Sector Alarm työpaikkana

Kenttämyyjä Elias Ylisirniö

“Ei täällä kukaan olisi töissä, jos täällä ei voisi tienata”

Elias Ylisirniö työskentelee kenttämyyjänä ja myy Sector Alarmin palvelumuotoista kodin ja pienyritysten hälytysjärjestelmää. Nuoren oululaisen ensimmäiset työviikot eivät olleet helppoja - ensimmäinen kauppa napsahti vasta kolmannella työviikolla. Mikä sai Eliaksen jatkamaan sen sijaan, että hän olisi nakellut hanskat tiskiin, varsinkin kun hänen palkkansa muodostuu täysin vahvoja mielipiteitä herättävästä provisiopalkasta?

Kenttämyyjä Sadik Sherifi

Täs kaupungis on vaa yks Sheriffi!

Sadik Sherifi, kavereiden kesken “Sheriffi”, työskentelee myyjänä myyden palvelumuotoista kodin- ja pienyritysten hälytysjärjestelmää. Monesti kuulemme ihmisten miettivän, että ostaako kukaan tällaista palvelua. No, Sheriffi palkittiin ensimmäisenä työkuukautenaan kuukauden tulokkaana tehden 20 kauppaa. Kuka tämä nuori mies on, ja miten hän onnistui heti työsuhteensa alussa?

Sector Alarm Suomen Summer Games 2023 -joukkue

Eeppiset Summer Gamesit Fuengirolassa kutsuvat sinua!

Vuotuinen Summer Games -tapahtuma kokoaa yhteen Sector Alarmin työntekijöitä kahdeksasta eri maasta kisailemaan ja nauttimaan Espanjan Fuengirolan auringosta ja upeista maisemista. Kollegamme Outi osallistui tapahtumaan syksyllä 2023. Lue miten nelipäiväinen kisareissu sujui ja millaisia kokemuksia ja muistoja matkalta kertyi. Haluaisitko sinäkin edustamaan Suomea Summer Gameseihin?

Hälytyskeskuksen vuoroesihenkilö Kristian Ruusuhovi

Tässä työssä ihan oikeasti pääsee pelastamaan ihmishenkiä!

Hälytyskeskuksellamme on sisäisesti monta eri nimitystä, kuten hälkkäri, häke, toimintamme sielu ja sydän, eikä syyttä. Tuo pääkonttorillamme Pitäjänmäessä sijaitseva hälytyskeskus vastaa siitä, että asiakkaamme ovat turvassa joka hetki – 24/7. Asiakkaidemme turvallisuudesta omalta osaltaan on huolehtimassa hälytyskeskuksemme vuoroesihenkilö, Kristian, jonka työura turvallisuusalalla on alkanut jo yli kymmenen vuotta sitten.

Sector Alarm Suomen toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta

Sydän sykkii myynnille – näkyyhän se yrityskulttuurissa?

Onko myyntityön arvostus yrityskulttuurin ytimessä vai roikkuuko se vain mukana toiminnan ulkokaarella? Myyntiosaajat ovat kasvuyrityksen moottori. Kuinka varmistetaan, että jokainen työntekijä ymmärtää miten oma rooli linkittyy myyntiin ja myynnin tukemiseen? Näihin kysymyksiin on tärkeä löytää vastauksia ja määrittää systemaattisia toimenpiteitä myynnillisen yrityskulttuurin vahvistamiseksi.

Sector Alarmin kenttämyyntipäällikkö Jesse Kenttämaa

Kannattaako työelämässä mennä epämukavuusalueelle? Rovaniemeläinen Jesse kertoo oman kokemuksensa

Jesse Kenttämaa työskentelee kenttämyyntipäällikkönä Sector Alarmin pohjoisimmassa toimipisteessä Rovaniemellä. Hän myy ovelta ovelle palvelumuotoista hälytysjärjestelmää yhdessä oman myyntitiiminsä kanssa. Ennen Sector Alarmia hän työskenteli useamman vuoden ruokakaupan kassalla. Taakse jäi työpaikka vakituisilla tuloilla, ja oli aika aloittaa uusi elämänvaihe myyjänä täydellä provisiopalkalla. Epämukavuusalue kutsui! Mitä kaikkea se on tuonut 23-vuotiaan Jessen elämään?

