Sector Alarm työpaikkana

Murretaan myyntityön myytit. Myyntityöhön liitetään usein vanhentuneita tai jopa vääriä mielikuvia.

Murretaan myyntityön myytit

Myyntityöhön liitetään usein vanhentuneita tai jopa vääriä mielikuvia. Kysyimme Sector Alarmin myyntiedustajalta Jesseltä ja Team Leaderilta Rebekalta, mitä mieltä he ovat yleisimmistä myyntiin liittyvistä myyteistä.

Myyntityöllä ja huippu-urheilulla on paljon yhteistä. Molempien parissa voi kokea voimakkaita onnistumisen tunteita ja edetä huipulle kehittämällä itseään.

Vie myyntisi maaliin - 5 vinkkiä myyntiuralla etenemiseen!

Myyntityöllä ja huippu-urheilulla on paljon yhteistä. Molempien parissa voi kokea voimakkaita onnistumisen tunteita ja edetä huipulle kehittämällä itseään. 

Sector Alarmilla myyjän työssä menestymiselle edellytyksinä ovat hyvä motivaatio ja halu oppia uutta joka päivä.

Kuka sopii turvapalveluiden myyjäksi ja mitä siitä maksetaan

Millaista on tehdä myyntiä yhdessä Suomen suurimmista myyntiorganisaatioista? Entä millaista on myydä turvapalveluita suoraan asukkaille? Mitä Sector Alarm voisi tarjota sinulle omalla urallasi?

Meillä jokaisella työntekijällä on tasavertaiset mahdollisuudet menestyä ja vaikuttaa omaan urapolkuun.

Sector Alarmilla asenne on avain uralla etenemiseen

Meillä jokaisella työntekijällä on tasavertaiset mahdollisuudet menestyä ja vaikuttaa omaan urapolkuun. Sector Alarmilla olemme halunneet alusta saakka välttää liian tiukkaa hierarkiaa.

Vuodesta 2016 asti Suomessa toiminut Sector Alarm on vakiinnuttanut paikkansa luotettavana työnantajana. Rekrytoimme jatkuvasti uusia vahvistuksia tiimeihimme. Oletko sinä seuraava?

Meillä riittää töitä, ja arvostamme myös vapaa-aikaa

Vuodesta 2016 asti Suomessa toiminut Sector Alarm on vakiinnuttanut paikkansa luotettavana työnantajana. Rekrytoimme jatkuvasti uusia vahvistuksia tiimeihimme. Oletko sinä seuraava?

Sector Alarmilla sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan koulutusta tai työkokemusta. Tärkeintä on oikea asenne. Me huolehdimme lopusta.

Meillä saat koulutuksen ja Suomen parhaat työkaverit

Sector Alarmilla sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan koulutusta tai työkokemusta. Tärkeintä on oikea asenne. Me huolehdimme lopusta.

Lukiotaustalla unelmatyöhön

Lukiotaustalla unelmatyöhön - lue Nicolan vinkit miten se onnistuu.

Oman juttunsa rekrytoinnin parista löytäneiden Nicolan ja Katrin urapolut ovat hyvä esimerkki siitä, että unelmahommiin voi päästä myös yllättäviä reittejä pitkin – ja unelma voi löytyä vasta matkan varrella.

Mistä uusi suunta kun työpaikka katoaa yhdessä yössä?

Delfiininkouluttajasta myyntialalle - mistä uusi suunta kun työpaikka katoaa yhdessä yössä?

Nicholas ehti työskennellä delfiininkouluttajana kolme vuotta, kunnes työ loppui. Uusi yhtä monipuolinen ura löytyi myyntialalta. Nicholas kertoo, miten löysi uuden suunnan uralleen.

Noora hälytyskeskus

Turvaamme kodit joka hetki – hälytyskeskuksessa ollaan töissä 24/7

Sector Alarmin hälytyskeskuksessa ollaan tärkeiden asioiden äärellä. Ihmisten kotien turvaaminen on hälytyskeskuspäivystäjien jokapäiväistä työtä, johon suhtaudutaan suurella vakavuudella: ”Perustyöllä voidaan vaikuttaa isoihin asioihin. Siihen, että pelastetaan ihmisiä.”

Sector Alarmin asentaja Johanna

Asiakkaasta tuli asentaja – Johanna sai kipinän asentajan työhön kun kotiin asennettiin hälytysjärjestelmä

Kun Johannan kotiin asennettiin Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, kiinnostus asennustyöhön heräsi. Työn sisältö ja asentajien viihtyminen tekivät häneen vaikutuksen - ja ennen pitkää oli alanvaihto edessä. ”Olen tykännyt tästä työstä tosi paljon”, hän kertoo nyt.

