaintojensa perusteella tapahtumaraportin ja pyrkii estämään lisävahinkojen synnyn.

Paikallisesti koko maassa

Paikallisesti koko maassa

Sector Alarm toimii useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Teemme yhteistyötä alueiden parhaiden vartiointiliikkeiden kanssa ja tunnemme siten juuri sinun alueesi.

Lämpötilavahti

Lämpötilavahti

Liiketunnistimen lämpötilavahdin avulla voit seurata etänä yrityksesi lämpötilaa. Lämpötilavahti myös hälyttää hälytyskeskukseen, jos lämpötila nousee nopeasti.