Sector Alarmin myyntikuningas Alfons Lyytikäinen

Puusepästä Pohjoismaiden myyntikuninkaaksi

Tiedätkö sen tunteen, kun päätät hypätä tuntemattomaan ja haastaa itsesi uusissa tilanteissa? Lahden myyjämme Alfons Lyytikäinen uskalsi lähteä kokeilemaan miten voisi pärjätä suoramyynnin maailmassa ja se hyppy tosiaan kannatti! Kuinka 21-vuotias puusepäksi valmistunut nuori onnistui tekemään ensimmäisenä kuukautenaan myyjänä lähes 7000 euron palkan ilman aiempaa myyntikokemusta?

Iloa, saavutuksia ja Superhuutokaupan huumaa myynnin Kick-Offissa

Iloa, saavutuksia ja Superhuutokaupan huumaa myynnin Kick-Offissa

Sector Alarmin myyntiorganisaatio ympäri Suomen kokoontui aurinkoisena elokuisena päivänä Helsingin ydinkeskustaan viettämään odotettua Kick-Off-päivää. Kyseinen päivä oli täynnä yhteenkuuluvuutta, innostusta, palkintoja ja hauskaa ohjelmaa. Päivän aikana kuultiin innostavia puheita ja palkittiin alkuvuoden sekä kesän onnistujia. Tapahtuman kruunasi Jukka Laaksosen pitämä Superhuutokauppa. Superhuutokauppaan myyjät olivat kesän aikana tienanneet “rahulia” omilla myynneillään. Kick-Offilla polkaistiin syksy vauhdikkaasti käyntiin!

Nuori työnhakija, nappaa rekrytoijan vinkit onnistuneeseen työnhakuun!

Nuori työnhakija, nappaa rekrytoijan vinkit onnistuneeseen työnhakuun!

Työnhaku on usein jännittävä ja haastavakin kokemus työuran alussa oleville nuorille työnhakijoille. Istuimme alas myyntiorganisaatiomme rekrytoijana työskentelevän Samu Eharin kanssa ja selvitimme vinkkejä onnistuneeseen työnhakuun.

Työyhteisö veti Beatan toistamiseen takaisin Sector Alarmille

Työyhteisö veti Beatan toistamiseen takaisin Sector Alarmille

Beatan ainutlaatuinen uratarina Sector Alarmilla sai alkunsa tammikuussa 2019. Hänellä ei ollut aiempaa myyntikokemusta, mutta sen sijaan asiakaskohtaamiset olivat tulleet tutuksi työskennellessään vuoropäällikön roolissa pikaruokaravintolassa. Oli kuitenkin aika kokeilla jotain uutta ja työn merkityksellisyys Sector Alarmilla puhutteli häntä.

Myyntityö ja kilpaurheilu sulassa sovussa

Myyntityö ja kilpaurheilu sulassa sovussa

Miten onnistuu kilpaurheilun ja myyntityön yhdistäminen ja löytyykö niistä jotain yhtymäkohtia? Sector Alarmin Inhouse myyntitiimissä työskentelevä Antti Aarnio pääsi kertomaan meille oman tarinansa ja kukapa olisikaan tähän parempi – onhan hänet valittu Sector Alarmin vuoden 2022 myyntitykiksi ja takataskusta löytyy myös salibandyn Suomen mestaruus!

Myyntipäälliköstä myyntijohtajaksi viidessä vuodessa

Myyntipäälliköstä myyntijohtajaksi viidessä vuodessa

Sector Alarmin myyntijohtajana toimii helsinkiläinen 33-vuotias Niko Henttinen. Nyt pääsemme tutustumaan tarkemmin minkä polun Niko on kulkenut omalla urallaan päästäkseen nykyiseen asemaansa ja vieläpä melko nopeasti. Nikon uratarina Sector Alarmilla ei ole ollut se suorin polku, vaan matkaan on mahtunut myös pari reitiltä poistumista.

