Kokemuksia Sector Alarmin
hälytysjärjestelmästä

Aikaa jäljellä:
Pyydä tarjous Pyydä tarjous
kokemuksia tulipalon estämisestä

Palohälytin havaitsi tulitikkuleikit ajoissa

Tavallinen arki-iltapäivä pirkanmaalaisen perheen kotona sai vaarallisen käänteen, kun yksin kotona olleiden pienten puuhakkaiden koululaisten tulentekoleikki meni pieleen. Onneksi perheellä oli Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, jonka reagoi pieneenkin savumäärään välittömästi. Kun palohälytin laukesi, Sector Alarmin hälytyskeskuksesta soitettiin perheen isällle, ja isä tarkisti tilanteen. Läheltä piti -kokemuksen perusteella perhe on erittäin tyytyväinen hälytysjärjestelmäänsä ja Sector Alarmin hälytyskeskuksen reagointinopeuteen hälytystilanteessa. Myös perheen lapset ovat oppineet, että tulentekoa kokeillaan vain aikuisten valvonnassa.

kokemuksia kellarimurrosta

”Hälytyskeskus näki, että joku siellä liikkui” – murtovaras iski kellariin

Espoolaisen Pirjon ja hänen puolisonsa omakotitaloa suojaa Sector Alarmin hälytysjärjestelmä. Kodin asukkaat olivat vapaa-ajan asunnolla, kun Sector Alarmin hälytyskeskus sai murtohälytyksen kellarista. Hälytyskeskuspäivystäjä näki kameraliiketunnistintimen ottamista kuvista, että joku liikkui kellarissa, ja välitti tiedon heti poliisille. Poliisi ja vartija saapuivat nopeasti paikalle, ja vaikka murtautuja ehti poistua, vartija pysyi paikalla pitäen omistajat ajan tasalla tilanteesta. Espoolaisten asukkaiden kokemus kodin hälytysjärjestelmästä oli positiivinen. Hälytysjärjestelmän ansiosta murtautuja ei ehtinyt edetä kodin muihin tiloihin.

kokemuksia lapsi unissakävelee

"Säikähdyksellä selvittiin” – 3-vuotias eksyi ulos, hälytys herätti isän

Nelilapsisen oululaisperheen rauhallinen elokuinen viikonloppu sai äkillisen käänteen, kun kotona nukkumassa ollut isä heräsi keskellä yötä hälytyssireeniin. Vasta-asennettu Sector Alarmin hälytysjärjestelmä oli lauennut ulko-oven ovitunnistimesta, ja unenpöppöröinen isä sai puhelun hälytyskeskuksesta samalla kun kuuli ulkoa 3-vuotiaan lapsensa itkua. Hälytysjärjestelmän Kotona -tilan ansiosta pyjamassa keskellä yötä ulos harhailemaan lähtenyt lapsi saatiin ajoissa turvaan, ja mitään pahempaa ei päässyt tapahtumaan. Odottamattoman käyttökokemuksen jälkeen perhe lupaa käyttää jatkossakin öisin hälytysjärjestelmän Kotona -tilaa.

Hälytysjärjestelmä pelasti juuri remontoidun keittiön vesivahingolta

Hälytysjärjestelmä pelasti juuri remontoidun keittiön vesivahingolta

Anun perheen rivitalokodin hälytysjärjestelmän toimivuus tuli testattua viime kesänä tositoimissa, kun perheen lemmikkikoira aiheutti tulipalon kodin keittiössä. Keittiöremontin valmistumisesta ehti kulua vain viikko, kun keittiön allaskaappiin sijoitettu vuotovahti hälytti. Tuusulalaisen perheen viime kesän koettelemuksissa olisi ollut ainekset huomattavasti surullisempaan tarinaan, mutta hälytyskeskuksen välitön reagointi esti laajempien vahinkojen syntymisen niin tulipalossa, kuin vesivahingossa.

Perheenisä nukkuu paremmin: ”Hälytysjärjestelmä tuo turvaa koko perheelle”

Perheenisä nukkuu paremmin: ”Hälytysjärjestelmä tuo turvaa koko perheelle”

Viiden ihmisen, kahden kissan ja yhden koiran helsinkiläiskoti kokeili testiryhmässä Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmää. Perheen isän mukaan hälytysjärjestelmä auttaa nukkumaan rauhallisemmin – ja myös kertoo, jos koululaiset ovat nukkuneet pommiin. Hälytysjärjestelmän parhaita puolia on perheen isän mukaan huolettomuus – kodin turvallisuutta ei tarvitse aktiivisesti ajatella. Perheen kokemus hälytysjärjestelmästä oli niin positiivinen, että he päättivät pitää hälytysjärjestelmän kotonaan myös testijakson jälkeen.

