Iloa, saavutuksia ja Superhuutokaupan huumaa myynnin Kick-Offissa

Sector Alarmin myyntiorganisaatio ympäri Suomen kokoontui aurinkoisena elokuisena päivänä Helsingin ydinkeskustaan viettämään odotettua Kick-Off-päivää. Kyseinen päivä oli täynnä yhteenkuuluvuutta, innostusta, palkintoja ja hauskaa ohjelmaa. Päivän aikana kuultiin innostavia puheita ja palkittiin alkuvuoden sekä kesän onnistujia. Tapahtuman kruunasi Jukka Laaksosen pitämä Superhuutokauppa. Superhuutokauppaan myyjät olivat kesän aikana tienanneet “rahulia” omilla myynneillään. Kick-Offilla polkaistiin syksy vauhdikkaasti käyntiin!

Menestyksen juhla alkoi

Kick-Off käynnistyi myyntijohtajamme Niko Henttisen puheella. Hän kertoi alkuvuoden onnistumisia sekä kirkasti loppuvuoden tavoitteita. Puheessa korostui se, että jokainen yksilö on ratkaisevan tärkeä koko Sector Alarmin joukkueen menestykselle.

Nikon puheen jälkeen lavan otti haltuun toimitusjohtajamme Petteri Kaijasilta. Petteri kertoi oman motivoivan tarinansa omasta urastaan, aina pikku-Petteristä kohti ammattilaisjalkapalloilijaa, sekä ammattiurheilu-uran päättäjästä kohti toimitusjohtajan pestiä. Hän puhui omasta tiestään huipulle, korostaen itsekurin ja sinnikkyyden merkitystä matkalla kohti menestystä.

Petteri muistutti myös siitä, kuinka suuri merkitys organisaation sekä tiimien kulttuurilla on päivittäisessä työskentelyssä, ja kuinka jokainen voi omalla toiminnallaan vaikuttaa siihen.

Kunnianosoitus saavutuksille

Palkintojenjakotilaisuus oli ehdottomasti yksi päivän huipentumista. Se oli hetki, jolloin kirkkaat valot loistivat menestyksen yllä ja ansioituneet yksilöt ja tiimit astuivat parrasvaloihin.

🏆 Vuoden luottopelaajana palkittiin sinnikäs puurtajamme Jesse Kenttämaa, joka työskentelee Rovaniemellä kenttämyyntipäällikkönä.

🏆 Kesän parhaana myyjänä palkittiin Joona Korkka, joka aloitti työsuhteensa maaliskuussa Helsingissä ilman aiempaa myyntikokemusta.

🏆 Ensimmäistä kertaa Kick-Offissa palkittiin Paras Verkostoituja, joka osoitettiin Vili Kukkolalle. Vili työskentelee Lahdessa kenttämyyntipäällikkönä ja on hyödyntänyt laajoja verkostojaan rekrytointivinkkien parissa.

🏆 Vuoden rekrytoijana palkittiin toista vuotta putkeen Mikael Plomp, joka on rekrytoinut ansiokkaan määrän uusia myyjiä.

🏆 Vuoden Kapteenin tittelin vei Ilari Peltola, joka on tehnyt menestyksekkään uran kenttämyyntipäällikkönä ja keväällä hän eteni aluemyyntipäällikön tehtävään.

🏆 Vuoden MVP:nä palkittiin jälleen Per-Olof Rydstedt, joka on tehnyt eniten kauppaa Suomen Sector Alarmin historiassa kenttämyynnin osastolla.

🏆 Parhaana Tiiminä palkittiin Oliver Rantalaisen tiimi Helsingistä - tämä tiimi on kova tekemään töitä ja sen myötä saamaan tulosta aikaiseksi.

🏆 Parhaana Tulokastiiminä palkittiin Sanni Niemelän tiimi Tampereelta. Sanni työskenteli ensin puolen vuoden ajan myyjänä, ja eteni tammikuussa kenttämyyntipäälliköksi, ja tiiminsä kanssa lunasti tulokastiimin kunnianosoituksen.

Voittajat saivat tunnustusten lisäksi myös 200 euron arvoiset Superlahjakortit. Palkittujamme yhdistävät ahkeruus, intohimo sekä sitoutuminen - unohtamatta tietenkään arvojemme mukaista toimintaa. Arvomme koostuvat asiakaslähtöisyydestä, tavoitteellisuudesta, kehittymishalusta sekä luotettavuudesta. Oli upeaa nähdä palkittujen hymyt ja tuuletukset lavalla raikuvien aplodien kera.

