Kokemuksia Sector Alarmin
hälytysjärjestelmästä

Aikaa jäljellä:
Pyydä tarjous Pyydä tarjous
Nata Salmela on Sector Alarmin asiakas
Nata suojasi kotinsa Sector Alarmin hälytysjärjestelmällä

Yrittäjä ja somen monitoiminainen Nata Salmela oli miettinyt jo pidemmän aikaa kotinsa suojaamista, mutta eri vaihtoehtojen selvittäminen tuntui työläältä arjen puristuksessa. Sector Alarmin helppo ja vaivaton avaimet käteen -hälytysjärjestelmä houkutteli, ja nyt Natan perheen arkea turvaa Sector Alarmin hälytyskeskuksen valvoma hälytysjärjestelmä. 

 

Etukäteen Nataa mietitytti hälytyslaitteiston käytön mahdollinen monimutkaisuus, ja se, kuinka paljon lisävaivaa hälytysjärjestelmä aiheuttaa esimerkiksi väärien hälytysten muodossa, mutta Sector Alarmin hälytysjärjestelmä yllätti positiivisesti! Lue lisää Natan kokemuksesta Sector Alarmin hälytysjärjestelmästä.

kokemuksia tulipalon estämisestä
Palohälytin havaitsi tulitikkuleikit ajoissa

Tavallinen arki-iltapäivä pirkanmaalaisen perheen kotona sai vaarallisen käänteen, kun yksin kotona olleiden pienten puuhakkaiden koululaisten tulentekoleikki meni pieleen. Onneksi perheellä oli Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, jonka reagoi pieneenkin savumäärään välittömästi. Kun palohälytin laukesi, Sector Alarmin hälytyskeskuksesta soitettiin perheen isällle, ja isä tarkisti tilanteen. Läheltä piti -kokemuksen perusteella perhe on erittäin tyytyväinen hälytysjärjestelmäänsä ja Sector Alarmin hälytyskeskuksen reagointinopeuteen hälytystilanteessa. Myös perheen lapset ovat oppineet, että tulentekoa kokeillaan vain aikuisten valvonnassa.

kokemuksia kellarimurrosta
”Hälytyskeskus näki, että joku siellä liikkui” – murtovaras iski kellariin

Espoolaisen Pirjon ja hänen puolisonsa omakotitaloa suojaa Sector Alarmin hälytysjärjestelmä. Kodin asukkaat olivat vapaa-ajan asunnolla, kun Sector Alarmin hälytyskeskus sai murtohälytyksen kellarista. Hälytyskeskuspäivystäjä näki kameraliiketunnistintimen ottamista kuvista, että joku liikkui kellarissa, ja välitti tiedon heti poliisille. Poliisi ja vartija saapuivat nopeasti paikalle, ja vaikka murtautuja ehti poistua, vartija pysyi paikalla pitäen omistajat ajan tasalla tilanteesta. Espoolaisten asukkaiden kokemus kodin hälytysjärjestelmästä oli positiivinen. Hälytysjärjestelmän ansiosta murtautuja ei ehtinyt edetä kodin muihin tiloihin.

kokemuksia lapsi unissakävelee
"Säikähdyksellä selvittiin” – 3-vuotias eksyi ulos, hälytys herätti isän

Nelilapsisen oululaisperheen rauhallinen elokuinen viikonloppu sai äkillisen käänteen, kun kotona nukkumassa ollut isä heräsi keskellä yötä hälytyssireeniin. Vasta-asennettu Sector Alarmin hälytysjärjestelmä oli lauennut ulko-oven ovitunnistimesta, ja unenpöppöröinen isä sai puhelun hälytyskeskuksesta samalla kun kuuli ulkoa 3-vuotiaan lapsensa itkua. Hälytysjärjestelmän Kotona -tilan ansiosta pyjamassa keskellä yötä ulos harhailemaan lähtenyt lapsi saatiin ajoissa turvaan, ja mitään pahempaa ei päässyt tapahtumaan. Odottamattoman käyttökokemuksen jälkeen perhe lupaa käyttää jatkossakin öisin hälytysjärjestelmän Kotona -tilaa.

Miten Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä toimii?

Tuomo Kasanen, sosiaalisessa mediassa paremmin tunnettu nimellä Veli Koo, hankki kotiinsa hälytyskeskuksen valvoman Sector Alarmin hälytysjärjestelmän. Veli Koo esittelee Sector Alarmin hälytysjärjestelmän toimintaa, kertoo kokemuksistaan ja listaa omia suosikkiominaisuuksiaan.