Sector Alarmin oma Akatemia kasvattaa tulevaisuuden johtajia myyntiin

Sector Alarmin oma Akatemia kasvattaa tulevaisuuden johtajia myyntiin

Sector Way Academy eli lyhennettynä SWA tukee työntekijöidemme kasvua ja urakehitystä - onhan yksi arvoistamme kehittymishalu. Sector Way Academy on yrityksemme ikioma koulutusorganisaatio. Yksi SWA:n tarjoamista koulutusohjelmista on FSMP. Tämän kirjainmonsterin kun avaa sanoiksi paljastuu, että kyseessä on Future Sales Manager Program, jonka tarkoituksena on valmistaa talon sisältä esihenkilöitä tulevaisuuden myyntipäälliköiksi. Noin 50 % tämänhetkisistä kenttämyyntipäälliköistämme onkin kasvanut rooliinsa kyseisen ohjelman kautta. Mitä hyötyä ohjelmasta on siinä mukana oleville ja kuka voi päästä koulutukseen mukaan?

Oliver rakastui vahingossa myyntiin ja tienaa keskimäärin 4500€ kuukaudessa

Oliver rakastui vahingossa myyntiin ja tienaa keskimäärin 4500€ kuukaudessa

Leveähymyinen Oliver Rantalainen saapuu toimistolle, ja välittömästi  monesta suunnasta alkaa kuulua huutoja miehen hienosta eilisestä kauppapäivästä. -  Tämä 20-vuotias myyntitykki on tehnyt eilen kavereiden kesken hattutempun, eli kolme kauppaa saman päivän aikana. Jos totta puhutaan Oliverin kauppasaldo kyseiseltä päivältä oli neljä kauppaa. Kuka on tämä nuori mies hymyn takana ja miten voi vahingossa rakastua myyntityöhön?

Sector Way Academyn tiimi mahdollistaa hypyn uuteen

Sector Way Academyn tiimi mahdollistaa hypyn uuteen

Sector Alarmin asentajina työskentelee ihmisiä monenlaisista taustoista. Painotamme rekrytoinneissa aikaisemman kokemuksen sijaan asennetta ja persoonaa – meillä hyvät tyypit menestyvät varmasti. Koska asentajia tulee meille monenlaisista tehtävistä, perehdytyksen ja koulutuksen rooli nousee keskiöön työssä onnistumisen kannalta. Sector Alarmin visioon kuuluu vahvasti työntekijöiden arvostus, jossa tuki ja koulutus ovat avainasemassa.

Myyntityö on näyttelijän työtä

Myyntityö on näyttelijän työtä

Oletko ajatellut, ettei myyntityö ole sinua varten tai se ei tue tulevaisuuden urahaaveitasi? Inhouse-tiimin Martti on esimerkki siitä, kuinka luovan alan työkokemus antaa eväitä myös myynnin parissa työskentelyyn – ja toisaalta kuinka myyntityö voi toimia hyvänä ponnahduslautana omalle urakehitykselle.

Kaijan tie toimistomummoksi

Kaijan tie toimistomummoksi

Et ehkä tiedä, että meidän Sector Alarmin toimisto sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä ja toimistomme lämpimän sykkeen takana vaikuttaa paljon oma, ihastuttava toimistomummomme, Kaija. Jutusteltiin Kaijan kanssa hetki ja hän kertoi miten päätyi Sector Alarmille hommiin ja miltä tuntui hakea töitä 50+ iässä.

Myyjästä myyntipäälliköksi reilussa vuodessa

Myyjästä myyntipäälliköksi reilussa vuodessa

Elina Ajo loistaa kirkkaana esimerkkinä siitä, kuinka lyhyessä ajassa on mahdollista edetä omalla urallaan, kun tahto ja asenne on kunnossa. Ellu on kasvanut reilussa vuodessa myyjästä esihenkilötehtäviin kenttämyyntipäälliköksi. Kuka tämä nuori turkulaistaustainen nainen sitten oikein on?

