Sector Alarmilla työuralla eteneminen on mahdollista - asenne ratkaisee!

Meillä jokaisella työntekijällä on tasavertaiset mahdollisuudet menestyä ja vaikuttaa omaan urapolkuun.

Tutkimusten mukaan onnellisimpia ovat työntekijät, jotka kokevat, että heitä ja heidän osaamistaan arvostetaan. Sector Alarmilla olemme halunneet alusta saakka välttää liian tiukkaa hierarkiaa. Jokaisen ihmisen työpanos ja mielipide on yhtä tärkeä. Sinulla on avainrooli, jotta voimme kehittää tuotteitamme ja palvelujamme vieläkin paremmaksi. Ja hyviä tuotteita ja palveluitaon ilo myydä.

Myyjän työhön liittyy muuten paljon vääriä mielikuvia: moni luulee yhä, että työhön soveltuvat vain armottomat suupaltit. Väärin! Kokemuksesta tiedämme jo, ettei ole vain yhtä ainoaa tapaa tehdä tätä työtä. Joskus rauhallisin kaveri onkin asiakkaiden suosikki.

Parhaiten menestyt tietenkin olemalla oma itsesi. Sinun ei tarvitse vetää roolia tai muuntautua muuksi pärjätäksesi meillä. Taustavoimana on aina tsemppaava esimies ja oma tiimi, jonka kanssa jaamme hudit ja onnistumiset. Hienoin hetki on huomata, kuinka itseluottamus kasvaa taitojen karttuessa.

Sector Alarmilla voit edetä nopeasti

Myyjillämme on työssä provisiopalkka. Se tarkoittaa, että palkka muodostuu syntyneiden kauppojen mukaan. Käytössämme on myös bonusjärjestelmä, jolla voit kartuttaa ansioitasi vielä lisää. Sinulla on siis mahdollisuus päästä Sector Alarmilla jo nuorena todella hyville ansioille ja edetä uralla nopeasti. Meillä on parikymppisiä nuoria esimiestehtävissä siinä missä nelikymppisiäkin. Asenne ratkaisee, ei syntymävuosi.

Niinkin voi käydä, ettei kohdalle osunut työ tunnukaan omalta. Se ei ole katastrofi. Sector Alarmilla haemme osaajia monenlaisiin tehtäviin ja niihin on mahdollisuus edetä myös yrityksen sisällä. Myyntityön lisäksi meillä on joukko ammattilaisia asennus- ja huoltotehtävissä, asiakaspalvelussa, pääkonttorissa ja hälytyskeskuksessa. Jokaiseen tehtävään saat aina asianmukaisen perehdytyksen.

Tavoitteenamme on, että pääset nauttimaan meillä mielekkäästä työstä, jossa koet onnistumisen elämyksiä. Meillä saat olla mukana rakentamassa suomalaisista kodeista turvallisempia.

”Pelkäsin turhaan provisiopalkkaa”

23-vuotias Milla Mansukoski eteni Sector Alarmilla vajaassa vuodessa myyjästä myyntipäälliköksi.

Aloitin Sector Alarmilla myyjän työssä joulukuussa vuonna 2019. Minulla ei ollut ennestään mitään kokemusta hälytysjärjestelmistä. Olin opiskellut kokiksi ja merkonomiksi, ja ehdin työskennellä ennen tänne tuloa ruokakaupassa.

Muistan, että alanvaihto ensin arvelutti. Pelkäsin, etten tulisi ikinä toimeen provisiopalkalla. Turha huoli karisi kuitenkin pian, kun sain koulutuksen ja pääsin tositoimiin. Työkaverit olivat mahtavia ja aina valmiita auttamaan.

Minusta provisiopalkka on oikeastaan kuukausipalkkaa reilumpi. Jos joku tekee työtä enemmän, hän saa myös palkkaa enemmän. Omiin tuloihin on mahdollisuus vaikuttaa. Sitäkin arvostan, että työaikani ovat nykyään säännöllisemmät. Kaupassa vuorot menivät miten sattuu, nyt työaika on säännöllinen. Tienaan myös huomattavasti paremmin kuin entisessä työssäni.

Minut nimitettiin juuri myyntipäälliköksi. Muutin työn perässä  Tampereelta Seinäjoelle, jossa minulla on pieni mutta sitäkin mahtavampi tiimi. Kun meillä on ollut tuottoisa viikko, juhlistamme sitä usein tilaamalla töihin pizzaa. Sector Alarmilla huomioidaan onnistumisia muutenkin: parhaita myyjiä on palkittu muun muassa sähköpotkulaudoilla.

Sector Alarmin edut

  1. Kilpailukykyinen palkka
  2. Kannustava bonusjärjestelmä
  3. Virikeraha
  4. Lounasetu
  5. Monipuoliset koulutusmahdollisuudet