Eeppiset Summer Gamesit Fuengirolassa kutsuvat sinua!

Vuotuinen Summer Games -tapahtuma kokoaa yhteen Sector Alarmin työntekijöitä kahdeksasta eri maasta kisailemaan ja nauttimaan Espanjan Fuengirolan auringosta ja upeista maisemista. Itse olin mukana kisoissa syksyllä 2023, ja nelipäiväinen kisareissu oli sen verran huikea kokemus, että pelkästään sen takia kannattaa tulla töihin Sector Alarmille – kaikki Sector Alarmin työntekijät voivat hakea mukaan kisajoukkueeseen!

Kirjoittaja: Outi Potila, Website specialist & Ads editor

 

Majoitus Espanjan aurinkorannikolla upeassa rantahotellissa

Kaikkien maiden kisailijat majoitetaan upeaan 4 tähden IPV Palace & Spa -rantahotelliin. Isot uima-allas alueet, allasbaarit, spa ja kattavat kuntoilumahdollisuudet tyydyttävät vähän vaativampaakin kisamatkailijaa. Parvekkeelliset tai terassilliset omat huoneet takaavat keskittymisrauhan kisasuoritukseen, tai sitten voit muuten vain lepäillä ja nautiskella omasta rauhasta. Hotellin läheltä löytyy paljon ravintoloita ja baareja, ja muutaman korttelin päästä löytyy myös jättimäinen ostoskeskus shoppailuun ja tuliaisten hankintaan. Kuulostaa aika hyvältä, eikö?


Kiinnostavaa ohjelmaa ja runsaasti vapaa-aikaa

Summer Games -reissu kestää torstaista sunnuntaihin, ja virallisen ohjelman lisäksi jäi joka päivä aikaa myös auringosta nauttimiseen, uimiseen, shoppailuun ja muuhun mukavaan. Me kävimme torstai-iltana rannalla treenailemassa kisalajeja, ja samalla tietenkin vähän vakoiltiin vastustajien peliliikkeitä. Perjantaina kaikkien maiden Summer Games -kisailijat pääsivät tutustumaan asiakaspalvelukeskukseen, ja illalla nautiskeltiin hyvästä ruuasta Meet & Greet -illallisella hotellin terassiravintolassa. Lauantaina kisattiin rannalla Summer Games 2023 -mestaruudesta, ja illalla meidät kuljetettiin hulppeisiin after partyihin upealle rantaklubille. Sunnuntai olikin sitten vapaapäivä, ja Suomen joukkue vietti sitä ansaitusti rannalla ja altaalla lepäillen, kunnes illalla kone lennätti väsyneet ja auringosta punakat kisailijat takaisin syksyiseen Suomeen.

 

Tutustuminen Sector Alarmin asiakaspalvelukeskukseen

Perjantai oli varattu kisaohjelmassa Fuengirolan kansainväliseen asiakaspalvelukeskukseen tutustumiseen, ja kun sana Suomen joukkueen saapumisesta levisi aspaan, Teams -palavereista tuttuja kasvoja kiirehti tervehtimään meitä. Tutustuimme aspan toimintaan, ja pääsimme kuuntelemaan Suomen asiakaspalveluporukan asiakaspuheluita. Jokainen Suomen joukkueen jäsen on työssään yhteydessä Fuengirolan aspan työntekijöihin, ja kaikki joukkuelaiset olivatkin innostuneissa tunnelmissa tutustumiskäynnin jälkeen. Vierailulla oiottiin myös joitakin väärinkäsityksiä, kuten että aspalaisia ei lainkaan ärsytä myyjien jatkuvat soitot, pikemminkin päinvastoin. Vaikka asiat hoituvatkin Teamsissa ja puhelimessa näppärästi, niin olipa kiva tavata aspan työkavereita ihan kasvotusten!


Taistelu Summer Games -mestaruudesta

Summer Games -tapahtuma saattaa äkkiseltään kuulostaa urheilukisalta, mutta hakeakseen joukkueeseen ei todellakaan tarvitse olla urheilija. Suomen Summer Games 2023 joukkueessa suurin osa oli ihan tavallisia liikunnasta ja liikkumisesta pitäviä Sector Alarmilaisia. Suomen joukkueen ikähaitari oli 18 – 50+, ja kaikilla oli hyvän huumorintajun lisäksi kova voitontahto. Kisoja edeltävänä iltana hotellin allasalueella järjestetyssä Meet & Greet -tilaisuudessa tehtiin enemmän tai vähemmän onnistuneita strategioita seuraavan päivän kisoja varten, mutta painopiste oli koko reissun ajan vahvasti hauskanpidossa ja rentoutumisessa.