Myyntijohtajan viisi vinkkiä miten tulla huippumyyjäksi

Myyntijohtajan viisi vinkkiä miten tulla huippumyyjäksi

Niko Henttinen työskentelee Sector Alarm Suomen myyntijohtajana ja nyt hän tarjoaa arvokkaita vinkkejä huippumyyjäksi haluaville! Hän on edennyt viidessä vuodessa myyntipäälliköstä myyntijohtajaksi, joten hän todella tietää mistä puhuu. Nyt kannattaa ehdottomasti olla tarkkana kuin porkkana - nimittäin nämä vinkit eivät maksa mitään!

Työnhaku

Oppia kantapään kautta

Henri Karastie on Sector Alarmin supermyyjä, joka on kasvanut lyhyessä ajassa yrityksen TOP5-kenttämyyjiin koko Suomessa. Menestys myyntityössä ei ole ollut sattumaa, vaan kovan työn ja itsensä likoon laittamisen tulosta.

Ravintolatyöntekijästä menestyneeksi myyntipäälliköksi

Ravintolatyöntekijästä menestyneeksi myyntipäälliköksi

Pääsemme tutustumaan määrätietoiseen nuoreen naiseen Fannyyn, joka vetää omien sanojensa mukaan parasta myyntitiimiä Suomen Turussa. Miten Fanny päätyi myyntityön pariin, millaista työskentely on ollut myynnin parissa ja mikä saa hänet viihtymään Sector Alarmilla kenttämyyntipäällikön roolissa?

Onko myynti edelleenkin miesten laji?

Onko myynti edelleenkin miesten laji?

Puhelinmyynnissämme työskentelevät Iris ja Vivian ovat ennen Sector Alarmille tuloaan myyneet puhelimitse puhelinliittymiä, sähköä ja vitamiinejakin. Myös he ovat törmänneet alaan liittyviin mielikuviin ja ennakkoluuloihin, jotka viimeistään tässä työssä ovat päätyneet romukoppaan. Miksi – annetaan heidän itsensä kertoa!

Nicola aloitti Sector Alarmilla rekrytointipäällikkönä 2,5 vuotta sitten ja on ottamassa suurta askelta kohti kansainvälistä uraa

Kiikarissa kansainvälinen ura

Nicola aloitti Sector Alarmilla rekrytointipäällikkönä 2,5 vuotta sitten ja on parhaillaan ottamassa suurta askelta kohti ammatillista unelmaansa: kansainvälistä uraa. Juttelimme muuttolaatikoiden keskellä kuinka kansainvälisyys on tähän saakka näkynyt hänen arjessaan ja kuinka lähteä kulkemaan kohti omia unelmia, mikäli haaveilee työskentelystä ulkomailla.

Henna ja muut työn sankarit ympäri Eurooppaa pääsivät nauttimaan unohtumattomasta matkasta

Työn sankarit ympäri Eurooppaa pääsivät nauttimaan unohtumattomasta matkasta

Joka vuosi 30 työn sankaria eri puolilta Eurooppaa kokoontuu Norjaan viettämään VIP-viikonloppua, joka on täynnä upeita talviaktiviteetteja, vierailua pääkonttorilla sekä verkostoitumista lähellä ja kaukaa olevien kollegoiden kanssa.

Asennustöistä työkavereidensa valmentajaksi edennyt Niko nauttii työnsä monipuolisuudesta ja alati vaihtuvista maisemista.

Niko löysi unelmiensa työn Sector Alarmilta

Asennustöistä työkavereidensa valmentajaksi edennyt Niko nauttii työnsä monipuolisuudesta ja alati vaihtuvista maisemista. 

Murretaan myyntityön myytit. Myyntityöhön liitetään usein vanhentuneita tai jopa vääriä mielikuvia.

Myyntityössä ei riitä haastetta? Murretaan myyntityön myytit!

Myyntityöhön liitetään usein vanhentuneita tai jopa vääriä mielikuvia. Kysyimme Sector Alarmin myyntiedustajalta Jesseltä ja Team Leaderilta Rebekalta, mitä mieltä he ovat yleisimmistä myyntiin liittyvistä myyteistä.

Myyntityöllä ja huippu-urheilulla on paljon yhteistä. Molempien parissa voi kokea voimakkaita onnistumisen tunteita ja edetä huipulle kehittämällä itseään.

Vie myyntisi maaliin - 5 vinkkiä myyntiuralla etenemiseen!