Perhe on turvattu kun isä edustaa Suomea pelikentillä: ”Loistava palvelu kokonaisuudessaan”

Perhe on turvattu kun isä edustaa Suomea pelikentillä: ”Loistava palvelu kokonaisuudessaan”

Tamperelainen Jussi Piha edustaa Suomea salibandymaajoukkueessa. Hän on myös kolmen pienen lapsen isä, jolle on tärkeää, että koti ja koko perhe on turvattu peli- ja työmatkojen aikana. Nyt perheen kotia suojaa Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä. Hälytysjärjestelmän asennuksesta Jussi Pihalla on vain positiivisia kokemuksia. ”Asennus sujui loistavasti. Asentaja oli tosi mukava, otti huomioon meidän tarpeemme ja teki sen näköisen ratkaisun, mitä me tänne oikeasti tarvitsimme.” 

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Sector Alarmin hälytysjärjestelmästä.

Hyödynnä vuoden kovin tarjous! Kodin hälytysjärjestelmä asennettuna nyt 29 € (arvo 399 €), ja useat lisälaitteet palvelumaksuineen -50 %.
Aikaa jäljellä:
Hyödynnä vuoden kovin tarjous! Kodin hälytysjärjestelmä asennettuna nyt 29 € (arvo 399 €), ja useat lisälaitteet palvelumaksuineen -50 %.
Lue arvosteluja kodin hälytysjärjestelmästä ja Sector Alarmin palvelusta

Pyydä ilmainen tarjous nyt

Vaihe /
Minkälaisen kodin haluat suojata?
Omakoti-, rivi- tai paritalo Kerrostaloasunto Muu
Mihin asuntoa käytetään?
Asumiseen Lomakäyttöön
Minkä kokoinen asunto on?
Alle 80m2 80–150m2 150–200m2 Yli 200m2
Mistä olet eniten kiinnostunut?
Murtosuojaus Videovalvonta Paloturvallisuus Muu
Onko kodissasi jo hälytysjärjestelmä?
Kyllä Ei
Pyydä ilmainen tarjous nyt
Edullinen tarjous

Edullinen tarjous

kotisi ja perheesi suojaamiseksi.

Räätälöitävissä

Räätälöitävissä

juuri sinun kotiisi sopivaksi.

Ammattimainen asennus

Ammattimainen asennus

ja elinikäinen takuu asiakkaillemme.

Vain meiltä saat S-Etukortilla Bonusta kodin hälytysjärjestelmästä!

Nyt saat Bonusta myös kodin turvallisuudesta! Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä suojaa kotisi paloilta, murroilta ja monilta muilta vahingoilta. Hälytysjärjestelmä on yhdistetty jatkuvasti päivystävään hälytyskeskukseen, joka huolehtii tarvittavan avun paikalle hälytystilanteessa. S-ryhmän asiakasomistajana saat jopa 5 % Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausihinnasta!

 

 iF Design Award voittaja 2023

Ylpeä iF Design Award 2023 -voittaja

Sector Alarmin mobiilisovellus ja Smart Alarm System -laitteet palkittiin arvostetussa If Design Award -kilpailussa Product UX -kategoriassa saumattoman käyttökokemuksensa ja visuaalisesti yhtenäisen muotoilunsa ansiosta.

Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti

Kasvaja-sertifikaatti kertoo menestyksekkäästä liiketoiminnasta

Yrityksen jatkuva kasvu useana peräkkäisenä vuonna kertoo yrityksen kyvystä menestyä liiketoiminnassaan. Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ovat selvästi kasvattaneet liiketoimintaansa viimeisen kolmen vuoden aikana, ja siksi Sector Alarmille on myönnetty Kasvaja-sertifikaatti.
Finanssialan sertifikaatti

Finanssiala ry:n hyväksymä turvallisuuspalveluiden toimittaja

Finanssiala ry (FA) asettaa teknisiä turvallisuusjärjestelmiä suunnitteleville ja/tai toimittaville yrityksille vaatimukset, jotka varmistavat järjestelmien laadukkaan suunnittelun, asennuksen ja valvonnan. Sector Alarm Oy on FA:n hyväksymä ja luetteloima yritys, joka täyttää kaikki asetetut vaatimukset.

