Myynnin esihenkilötyö

Tule meille rakentamaan omannäköisesi myyntitiimi!

Kenttämyynnin esihenkilönä pääset toimimaan todella monipuolisen työtehtävän parissa, jonka myötä opit johtamaan niin itseäsi kuin omaa tiimiäsi! Rekrytoit, perehdytät ja kasvatat tiimissäsi tulevaisuuden myyjiä. Saat vahvan tuen sekä selkeän toimintamallin päivittäisen työsi tueksi omalta esihenkilöltäsi, koulutusorganisaatioltamme sekä muilta tukitoiminnoiltamme. Aikaisempi esihenkilökokemus ei ole välttämättömyys vahvan taustatukemme ansiosta!

Teet työtä merkityksellisen kodinturva palvelun parissa, mikä on yksi tämän hetken megatrendeistä myös Suomessa. Taistelet kuukausittain upeista palkinnoista ja titteleistä organisaatiomme kulttuurin mukaisesti.

Palkkamallimme on motivoiva, ja rahan tuloasi ei estetä provisiokatoilla. Meillä menestyy esimerkillä johtavat ja tavoitteelliset tekijät. Oletko valmis hyppäämään mukaan kasvutarinaamme?

Jätä avoin hakemus Jätä avoin hakemus
Avoimet työpaikat
Sijainti:
Ladataan
Tutustu myyntipäälliköidemme uratarinoihin

Meillä on mahtavia esimerkkejä siitä, kuinka lyhyessä ajassa on mahdollista edetä omalla urallaan, kun tahto ja asenne on kunnossa. Lue lisää ja ota uusi askel urallasi! 

Ravintolatyöntekijästä menestyneeksi myyntipäälliköksi
Ravintolatyöntekijästä menestyneeksi myyntipäälliköksi

Pääsemme tutustumaan määrätietoiseen nuoreen naiseen Fannyyn, joka vetää omien sanojensa mukaan parasta myyntitiimiä Suomen Turussa. Miten Fanny päätyi myyntityön pariin, millaista työskentely on ollut myynnin parissa ja mikä saa hänet viihtymään Sector Alarmilla kenttämyyntipäällikön roolissa?

Myyntipäälliköstä myyntijohtajaksi viidessä vuodessa
Myyntipäälliköstä myyntijohtajaksi viidessä vuodessa

Sector Alarmin myyntijohtajana toimii helsinkiläinen 33-vuotias Niko Henttinen. Nyt pääsemme tutustumaan tarkemmin minkä polun Niko on kulkenut omalla urallaan päästäkseen nykyiseen asemaansa ja vieläpä melko nopeasti. Nikon uratarina Sector Alarmilla ei ole ollut se suorin polku, vaan matkaan on mahtunut myös pari reitiltä poistumista.

Myyjästä myyntipäälliköksi reilussa vuodessa
Myyjästä myyntipäälliköksi reilussa vuodessa

Elina Ajo loistaa kirkkaana esimerkkinä siitä, kuinka lyhyessä ajassa on mahdollista edetä omalla urallaan, kun tahto ja asenne on kunnossa. Ellu on kasvanut reilussa vuodessa myyjästä esihenkilötehtäviin kenttämyyntipäälliköksi. Kuka tämä nuori turkulaistaustainen nainen sitten oikein on?

Sector Alarm myynnin esihenkilö

Mitä esihenkilöltä odotetaan?

Hyviä myynnin esihenkilöitä yhdistää periksiantamattomuus, halu kehittyä ja tavoitteellisuus. Esimerkillinen johtaja on aidosti kiinnostunut tiiminsä jäsenistä, ei jää kiinni pieniin haasteisiin ja osaa tukea työntekijöitä oikeissa asioissa. Kehittyminen tapahtuu oman mukavuusalueen ulkopuolella - avoimuus uusien toimintatapojen kokeilemiseen mahdollistaa uuden oppimisen joka päivä. 

 

Esihenkilön uraa suunnittelevan kannattaa olla omien tavoitteiden suhteen määrätietoinen. Matkan varrelle asetetut välitavoitteet tekevät työstä palkitsevaa. Omien kehityskohteiden ymmärtäminen ja niiden kehittäminen jokapäiväisessä työssä mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen. 

 

Hyvät näytöt tuloksellisesta myyntityöstä ovat esihenkilön paikkaa tavoittelevalle etu, sillä myyntityön oppii tekemällä. Tällöin on myös mahdollista valmentaa ja tukea omaa tiimiään. 

Miten koulutamme myynnin esihenkilöitä?

Koulutusorganisaatiomme Sector Way Academy tarjoaa työntekijöillemme jokaiseen rooliin sopivaa koulutusta. Panostamme koulutuksen laatuun ja rakennamme käytännölliset koulutuskokonaisuudet tukemaan arjen työtä monipuolisesti. 

 

Myynnin esihenkilöiden koulutusohjelma alkaa ensimmäisestä työpäivästä, jolloin aloitat perehtymisen meidän myyntitapaamme yhdessä kollegoidesi kanssa. Perehdytysviikkojen aikana käydään läpi jokainen työtehtävä ja osastot, joiden kanssa esihenkilöt tekevät yhteistyötä. Kun työhön on päästy sisään, tarjoavat syventävät jatkokoulutukset mahdollisuuden kehittyä esihenkilönä edelleen.

 

Esihenkilöiden koulutus antaa sinulle tukea läpi työuran riippumatta tulevista työtehtävistäsi. Sector Alarmin yrityskulttuurin ytimessä on kokemusten jakaminen kaikkien hyödyksi. Toisilta oppimiseen järjestetään aikaa säännöllisissä kokoontumisissa kollegoiden kanssa. 

 

Sector Alarmin myynnin koulutuspäällikkö Anssi Mikkola yhdessä myynnin esimiehen kanssa

"Talon tarjoama koulutus auttaa etenemään."

Arttu Hinkula, aluemyyntipäällikkö