Sector Alarmin myyjä Eetu

Eetu opiskelee insinööriksi ja myy turvapalveluja: ”Opin myymään – raha tulee siinä samalla”

”Tässä hommassa voi päästä hyviin tuloksiin”, sanoo Eetu Auramo. Konetekniikan opiskelija tekee muutamana iltana viikossa töitä Sector Alarmin hälytyspalveluiden myyjänä, nauttii onnistumisen fiiliksistä, osaamisen kehittymisestä ja vapaudesta vaikuttaa omaan työhön ja palkkaan.

Sector Alarm - Jaki ja Niko

"En epäröinyt sekuntiakaan” – Jaki ja Niko palasivat Sector Alarmille

Jaki Halonen ja Niko Henttinen ovat jo toistamiseen Sector Alarmilla. Myynnin huippuosaajat kävivät välillä hakemassa kokemusta muualta, mutta onnistumisen ilmapiiri ja uudet haasteet houkuttelivat takaisin: ”Työssä voi olla oman elämänsä rokkistara.”

Sector Alarm - Robert

Uusi ura Espanjassa: Robert vetää Suomi-tiimiä Aurinkorannikolla

Kun Sector Alarmin asiakaspalvelukeskukseen perustettiin tiimi palvelemaan suomalaisia asiakkaita, oli Robert ensimmäisten tulijoiden joukossa. Nyt koko perhe asuu Fuengirolan auringon alla ja käytännön asiakaspalvelutyö on vaihtunut vastuullisiin esimiestehtäviin: ”Positiivista on ollut huomata, miten tärkeää hyvä asiakaspalvelu on Sector Alarmille”.

Sector Alarmin asentaja Emmi

Emmi vaihtoi alaa kosmetologista asentajaksi: ”Monipuolisuus on parhaita puolia”

Emmi vaihtoi meikkiboksin työkalupakkiin ja aloitti uuden uran Sector Alarmin hälytysjärjestelmien asentajana: ”Firma ottaa niin hyvin hellään huomaansa, että ei tarvitse jännittää”.

Sector Alarmin myyjä

Hyvät ansaintamahdollisuudet ja työn merkityksellisyys koukuttavat

Sector Alarm on kasvanut vahvasti Suomessa kahden ensimmäisen toimintavuotensa aikana ja jatkaa edelleen iso rekrytointivaihde silmässä. Lisävahvistusta etsitään erityisesti asiakaspalvelun ja myynnin tehtäviin. Aki Ahlroth haastatteli aluemyyntipäällikkö Jussi Koskiniemeä sekä pääkaupunkiseudun kenttämyyntitiimistä Roosa Mäkelää ja Santeri Pajusta siitä, millaista Sector Alarmin myynnissä on työskennellä.

Sector Alarmin asentajat Sanna ja Serdar

"Se oli rakkautta ensi silmäyksellä", kertoo Sector Alarmilla työskentelevä Sanna

Oulussa ensimmäisenä asentajana keväällä aloittanut Sanna on alanvaihtaja, joka halusi palata äitiyslomalta uuteen työhön. Sector Alarmin työpaikkailmoituksen näkeminen oli rakkautta ensisilmäyksellä: ”Sanoin miehelleni, että eikö tämä vaikutakin unelmaduunilta."

Sector Alarmin rekrytoija Katri

Katri sai myyntityöstä hyvän pohjan uralle: "Tästä työstä on vain pelkkää hyötyä"

Myynnin rekrytoija Katri Vaimaa aloitti uransa Sector Alarmin hälytyspalveluiden myyjänä. Työ antoi arvokasta kokemusta, onnistumisen elämyksiä ja erinomaista myyntiosaamista. ”En tiedä mikä muu työpaikka voisi olla sellainen, missä oppisi niin paljon niin lyhyessä ajassa”, hän sanoo.

Sector Alarmin henkilökunta koulutuksessa

Sector Way Academy mahdollistaa uuden uran taustasta riippumatta

Tavoitteiden saavuttamiseksi me Sector Alarmilla panostamme työntekijöidemme jatkuvaan koulutukseen ja kehittämiseen. Oma koulutusyksikkömme Sector Way Academy perehdyttää uudet työntekijämme tehtäviinsä ja tarjoaa koulutusta työuran eri vaiheissa organisaation eri tasoille ja erilaisiin tehtäviin alkaen aina perehdytyksestä vahvojen viestintävalmiuksien ja johtamistaitojen kehittämiseen asti.

