Työtä turvallisempien kotien puolesta

Tutustu meihin työnantajana ja liity tiimiimme

Tule meille sellaisena kuin olet - saat enemmän kuin työpaikan

Tiedämme, että työssä viihtyminen näkyy onnistumisissa ja menestyksessä. Sinä ja tiimisi olette tekemisemme ytimessä joka päivä, uudelleen ja uudelleen. Me puolestamme työnantajana osoitamme arvostuksemme sinua kohtaan tarjoamalla koulutusta ja tukea, jotta voisit kehittyä ja innostua. 

 

Sector Alarmin vahva kasvu kertoo, että teemme hyvää työtä oikealla asenteella, asiakkaat aina edellä. Meillä asenne ja persoona ratkaisevat - oikeasti. Autamme toinen toisiamme ja kannustamme myös sinua jatkuvaan kehittymiseen. Kulttuurimme ytimessä on merkityksellisen työn tekeminen - hyvällä fiiliksellä, koko sydämestä. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet ja voit luoda menestystarinasi omana itsenäsi.

 

Riippumatta työtehtävästäsi meidän kaikkien yhteisenä tavoitteena on turvata ihmisten kodit ja arki. Tervetuloa osaksi voittajatiimiä! Aloita elämänmakuinen seikkailusi jo tänään.

Jalat liikkuu, pää käskee, sydän tahtoo - hälyt liikkuu!

Katso musiikkivideo Katso musiikkivideo

Työpaikkoja monipuolisesti eri elämäntilanteisiin

Lue millaista työskentely eri osastoillamme on 

Sector Alarm myyjät

Myynti

Sector Alarmin turvapalvelujen myyjänä myyt palvelua, joka suojaa kodin ja voi pelastaa henkiä.

Sector Alarmin asentaja nousee autosta

Asennus ja huolto

Sector Alarmin hälytysjärjestelmien asentajana suunnittelet ja asennat itsenäisesti asiakkaan tarpeiden mukaiset turvallisuusratkaisut. 

Sector Alarmin myyjät autossa

Myynnin esimiestyö

Sector Alarmin Myyntitiimin esimiehenä autat omalla esimerkillä tiimiä menestymään. Valmentaminen on osa päivittäistä työtä ja tärkein tavoite on auttaa myyjiä kehittymään.

Sector Alarmin hälytyskeskuspäivystäjä

Hälytyskeskus

Sector Alarmin hälytyskeskuspäivystäjänä vastaanotat hälytyksiä ja palvelet asiakkaitamme.

Sector Alarmin asiakaspalvelija

Asiakaspalvelu

Sector Alarmin asiakaspalvelussa pidät huolta asiakkaidemme hyvinvoinnista Espanjan Fuengirolassa. 

Sector Alarmin toimiston työntekijöitä

Pääkonttori

Sector Alarmin pääkonttorilla työskentelet asiantuntijatehtävissä myynnin, asennuksen, hälytyskeskuksen ja asiakaspalvelun tukena. 

Ajankohtaista

Sector Alarm myyjät

Myyntityön myytit- opas

Koostimme oppaan vastauksena suorittamaamme kyselytutkimukseen. Oppaasta saat tietoa myyntityöhön sekä myyjän ammattiin liittyen. Keräsimme myös yleisimpiä myyntiin liittyviä olettamuksia, eli myyttejä ja arvioimme niiden paikkaansa pitävyyttä yli 700 vastauksen perusteella.

Sector Alarmin toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta

Vie myyntisi maaliin - 5 vinkkiä myyntiuralla etenemiseen!

Myyntityöllä ja huippu-urheilulla on paljon yhteistä. Molempien parissa voi kokea voimakkaita onnistumisen tunteita ja edetä huipulle kehittämällä itseään. Sector Alarmin toimitusjohtaja ja entinen ammattijalkapalloilija Petteri Kaijasilta tietää tämän oman kokemuksensa kautta.

Tätä kaikkea meillä on tarjota juuri sinulle

Työntekijämme ovat tärkein pääomamme ja haluamme näyttää arvostuksemme heitä kohtaan joka päivä. Alapuolelta löydät muutamia syitä, miksi sinun kannattaisi harkita meitä tulevana työnantajanasi. 

