Myynnin esihenkilötyö

Myynnin esihenkilötyö Sector Alarmilla

Teemme päivittäin työtä suomalaisten kotien suojaamiseksi. Pääset yhdessä tiimisi kanssa myymään kodinturvapalvelua, joka turvaa koteja ja parhaimmassa tapauksessa pelastaa ihmishenkiä.

 

Huipputuloksen perustana on hyvä joukkuehenki, jota sinä omalla panoksellasi ylläpidät. Myyntikokemuksesi ja meiltä saadut opit pääsevät oikeuksiinsa, kun sparraat tiimiäsi myyntiprosessin eri vaiheissa kentällä. Valmentaminen on osa päivittäistä työtä ja tärkein tavoite on auttaa myyjiä kehittymään. Myynnin johtaminen pitää sisällään myös työpäivien suunnittelua, tuloksien raportointia ja rekrytointia. 

 

Asenne on ensimmäinen askel esihenkilöurallasi. Etsimme henkilöitä, jotka syttyvät tavoitteista ja jotka ovat oma-aloitteisia kehittämään itseään ja tiimiään. Ylläpidämme hyvää tiimihenkeä, pidämme hauskaa ja teemme merkityksellistä ja tavoitteellista työtä yhdessä. Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä, jätä avoin hakemus!

Avoimet työpaikat

Sijainti:
Ladataan

"Palkitsevinta on, kun näen tiimin tekevän tulosta."

Santeri Pajunen, kenttämyyntipäällikkö

Katso video Katso video

"Oman työn vaikutus tulokseen motivoi"

Sector Alarmin myynnin kehityspäällikkö aloitti myyntiuransa opiskelujen ohessa. "Huomasin opintojen ja töiden myötä, että vahvuuteni ovat myymisessä ja asiakaspalvelussa. Myyntikilpailut sytyttivän voitontahdon." Valmistumisen jälkeen tie vei yritysmyynnin kautta Sector Alarmin kenttämyyntipäälliköksi. Aluksi myyntiorganisaatio oli pieni, mutta jo ensimmäisenä vuotena osasto kasvoi nopeasti ja Jussi sai ylennyksen aluemyyntipäälliköksi. Vuodet myynnin esihenkilönä valmensivat niin myyntijohtajan kuin myynnin kehityspäällikön tehtävää varten.

 

Etenemisen on mahdollistanut oikea asenne, määrätietoinen työ ja yrityksen nopea kasvu. "Kasvava organisaatio tarjosi tilaisuuden uran rakentamiseen. Olen ollut onnekas, että mahdollisuuksia etenemiseen on tarjoutunut." Uraa on tuettu monipuolisilla koulutuksilla ja oppimalla muilta myyjiltä. "Into myyntiin kasvaa, kun näkee tiimien onnistuvan ja myyjien kasvavan uusiin rooleihin. Onnistumiset ruokkivat myynnin nälkää ja kehityksen huomaa nopeasti. Olen nähnyt hienoja uratarinoita ja ollut palkkaamassa monia nykyisiä esihenkilöitä heidän ensimmäisiin tehtäviinsä."

 

"Meille oikea asenne tarkoittaa oma-aloitteisuutta ja sitä, ettei pelkää pyytää apua. Hyvä päällikkö on aidosti kiinnostunut tiimin jäsenistä ja näkee asiat, joita kehittämällä tiimi onnistuu. Myyntityössä motivoivaa on oman työn vaikutus tulokseen."

 

Jussi Koskiniemi, myynnin kehityspäällikkö

Lue lisää myyntipäälliköidemme uratarinoita

Sector Alarmin aluemyyntipäällikkö Arttu Hinkula

"Onnistumiset näkyvät konkreettisesti tuloksena."

Joukkueurheilutaustan omaava Arttu Hinkula hakeutui myyntialalle, sillä tavoitteellisen tekemisen ja tiimityön yhdistävä myyntityö tarjosi hänelle mahdollisuuden hyödyntää pelikentiltä tuttuja oppeja. Esihenkilötehtävissä aloitettuaan hän on löytänyt työstä lisää motivoivia puolia.

Sector Alarmin kenttämyyntipäällikkö Antti Lahnajärvi

”Olen ihan liekeissä, kun tulen toimistolle!”

Antti Lahnajärvi aloitti armeijan jälkeen myyjänä Sector Alarmilla, eteni pian tiiminvetäjäksi ja sparraa myyntipäällikkönä tiimiään hyviin suorituksiin: ”Ehdottomasti parasta on se, kun näkee muiden onnistumisia ja tietää, että on ainakin jonkin verran tukenut sitä.”

Mitä esihenkilöltä odotetaan?

