Työtä turvallisempien kotien puolesta

Liity joukkoomme!

Avoimet työpaikat Avoimet työpaikat

Teemme merkityksellistä työtä, koko sydämellä.

Turvaamme sen, mikä on tärkeintä elämässä: asiakkaidemme kodit ja perheet, yritykset ja henkilökunnan. Työmme merkitys on meille iso asia ja yhteiset arvomme, asiakaslähtöisyys, luotettavuus, jatkuva kehittyminen ja tavoitteellisuus, näkyvät työmme arjessa joka hetki.

 

Vaalimme työn iloa ja työssä viihtyminen näkyy onnistumisissa ja menestyksessä. Sector Alarmin vahva kasvu kertoo siitä, että teemme hyvää työtä oikealla asenteella.

 

Autamme toisiamme joka tilanteessa ja kannustamme kehittymiseen. Teemme työtä yhdessä kotien turvaamiseksi ja tuemme itsenäisyyttä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen uusille työntekijöillemme ja koulutusmahdollisuuksia työuran kaikissa vaiheissa.

Vastaa kyselyymme

Tavoitteemme on ymmärtää, mitä myyntialasta ajatellaan vuonna 2021. 

Vastaa kyselyyn Vastaa kyselyyn

Lue millaista työskentely eri osastoillamme on

Sector Alarm myyjät

Myynti

Sector Alarmin turvapalvelujen myyjänä myyt palvelua, joka suojaa kodin ja voi pelastaa henkiä.

Sector Alarmin asentaja nousee autosta

Asennus ja huolto

Sector Alarmin hälytysjärjestelmien asentajana suunnittelet ja asennat itsenäisesti asiakkaan tarpeiden mukaiset turvallisuusratkaisut. 

Sector Alarmin hälytyskeskuspäivystäjä

Hälytyskeskus

Sector Alarmin hälytyskeskuspäivystäjänä vastaanotat hälytyksiä ja palvelet asiakkaitamme.

Sector Alarmin asiakaspalvelija

Asiakaspalvelu

Sector Alarmin asiakaspalvelussa pidät huolta asiakkaidemme hyvinvoinnista Espanjan Fuengirolassa. 

Sector Alarmin toimiston työntekijöitä

Pääkonttori

Sector Alarmin pääkonttorilla työskentelet asiantuntijatehtävissä myynnin, asennuksen, hälytyskeskuksen ja asiakaspalvelun tukena. 

Sector Alarmin teknisen tuen työntekijä

Avoimet työpaikat

Sector Alarmin tällä hetkellä avoimet työpaikat löydät täältä. Voit myös jättää avoimen hakemuksen. 

"Menestymme, kun koko joukkue pelaa samaan suuntaan."

Petteri Kaijasilta, toimitusjohtaja

Katso video Katso video

Me ♥ #sectoralarmstaff

Vaalimme kulttuuriamme, jonka ytimessä on merkityksellisen työn tekeminen koko sydämestä. Parhaat tulokset saavutetaan, kun työstä oikeasti nauttii.

 

Työntekijämme ovat tärkein pääomamme ja näytämme arvostuksemme heitä kohtaan tarjoamalla koulutusta ja tukea työssä, järjestämällä sisäisiä hyvinvoinnin tapahtumia ja juhlimalla yhdessä saavutuksiamme.

 

Vuosittainen Sector Alarm Awards -gaala kokoaa yhteen koko yrityksemme työntekijät eri puolilta Suomea kimmeltäviin illalisjuhliin. Keväisin ja syksyisin kokoonnumme kansainvälisten kollegoidemme kanssa oppimaan toisiltamme ja kisaamaan himoitusta Summer Games -pokaalista. Näistä ja muista tapahtumistamme, arjestamme ja juhlastamme, löydät kuvia ja tunnelmia Instagramista! 

Sector Alarmin kouluttaja ja työntekijöitä

Koulutusta ja uramahdollisuuksia

Sector Way Academy on oma koulutusorganisaatiomme, joka vahvistaa työntekijöidemme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Käytännönläheisissä koulutuksissa jaamme uusia ideoita ja parhaiksi havaittuja käytäntöjä. Koulutuksista saa monipuolisesti tietoa ja tukea arjen vaihtuviin tilanteisiin ja mahdollisuuksia kehittää uraa.

 

Yksi neljästä arvostamme on jatkuva kehittyminen: haluamme palvella asiakkaitamme jatkuvasti paremmin ja turvata yhä useampia koteja. Työntekijöidemme ja toimintamme jatkuva kehittäminen on tämän vuoksi meille erityisen tärkeää. Kehittymisen ja kasvun edellytys ovat ihmiset, jotka haluavat kehittyä ja onnistua työssään.

 

Tutkitusti tyytyväisiä työntekijöitä

Toteutamme vuosittain kattavan henkilöstötutkimuksen, joka kertoo miten työntekijämme viihtyvät meillä. Työtyytyväisyystulokset ovat vuosi toisensa jälkeen huippuluokkaa ja teemme päivittäin töitä sen eteen, että viihtyvyys meillä on korkealla tasolla jatkossakin. 

 

Meille myönnetty Future Workplaces -sertifikaatti vahvistaa henkilöstötutkimuksemme tulokset. Olemme onnistuneet johtamaan yrityskulttuuriamme poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä ja luoneet työyhteisön, jossa jokaisella on mahdollisuus viihtyä ja kehittyä ammatissaan. 

 

Sector Alarmin työntekijä
Sector Alarm Jaki Halonen ja Niko Henttinen

”Työssä voi olla oman elämänsä rokkistara.”

Myynnin huippuosaajat kävivät välillä hakemassa kokemusta muualta, mutta onnistumisen ilmapiiri ja uudet haasteet houkuttelivat takaisin. Lue Jakin ja Nikon tarina!

Sector Alarm Awards juhlasali

”Onnistumisen riemua yhdessä”

Hyvästä työstä kannattaa antaa kiitosta. Sector Alarm Awardsit jaettiin kahdeksalle eri tavoin ansioituneelle työntekijälle. Vaikka työtehtävät vaihtelevat, työn ilo yhdistää Vuoden Asentajaa, Palvelupersoonaa ja Työntekijää.

Sector Alarmin henkilöstöjohtaja Marianne Viinikka

”Sector Alarmilla viihdytään erinomaisesti.”

Henkilöstökyselyn tulokset kertovat erittäin korkeasta työtyytyväisyydestä ja motivaatiosta. "Tavoitteenamme on olla työpaikka, joka tarjoaa merkityksellistä työtä ja motivoi jokaista tekemään parhaansa", sanoo henkilöstöjohtaja Marianne Viinikka.

Palkitsemme hyvistä suorituksista ja juhlimme yhdessä onnistumisia!

Katso video Katso video

Haluatko tulla tekemään työtä turvallisempien kotien puolesta?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä ja tällä hetkellä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tehtäviä avataan. 

Tutustu eri osastoihimme