Meillä saat koulutuksen ja Suomen parhaat työkaverit.

Sector Alarmilla sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan koulutusta tai työkokemusta. Tärkeintä on oikea asenne. Me huolehdimme lopusta.

Oletko aina haaveillut työpaikasta, jossa olisi niin mahtava fiilis, että loman loppuminenkaan ei harmittaisi? Onnittelut! Olet tullut oikeaan paikkaan. Uskomme, että kaikki lähtee hyvästä työilmapiiristä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Ei ole olemassa yhtä täydellisen työntekijän prototyyppiä, joka olisi ylivertainen muihin verrattuna. Sector Alarmilla on laaja asiakaskunta, joten tarvitsemme myös tiimeihimme eri-ikäisiä ja erilaisia persoonia.

Meille on tullut työntekijöitä monipuolisista taustoista. Voit olla opiskelija tai vaikka alanvaihtaja. Sinulla ei tarvitse olla ennestään turvallisuusalan koulutusta tai kokemusta tästä työstä. Jokaisen uuden työntekijän ura Sector Alarmilla alkaa perusteellisella perehdytyksellä, jossa tukena on esimies ja muut työkaverit. Sector Way Academy tarjoaa koulutusta, valmennusta ja palautetta urasi kaikissa vaiheissa ja kasvattaa sinusta alan huippuammattilaisen.

Ainoa juttu, jota sinulta vaadimme, on oikea asenne. Se tarkoittaa, että olet innostunut oppimaan uutta ja haluat kehittyä. Aika simppeli juttu, vai mitä?

Sector Alarmilla onnistumisista palkitaan

Unelmienkin duuni muuttuu tylsäksi puurtamiseksi, jos työntekijä ei saa työstään koskaan palautetta. Meillä on tapana juhlistaa onnistumisia säännöllisesti yhdessä tiimin kanssa ja palkita myös yksittäisiä työntekijöitä silloin, kun hommat ovat osuneet maaliin. Jokainen tietää, kuinka tärkeää työmotivaation kannalta on saada kiitosta ja kokea olevansa tarpeellinen. Joskus siihen riittävät vain oikeat sanat oikealla hetkellä, mutta me haluamme antaa myös jotain konkreettisempaa.

Sector Alarmilla et jää yksin, sillä tukenasi on koko ajan esimies ja kivoja työkavereita, joiden kanssa voit puhua mistä tahansa. Meillä ei tarvitse pelätä virheitä tai mokaamista: niistähän vain oppii. Pidämme tiimien kanssa päivittäin matalan kynnyksen palavereja, joissa käydään läpi päivän kulku ja jaetaan käytännön kokemuksia. Meillä myös nauretaan paljon, sillä ei työnteko saa olla liian vakavaa. Parasta on, että asiakastyössä yksikään päivä ei ole samanlainen.

”Voin sanoa mielipiteeni vaikka toimitusjohtajalle”

20-vuotias Tomi Siurua aloitti työt Sector Alarmilla tammikuussa 2020. Nyt hän työskentelee tiiminvetäjänä.

”Ehdin työskennellä lähihoitajana ja automyyjänä ennen Sector Alarmille tuloa. Sain puolen vuoden koulutuksesta hyvät eväät varsinaiseen työhön, joka on ollut kaikin tavoin positiivinen yllätys. Sanoin jo työhaastattelussa, että toiveeni olisi päästä jossain vaiheessa esimiestyöhön. Unelmaani ei ole missään vaiheessa torpattu, vaan minua on kannustettu etenemään.

Arvostan sitä, että Sector Alarmilla annetaan nuorillekin mahdollisuus päästä nopeasti työn syrjään kiinni. Monessa muussa työpaikassa vaaditaan vuosien kokemusta ja koulutusta. Tänne on mahdollisuus tulla melkein millä taustalla tahansa. Meillä onkin töissä paljon alle kaksikymppisiä, jotka tekevät työtä opintojen ohessa.

Uskomaton tiimihenki on työssäni parasta. Kaikki tukevat toinen toisiaan eikä tarvitse jäykistellä pomojenkaan edessä. Itse uskallan kertoa mielipiteeni vaikka toimitusjohtajalle. Voin luottaa siihen, että hän kuuntelee ja ottaa minut tosissaan.

Tällä hetkellä tuntuu vahvasti siltä, että olen löytänyt vihdoin oman alani. Työ turvallisuusalalla tuntuu merkitykselliseltä. Haluan kehittyä ammatissani paremmaksi.”