Sector Alarmilla palkitaan onnistumisista! Palkitut työntekijät kertovat kokemuksiaan

Jenna, Arttu ja Annaliina palkittiin vuoden 2019 Sector Alarm Awards –gaalassa kuuden muun erityisen hyvää työtä tehneen kollegan kanssa. Kaikki kolme kiittävät tiimityötä, tukea ja työyhteisön voimaa.

- Olen tosi tyytyväinen ihmisiin ja tiimiin, joiden kanssa pusketaan työtä eteenpäin, sanoo kenttämyyntipäällikkö Jenna Eskelinen, joka pokkasi tammikuisessa gaalassa Vuoden somevaikuttaja -palkinnon.

Kuopiossa vaikuttavan Jennan somepäivityksissä näkyy niin lapsiperheen vauhdikas arki kuin työpaikan positiivinen henki. Postausten raikkaus ja aitous vaikutti palkintoraadin.

- Haluan kertoa, että olen hyvässä mestassa duunissa, täällä on hyvä porukka, tule sinäkin tänne, Jenna kuvailee fiidiään.

Samoilla linjoilla on Vuoden esimies Arttu Hinkula, joka luotsaa kenttämyyntipäällikkönä yhtä pääkaupunkiseudun myyntitiimeistä:

- Positiivinen voima tarttuu. Täällä on niin hyviä tyyppejä ympärillä, että on syytäkin kehua porukkaa.

- Ihmisillä on kiva fiilis tehdä töitä. Täällä saa olla oma itsensä, sanoo myös myynti- ja tapahtumakoordinaattori Annaliina Lehtonen, joka palkittiin Vuoden työkaverina.

Huikeita esimiehiä ja loistava tiimihenki

Kun Jenna syksyllä 2018 aloitti Sector Alarmilla, hän tutustui yritykseen ja esimiestyöhön ensin Artun tiimissä.

- Arttu on oikeasti tosi huikea esimies ja vetää tiimiä loistavasti, Jenna hehkuttaa kollegaansa.

Myös palkintoraati arvosti Artun vastuullista ja innostavaa otetta, joka raadin mukaan näkyy työssä alusta loppuun. Artulle itselleen on tärkeää kohdata jokainen tiimiläinen yksilönä.

- Kaikki saavat olla omanlaisiaan. Kaikilla on omia vahvuuksiaan ja pyrin tuomaan niitä esille. Ja vaikka töissä ollaan, niin kyllähän työtyytyväisyys lähtee niistä pienistä asioista - että voi jutella normielämän asioista ja myös jos on jotain murheita, Arttu sanoo.

Sector Alarmilla hyvää esimiestyötä arvostetaan ja sen merkitys yrityksen menestykseen on kaikille selvää. Arttu ja Jenna kokevat saavansa tukea esimiestyöhön niin omilta esimiehiltään kuin muilta kenttämyyntipäälliköiltä.

- Tosi iso juttu on lähiesimiesten tuki. Aluepäälliköt ovat ihan loistavia omassa hommassaan. Heiltä saa apua aina, kun sitä tuntee tarvitsevansa ja apua tarjotaan, vaikkei sitä itse tajuaisi pyytääkään, Arttu kiittää.

- On ollut tosi kiva huomata, miten kaikki tsemppaavat toisiaan. Onnistumiset tuodaan esiin ja yleisesti ottaen buustataan kaikkia. Tiimihenki on aivan loistava yli tiimirajojen, Jenna kuvailee.

Myyntipäälliköille järjestetään myös säännöllisesti myyntiin ja esimiestyöhön valmentavia koulutuksia.

- Koulutuksista on paljon hyötyä ja aina jokin selkeä juttu johon keskitytään. Tärkeää on myös kokemusten vaihto, kun pääsee ammattitaitoisilta kollegoilta kuulemaan vinkkejä ja kokemuksia. Ei tarvitse keksiä pyörää uudestaan, vaan voi ottaa muilta hyviä, siistejä juttuja itsellekin käyttöön, Arttu kertoo.

- Taustatuki on ihan mielettömän hyvää. Täällä osataan antaa ohjeita - ei vain sanota ”tee parempaa tulosta”, vaan kerrotaan, miten se tehdään. Annetaan ohjeita, että näin voit menestyä ja työkalut, joilla voit suorittaa työtä, eikä jätetä yksin, Jenna painottaa.

Yhdessä mennään pidemmälle

- Halusin hakea paikkaan, jossa voin nähdä itseni kasvamassa firman mukana. Kehittyminen on minulle tosi tärkeää, Jenna toteaa.

Halu kehittyä on yksi Sector Alarmin ydinarvoista. Käytännössä se näkyy esimerkiksi siinä, miten avoin yrityskulttuuri rohkaisee kertomaan kehitysideoita ja miten jokaisen työntekijän omaan kehittymiseen kannustetaan.

- Täällä ei tarvitse olla alan kokemusta tai myynnin taustaa, mutta pitää olla oikea tyyppi tehtävään. Vaikka taloon tulee täysin uutena, saatavilla on niin hyvät työkalut, että työssä pystyy onnistumaan, kertoo Jenna, jonka oma tausta on logistiikka-alalla.

- Aina eniten oppii työssä vaikka aiemmin olisi tehnyt mitä tahansa muuta. Täällä uskaltaa kysyä ja keskustella, ehdottaa uutta ja kertoa mielipiteitä, Annaliina vahvistaa.

Parhaat tulokset saadaan yhdessä tekemällä.

- Itse tykkään kyllä ylivoimaisesti eniten siitä, miten hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki täällä on. On todella siistiä nähdä kaikki onnistumiset, kun myyjät kehittyvät ja pääsevät omiin tavoitteisiinsa. Samalla pääsen itse kehittymään tässä hommassa, Arttu korostaa.

- Meillä kaikki työskentelevät saman asian eteen. Vaikka työtehtävät ovat erilaisia, kaikki tekevät työtä yhteistä tavoitetta kohti. Ja koko ajan kehitetään prosesseja ja mennään eteenpäin, kertoo Annaliina, jonka valoisaa, iloista ja ystävällistä persoonaa kiitettiin Vuoden työkaverin palkintoperusteluissa. Annaliina itse jakaa kiitosta myös laajemmalle:

- Yksin ei voi kannatella ilmapiiriä, vaan yhteisössä on voima.

 

Suojaa kotisi nyt!

Kodin hälytysjärjestelmä turvaa kotisi monin tavoin. Se suojaa kodin paloilta ja murroilta 24/7. Täytä yhteystietosi, niin soitamme ja tarjoamme sinun kotiisi sopivan ratkaisun!

Ota yhteyttä Ota yhteyttä