Sector Alarm on tunnetusti luotettava työnantaja - tätä se tarkoittaa

Vuodesta 2016 asti Suomessa toiminut Sector Alarm on vakiinnuttanut paikkansa luotettavana työnantajana. Rekrytoimme jatkuvasti uusia vahvistuksia tiimeihimme. Oletko sinä seuraava?

Tottahan se on! Työelämä on muuttunut yhä sirpaleisemmaksi ja kilpailu hyvistä paikoista on kovaa. . Riittääkö töitä? Synkkaako pomon kanssa? Iskeekö uupumus?

Sector Alarm on turvallisuusalan merkittävä toimija sekä Suomessa että Euroopassa. Se ei ole sattumaa. Meille onnelliset työntekijät ovat yhtä tärkeitä kuin tyytyväiset asiakkaatkin. Tiedämme, että kun työntekijä voi hyvin, se välittyy aina myös asiakkaalle. Olemme valmiita sitoutumaan ja panostamaan sinuun, jotta viihtyisit meillä pitkään.

Jokainen työntekijä on yksilö. Siksi otamme rekrytoinnessa ja koulutuksissa huomioon juuri sinun vahvuutesi, luonteenpiirteesi ja myös muuttuvat elämäntilanteesi. Voit tähdätä vakituiseen, tai vaikka osa-aikaiseenkin työsuhteeseen, jos haluat työn ohella jatkaa koulunkäyntiä tai hoitaa osan viikosta lapsiasi kotona.

Inhimilliset työajat - lomia unohtamatta

Työntekijöidemme hyvinvoinnin tukeminen on meille erittäin tärkeää. Sector Alarmin työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto, lounasetu sekä vuosittainen virikeraha, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla. Osta vaikka leffalippuja tai kustanna sillä liikuntaharrastuksesi. Välillä tekee hyvää saada ajatukset pois arjesta. Käymme myös yhdessä pelaamassa salibandyä ja pesistä ja järjestämme liikunta-aktiviteetteja.

Tärkeintä työkulttuurissamme on avoimuus. Haluamme, että voit koska tahansa kertoa mieltä painavista asioista esimiehellesi. Kukaan meistä ei ole kone: joskus elämään vain ilmestyy kuormittavia tekijöitä tai epävarmuutta, jolloin tehtävämme on yhdessä joustaen selvitä töyssyjen yli. Tukena on aina myös oma työtiimisi, jossa työt jaetaan tasapuolisesti.

Työntekijöidemme tyytyväisyyttä selvitämme säännöllisesti henkilöstökyselyillä. Tuloksista olemme aidosti ylpeitä: ne kertovat, että meillä viihdytään.

Parasta Sector Alarmilla

  1. Työpaikan vahva yhteishenki
  2. Oikeudenmukainen ja kyvykäs esihenkilö
  3. Mahdollisuus edetä uralla
  4. Työympäristö, jossa voi olla oma itsensä
  5. Mielekkäät työtehtävät

Lähde: Sector Alarmin henkilöstökysely 2019