Kodin hälytysjärjestelmä
kokemuksia

Suojaa kotisi nyt!

Pyydä tarjous Pyydä tarjous

tai pyydä meitä soittamaan sinulle

Soita ja tilaa heti

09 4255 0654

Sector Alarm kokemuksia

Moni mieltää kodin hälytysjärjestelmän tärkeimmäksi tehtäväksi kodin murtosuojauksen, ja totta onkin, että hälytysjärjestelmä antaa kattavan suojan kodille luvattomia tunkeutujia vastaan. Ja jos joku yrittää tunkeutua kotiin hälytysjärjestelmästä kertovista varoitustarroista huolimatta, hälytyskeskus reagoi murtohälytykseen välittömästi ja hälyttää tarvittaessa virkavaltaa paikalle.

 

Iso osa asiakkaistamme painottaa murtosuojauksen sijaan kodin hälytysjärjestelmän antamaa yleistä turvaa kotona olijoille, ja etenkin kodin paloturvallisuuden paranemista. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä on myös palohälytysjärjestelmä, ja erittäin herkät optiset savuilmaisimet reagoivat jo palon varhaisessa vaiheessa. Varhainen reagointi säästää kriittisiä minuutteja palon alkuvaiheessa, ja mahdollistaa asukkaiden turvaan hakeutumisen ja avun saamisen myös tyhjillään olevaan kotiin.

 

Myös yksin kotona olevat puuhakkaat lapset tai lemmikit ovat turvassa, kun koti on Sector Alarmin hälytyskeskuksen jatkuvassa valvonnassa. Kätevä mobiilisovellus kertoo perheenjäsenten tulemiset ja menemiset, ja jopa sen, onko kotoa lähtijä muistanut sulkea lähtiessään kaikki kodin ovet.

 

Hälytysjärjestelmän kuorisuojaus eli Kotona -tila tuo turvaa kotona olijoille. Syksyn ja talven pimeinä iltoina on mukava mennä nukkumaan, kun hälytyskeskus valvoo kotia. Jos joku avaa kodin ulko-oven, hälytys menee suoraan Sector Alarmin hälytyskeskukseen, josta lähetetään tarvittaessa apua nopeasti.

 

Lue asiakkaidemme käyttökokemuksia hälytysjärjestelmästä ja suojaa myös oma kotisi ja perheesi.

Sector Alarm kokemuksia
kokemuksia tulipalon estämisestä

Palohälytin havaitsi tulitikkuleikit ajoissa

Tavallinen arki-iltapäivä pirkanmaalaisen perheen kotona sai vaarallisen käänteen, kun yksin kotona olleiden pienten puuhakkaiden koululaisten tulentekoleikki meni pieleen. Onneksi perheellä oli Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, jonka reagoi pieneenkin savumäärään välittömästi. Kun palohälytin laukesi, Sector Alarmin hälytyskeskuksesta soitettiin perheen isällle, ja isä tarkisti tilanteen. Läheltä piti -kokemuksen perusteella perhe on erittäin tyytyväinen hälytysjärjestelmäänsä ja Sector Alarmin hälytyskeskuksen reagointinopeuteen hälytystilanteessa. Myös perheen lapset ovat oppineet, että tulentekoa kokeillaan vain aikuisten valvonnassa.

kokemuksia kellarimurrosta

”Hälytyskeskus näki, että joku siellä liikkui” – murtovaras iski kellariin

Espoolaisen Pirjon ja hänen puolisonsa omakotitaloa suojaa Sector Alarmin hälytysjärjestelmä. Kodin asukkaat olivat vapaa-ajan asunnolla, kun Sector Alarmin hälytyskeskus sai murtohälytyksen kellarista. Hälytyskeskuspäivystäjä näki kameraliiketunnistintimen ottamista kuvista, että joku liikkui kellarissa, ja välitti tiedon heti poliisille. Poliisi ja vartija saapuivat nopeasti paikalle, ja vaikka murtautuja ehti poistua, vartija pysyi paikalla pitäen omistajat ajan tasalla tilanteesta. Espoolaisten asukkaiden kokemus kodin hälytysjärjestelmästä oli positiivinen. Hälytysjärjestelmän ansiosta murtautuja ei ehtinyt edetä kodin muihin tiloihin.