Hälytysjärjestelmä pelasti juuri remontoidun keittiön vesivahingolta
Hälytysjärjestelmä pelasti juuri remontoidun keittiön vesivahingolta

Anun perheen rivitalokodin hälytysjärjestelmän toimivuus tuli testattua viime kesänä tositoimissa, kun perheen lemmikkikoira aiheutti tulipalon kodin keittiössä. Keittiöremontin valmistumisesta ehti kulua vain viikko, kun keittiön allaskaappiin sijoitettu vuotovahti hälytti. Tuusulalaisen perheen viime kesän koettelemuksissa olisi ollut ainekset huomattavasti surullisempaan tarinaan, mutta hälytyskeskuksen välitön reagointi esti laajempien vahinkojen syntymisen niin tulipalossa, kuin vesivahingossa.

Perheenisä nukkuu paremmin: ”Hälytysjärjestelmä tuo turvaa koko perheelle”
Perheenisä nukkuu paremmin: ”Hälytysjärjestelmä tuo turvaa koko perheelle”

Viiden ihmisen, kahden kissan ja yhden koiran helsinkiläiskoti kokeili testiryhmässä Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmää. Perheen isän mukaan hälytysjärjestelmä auttaa nukkumaan rauhallisemmin – ja myös kertoo, jos koululaiset ovat nukkuneet pommiin. Hälytysjärjestelmän parhaita puolia on perheen isän mukaan huolettomuus – kodin turvallisuutta ei tarvitse aktiivisesti ajatella. Perheen kokemus hälytysjärjestelmästä oli niin positiivinen, että he päättivät pitää hälytysjärjestelmän kotonaan myös testijakson jälkeen.

Perhe on turvattu kun isä edustaa Suomea pelikentillä: ”Loistava palvelu kokonaisuudessaan”
Perhe on turvattu kun isä edustaa Suomea pelikentillä: ”Loistava palvelu kokonaisuudessaan”

Tamperelainen Jussi Piha edustaa Suomea salibandymaajoukkueessa. Hän on myös kolmen pienen lapsen isä, jolle on tärkeää, että koti ja koko perhe on turvattu peli- ja työmatkojen aikana. Nyt perheen kotia suojaa Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä. Hälytysjärjestelmän asennuksesta Jussi Pihalla on vain positiivisia kokemuksia. ”Asennus sujui loistavasti. Asentaja oli tosi mukava, otti huomioon meidän tarpeemme ja teki sen näköisen ratkaisun, mitä me tänne oikeasti tarvitsimme.” 

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Sector Alarmin hälytysjärjestelmästä.

KEVÄTALE: Hälytysjärjestelmän aloituspaketti asennettuna nyt 1 € (arvo 399 €)!
Aikaa jäljellä:
Suojaa kotisi ja perheesi! Hälytysjärjestelmän aloituspaketti asennettuna vain 49 € (arvo 399 €).
Lue arvosteluja kodin hälytysjärjestelmästä ja Sector Alarmin palvelusta
Palaa takaisin

Vastaa muutamiin kysymyksiin ja hyödynnä edullinen hinta!

Vaihe / Kiitos vastauksistasi!

Minkälaisen kodin haluaisit suojata?

Omakoti-, rivi- tai paritalo Kerrostaloasunto Muu
Vaihe / Kiitos vastauksistasi!

Mihin asuntoa käytetään?

Asumiseen Lomakäyttöön
Vaihe / Kiitos vastauksistasi!

Minkä kokoinen asunto on?

Alle 80m² 80-150m² 150-200m² Yli 200m²
Vaihe / Kiitos vastauksistasi!

Onko kodissasi jo hälytysjärjestelmä?

Ei Kyllä, Sector Alarmilta Kyllä, kilpailijalta
Vaihe / Kiitos vastauksistasi!

Postinumero

Vaihe / Kiitos vastauksistasi!

Hälytysjärjestelmän aloituspaketti vain 49 €! Jätä yhteystietosi ja hyödynnä edullinen hinta.

Lähettämällä lomakkeen annan luvan yhteydenottoon tarjouspyyntöön liittyen ja henkilötietojeni käsittelyyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Suojaa kotisi paloilta ja murroilta
Edullinen tarjous

Edullinen tarjous

kotisi ja perheesi suojaamiseksi.

Räätälöitävissä

Räätälöitävissä

juuri sinun kotiisi sopivaksi.

Ammattimainen asennus

Ammattimainen asennus

ja elinikäinen takuu asiakkaillemme.

Vain meiltä saat S-Etukortilla Bonusta kodin hälytysjärjestelmästä!

Nyt saat Bonusta myös kodin turvallisuudesta! Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä suojaa kotisi paloilta, murroilta ja monilta muilta vahingoilta. Hälytysjärjestelmä on yhdistetty jatkuvasti päivystävään hälytyskeskukseen, joka huolehtii tarvittavan avun paikalle hälytystilanteessa. S-ryhmän asiakasomistajana saat jopa 5 % Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausihinnasta!