Sector Alarmille on myönnetty ISO 9001 –sertifikaatti

Sector Alarmin toiminnalle on myönnetty ISO 9001 –sertifikaatti

DNV Business Assurance Finland Oy Ab:n auditoinnissa Sector Alarmin hälytyskeskuksen tilat, suoritustaso, toiminta ja tekniset ominaisuudet täyttävät SFS-EN 50518:2019 laatuvaatimukset, ja sertifiointi on voimassa vuoden 2025 loppuun saakka.

S-Etukortilla Bonusta hälytysjärjestelmästä

Olemme S-Ryhmän valtakunnallinen yhteistyökumppani

Sector Alarm on S-Ryhmän ainoa valtakunnallinen turvallisuusalan yhteistyökumppani, ja vain meillä kerrytät Bonusta myös kodinturvallisuuspalveluista. S-ryhmän asiakasomistajana saat jopa 5 % Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausihinnasta.

Reddot Award 2022

Reddot Design Awards 2022 -voittaja

Kansainvälinen ja arvostettu Red Dot Award -palkinto viestii yrityksen halusta panostaa tuotteiden tyylikkään muotoilun lisäksi innovatiivisuuteen, laatuun ja toiminnallisuuteen. Sector Alarmin Smart Alarm System -hälytysjärjestelmä voitti Reddot Design Awards 2022 -palkinnon tuotesuunnittelukategoriassa.

Sector Alarm kokemuksia

Kokemuksia Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmästä

Moni mieltää kodin hälytysjärjestelmän tärkeimmäksi tehtäväksi kodin murtosuojauksen, ja totta onkin, että hälytysjärjestelmä antaa kattavan suojan kodille luvattomia tunkeutujia vastaan. Ja jos joku yrittää tunkeutua kotiin hälytysjärjestelmästä kertovista varoitustarroista huolimatta, hälytyskeskus reagoi murtohälytykseen välittömästi ja hälyttää tarvittaessa virkavaltaa paikalle.

 

Iso osa asiakkaistamme painottaa murtosuojauksen sijaan kodin hälytysjärjestelmän antamaa yleistä turvaa kotona olijoille, ja etenkin kodin paloturvallisuuden paranemista. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä on myös palohälytysjärjestelmä, ja erittäin herkät optiset savuilmaisimet reagoivat jo palon varhaisessa vaiheessa. Varhainen reagointi säästää kriittisiä minuutteja palon alkuvaiheessa, ja mahdollistaa asukkaiden turvaan hakeutumisen ja avun saamisen myös tyhjillään olevaan kotiin.

 

Myös yksin kotona olevat puuhakkaat lapset tai lemmikit ovat turvassa, kun koti on Sector Alarmin hälytyskeskuksen jatkuvassa valvonnassa. Kätevä mobiilisovellus kertoo perheenjäsenten tulemiset ja menemiset, ja jopa sen, onko kotoa lähtijä muistanut sulkea lähtiessään kaikki kodin ovet.

 

Hälytysjärjestelmän kuorisuojaus eli Kotona -tila tuo turvaa kotona olijoille. Syksyn ja talven pimeinä iltoina on mukava mennä nukkumaan, kun hälytyskeskus valvoo kotia. Jos joku avaa kodin ulko-oven, hälytys menee suoraan Sector Alarmin hälytyskeskukseen, josta lähetetään tarvittaessa apua nopeasti.

Ilmaiset vartijakäynnit, tuki ja palvelu

Ammattitaitoiset turvallisuusasiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan asiakkaitamme. Palveluumme sisältyy ilmaiset vartijakäynnit, tekninen tuki sekä henkilökohtainen palvelu.

 

Laadukas tekeminen ohjaa toimintaamme sen kaikissa vaiheissa. Laadun takeena on Suomen Sector Alarmin kaikille toiminnoille myönnetty ISO 9001 –sertifikaatti.

 

Sertifioitu laatujärjestelmä - ISO 9001

Kodin hälytysjärjestelmään kuuluvassa kameraliiketunnistimessa on myös liiketunnistin

Kotisi ja perheesi suojana 24/7

Kameraliiketunnistin reagoi liikkeeseen hälytysjärjestelmän ollessa päällä, ja ottaa kotisi sisältä kuvasarjan. Kuvat siirtyvät automaattisesti hälytyskeskukseemme, joka reagoi tilanteeseen välittömästi ja kutsuu tarvittaessa apua paikalle.

Erittäin herkkä infrapunatunnistin tunnistaa liikkeen myös pimeässä

Tunnistaa lämpötilamuutokset tulipalojen havaitsemiseksi

Turvallinen – yhteydessä Sector Alarm -sovellukseen

Älykäs – kameratunnistin tunnistaa myös lemmikit!

