Hälytyskeskuspäivystäjä valvoo kotien turvallisuutta

Sector Alarmin sydän on 24 tuntia vuorokaudessa päivystävä hälytyskeskus, jossa hälytyskeskuspäivystäjämme vastaavat erilaisiin hälytystilanteisiin. Kyseessä on Suomen Finanssialan hyväksymä EN 50518:2019 standardin mukaan sertifioitu hälytyskeskus. Tämä on standardin uusin ja tarkempi versio, jossa on selkeästi tiukempia vaatimuksia hälytyskeskuksen fyysiselle ympäristölle ja operatiiviselle toiminnalle.

 

Hälytyskeskuspäivystäjä ovat avainroolissa asiakkaidemme kotien ja perheiden turvaamisessa. Työn ytimessä on luotettava, asiakaskeskeinen työskentelyote ja kyky tehdä nopeita päätöksiä. Työtä tehdään päivä- ja yövuoroissa yhdessä tiiminä siten, että paikalla on aina useampi päivystäjä.

 

Tiivis työyhteisö, kokeneet esihenkilöt ja vakiintuneet toimintatavat tekevät työn tekemisestä mielekästä. Noudatamme työssämme ennalta määriteltyjä prosesseja ja uudet työntekijät saavat työhönsä perusteellisen koulutuksen. Työ edellyttää vartijakorttia.

Jätä avoin hakemus Jätä avoin hakemus

"Nopean reagoinnin ansiosta ei käynyt onneksi pahemmin."

Katso video Katso video
Lue lisää hälytyskeskuspäivystäjien arjesta
Sector Alarmin hälytyskeskuksen vuoroesihenkilö Kristian Ruusuhovi
Tässä työssä ihan oikeasti pääsee pelastamaan ihmishenkiä!

”Hälytyskeskuspäivystäjän hommassa on tärkeintä pitää huolta asiakkaista ja heidän kodeistaan."  Omalta osaltaan asiakkaiden turvallisuudesta on huolehtimassa hälytyskeskuksemme vuoroesihenkilö Kristian.

Sector Alarmin hälytyskeskuspäivystäjä Thomas Eriksson
"Kun hälytys tulee, päivystäjä ottaa tilanteen haltuun."

Hälytyskeskuspäivystäjä Thomas Erikssonin työvuoroissa tilanteet vaihtelevat. Työssä tarvitaan päätöksentekokykyä, tilannetajua ja pelisilmää sekä hyviä työkavereita, kahvia ja lauantaisin pizzaa. 

Huoneiston rappuset
”Hälytyskeskus näki, että joku siellä liikkui” – murtovaras iski kellariin

Asukkaat olivat matkoilla, kun espoolaiskotiin murtauduttiin kellarin ovesta. Murtautuja ei kuitenkaan päässyt kellaria pidemmälle, kun liiketunnistin laukaisi hälytyksen.

Millainen rekrytointiprosessimme on?
Hakeminen

Rekrytointiprosessimme alkaa hakemuksen jättämisellä rekrytointijärjestelmässämme. Emme ota vastaan sähköpostitse tulevia hakemuksia. Käymme läpi jokaisen hakemuksen ja olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan jatkon suhteen. 

Puhelinhaastattelu

Hakemusten perusteella valitsemme puhelinhaastatteluun sopivat kandidaatit. Käymme läpi lyhyesti työhistoriaasi, ominaisuuksiasi ja tavoitteitasi. Pääset kertomaan itsestäsi vapaamuotoisesti rekrytoijallemme. 

Haastattelu

Tapaamme sopivan määrän hakijoita henkilökohtaisesti toimistollamme Pitäjänmäessä. Haastattelussa tapaat tulevan esihenkilösi yhdessä rekrytoijan kanssa. Haastatteluun on hyvä varata aikaa 1-1,5 tuntia. 

Soveltuvuustesti

Saat sähköpostissa linkin, jonka kautta pääset tekemään soveltuvuustestin. Lisäksi saat hakemaasi työpaikkaan liittyvän tehtävän, jonka tekemiseen saat aikaa. Sopivien testien ja tehtävien avulla selvitämme soveltuvuutesi hakemaasi työhön. 

Valintapäätös

Soitamme henkilökohtaisesti jokaiselle haastattelemallemme työnhakijalle ja kerromme päätöksestämme. 

Tervetuloa perehdytykseen!

Perehdytysjakso rakennetaan jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvaksi. Saat esihenkilösi suunnitteleman perehdytyssuunnitelman. Pääset tutustumaan läpileikkaukseen Sector Alarmista sekä tietenkin omaan tiimiisi ja tehtävääsi. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

"Tässä työssä tarvitaan nopeaa reagointia, jämptiyttä ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä."

Haluatko tulla tekemään työtä turvallisempien kotien puolesta?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä ja tällä hetkellä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tehtäviä avataan. 

Jätä yhteystietosi Jätä yhteystietosi
Tutustu eri osastoihimme