Hyviä myynnin esihenkilöitä yhdistää periksiantamattomuus, halu kehittyä ja tavoitteellisuus. Esimerkillinen johtaja on aidosti kiinnostunut tiiminsä jäsenistä, ei jää kiinni pieniin haasteisiin ja osaa tukea työntekijöitä oikeissa asioissa. Kehittyminen tapahtuu oman mukavuusalueen ulkopuolella - avoimuus uusien toimintatapojen kokeilemiseen mahdollistaa uuden oppimisen joka päivä. 

 

Esihenkilön uraa suunnittelevan kannattaa olla omien tavoitteiden suhteen määrätietoinen. Matkan varrelle asetetut välitavoitteet tekevät työstä palkitsevaa. Omien kehityskohteiden ymmärtäminen ja niiden kehittäminen jokapäiväisessä työssä mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen. 

 

Hyvät näytöt tuloksellisesta myyntityöstä ovat esihenkilön paikkaa tavoittelevalle etu, sillä myyntityön oppii tekemällä. Tällöin on myös mahdollista valmentaa ja tukea omaa tiimiään. 

Sector Alarm myynnin esihenkilö
Sector Alarmin myynnin koulutuspäällikkö Anssi Mikkola yhdessä myynnin esimiehen kanssa

Miten koulutamme myynnin esihenkilöitä?

Koulutusorganisaatiomme Sector Way Academy tarjoaa työntekijöillemme jokaiseen rooliin sopivaa koulutusta. Panostamme koulutuksen laatuun ja rakennamme käytännölliset koulutuskokonaisuudet tukemaan arjen työtä monipuolisesti. 

 

Myynnin esihenkilöiden koulutusohjelma alkaa ensimmäisestä työpäivästä, jolloin aloitat perehtymisen meidän myyntitapaamme yhdessä kollegoidesi kanssa. Perehdytysviikkojen aikana käydään läpi jokainen työtehtävä ja osastot, joiden kanssa esihenkilöt tekevät yhteistyötä. Kun työhön on päästy sisään, tarjoavat syventävät jatkokoulutukset mahdollisuuden kehittyä esihenkilönä edelleen.

 

Esihenkilöiden koulutus antaa sinulle tukea läpi työuran riippumatta tulevista työtehtävistäsi. Sector Alarmin yrityskulttuurin ytimessä on kokemusten jakaminen kaikkien hyödyksi. Toisilta oppimiseen järjestetään aikaa säännöllisissä kokoontumisissa kollegoiden kanssa. 

 

Millainen rekrytointiprosessimme on?

Hakeminen

Rekrytointiprosessimme alkaa hakemuksen jättämisellä rekrytointijärjestelmän kautta. Emme ota vastaan sähköpostitse tulevia hakemuksia. Käymme läpi jokaisen hakemuksen ja olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan jatkon suhteen. 

Puhelinhaastattelu

Hakemusten perusteella valitsemme puhelinhaastatteluun sopivat kandidaatit. Käymme läpi lyhyesti työhistoriaasi, ominaisuuksiasi ja tavoitteitasi. Pääset kertomaan itsestäsi vapaamuotoisesti rekrytoijallemme. 

Ensimmäinen haastattelu

Tapaamme sopivan määrän hakijoita henkilökohtaisesti toimistollamme Pitäjänmäessä. Ensimmäisessä haastattelussa tapaat tulevan esihenkilösi yhdessä rekrytoijan kanssa. Haastatteluun on hyvä varata aikaa 1-1,5 tuntia. 

Soveltuvuustesti

Saat sähköpostissa linkin, jonka kautta pääset tekemään soveltuvuustestin. Lisäksi saat hakemaasi työpaikkaan liittyvän tehtävän, jonka tekemiseen saat aikaa. Sopivien testien ja tehtävien avulla selvitämme soveltuvuutesi hakemaasi työhön. 

Toinen haastattelu

Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtäväsi. Syvennymme hakemasi tehtävän kuvaukseen ja kerromme tarkemmin tulevista työtehtävistäsi. Tässä haastattelussa tapaat esihenkilösi ja jonkun johtoryhmämme jäsenistä.

Suosittelijat ja valintapäätös

Haastattelun jälkeen otamme yhteyttä suosittelijoihisi. Soitamme henkilökohtaisesti jokaiselle haastattelemallemme työnhakijalle ja kerromme päätöksestämme. 

Tervetuloa perehdytykseen!

Perehdytysjakso rakennetaan jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvaksi. Saat esihenkilösi suunnitteleman perehdytyssuunnitelman. Pääset tutustumaan läpileikkaukseen Sector Alarmista sekä tietenkin omaan tiimiisi ja tehtävääsi. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

"Talon tarjoama koulutus auttaa etenemään."

Arttu Hinkula, aluemyyntipäällikkö

Katso video Katso video

Haluatko tulla tekemään työtä turvallisempien kotien puolesta?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä ja tällä hetkellä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tehtäviä avataan. 

Tutustu eri osastoihimme