Sector Way Academy

Yksi neljästä arvostamme on jatkuva kehittyminen. Kehittymisen ja kasvun edellytys ovat ihmiset, jotka haluavat kehittyä ja onnistua työssään. Käytännönläheisissä koulutuksissa jaamme uusia ideoita ja parhaiksi havaittuja käytäntöjä. Sector Way Academy vahvistaa työntekijöidemme osaamista uran kaikissa vaiheissa.

check mark

Huolella rakennettu, kattava perehdytys

check mark

Käytännönläheinen toimintatapa

check mark

Koulutusmahdollisuuksia työuran kaikissa vaiheissa.

Olet tärkeän työn äärellä

Työmme merkitys on meille iso asia, sillä teemme päivittäin töitä suomalaisten kotien turvallisuuden eteen. Meillä tarjoat palvelua, joka suojaa kodin ja arjen. Vaalimme työn iloa ja työssä viihtyminen näkyy onnistumisissa ja menestyksessä.

check mark

Autamme asiakkaitamme ja toisiamme joka tilanteessa

check mark

Arvomme näkyvät työmme arjessa joka hetki

Tutkitusti tyytyväiset työntekijät

Tulokset todistavat vuosi toisensa jälkeen, että meillä viihdytään. Olemme onnistuneet johtamaan yrityskulttuuriamme poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä ja luoneet työyhteisön, jossa jokaisella on mahdollisuus viihtyä ja kehittyä ammatissaan.

check mark

Meillä jokaisella on mahdollisuus nauttia työstään ja kehittyä ammatissaan

check mark

Teemme päivittäin töitä kulttuurimme eteen ja sen kehittämiseksi

check mark

Työtyytyväisyystulokset ovat vuosi toisensa jälkeen huippuluokkaa

Palkitsemme sinua hyvistä suorituksista

Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ansiotasoosi provisioilla lähes kaikissa työtehtävissämme ja pääset tekemään työtä tiimissä yhdessä muiden tavoitteellisten henkilöiden kanssa. Menestys työssä saa näkyä ja tuntua.

check mark

Mahdollisuus vaikuttaa ansiotasoosi provisioilla lähes kaikissa työtehtävissämme

check mark

Palkitsemme hyvistä suorituksista ilman ylärajaa

Työpaikka joka huomioi elämäntilanteesi

Nauti onnistumisen fiiliksistä, osaamisesi kehittymisestä ja vapaudesta vaikuttaa omaan työhön ja palkkaan. Meillä voit yhdistää myös työn ja opiskelun.

check mark

Yhdistä työ ja opiskelu - osa-aikatyössä opiskelulle jää hyvin aikaa

check mark

Mahdollisuus soveltaa työaikoja

Tule mukaan ja jätä helppo hakemus

Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tehtäviä avataan. Jutellaan pian!

Tutustu tuleviin työkavereihisi ja heidän arkeensa

Sector Alarm myyjät

Meillä saat koulutuksen ja Suomen parhaat työkaverit

Sector Alarmilla sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan koulutusta tai työkokemusta. Tärkeintä on oikea asenne. Me huolehdimme lopusta.

Hälytyskeskus

Turvaamme kodit joka hetki

Sector Alarmin hälytyskeskuksessa ollaan tärkeiden asioiden äärellä. Kotien turvaaminen on työtä, johon meillä suhtaudutaan suurella vakavuudella. 

Sector Alarm myyjät

"Opin myymään - raha tulee siinä samalla"

Sector Alarmin hälytyspalveluiden myyjänä parasta on onnistumisen fiilikset, osaamisen kehittyminen ja vapaus vaikuttaa omaan työhön sekä palkkaan, sanoo Eetu Auramo. 

Sector Alarm myyjät

Asiakkaasta tuli asentaja

Kun Johannan kotiin asennettiin Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, kiinnostus asennustyöhön heräsi. Työn sisältö ja asentajien viihtyminen tekivät häneen vaikutuksen.

Työpaikkoja kaikkialla Suomessa!

Meillä on 25 vuoden kokemus kotien suojaamisessa sekä yli puoli miljoonaa tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa. Tiedostamme roolimme merkittävänä työllistäjänä ja haluamme toimia alamme vastuullisena suunnannäyttäjänä.

check mark

Perustettu Norjassa 1995 - toiminta Suomessa aloitettu 2016

check mark

Henkilöstö Suomessa: 270 työntekijää

check mark

18 toiminta-aluetta Suomessa: Helsinki, Lahti, Turku, Tampere, Lappeenranta, Kotka, Hämeenlinna, Kuopio, Joensuu, Mikkeli, Seinäjoki, Kotka, Pori, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Kokkola ja Kajaani.

check mark

22 kenttämyyntitiimiä

check mark

Hälytyskeskuksemme palvelee 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa

Hyppää elämäämme Instagramissa!