Työn sankarit ympäri Eurooppaa pääsivät nauttimaan unohtumattomasta matkasta

Mielessäsi pyörii varmasti jo kysymys, että mikä matka ja miksi? En pidättele sinua jännityksessä tämän kauempaa, vaan kerron mistä tässä on kysymys.

Kolmipäiväinen reissu Osloon, jossa pääsimme nauttimaan VIP-kohtelusta niin ruoan, seuran, ohjelman kuin puitteidenkin osalta. Ehkä jo tiesitkin, että Sector Alarm toimii Suomen lisäksi kuudessa eri maassa; Norjassa, Ruotsissa, Irlannissa, Italiassa, Ranskassa sekä Espanjassa. Tällä unohtumattomalle kerran vuodessa järjestettävälle reissulle valittiin yhteensä 30 työntekijää Sector Alarmin 3000:sta työntekijästä. Matkalle lähetetään työntekijät, jotka todella elävät arvojamme sekä ovat antaneet kuluneen vuoden aikana merkittävän panoksen yhteisten tavoitteiden eteen. Suomesta minä (Henna) ja Fanny olimme etuoikeutetut päästessämme kokemaan jotain ainutlaatuista. Herkistyn valinnasta vieläkin tätä kirjoittaessa. Yhä merkittävämpää tästä valinnasta tekee se, että kollegamme ovat olleet ehdottamassa meitä, ketkä ansaitsisivat palkintomatkan muiden maiden sankareiden kanssa.

Matkalle lähtö jännitti, vaikka tiesin että kolmipäiväisestä reissusta tulee varmasti upea! Itselleni Sector Alarm on kuin toinen perhe – työkaveria tuetaan aina ja yhdessä selvitään mistä vaan. Jo ensimmäisenä iltana sectorhenki oli käsinkosketeltavaa, kun pääsimme tutustumaan muiden sankareiden kanssa. Muistan vahvasti puheita yrityksen johdolta, jossa he vilpittömästi katsoivat meitä silmiin ja sanoivat – te olette ansainneet tämän, olette todella tärkeitä henkilöitä koko yritykselle. Se pisti itsenikin miettimään asiaa syvällisemmin, eihän tällaista kulttuuria ole missään.

Matkan aikana saimme kokea upeita elämyksiä niin sisälaskettelukeskuksessa, museossa, pääkonttorilla, loistavissa ravintoloissa ruoan ja juoman kera. Mikä parasta, tältä reissulta sai myös lisää ihania sectorkavereita, joiden kanssa varmasti tullaan pitämään yhteyttä. Päällimmäisenä ajatuksena on kiitollisuus, kiitollisuus siitä että saa olla tässä firmassa töissä, joka on täynnä mahdollisuuksia.