Hälytysjärjestelmän ollessa aktivoituna voit ottaa kuvia kodistasi

Herkkä savuilmaisin havaitsee pienenkin määrän savua

Erittäin tarkat Sector Alarmin savuilmaisimet havaitsevat pienimmänkin määrän savua, joka yleensä on ensimmäinen merkki tulipalosta. Herkkien savuilmaisimien avulla säästät kriittisiä sekunteja tulipalon alkuvaiheessa. Kodissasi olevien savuilmaisimien ja kameratunnistimien avulla voimme havaita ja paikantaa tulipalon nopeasti. Hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi, kutsuu paikalle apua ja ottaa yhteyttä perheenjäseniin.

Äärimmäisen herkkä – savuilmaisin havaitsee pienekin määrän savua

Kameratunnistimen pimeänäkö-ominaisuus takaa välittömän savun ja tulipalon todentamisen

Hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi 24/7

Suojaa kotisi tulipaloilta kodin hälytysjärjestelmällä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä Sector Alarm maksaa?

Sector Alarmin hälytysjärjestelmän hinta vaihtelee käynnissä olevien kampanjoiden mukaan, voit tarkastaa tämän hetkiset tarjousehdot täältä. Sector Alarmin hinta koostuu hälytyslaitteiston asennusmaksusta ja kuukausittaisesta palvelumaksusta.

 

Palkitun hälytysjärjestelmän aloituspaketti on suunniteltu sopimaan useimpien kotien perustarpeisiin, ja sitä voi täydentää omaan kotiin sopivilla lisäosilla - esimerkiksi useammilla ovi-/ikkunatunnistimilla tai lasirikkoilmaisimella, joka tunnistaa lasinrikkoutumisesta aiheutuvan äänen. Asiantuntijamme tekee ehdotuksen, millainen kokonaisuus kattaisi parhaiten kodin turvallisuustarpeet ja auttaa asiakasta valitsemaan sopivat laitteet. Näin asiakas saa kotiinsa aina parhaiten sopivan kokonaisuuden, eikä hänen tarvitse maksaa turhasta.

 

Sector Alarmin kokonaisvaltaisen turvapalvelun sydän on 24/7 päivystävä laatusertifioitu hälytyskeskus, jossa reagoidaan hälytyksiin välittömästi, ja kutsutaan tarvittaessa virkavaltaa tai vartija paikalle. Kuukausittaiseen palvelumaksuun sisältyy hälytyskeskuspalvelun lisäksi maksuttomat vartijakäynnit, hälytyslaitteiden ylläpito, testaus ja huolto sekä kattava laitetakuu.

 

Hälytyslaitteiden asennusmaksusta voi hakea verottajalta kotitalousvähennystä ja S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta palvelun kk-hinnasta. Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. 

 

Vastaa muutamaan kysymykseen ja pyydä meiltä räätälöity tarjous.

 

Kuka omistaa Sector Alarmin?

Sector Alarmin pääomistaja ja perustaja on norjalainen Jørgen Dahl. Sector Alarmia omistaa myös amerikkalainen pääomasijoitusyhtiö Kohlbergin, Kravis Roberts & Co eli KKR.

 

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista, ja meillä on 600 000 tyytyväistä ja turvattua asiakasta. Olemme tarjonneet yli 25 vuoden ajan laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille ympäri Eurooppaa. Erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on meille erittäin tärkeää ja erityisen ylpeitä olemme siitä, että asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti yli 95 %. Sector Alarm on myös saanut useita design palkintoja, kuten Reddot Award 2022 ja iF Design Award 2023.

 

Sector Alarm on kasvanut voimakkaasti vuosien varrella ja jatkamme edelleen laajentumista niin uusille kuin nykyisillekin markkina-alueille. Tällä hetkellä toimimme Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Irlannissa, Espanjassa, Ranskassa, Italiassa ja Portugalissa.

 

Haluatko suojata kotisi? Vastaa muutamaan kysymykseen ja pyydä tarjous!

 

Sector Alarmin 100 %:n tyytyväisyystakuu

Sector Alarmin 100 %:n tyytyväisyystakuu

Kun sanomme, että palvelumme sisältää kaiken, me todella tarkoitamme sitä. Selkeä palvelukokonaisuus, ei piilokustannuksia. Tarjoamme kattavan tuotetakuun sekä ilmaiset huollot, paristojen vaihdot ja vartijakäynnit. Sopimuksessa ei ole vähimmäiskestoa.

Pyydä ilmainen tarjous nyt