 

Lue lisää Lue lisää
S-Etukortilla Bonusta hälytysjärjestelmästä
Olemme S-Ryhmän valtakunnallinen yhteistyökumppani

Sector Alarm on S-Ryhmän ainoa valtakunnallinen turvallisuusalan yhteistyökumppani, ja vain meillä kerrytät Bonusta myös kodinturvallisuuspalveluista. S-ryhmän asiakasomistajana saat jopa 5 % Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausihinnasta.

Grand One 2024
Grand One 2024 -voittaja

Sector Alarmin on voittanut sulavasti toimivalla ja loppuun asti hiotulla mobiilisovelluksellaan Paras digitaalinen palvelu -palkinnon arvostetussa suomalaisessa digitaalisen median Grand One 2024 -kilpailussa.

 iF Design Award voittaja 2023
Ylpeä iF Design Award 2023 -voittaja

Sector Alarmin mobiilisovellus ja Smart Alarm System -laitteet palkittiin arvostetussa If Design Award -kilpailussa Product UX -kategoriassa saumattoman käyttökokemuksensa ja visuaalisesti yhtenäisen muotoilunsa ansiosta.

Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti
Kasvaja-sertifikaatti kertoo menestyksekkäästä liiketoiminnasta
Sector Alarmille on myönnetty vuonna 2023 Kasvaja-sertifikaatti. Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti kertoo yrityksen kyvystä menestyä liiketoiminnassaan, ja se myönnetään yrityksille, jotka ovat selvästi kasvattaneet liiketoimintaansa viimeisen kolmen vuoden aikana.
Sector Alarmille on myönnetty ISO 9001 –sertifikaatti
Sector Alarmin toiminnalle on myönnetty ISO 9001 –sertifikaatti

DNV Business Assurance Finland Oy Ab:n auditoinnissa Sector Alarmin hälytyskeskuksen tilat, suoritustaso, toiminta ja tekniset ominaisuudet täyttävät SFS-EN 50518:2019 laatuvaatimukset, ja sertifiointi on voimassa vuoden 2025 loppuun saakka.

Finanssialan sertifikaatti
Finanssiala ry:n hyväksymä turvallisuuspalveluiden toimittaja

Sector Alarm Oy on Finanssiala ry:n (FA) hyväksymä ja luetteloima yritys, joka täyttää kaikki turvallisuusalan laitteistoja ja palveluita tarjoaville yrityksille asetetut vaatimukset. FA:n luettelointi takaa Sector Alarmin hälytysjärjestelmien laadukkaan suunnittelun, asennuksen ja valvonnan.

Reddot Award 2022
Reddot Design Awards 2022 -voittaja

Sector Alarmin Smart Alarm System -hälytysjärjestelmä on voittanut arvostetun Reddot Design Awards 2022 -palkinnon tuotesuunnittelukategoriassa. Kansainvälinen Red Dot Award -palkinto viestii Sector Alarmin halusta panostaa tuotteiden muotoiluun, innovatiivisuuteen, laatuun ja toiminnallisuuteen.

Sector Alarm kokemuksia

Kokemuksia Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmästä

Moni mieltää kodin hälytysjärjestelmän tärkeimmäksi tehtäväksi kodin murtosuojauksen, ja totta onkin, että hälytysjärjestelmä antaa kattavan suojan kodille luvattomia tunkeutujia vastaan. Ja jos joku yrittää tunkeutua kotiin hälytysjärjestelmästä kertovista varoitustarroista huolimatta, hälytyskeskus reagoi murtohälytykseen välittömästi ja hälyttää tarvittaessa virkavaltaa paikalle.

 

Iso osa asiakkaistamme painottaa murtosuojauksen sijaan kodin hälytysjärjestelmän antamaa yleistä turvaa kotona olijoille, ja etenkin kodin paloturvallisuuden paranemista. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä on myös palohälytysjärjestelmä, ja erittäin herkät optiset savuilmaisimet reagoivat jo palon varhaisessa vaiheessa. Varhainen reagointi säästää kriittisiä minuutteja palon alkuvaiheessa, ja mahdollistaa asukkaiden turvaan hakeutumisen ja avun saamisen myös tyhjillään olevaan kotiin.

 

Myös yksin kotona olevat puuhakkaat lapset tai lemmikit ovat turvassa, kun koti on Sector Alarmin hälytyskeskuksen jatkuvassa valvonnassa. Kätevä mobiilisovellus kertoo perheenjäsenten tulemiset ja menemiset, ja jopa sen, onko kotoa lähtijä muistanut sulkea lähtiessään kaikki kodin ovet.

 

Hälytysjärjestelmän kuorisuojaus eli Kotona -tila tuo turvaa kotona olijoille. Syksyn ja talven pimeinä iltoina on mukava mennä nukkumaan, kun hälytyskeskus valvoo kotia. Jos joku avaa kodin ulko-oven, hälytys menee suoraan Sector Alarmin hälytyskeskukseen, josta lähetetään tarvittaessa apua nopeasti.

Hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi 24/7

Hälytyksen sattuessa saamme tiedon tapahtuneesta välittömästi ja hälytyskeskuksemme päivystäjät ryhtyvät toimeen heti. Keskimääräinen reagointiaikamme on vain 10 sekuntia.

Välitön reagointi varas-, palo- ja hätäpainikkeen hälytyksiin

Ilmaiset hälytyskäynnit, henkilökohtainen palvelu ja tuki

Hälytyskeskuksemme valvoo 24/7

Hälytyskeskuksemme reagoi hälytyksiin välittömästi 24/7

Ilmaiset vartijakäynnit, tuki ja palvelu

Ammattitaitoiset turvallisuusasiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan asiakkaitamme. Palveluumme sisältyy ilmaiset vartijakäynnit, tekninen tuki sekä henkilökohtainen palvelu.

 

Laadukas tekeminen ohjaa toimintaamme sen kaikissa vaiheissa. Laadun takeena on Suomen Sector Alarmin kaikille toiminnoille myönnetty ISO 9001 –sertifikaatti.

 

Sertifioitu laatujärjestelmä - ISO 9001

Sector Alarmin 100 %:n tyytyväisyystakuu

Sector Alarmin 100 %:n tyytyväisyystakuu

Kun sanomme, että palvelumme sisältää kaiken, me todella tarkoitamme sitä. Selkeä palvelukokonaisuus, ei piilokustannuksia. Tarjoamme kattavan tuotetakuun sekä ilmaiset huollot, paristojen vaihdot ja vartijakäynnit. Sopimuksessa ei ole vähimmäiskestoa.

Pyydä ilmainen tarjous nyt

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Mitä Sector Alarm maksaa?

Sector Alarmin hälytysjärjestelmän hinta vaihtelee käynnissä olevien kampanjoiden mukaan, voit tarkastaa tämän hetkiset tarjousehdot täältä. Sector Alarmin hinta koostuu hälytyslaitteiston asennusmaksusta ja kuukausittaisesta palvelumaksusta.

 

Palkitun hälytysjärjestelmän aloituspaketti on suunniteltu sopimaan useimpien kotien perustarpeisiin, ja sitä voi täydentää omaan kotiin sopivilla lisäosilla - esimerkiksi useammilla ovi-/ikkunatunnistimilla tai lasirikkoilmaisimella, joka tunnistaa lasinrikkoutumisesta aiheutuvan äänen. Asiantuntijamme tekee ehdotuksen, millainen kokonaisuus kattaisi parhaiten kodin turvallisuustarpeet ja auttaa asiakasta valitsemaan sopivat laitteet. Näin asiakas saa kotiinsa aina parhaiten sopivan kokonaisuuden, eikä hänen tarvitse maksaa turhasta.

 

Sector Alarmin kokonaisvaltaisen turvapalvelun sydän on 24/7 päivystävä laatusertifioitu hälytyskeskus, jossa reagoidaan hälytyksiin välittömästi, ja kutsutaan tarvittaessa virkavaltaa tai vartija paikalle. Kuukausittaiseen palvelumaksuun sisältyy hälytyskeskuspalvelun lisäksi maksuttomat vartijakäynnit, hälytyslaitteiden ylläpito, testaus ja huolto sekä kattava laitetakuu.

 

Hälytyslaitteiden asennusmaksusta voi hakea verottajalta kotitalousvähennystä ja S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta palvelun kk-hinnasta. Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. 

 

Vastaa muutamaan kysymykseen ja pyydä meiltä räätälöity tarjous.

 

Kuka omistaa Sector Alarmin?

Sector Alarmin pääomistaja ja perustaja on norjalainen Jørgen Dahl. Sector Alarmia omistaa myös amerikkalainen pääomasijoitusyhtiö Kohlbergin, Kravis Roberts & Co eli KKR.

 

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista, ja meillä on 600 000 tyytyväistä ja turvattua asiakasta. Olemme tarjonneet yli 25 vuoden ajan laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille ympäri Eurooppaa. Erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on meille erittäin tärkeää ja erityisen ylpeitä olemme siitä, että asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti yli 95 %. Sector Alarm on myös saanut useita design palkintoja, kuten Reddot Award 2022 ja iF Design Award 2023.

 

Sector Alarm on kasvanut voimakkaasti vuosien varrella ja jatkamme edelleen laajentumista niin uusille kuin nykyisillekin markkina-alueille. Tällä hetkellä toimimme Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Irlannissa, Espanjassa, Ranskassa, Italiassa ja Portugalissa.

 

Haluatko suojata kotisi? Vastaa muutamaan kysymykseen ja pyydä tarjous!