kokemuksia lapsi unissakävelee

"Säikähdyksellä selvittiin” – 3-vuotias eksyi ulos, hälytys herätti isän

Nelilapsisen oululaisperheen rauhallinen elokuinen viikonloppu sai äkillisen käänteen, kun kotona nukkumassa ollut isä heräsi keskellä yötä hälytyssireeniin. Vasta-asennettu Sector Alarmin hälytysjärjestelmä oli lauennut ulko-oven ovitunnistimesta, ja unenpöppöröinen isä sai puhelun hälytyskeskuksesta samalla kun kuuli ulkoa 3-vuotiaan lapsensa itkua. Hälytysjärjestelmän Kotona -tilan ansiosta pyjamassa keskellä yötä ulos harhailemaan lähtenyt lapsi saatiin ajoissa turvaan, ja mitään pahempaa ei päässyt tapahtumaan. Odottamattoman käyttökokemuksen jälkeen perhe lupaa käyttää jatkossakin öisin hälytysjärjestelmän Kotona -tilaa.

Kesätarjous! Hälytysjärjestelmän aloituspaketti asennettuna nyt 29 €, ja kaupan päälle toinen älypistorasia (arvo yhteensä 428 €)!
Aikaa jäljellä:
Kesätarjous! Hälytysjärjestelmän aloituspaketti asennettuna nyt 29 €, ja kaupan päälle toinen älypistorasia (arvo yhteensä 428 €)!

Pyydä ilmainen tarjous nyt

Vaihe /
Minkälaisen kodin haluat suojata?
Omakoti-, rivi- tai paritalo Kerrostaloasunto Muu
Mihin asuntoa käytetään?
Asumiseen Lomakäyttöön
Mistä olet eniten kiinnostunut?
Murtosuojaus Videovalvonta Paloturvallisuus Muu
Onko kodissasi jo hälytysjärjestelmä?
Kyllä Ei
Pyydä ilmainen tarjous nyt
Edullinen tarjous

Edullinen tarjous

kotisi ja perheesi suojaamiseksi.

Räätälöitävissä

Räätälöitävissä

juuri sinun kotiisi sopivaksi.

Ammattimainen asennus

Ammattimainen asennus

ja elinikäinen takuu asiakkaillemme.

Lue arvosteluja kodin hälytysjärjestelmästä ja muista Sector Alarmin tuotteista
Hälytysjärjestelmä pelasti juuri remontoidun keittiön vesivahingolta

Hälytysjärjestelmä pelasti juuri remontoidun keittiön vesivahingolta

Anun perheen rivitalokodin hälytysjärjestelmän toimivuus tuli testattua viime kesänä tositoimissa, kun perheen lemmikkikoira aiheutti tulipalon kodin keittiössä. Keittiöremontin valmistumisesta ehti kulua vain viikko, kun keittiön allaskaappiin sijoitettu vuotovahti hälytti. Tuusulalaisen perheen viime kesän koettelemuksissa olisi ollut ainekset huomattavasti surullisempaan tarinaan, mutta hälytyskeskuksen välitön reagointi esti laajempien vahinkojen syntymisen niin tulipalossa, kuin vesivahingossa.

Perheenisä nukkuu paremmin: ”Hälytysjärjestelmä tuo turvaa koko perheelle”

Perheenisä nukkuu paremmin: ”Hälytysjärjestelmä tuo turvaa koko perheelle”

Viiden ihmisen, kahden kissan ja yhden koiran helsinkiläiskoti kokeili testiryhmässä Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmää. Perheen isän mukaan hälytysjärjestelmä auttaa nukkumaan rauhallisemmin – ja myös kertoo, jos koululaiset ovat nukkuneet pommiin. Hälytysjärjestelmän parhaita puolia on perheen isän mukaan huolettomuus – kodin turvallisuutta ei tarvitse aktiivisesti ajatella. Perheen kokemus hälytysjärjestelmästä oli niin positiivinen, että he päättivät pitää hälytysjärjestelmän kotonaan myös testijakson jälkeen.

