Promo Banner Icon

Suojaa kotisi ja hyödynnä S-ryhmän asiakasetu: aloituspaketti asennettuna 49 € (arvo 399 €)! Suojaa kotisi ja hyödynnä S-ryhmän asiakasetu: Aikaa jäljellä

S-Etukortilla Bonusta
hälytysjärjestelmästä

Suojaa koti hälytysjärjestelmällä ja kerrytä Bonusta. S-Etukortilla hälytysjärjestelmän kattava aloituspaketti -75 %.

Hyödynnä etu ja säästä

Pyydä tarjous Pyydä tarjous

tai pyydä meitä soittamaan sinulle

Soita ja tilaa heti

09 4255 0654

Kodin hälytysjärjestelmä S-etukortilla

Tarjous vain asiakasomistajille!

Suojaa nyt kotisi ja perheenjäsenesi tulipaloilta, murroilta ja vesivahingoilta asiakasomistajan etuhintaan!

check mark

Uudistettu aloituspaketti 49 € (arvo 399 €)

check mark

24/7 hälytyspalvelu alk 49,90 € / kk

check mark

Bonusta S-Etukortilla palvelumaksusta jopa 5 % (alk. 49,90 €/kk)

Täydellinen avaimet käteen -turvapalvelu
24/7 päivystävä hälytyskeskus

Hälytyskeskus päivystää 24/7

Hälytysjärjestelmä on yhdistetty Sector Alarmin laatustandartoituun hälytyskeskukseen. Hälytyskeskuspäivystäjämme reagoivat hälytykseen välittömästi ja kutsuvat tarvittaessa paikalle virkavaltaa tai vartijan.

Maksuttomat vartijakäynnit

Maksuttomat vartijakäynnit

Hälytystilanteessa lähetämme tarvittaessa paikalle vartijan ilman lisämaksuja. Hoidamme hälytystilanteet alusta loppuun, ja mikäli et itse pääse paikalle, varmistamme, että kotisi jää suojatuksi.

Hoidamme asennuksen ja huollon

Asennus ja huolto sisältyy hintaan

Sinun ei tarvitse tietää mitään hälytyslaitteista tai niiden asentamisesta. Palveluumme kuuluu ammattilaisen tekemä turvallisuuskartoitus, laitteiston asennus, käyttökoulutus, laitteiston päivittäinen testaaminen, laitetakuu ja huolto.

Suojaa koti hälytysjärjestelmällä ja kerrytä samalla Bonusta. S-Etukortilla aloituspaketti vain 49 €.
Aikaa jäljellä:
Suojaa koti hälytysjärjestelmällä ja kerrytä samalla Bonusta. S-Etukortilla aloituspaketti vain 49 €.
Sector Alarmin palovaroitin havaitsee pienimmänkin määrän savua

Erittäin herkät palovaroittimet pelastavat henkiä

Hälytysjärjestelmän aloituspakettiin sisältyvä erittäin herkkä palovaroitin pystyy havaitsemaan pienimmänkin määrän savua ja kytevän palon. Varhainen reagointi säästää kriittisiä sekunteja palon alkuvaiheessa, ja auttaa minimoimaan vahingot.

check mark

Äärimmäisen herkkä – havaitsee pienimmänkin määrän savua

check mark

Yhdistetty pimeänäköominaisuudella varustettuun kameratunnistimeen, mikä takaa välittömän savun ja tulipalon todentamisen

check mark

Hälytyskeskuksemme reagoi välittömästi

Ei enää unohtuneita tai kadonneita avaimia!

Yhdistä Yale Doorman -älylukko kodin hälytysjärjestelmään

Tee hälytysjärjestelmästäsi vieläkin parempi ja laajenna sitä digitaalisella Yale Doorman -älylukolla! Voit kytkeä hälytysjärjestelmän pois päältä samalla kun avaat ulko-ovesi numerokoodilla tai etänä älypuhelimellasi. Saat myös puhelimeesi ilmoituksen, kun lapsi tai puoliso on tullut kotiin, ja voit päästää vieraat sisälle helposti etäyhteyden avulla.

check mark

Ei avaimia! Sisään pääsee helposti koodilla, ja ovi lukittuu automaattisesti. Älylukko varmistaa, että kotisi on suojattu.

check mark

Avaa ovi etänä. Voit luoda väliaikaisia koodeja vierailijoille tai avata oven etänä sovelluksen kautta.

check mark

Digitaalinen Yale Doorman -älylukko yhdistettynä Sector Alarmin hälytysjärjestelmään antaa täydellisen hallinnan kotiisi.

Digital Smart Lock from Yale Doorman
Ota kuvia kotoasi, kun itse olet muualla

Ota kuva kotoa

Hälyutysjärjestelmän aloituspakettiin kuuluva kameratunnistin ottaa kuvia tunnistaessaan liikettä. Hälytystilanteessa kamera lähettää kuvat automaattisesti hälytyskeskukseemme ja näin voimme reagoida tilanteisiin välittömästi. Kun hälytysjärjestelmä on aktivoitu, voit myös itse ottaa kuvia kotoasi Sector Alarm -sovelluksen avulla.

check mark

Erittäin herkkä infrapunatunnistin tunnistaa liikkeen jopa yöllä

check mark

Tunnistaa myös lämpötilan muutokset tulipalojen havaitsemiseksi

check mark

Kamera on yhdistetty Sector Alarm -sovellukseen turvallisen pääsyn varmistamiseksi

check mark

Mukautettava herkkyys – olemme ottaneet huomioon, että kotonasi saattaa olla lemmikkejä

