Meillä viihdytään!
Liity sinäkin joukkoomme.

Meille töihin

Sector Alarmin vauhdikkaan kasvun keskellä pidämme hyvää huolta kannustavasta ja innostavasta yrityskulttuuristamme. Olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja uramahdollisuuksien luomiseen aina työsuhteen alkumetreiltä lähtien. Jokainen uusi työntekijä saa kattavan perehdytyksen tehtäviinsä, organisaatioon ja tapaamme toimia.

 

Työuran edetessä tarjoamme monipuolisia sisäisiä mahdollisuuksia koulutukseen ja valmennukseen työtaitojen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi. Vaalimme yrityksessämme hyvää tiimihenkeä ja olemme työyhteisö, joka kannustaa jäseniään itsenäisyyteen ja jatkuvaan kehittymiseen. Toiminnassamme keskeisiä ovat arvomme: asiakaslähtöisyys, jatkuva parantaminen, tavoitehakuisuus ja luotettavuus. Meille arvot eivät ole hienoja sanoja seinillä vaan tapa toimia ja olla arjessa. Asenne ratkaisee sovitko joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Me Sector Alarmilla teemme koko sydämellämme töitä turvallisempien kotien puolesta. Tule sinäkin mukaan kasvutarinaamme!

Myyntityö

Sector Alarmin turvapalvelujen myyjänä myyt ihmisten koteihin palvelua, joka suojaa kodin ja voi pelastaa henkiä.

Hae mukaan Sector Alarmin joukkueeseen!

Katso video

Me ♥ työntekijöitämme

Työn ilo ja työssä viihtyminen ovat meille erityisen tärkeitä asioita. Olemme huomanneet, että parhaat tulokset saavutetaan, kun työstä oikeasti nauttii. Vuosittain toteutetaan kattava henkilöstötutkimus, joka kertoo henkilöstön tyytyväisyydestä työhönsä. Meillä tyytyväisyys on ollut huippuluokkaa ja haluamme sen pysyvän korkealla tasolla jatkossakin. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja myös näytämme sen.

Parhaat yhdessä

Huipputyypit ovat meillä töissä ja sen huomaa. Viihdymme toistemme kanssa ja teemme töitä hyvässä hengessä. Kannustamme toisiamme, palkitsemme hyvistä suorituksista ja juhlimme yhdessä onnistumisia. Tiimin tuki on mukana kaikissa työtehtävissä. Vietämme aktiivista arkea ja koemme elämyksiä yhdessä myös työajan ulkopuolella. Lähde mukaamme Extreme Runiin, talon kuntosalille, konserttiin tai muuten vain yhteiseen hauskanpitoon!

Tavataan maailmalla

Meillä työskennellään kansainvälisessä ympäristössä, johon kuuluu kohtaamisia eri maiden kollegoiden kanssa, tiedon ja osaamisen jakamista, yhdessä tekemistä, inspiraatiota ja hauskanpitoa. Jo perinteeksi muodostuneissa Winter Gathering ja Summer Games -tapahtumissa tavataan kollegoja muista maista ajankohtaisten teemojen ympärillä.

Kasvua ja mahdollisuuksia

Arvostamme uuden oppimista ja teemme tietä hyviin tuloksiin myös panostamalla työntekijöidemme koulutukseen. Oma koulutusyksikkömme Sector Way Academy perehdyttää uudet työntekijämme tehtäviinsä ja tarjoaa koulutusta työuran eri vaiheissa, kuten myyntikoulutusta ja esimiesvalmennusta. Voit suorittaa myös liiketalouden perustutkinnon työn ohessa.

Merkityksellistä työtä

Työhön tuo lisää maustetta, kun tietää sillä olevan suurempaa merkitystä. Meillä jokainen työntekijämme on tärkeässä roolissa suojaamassa koteja ja perheitä ja luomassa turvallisuudentunnetta – sekä koteihin että työpaikoille. Teemme työmme asiakkaidemme parhaaksi ja heidän tyytyväisyytensä on meille todellinen sydämen asia.

Ura Sector Alarmilla

Haluamme rekrytoida aina oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin. Onnistumisestamme kertoo se, että meillä viihdytään töissä ja moni on valmis suosittelemaan työpaikkaa muillekin. Työntekijämme kertovat, millaista meillä on olla töissä.

Katso videosarja

Millaista on työskennellä Sector Alarmilla? Millaisia työtehtäviä on tarjolla? Millainen työyhteisö on? Miten Sector Alarmille pääsee töihin? Kurkista kulissien taakse!