Perhe on turvattu kun isä edustaa Suomea pelikentillä: ”Loistava palvelu kokonaisuudessaan”

Perhe on turvattu kun isä edustaa Suomea pelikentillä: ”Loistava palvelu kokonaisuudessaan”

Tamperelainen Jussi Piha edustaa Suomea salibandymaajoukkueessa. Hän on myös kolmen pienen lapsen isä, jolle on tärkeää, että koti ja koko perhe on turvattu peli- ja työmatkojen aikana. Nyt perheen kotia suojaa Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä. Hälytysjärjestelmän asennuksesta Jussi Pihalla on vain positiivisia kokemuksia. ”Asennus sujui loistavasti. Asentaja oli tosi mukava, otti huomioon meidän tarpeemme ja teki sen näköisen ratkaisun, mitä me tänne oikeasti tarvitsimme.” 

Vain meiltä saat S-Etukortilla Bonusta kodin hälytysjärjestelmästä!

Nyt saat Bonusta myös kodin turvallisuudesta! Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä suojaa kotisi paloilta, murroilta ja monilta muilta vahingoilta. Hälytysjärjestelmä on yhdistetty jatkuvasti päivystävään hälytyskeskukseen, joka huolehtii tarvittavan avun paikalle hälytystilanteessa. S-ryhmän asiakasomistajana saat jopa 5 % Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausihinnasta!

 

Sector Alarmin 100 %:n tyytyväisyystakuu

Kun sanomme, että palvelumme sisältää kaiken, me todella tarkoitamme sitä. Selkeä palvelukokonaisuus, ei piilokustannuksia. Tarjoamme kattavan tuotetakuun sekä ilmaiset huollot, paristojen vaihdot ja vartijakäynnit. Sopimuksessa ei ole vähimmäiskestoa.

Pyydä ilmainen tarjous nyt

Miksi valita kodin turvajärjestelmä Sector Alarmilta?

Tarjoamme runsaan 25 vuoden kokemuksella turvaa yli 600 000 asiakkaalle eri puolilla Eurooppaa. Asiakaspalvelumme on saanut arvosanaksi 4,8/5 tähteä. Reagoimme välittömästi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin oman hälytyskeskuksemme, kattavan palvelumme ja huippuluokan tekniikkamme avulla.

Miksi valita Sector Alarm

Välitön reagointi Hälytyskeskuksemme auttaa 24/7 ja reagoi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin vain muutamissa sekunneissa.

Erinomaista asiakaspalvelua Olemme valmiina auttamaan sinua, kun tarvitset meitä. Olemme saaneet asiakastyytyväisyyden arvosanaksi 4,8/5 tähteä.

Kattava palvelu Selkeä palvelukokonaisuus, ei piilokustannuksia. Tarjoamme hälytysjärjestelmälle kattavan tuotetakuun sekä ilmaiset huollot, vartijakäynnit ja uudet paristot. Sopimuksessa ei ole vähimmäiskestoa.

Kokonaisvaltaista turvaa Puheyksiköiden ja valvontakameroiden avulla voimme hätätilanteessa pitää yhteyttä sinuun. Lisäksi voimme ilmoittaa murtovarkaille hälytyksen laukeamisesta. Lähetämme tarvittaessa paikan päälle pelastusviranomaiset, mikä säästää tärkeitä sekunteja.

Luotettava Kotiisi asennetulla hälytysjärjestelmällä on käytössä useita suojattuja yhteyksiä hälytyskeskukseemme. Testaamme hälytysjärjestelmän toiminnan monta kertaa päivässä.

Helppokäyttöinen Hälytysjärjestelmän käyttö on helppoa, joko perinteisellä käyttönäppäimistöllä, kauko-ohjaimella tai sovelluksella. Saat sovellukseen ilmoituksia kotisi tapahtumista, ja voit katsella kuva- ja videotallenteita.