Kisajärjestelyt rannalla käydyissä kisoissa olivat oikein mainiot; kaikkien maiden joukkuille oli omat teltat, ja tarjolla oli ruokaa ja juomaa koko päivän. Ja jos etelän auringon alla tuli hiki, niin meressä saattoi käydä pulahtamassa otteluiden ja lajien välillä.

Summer Games -kisojen lajina on perinteisesti ollut rantalentopallo, ja sen lisäksi kisoissa on vuosittain vaihtuvia lajeja ja tiimihaasteita. Tänä vuonna kisattiin ranta-ultimatessa ja tiimihaastetehtävässä, joista jälkimmäinen vaati joukkueilta ketteryyttä, luovuutta, tarkkuutta ja tiimin yhteistyökykyä. Mahtava tiimihenki ja voitontahto kantoi Suomen joukkueen voitokkaasti läpi otteluiden, siksi palkintosijoilta pois jääminen aiheutti melkoiset jälkipelit iltajuhlissa. Kaikeksi onneksi jälkipelipuitteet olivat poikkeuksellisen hienot – pettymystä lievitti juhlapaikan upea sijainti merenrannalla, ja notkuvat ruoka- ja juomapöydät. Suomen joukkue yritti kaikkensa, mutta se ei tällä kertaa riittänyt, joten toivomme seuraavan vuoden joukkueelle parempaa onnea pisteiden laskuun...

 

Uusia tuttavuuksia ja kansainvälistä verkostoitumista

Suomen joukkueessa oli eri-ikäisiä osallistujia ympäri suomea, joten Summer Games on loistava tilaisuus tutustua paremmin rennon hauskanpidon merkeissä eri osastoilla työskenteleviin työkavereihin, ja oppia samalla muiden osastojen työstä. Ja jos kansainväliset työ- ja ihmissuhteet syystä tai toisesta kiinnostelevat, niin Summer Games antaa siihenkin mahtavan tilaisuuden. Avarra siis maailmankuvaasi Summer Gameseissa, tutustu uusiin ihmisiin, ja hanki tuoreita näkökulmia niin työhön kuin elämään. Ja muistinko jo mainita, että Sector Alarmilla on töissä ihan mahtavaa porukkaa, ei pelkästään Suomessa, vaan myös muissa maissa!


Tule meille töihin ja hae Summer Gameseihin!

Mitä kisareissusta jäi käteen? Hauskoja tarinoita, uusia ystäviä, mahtavaa leiri- ja joukkuetunnelmaa, yleistä sekoilua ja useita pommiin nukkumisia, punoittava iho ja lohdutusmitali. Kyseessä on toisin sanoen aivan mahtava reissu, jossa yhdistyy työ ja huvi, ja samalla saa vaihtelua ja virtaa arkiseen puurtamiseen.
Jos sinulla on kunnianhimoa, taistelutahtoa ja huumorintajua, ja olet lisäksi vielä tiimipelaaja, niin voisit viihtyä Sector Alarmilaisten joukossa! Joten hae meille ensin töihin, ja seuraavaksi voitkin jo laittaa kupongin vetämään Summer Games kisajoukkueeseen!

#itsallaboutscoaringgoals #teamfinland #summergames

Kiinnostuitko ja haluaisit nyt mukaan meidän huikeaan tiimiin? Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus!

Töissä Sector Alarmilla
Töissä Sector Alarmilla

Ylläpidämme hyvää tiimihenkeä, pidämme yhdessä hauskaa ja teemme tavoitteellisesti töitä. Kurkista millaista työ Sector Alarmilla on ja liity mukaan meidän joukkueeseen! 

Huikeita uratarinoita
Huikeita uratarinoita

Meillä työskentelee ihan mielettömiä tyyppejä ja monenlaisia onnistujia. Ota hyvä lukuasento ja hyppää fiilistelemään #sectoralarmstaffilaisten tarinoita!

Tutustu kulttuuriimme
Tutustu kulttuuriimme

Hyppää mukaan @sectoralarmstaffilaisten matkaan ja ota kuunteluun työntekijöidemme tekemä biisi, "Yhdessä erilaisia ", tsekkaamalla heidän tähdittämän musavideon!