Myyntityöllä ja huippu-urheilulla on paljon yhteistä. Molempien parissa voi kokea voimakkaita onnistumisen tunteita ja edetä huipulle kehittämällä itseään. 

Sector Alarmilla myyjän työssä menestymiselle edellytyksinä ovat hyvä motivaatio ja halu oppia uutta joka päivä.

Turvapalveluiden myyjän työ ja palkkaus

Millaista on tehdä myyntiä yhdessä Suomen suurimmista myyntiorganisaatioista? Entä millaista on myydä turvapalveluita suoraan asukkaille? Mitä Sector Alarm voisi tarjota sinulle omalla urallasi?

Meillä jokaisella työntekijällä on tasavertaiset mahdollisuudet menestyä ja vaikuttaa omaan urapolkuun.

Sector Alarmilla työuralla eteneminen on mahdollista - asenne ratkaisee!

Meillä jokaisella työntekijällä on tasavertaiset mahdollisuudet menestyä ja vaikuttaa omaan urapolkuun. Sector Alarmilla olemme halunneet alusta saakka välttää liian tiukkaa hierarkiaa.

Vuodesta 2016 asti Suomessa toiminut Sector Alarm on vakiinnuttanut paikkansa luotettavana työnantajana. Rekrytoimme jatkuvasti uusia vahvistuksia tiimeihimme. Oletko sinä seuraava?

Sector Alarm on tunnetusti luotettava työnantaja - tätä se tarkoittaa

Vuodesta 2016 asti Suomessa toiminut Sector Alarm on vakiinnuttanut paikkansa luotettavana työnantajana. Rekrytoimme jatkuvasti uusia vahvistuksia tiimeihimme. Oletko sinä seuraava?

Sector Alarmilla sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan koulutusta tai työkokemusta. Tärkeintä on oikea asenne. Me huolehdimme lopusta.

Meillä saat koulutuksen ja Suomen parhaat työkaverit

Sector Alarmilla sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan koulutusta tai työkokemusta. Tärkeintä on oikea asenne. Me huolehdimme lopusta.

Lukiotaustalla unelmatyöhön

Unelmatyö ulottuvillasi: Lue Nicolan vinkit oman polun löytämiseen!

Oman juttunsa rekrytoinnin parista löytäneiden Nicolan ja Katrin urapolut ovat hyvä esimerkki siitä, että unelmahommiin voi päästä myös yllättäviä reittejä pitkin – ja unelma voi löytyä vasta matkan varrella.

Mistä uusi suunta kun työpaikka katoaa yhdessä yössä?

Uusi suunta työuralla? Nicholas tietää, mitä alanvaihto vaatii

Nicholas ehti työskennellä delfiininkouluttajana kolme vuotta, kunnes työ loppui. Uusi yhtä monipuolinen ura löytyi myyntialalta. Nicholas kertoo, miten löysi uuden suunnan uralleen.

Noora hälytyskeskus

Työ hälytyskeskuksessa on merkityksellistä ja joka päivä erilaista

Sector Alarmin hälytyskeskuksessa ollaan tärkeiden asioiden äärellä. Ihmisten kotien turvaaminen on hälytyskeskuspäivystäjien jokapäiväistä työtä, johon suhtaudutaan suurella vakavuudella: ”Perustyöllä voidaan vaikuttaa isoihin asioihin. Siihen, että pelastetaan ihmisiä.”

Sector Alarmin asentaja Johanna

Asiakkaasta tuli asentaja – Johanna sai kipinän asentajan työhön kun kotiin asennettiin hälytysjärjestelmä

Kun Johannan kotiin asennettiin Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, kiinnostus asennustyöhön heräsi. Työn sisältö ja asentajien viihtyminen tekivät häneen vaikutuksen - ja ennen pitkää oli alanvaihto edessä. ”Olen tykännyt tästä työstä tosi paljon”, hän kertoo nyt.

Sector Alarmin myyjä Eetu

Töitä opintojen ohella - Eetu tietää, kuinka yhdistää työ- ja opiskeluelämä!