Laajenna kodin hälytysjärjestelmää

Ulkovalvontakamera valvoo pihapiiriäsi

Laajenna kodin hälytysjärjestelmää ulkovalvontakameralla! Täysin säänkestävässä HD-valvontakamerassa on pimeänäkö, ja se hyödyntää edistyksellistä videoanalytiikkaa, joka erottaa ihmiset, ajoneuvot ja eläimet toisistaan. Kun ulos sijoitetun valvontakameran liiketunnistin aktivoituu, saat ilmoituksen puhelimeesi. Voit helposti seurata valvontakameran välittämää live-kuvaa kotipihaltasi missä ja milloin vain.

check mark

Näet ulos myös pimeässä valvontakameran infrapunan ja HD 1080p -videon avulla.

check mark

Edistynyt videoanalytiikka. Erottaa ihmiset, ajoneuvot ja eläimet toisistaan.

check mark

Saat valvontakameran liiketunnistimen aktivoimia ilmoituksia, ja voit katsoa suoraa videota Sector Alarm -sovelluksessa.

Ennaltaehkäise rikoksia valvontakameran avulla
Lue arvosteluja kodin hälytysjärjestelmästä ja muista Sector Alarmin tuotteista

Miksi valita Sector Alarmin hälytysjärjestelmä?

Tarjoamme runsaan 25 vuoden kokemuksella turvaa yli 600 000 asiakkaalle eri puolilla Eurooppaa. Asiakaspalvelumme on saanut arvosanaksi 4,8/5 tähteä. Reagoimme välittömästi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin oman hälytyskeskuksemme, kattavan palvelumme ja huippuluokan tekniikkamme avulla.

Miksi valita Sector Alarm?

Välitön reagointi Hälytyskeskuksemme auttaa 24/7 ja reagoi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin vain muutamissa sekunneissa.

Erinomaista asiakaspalvelua Turvallisuutesi perustuu siihen, että olemme valmiina auttamaan sinua, kun tarvitset meitä. Olemme saaneet asiakastyytyväisyyden arvosanaksi 4,8/5 tähteä.

Kattava palvelu Selkeä palvelukokonaisuus, ei piilokustannuksia. Tarjoamme hälytysjärjestelmälle kattavan tuotetakuun sekä ilmaiset huollot, vartijakäynnit ja uudet paristot. Sopimuksessa ei ole vähimmäiskestoa.

Kokonaisvaltaista turvaa Puheyksiköiden ja valvontakameroiden avulla voimme hätätilanteessa pitää yhteyttä sinuun. Lisäksi voimme ilmoittaa murtovarkaille hälytyksen laukeamisesta. Lähetämme tarvittaessa paikan päälle pelastusviranomaiset, mikä säästää tärkeitä sekunteja.

Luotettava Kotiisi asennetulla hälytysjärjestelmällä on käytössä useita suojattuja yhteyksiä hälytyskeskukseemme. Testaamme hälytysjärjestelmän toiminnan monta kertaa päivässä.

Helppokäyttöinen Hälytysjärjestelmän käyttö on helppoa, joko perinteisellä käyttönäppäimistöllä, kauko-ohjaimella tai sovelluksella. Saat sovellukseen ilmoituksia kotisi tapahtumista, ja voit katsella kuva- ja videotallenteita.

Palkittua muotoilua Muotoilultaan ajattomat, naarmuuntumista kestävät tuotteet sulautuvat huomaamattomasti kotiisi. Palkittu RedDot-muotoilupalkinnolla.

Toimivuuden tarkistus Tarkistamme hälytysjärjestelmäsi yhteyden hälytyskeskukseemme useita kertoja vuorokaudessa ja lisäksi hälytysjärjestelmä testaa laitteiston toiminnan jopa 100 kertaa vuorokauden aikana.

Tarjousehdot

Kodin hälytysjärjestelmän asennus (sis. aloituspaketin laitteet) 49 € (arvo 399 €). Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Asennusmaksusta voi hakea verottajalta kotitalousvähennystä.

 

Aloituspakettiin sisältyy keskusyksikkö, käyttönäppäimistö, kameraliiketunnistin, savuilmaisin, 2 kpl ovi-, ikkuna- ja tärinätunnistinta, älypistorasia, 5 kpl avaimenperätunnistetta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat. Saat myös käyttöösi Sector Alarmin helppokäyttöisen puhelinsovelluksen.

 

Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta asennettuina. Palvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 49,90 €/kk. Sector Alarm pidättää oikeuden tarkistaa kuukausihintoja vuosittain.

 

Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonus ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Lisätietoa osuuskauppasi bonustaulukosta ja Bonuksen kertymisestä löydät täältä. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita S-ryhmän jäsen-/asiointinumerosi lomakkeella ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.

 

Asiakasomistajaksi tunnistautumisen yhteydessä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn bonusyhteistyön edellyttämässä laajuudessa, ja annat suostumuksesi siihen, että Sector Alarm luovuttaa SOK:lle Bonuksen maksamista varten nimesi, henkilötunnuksesi ja tiedon Bonusta kerryttävistä maksuistasi. Tiedot tarvitaan jäsen-/asiointinumeron tarkistamista varten sekä Bonusta kerryttävien tuotteiden ja palveluiden maksujen euromäärän kirjaamiseen bonusostokseksi SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.