Nata Salmela suojaa kotinsa Sector Alarmin hälytysjärjestelmällä

Nata Salmela suojaa kotinsa Sector Alarmin hälytysjärjestelmällä

Julkaistu: helmikuuta 28, 2024 Kirjoittaja  Outi Potila

Moni pienten lasten vanhempi tietää miltä ruuhkavuodet tuntuvat. Lapset, palkkatyöt, kotityöt ja lasten harrastukset on pakko hoitaa, ja moni tärkeäkin asia tekemättä. Sen tietää myös yrittäjä ja pienten lasten äiti Natalia Salmela. Natan perhe oli miettinyt jo pidemmän aikaa kodin ja perheen suojaamista hälytysjärjestelmällä, mutta asian hoitaminen oli hukkunut arjen kiireiden keskellä.

Multitalentti yrittäjä, lifestyle-bloggaaja ja somen monitoiminainen Nata Salmela asuu nelihenkisen perheensä kanssa pääkaupunkiseudulla vanhassa omakotitalossa. Nykyiseen kotiinsa muutettuaan perheen aikuiset tunnistivat tarpeen kodin hälytysjärjestelmälle useastakin eri syystä. Suuri koti on kahdessa kerroksessa, ja sieltä löytyy vanhoihin taloihin liittyviä riskitekijöitä. Perheessä on lapsia, jotka puuhailevat ja vilistävät suuressa talossa ja sen pihapiirissä välillä niin, että aikuisilla olisi syytä olla silmät myös selässä. Ja tietenkin itse suunniteltu ja remontoitu koti on rakas koko perheelle, ja se halutaan pitää hyvin suojattuna.

Arjessa kotona riittää lasten kanssa potentiaalisia riskitilanteita, ja kun soppaan lisätään iso talo ja kiireinen yrittäjän arki, kaikki kodin ja perheen turvallisuutta parantavat ratkaisut ovat tervetulleita. Sector Alarmin avaimet käteen -hälytysjärjestelmä kuulosti sopivan helpolta ja vaivattomalta turvaratkaisulta, ja nyt Natan perheen arkea turvaa Sector Alarmin sertifioidun hälytyskeskuksen valvoma kodin hälytysjärjestelmä

 

Natan kotiin asennettiin useita erittäin herkkiä optisia palovaroittimia, jotka suojaavat kotia silloinkin kun hälytysjärjestelmä on kytketty pois päältä. Sector Alarmin palovaroittimet kytketään aina sarjaan, joten tulipalotilanteessa talon jokaisessa kolkassa kyllä herätään hälytykseen. Sen lisäksi että palohälyttimet varoittavat asukkaita mahdollisimman varhain, hälytys menee aina Natan kodista suoraan Sector Alarmin hälytyskeskukseen.

- Hälytystilanteessa päivystäjä voi tarkastaa kameraliiketunnistimen ottamista valokuvista onko kodissa oikeasti savua vai käryttääkö lettupannu.

 

Nata oli yllättynyt, että Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä tuo helpostusta myös lasten valvontaan. 

- Pelkäsin lapsen yöllistä vaeltelua, eikä se tästä pelko ainakaan vähene lasten kasvaessa teineiksi. Lasten yöllisen tai päivällisen vaeltelun kotimme ulkopuolelle pysäyttää tehokkaasti hälytysjärjestelmän kuorisuojaus -tila, jota käytetään kotona oleskellessa. Jos kuorisuojaus on päällä ja lapsi avaa ulko-oven, hälytykset pamahtavat päälle.

 

Etukäteen Nataa huoletti, jos hälytysjärjestelmän käyttäminen osoittautuu turhan monimutkaiseksi arjen kiireisissä lähdöissä.

- Meidän käyttökokemus Sector Alarmin hälytysjärjestelmästä on ollut positiivinen, ja olen yllättänyt siitä miten helppoa sitä on käyttää. 

 

Nata arvostaa myös kodin hälytysjärjestelmän helppoa etäkäyttöä Sector Alarmin sovelluksen avulla.  

- Järjestelmän toimivuus on mukavan inhimillinen ja etäkäyttö helpottaa monia tilanteita.

 

Nata kirjoitti asiakas- ja käyttökokemuksestaan blogitekstin, jossa hän kertoo mitä ominaisuuksia hän hälytysjärjestelmältään halusi, ja minkälaista lisäturvaa hälytysjärjestelmä tuo lapsiperheessä. Jos kodin ja perheen suojaaminen on ajankohtaista, käy lukemassa Natan kokemuksia Sector Alarmin hälytysjärjestelmästä ja -palvelusta Natan blogissa. Voit myös hyödyntää Natan alekoodin täällä!

 

Haluatko lukea lisää kodin suojaamisesta? Lue seuraavaksi ”Säikähdyksellä selvittiin” – 3-vuotias eksyi ulos, hälytys herätti isän