”Tässä hommassa voi päästä hyviin tuloksiin”, sanoo Eetu Auramo. Konetekniikan opiskelija tekee muutamana iltana viikossa töitä Sector Alarmin hälytyspalveluiden myyjänä, nauttii onnistumisen fiiliksistä, osaamisen kehittymisestä ja vapaudesta vaikuttaa omaan työhön ja palkkaan.

Sector Alarm - Jaki ja Niko

"Sector Alarm on ollut paras työnantaja" - Jaki ja Niko palasivat myyntityön pariin

Jaki Halonen ja Niko Henttinen ovat jo toistamiseen Sector Alarmilla. Myynnin huippuosaajat kävivät välillä hakemassa kokemusta muualta, mutta onnistumisen ilmapiiri ja uudet haasteet houkuttelivat takaisin: ”Työssä voi olla oman elämänsä rokkistara.”

Sector Alarm - Robert

Töihin ulkomaille? Robert tekee asiakaspalvelutyötä Espanjan auringon alla!

Kun Sector Alarmin asiakaspalvelukeskukseen perustettiin tiimi palvelemaan suomalaisia asiakkaita, oli Robert ensimmäisten tulijoiden joukossa. Nyt koko perhe asuu Fuengirolan auringon alla ja käytännön asiakaspalvelutyö on vaihtunut vastuullisiin esimiestehtäviin: ”Positiivista on ollut huomata, miten tärkeää hyvä asiakaspalvelu on Sector Alarmille”.

Sector Alarmin asentaja Emmi

Alanvaihto asentajaksi: Työpaikkailmoitus vakuutti Emmin

Emmi vaihtoi meikkiboksin työkalupakkiin ja aloitti uuden uran Sector Alarmin hälytysjärjestelmien asentajana: ”Firma ottaa niin hyvin hellään huomaansa, että ei tarvitse jännittää”.

Sector Alarmin myyjä

Merkityksellinen työ ja hyvä palkka: Myyntityö koukuttaa

Sector Alarm on kasvanut vahvasti Suomessa kahden ensimmäisen toimintavuotensa aikana ja jatkaa edelleen iso rekrytointivaihde silmässä. Lisävahvistusta etsitään erityisesti asiakaspalvelun ja myynnin tehtäviin. Aki Ahlroth haastatteli aluemyyntipäällikkö Jussi Koskiniemeä sekä pääkaupunkiseudun kenttämyyntitiimistä Roosa Mäkelää ja Santeri Pajusta siitä, millaista Sector Alarmin myynnissä on työskennellä.

Sector Alarmin asentajat Sanna ja Serdar

"Se oli rakkautta ensi silmäyksellä", kertoo Sector Alarmilla työskentelevä Sanna

Oulussa ensimmäisenä asentajana keväällä aloittanut Sanna on alanvaihtaja, joka halusi palata äitiyslomalta uuteen työhön. Sector Alarmin työpaikkailmoituksen näkeminen oli rakkautta ensisilmäyksellä: ”Sanoin miehelleni, että eikö tämä vaikutakin unelmaduunilta."

Sector Alarmin rekrytoija Katri

Arvokasta työkokemusta myyntityöstä

Myynnin rekrytoija Katri Vaimaa aloitti uransa Sector Alarmin hälytyspalveluiden myyjänä. Työ antoi arvokasta kokemusta, onnistumisen elämyksiä ja erinomaista myyntiosaamista. ”En tiedä mikä muu työpaikka voisi olla sellainen, missä oppisi niin paljon niin lyhyessä ajassa”, hän sanoo.

Sector Alarmin henkilökunta koulutuksessa

Sector Way Academy mahdollistaa uuden uran taustasta riippumatta

Tavoitteiden saavuttamiseksi me Sector Alarmilla panostamme työntekijöidemme jatkuvaan koulutukseen ja kehittämiseen. Oma koulutusyksikkömme Sector Way Academy perehdyttää uudet työntekijämme tehtäviinsä ja tarjoaa koulutusta työuran eri vaiheissa organisaation eri tasoille ja erilaisiin tehtäviin alkaen aina perehdytyksestä vahvojen viestintävalmiuksien ja johtamistaitojen kehittämiseen asti.