Palkittua muotoilua Muotoilultaan ajattomat, naarmuuntumista kestävät tuotteet sulautuvat huomaamattomasti kotiisi. Palkittu RedDot- ja iF Design Awards -muotoilupalkinnoilla.

Toimivuuden tarkistus Tarkistamme hälytysjärjestelmäsi yhteyden hälytyskeskukseemme useita kertoja vuorokaudessa ja lisäksi hälytysjärjestelmä testaa laitteiston toiminnan jopa 100 kertaa vuorokauden aikana.

Ylpeä Reddot Design Awards 2022 -voittaja

Sector Alarmin älykäs hälytysjärjestelmä on voittanut arvostetun Reddot Design Awards 2022 -palkinnon tuotesuunnittelukategoriassa.

 

Omistautuneet tiimimme pyrkivät jatkuvasti luomaan uusia ja palkittuja, markkinoiden johtavia ratkaisuja asiakkaidemme koteihin. Haluamme helpottaa asiakkaidemme elämää luomalla heille mielenrauhaa sekä aitoa turvallisuudentunnetta.

 

Kodin hälytysjärjestelmämme sisältää innovatiivisia ja uusia turvallisuusratkaisuja. Esimerkiksi liikuteltava puheyksikkömme mahdollistaa yhteydenpidon hälytyskeskukseemme myös silloin, kun asukkaat siirtyvät hätätilanteessa turvaan pois kotoa.

Reddot Design Awards 2022 laitteita

Ilmaiset vartijakäynnit, tuki ja palvelu

Ammattitaitoiset turvallisuusasiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan asiakkaitamme. Palveluumme sisältyy ilmaiset vartijakäynnit, tekninen tuki sekä henkilökohtainen palvelu.

 

Laadukas tekeminen ohjaa toimintaamme sen kaikissa vaiheissa. Laadun takeena on Suomen Sector Alarmin kaikille toiminnoille myönnetty ISO 9001 –sertifikaatti.

 

Sertifioitu laatujärjestelmä - ISO 9001

Kotisi ja perheesi suojana 24/7

Kameraliiketunnistin reagoi liikkeeseen hälytysjärjestelmän ollessa päällä, ja ottaa kotisi sisältä kuvasarjan. Kuvat siirtyvät automaattisesti hälytyskeskukseemme, joka reagoi tilanteeseen välittömästi ja kutsuu tarvittaessa apua paikalle.

check mark

Erittäin herkkä infrapunatunnistin tunnistaa liikkeen myös pimeässä

check mark

Tunnistaa lämpötilamuutokset tulipalojen havaitsemiseksi

check mark

Turvallinen – yhteydessä Sector Alarm -sovellukseen

check mark

Älykäs – kameratunnistin tunnistaa myös lemmikit!

check mark

Hälytysjärjestelmän ollessa aktivoituna voit ottaa kuvia kodistasi

Kodin hälytysjärjestelmään kuuluvassa kameraliiketunnistimessa on myös liiketunnistin
Suojaa kotisi tulipaloilta kodin hälytysjärjestelmällä

Herkkä savuilmaisin havaitsee pienenkin määrän savua

Erittäin tarkat Sector Alarmin savuilmaisimet havaitsevat pienimmänkin määrän savua, joka yleensä on ensimmäinen merkki tulipalosta. Herkkien savuilmaisimien avulla säästät kriittisiä sekunteja tulipalon alkuvaiheessa. Kodissasi olevien savuilmaisimien ja kameratunnistimien avulla voimme havaita ja paikantaa tulipalon nopeasti. Hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi, kutsuu paikalle apua ja ottaa yhteyttä perheenjäseniin.

check mark

Äärimmäisen herkkä – savuilmaisin havaitsee pienekin määrän savua

check mark

Kameratunnistimen pimeänäkö-ominaisuus takaa välittömän savun ja tulipalon todentamisen

check mark

Hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi 24/7

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä Sector Alarm maksaa?