Sector Alarmin asentajia

"Uniikki työilmapiiri" - työntekijät kertovat mikä on parasta Sector Alarmilla

Sector Alarmin työntekijöiden tyytyväisyyttä mitattiin keväällä henkilöstökyselyssä ja tulokset olivat jälleen huippuluokkaa. Avoimissa vastauksissa työilmapiiri keräsi monelta kiitokset.

Sector Alarmin myyntipäällikkö Antti

”Olen ihan liekeissä, kun tulen toimistolle” – Antin tie johti myyjästä päälliköksi

Antti Lahnajärvi aloitti armeijan jälkeen myyjänä Sector Alarmilla, eteni pian tiiminvetäjäksi ja sparraa nyt myyntipäällikkönä tiimiään hyviin suorituksiin: ”Ehdottomasti parasta on se, kun näkee muiden onnistumisia ja tietää, että on ainakin jonkin verran tukenut sitä.”

Sector Alarmin henkilöstöpäällikkö Marianne

”Erittäin mukava työilmapiiri” – Sector Alarmilla viihdytään erinomaisesti

Kevään henkilöstökyselyn tulokset kertovat erittäin korkeasta työtyytyväisyydestä ja motivaatiosta. "Tavoitteenamme on olla työpaikka, joka tarjoaa merkityksellistä työtä ja motivoi jokaista tekemään parhaansa", sanoo henkilöstöjohtaja Marianne Viinikka.

Sector Alarmin myyjät Santeri ja Juuso

Huippumyyjät varoittavat: ”Myyntityöhön voi rakastua”

Santeri ja Juuso ovat Sector Alarmin kenttämyynnissä menestyneitä myyntityön ammattilaisia. Positiiviset ja energiset tuloksentekijät ovat edenneet urallaan esimiestehtäviin ja paljastavat nyt, millä eväillä huippumyyjäksi noustaan.

Sector Alarmin aluemyyntipäällikkö Arttu

Arttu löysi myyntityöstä oman juttunsa ja kertoo nyt, miten eteni nopeasti vaativiin esimiestehtäviin

Vahvan joukkueurheilutaustan omaava Arttu Hinkula hakeutui myyntialalle, sillä tavoitteellisen tekemisen ja tiimityön yhdistävä myyntityö tarjosi hänelle mahdollisuuden hyödyntää pelikentiltä tuttuja oppeja. Esimiestehtävissä aloitettuaan hän on löytänyt työstä lisää motivoivia puolia.

Jussi Honkonen

Sector Way Academyn Jussi auttaa ideat liikkeelle

Sector Alarmilla kehittymiseen ja koulutukseen panostetaan poikkeuksellisen paljon. Jussi Honkonen vetää Sector Way Academya, vastaa koulutuksista ja arvostaa hyvää vuorovaikutusta: ”Keskustelemalla löytää asioita ja oivalluksia.”

Sector Alarmin työntekijät

Sector Alarmin työntekijät huipputyytyväisiä työpaikkaansa

Sector Alarm Groupin työntekijöiden työtyytyväisyyttä ja omistautumista mitattiin alkuvuonna 2017 yhdessä tutkimusyhtiö Ennovan kanssa toteutetulla henkilöstökyselyllä. Kyselyn vastausprosentti oli erittäin korkea, Suomen Sector Alarmissa kyselyyn vastasi 96% työntekijöistä ja koko Groupissa 90%.

Sector Alarm Awards 2018

”Onnistumisen riemua yhdessä” – Sector Alarm Awards -palkitut kertovat

Hyvästä työstä kannattaa antaa kiitosta. Suomen ensimmäiset Sector Alarm Awardsit jaettiin kahdeksalle eri tavoin ansioituneelle työntekijälle. Vaikka työtehtävät vaihtelevat, työn ilo yhdistää Vuoden Asentajaa, Palvelupersoonaa ja Työntekijää.

Sector Alarm Awards 2019

Millainen työympäristö saa menestymään? Palkitut työntekijät kertovat

Jenna, Arttu ja Annaliina palkittiin vuoden 2019 Sector Alarm Awards –gaalassa kuuden muun erityisen hyvää työtä tehneen kollegan kanssa. Kaikki kolme kiittävät tiimityötä, tukea ja työyhteisön voimaa.

Työnhaku

Miten onnistua työnhaussa? Lue asiantuntijan vinkit!

Joskus työn saaminen voi tuntua saavuttamattomalta haaveelta. Lue asiantuntijamme vinkit, miten erotut eduksesi hakijoiden joukosta.