Sector Alarmin asentajia

"Uniikki työilmapiiri" - työntekijät kertovat mikä on parasta Sector Alarmilla

Sector Alarmin työntekijöiden tyytyväisyyttä mitattiin keväällä henkilöstökyselyssä ja tulokset olivat jälleen huippuluokkaa. Avoimissa vastauksissa työilmapiiri keräsi monelta kiitokset.

Sector Alarmin myyntipäällikkö Antti

Myyjästä päälliköksi - Sector Alarmilla on mahtavat etenemismahdollisuudet

Antti Lahnajärvi aloitti armeijan jälkeen myyjänä Sector Alarmilla, eteni pian tiiminvetäjäksi ja sparraa nyt myyntipäällikkönä tiimiään hyviin suorituksiin: ”Ehdottomasti parasta on se, kun näkee muiden onnistumisia ja tietää, että on ainakin jonkin verran tukenut sitä.”

Sector Alarmin henkilöstöpäällikkö Marianne

"Erittäin mukava työilmapiiri" - Sector Alarm on työpaikka, jossa viihdytään

Kevään henkilöstökyselyn tulokset kertovat erittäin korkeasta työtyytyväisyydestä ja motivaatiosta. "Tavoitteenamme on olla työpaikka, joka tarjoaa merkityksellistä työtä ja motivoi jokaista tekemään parhaansa", sanoo henkilöstöjohtaja Marianne Viinikka.

Sector Alarmin myyjät Santeri ja Juuso

Huippumyyjät varoittavat: ”Myyntityöhön voi rakastua”

Santeri ja Juuso ovat Sector Alarmin kenttämyynnissä menestyneitä myyntityön ammattilaisia. Positiiviset ja energiset tuloksentekijät ovat edenneet urallaan esimiestehtäviin ja paljastavat nyt, millä eväillä huippumyyjäksi noustaan.

Sector Alarmin aluemyyntipäällikkö Arttu

Arttu löysi myyntityöstä oman juttunsa - etenemismahdollisuudet yllättivät

Vahvan joukkueurheilutaustan omaava Arttu Hinkula hakeutui myyntialalle, sillä tavoitteellisen tekemisen ja tiimityön yhdistävä myyntityö tarjosi hänelle mahdollisuuden hyödyntää pelikentiltä tuttuja oppeja. Esimiestehtävissä aloitettuaan hän on löytänyt työstä lisää motivoivia puolia.

Sector Alarmin työntekijät

Sector Alarmilla työtyytyväisyys on huipussaan - henkilöstökyselyn tulokset puhuvat puolestaan

Sector Alarm Groupin työntekijöiden työtyytyväisyyttä ja omistautumista mitattiin alkuvuonna 2017 yhdessä tutkimusyhtiö Ennovan kanssa toteutetulla henkilöstökyselyllä. Kyselyn vastausprosentti oli erittäin korkea, Suomen Sector Alarmissa kyselyyn vastasi 96% työntekijöistä ja koko Groupissa 90%.

Sector Alarm Awards 2018

"Työntekijöitä arvostetaan oikeasti" - Sector Alarm Awards- palkitut kertovat

Hyvästä työstä kannattaa antaa kiitosta. Suomen ensimmäiset Sector Alarm Awardsit jaettiin kahdeksalle eri tavoin ansioituneelle työntekijälle. Vaikka työtehtävät vaihtelevat, työn ilo yhdistää Vuoden Asentajaa, Palvelupersoonaa ja Työntekijää.

Sector Alarm Awards 2019

Sector Alarmilla palkitaan onnistumisista! Palkitut työntekijät kertovat kokemuksiaan

Jenna, Arttu ja Annaliina palkittiin vuoden 2019 Sector Alarm Awards –gaalassa kuuden muun erityisen hyvää työtä tehneen kollegan kanssa. Kaikki kolme kiittävät tiimityötä, tukea ja työyhteisön voimaa.

Työnhaku

Miten onnistua työnhaussa? Lue asiantuntijan vinkit!

Joskus työn saaminen voi tuntua saavuttamattomalta haaveelta. Lue asiantuntijamme vinkit, miten erotut eduksesi hakijoiden joukosta.