Sector Alarmin hälytysjärjestelmän hinta vaihtelee käynnissä olevien kampanjoiden mukaan, voit tarkastaa tämän hetkiset tarjousehdot täältä. Sector Alarmin hinta koostuu hälytyslaitteiston asennusmaksusta ja kuukausittaisesta palvelumaksusta.

 

Palkitun hälytysjärjestelmän aloituspaketti on suunniteltu sopimaan useimpien kotien perustarpeisiin, ja sitä voi täydentää omaan kotiin sopivilla lisäosilla - esimerkiksi useammilla ovi-/ikkunatunnistimilla tai lasirikkoilmaisimella, joka tunnistaa lasinrikkoutumisesta aiheutuvan äänen. Asiantuntijamme tekee ehdotuksen, millainen kokonaisuus kattaisi parhaiten kodin turvallisuustarpeet ja auttaa asiakasta valitsemaan sopivat laitteet. Näin asiakas saa kotiinsa aina parhaiten sopivan kokonaisuuden, eikä hänen tarvitse maksaa turhasta.

 

Sector Alarmin kokonaisvaltaisen turvapalvelun sydän on 24/7 päivystävä laatusertifioitu hälytyskeskus, jossa reagoidaan hälytyksiin välittömästi, ja kutsutaan tarvittaessa virkavaltaa tai vartija paikalle. Kuukausittaiseen palvelumaksuun sisältyy hälytyskeskuspalvelun lisäksi maksuttomat vartijakäynnit, hälytyslaitteiden ylläpito, testaus ja huolto sekä kattava laitetakuu.

 

Hälytyslaitteiden asennusmaksusta voi hakea verottajalta kotitalousvähennystä ja S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta palvelun kk-hinnasta. Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. 

 

Vastaa muutamaan kysymykseen ja pyydä meiltä räätälöity tarjous.

 

Kuka omistaa Sector Alarmin?

Sector Alarmin pääomistaja ja perustaja on norjalainen Jørgen Dahl. Sector Alarmia omistaa myös amerikkalainen pääomasijoitusyhtiö Kohlbergin, Kravis Roberts & Co eli KKR.

 

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista, jolla on yli 600 000 tyytyväistä ja turvattua asiakasta. Olemme tarjonneet yli 25 vuoden ajan laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille ympäri Eurooppaa. Erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on meille erittäin tärkeää ja erityisen ylpeitä olemme siitä, että asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti yli 95 %. Sector Alarm on myös saanut useita design palkintoja, kuten Reddot Award 2022 ja iF Design Award 2023.

 

Sector Alarm on kasvanut voimakkaasti vuosien varrella ja jatkamme edelleen laajentumista niin uusille kuin nykyisillekin markkina-alueille. Tällä hetkellä toimimme Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Irlannissa, Espanjassa, Ranskassa, Italiassa ja Portugalissa.

 

Haluatko suojata kotisi? Vastaa muutamaan kysymykseen ja pyydä tarjous!

 

Ehdot: Hälytysjärjestelmän aloituspaketin asennus vain 29 € (arvo 399 €) ja saat kaupan päälle toisen älypistorasian maksutta (arvo 29 €). Tarjous on voimassa 10.8.2023 asti. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Asennushinnasta voi hakea verottajalta kotitalousvähennystä.

 

Aloituspakettiin sisältyy keskusyksikkö, käyttönäppäimistö, kameraliiketunnistin, 2 kpl ovi-, ikkuna- ja tärinätunnistinta, 2 kpl älypistorasioita, 5 kpl avaimenperätunnistetta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat. Saat myös käyttöösi Sector Alarmin helppokäyttöisen puhelinsovelluksen.

 

Palvelun kuukausihinta kampanjapaketin laitteistolla on 49,90 €/kk. Aloituspakettia voi laajentaa tarpeen mukaan erilaisilla lisälaitteilla voimassa olevan hinnaston mukaan. Sector Alarm pidättää oikeuden tarkistaa kuukausihintoja vuosittain.

 

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta palvelun kk-hinnasta. Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonusta ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta ja asennuksesta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita jäsen-/asiointinumerosi asiakaspalveluumme ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.