Sector Way Academyn Anssi

Sector Way Academyn terveiset

Palkintojen jaon jälkeen mikrofonin nappasi myynnin koulutuspäällikkömme Anssi Mikkola. Anssi kouluttaa ympäri vuoden myyjiämme viisitasoisen koulutusohjelman läpi. Koulutuksissa keskitytään yksilön henkilökohtaisten myynti- ja vuorovaikutustaitojen hiomiseen. Step-myyntikoulun läpäiseminen vaatii pitkäjänteistä ja tuloksellista myyntityötä, jatkuvaa itsensä kehittämistä sekä omien tavoitteiden jatkuvaa ylittämistä. Anssi julkisti tänä vuonna koulutuksen hyväksytysti suorittaneet myyjät: Aleksi Tarma, Heikki Tolonen sekä Maxim Rezin, jotka saivat ansaitsemansa tunnustuksen.

Anssi kertoi lisäksi tulevaisuuden myyntipäälliköiden koulutusohjelmasta: mitä kaikkea koulutus sisältää, minkälaisia oppeja koulutuksesta itselleen saa ja miten kurssille voi päästä mukaan. Vuosittain kurssi järjestetään kahdesta kolmeen kertaan, ja mukaan valitaan aina kyvykkäimmät ja halukkaimmat myyjät, jotka ovat osoittaneet oikeaa asennetta, itsenäistä otetta työhön sekä valtavaa halua kehittyä ja päästä mukaan ohjelmaan. Syksyn kurssille valittiin 13 henkilön ryhmä ympäri Suomea. Koulutusohjelmat ovat olennainen osa organisaatiotamme. Ne auttavat kasvamaan ammatillisesti, oppimaan uutta ja kehittymään.

Superhuutokauppa villitsi juhlaväen

Yksi odotetuimmista ohjelmanumeroista oli jo etukäteen hehkutettu Superhuutokauppa. Myyjät tienasivat kesän aikana tehdyillä kaupoillaan ”rahulia”, joka oli ainoa Superhuutokaupassa kelpaava valuutta. Rahuleissa oli myyntijohtajan ja toimitusjohtajan kasvot, mikä loi hupaisan lisän tapahtumaan. Huutokaupan vetäjänä oli tunnettu viihdemaailman kasvo Jukka Laaksonen. Jukka piti tunnelman katossa läpi 31 huudettavan kaupankohteen.

Huutokaupassa oli mahdollisuus yhdistää rahulipotteja tiimikavereiden kesken ja huutaa yhdessä himoitsemaansa palkintoa. Huutokaupan aikana nähtiin paljon erilaista neuvottelua rahuleiden yhteiskäytöstä ja pinkkoja lyötiin tomerasti yhteen palkintojen kiilto silmissä. Huutokauppa oli täynnä yllätyspalkintoja, ja palkinnot vaihtelivat suklaapatukkalajitelmista älykelloon ja 55 tuuman televisioon.

Kick-offista jatkamaan iltaa yhdessä koko Suomen organisaation kanssa

Kick-off päättyi iloisissa ja energisissä tunnelmissa. Tapahtuman jälkeen välissä oli pieni paussi, kunnes alkoi koko organisaation yhteiset neonteemaiset kesäjuhlat. Kesäjuhlat olivat loistava tapa rentoutua sekä viettää aikaa yhdessä työkavereiden kanssa sekä tutustua uusiin kollegoihin eri osastojen ja kaupunkien välillä. Illan aikana vaihdettiin tarinoita ja kokemuksia, ja se loi entistä vahvempaa yhteenkuuluvuuden tunnetta organisaatiomme sisällä.

Kesäjuhlien kohokohta oli, kun odotettu hetki koitti ja lavan otti haltuun Stig. Stigin vetovoimainen ja mukaansatempaava esiintyminen loi taianomaista tunnelmaa, ja yleisö sai uppoutua musiikin maailmaan täysin siemauksin. Stigin musiikki toi mukanaan unohtumattoman hetken, joka sai kaikki nauttimaan musiikista ja tanssijalan vipattamaan. Tsekkaa kesäjuhlien tunnelmaa Instagramistamme!

Myyjänä Sector Alarmilla
Myyjänä Sector Alarmilla

Kenttämyyntimme toimii urheilumaailman tavoin – tuemme toisiamme päivittäin, onnistumme joukkueena ja juhlimme onnistumisia yhdessä. Kurkista millaista myyjän työ Sector Alarmilla on ja liity mukaan meidän jengiin! 

Tutustu uratarinoihimme
Tutustu uratarinoihimme

Meillä työskentelee ihan mielettömiä tyyppejä ja monenlaisia onnistujia. Ota hyvä lukuasento ja hyppää fiilistelemään muidenkin #sectoralarmstaffilaisten tarinoita!

Huikeita uramahdollisuuksia
Huikeita uramahdollisuuksia

Meillä on mahtavia esimerkkejä siitä, kuinka lyhyessä ajassa on mahdollista edetä omalla urallaan, kun tahto ja asenne on kunnossa. Lue lisää myynnin esihenkilötyöstä ja ota uusi askel urallasi!