Tarjous S-ryhmän asiakkaille: aloituspaketti asennettuna 49 € (arvo 399 €) ja 50 € lahjakortti kaupan päälle!

Suojaa koti ja
kerrytä S-ryhmän Bonusta

Tilaa nyt ja saat 50 € S-ryhmän lahjakortin kaupan päälle! Aikaa jäljellä:
Palkittu aloituspaketti kotiisi asennettuna 49 € (arvo 399 €)!
Hyödynnä tarjous Hyödynnä tarjous
Kodin hälytysjärjestelmä S-etukortilla

Erikoistarjous kotisi palo- ja murtosuojaukseen!

Suojaa nyt kotisi ja perheenjäsenesi tulipaloilta, murroilta ja vesivahingoilta asiakasomistajan tarjoushintaan, ja kerrytä samalla S-ryhmän Bonusta!

Palkittu aloituspaketti kotiisi asennettuna 49 € (arvo 399 €)

Kaupan päälle S-Ryhmän 50 € lahjakortti

Ympärivuorokautinen hälytyspalvelu alk. 49,90 € / kk

Kerrytä Bonusta S-Etukortilla palvelumaksusta jopa 5 %

Hälytyskeskuksen valvoma hälytysjärjestelmä turvaa kotisi 24/7

Hälytyskeskuksemme päivystää 24/7 ja reagoi kodistasi tuleviin hälytyksiin alle 10 sekunnissa. Meillä on yli 25 vuoden kokemus kotien suojaamisesta sekä yli 650 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa.

24/7 päivystävä hälytyskeskus
Hälytyskeskus päivystää 24/7

Hälytysjärjestelmä on yhdistetty Sector Alarmin laatustandartoituun hälytyskeskukseen. Hälytyskeskuspäivystäjämme reagoivat hälytykseen välittömästi ja kutsuvat tarvittaessa paikalle virkavaltaa tai vartijan.

Maksuttomat vartijakäynnit
Maksuttomat vartijakäynnit

Hälytystilanteessa lähetämme tarvittaessa paikalle vartijan ilman lisämaksuja. Hoidamme hälytystilanteet alusta loppuun, ja mikäli et itse pääse paikalle, varmistamme, että kotisi jää suojatuksi.

Hoidamme asennuksen ja huollon
Asennus ja huolto sisältyy hintaan

Sinun ei tarvitse tietää mitään hälytyslaitteista tai niiden asentamisesta. Palveluumme kuuluu ammattilaisen tekemä turvallisuuskartoitus, laitteiston asennus, käyttökoulutus, laitteiston päivittäinen testaaminen, laitetakuu ja huolto.

Tarjous: Palkitun hälytysjärjestelmän aloituspaketti kotiisi asennettuna vain 49 € (arvo 399 €) ja kaupan päälle 50 € lahjakortti!
Aikaa jäljellä:
Tarjous: Palkitun hälytysjärjestelmän aloituspaketti kotiisi asennettuna vain 49 € (arvo 399 €) ja kaupan päälle 50 € lahjakortti!

S-Etukortilla Bonusta kodin hälytysjärjestelmästä!

Vain meiltä saat S-Bonusta myös kodin turvallisuudesta! Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä suojaa kotisi paloilta, murroilta ja monilta muilta vahingoilta. Hälytysjärjestelmä on yhdistetty jatkuvasti päivystävään hälytyskeskukseen, joka huolehtii tarvittavan avun paikalle hälytystilanteessa. S-ryhmän asiakasomistajana saat jopa 5 % Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausihinnasta!

 

Lue arvosteluja kodin hälytysjärjestelmästä ja Sector Alarmin palvelusta
Yale Doorman
Ei enää unohtuneita tai kadonneita avaimia!

Yhdistä Yale Doorman L3 -älylukko kodin hälytysjärjestelmään

Tee hälytysjärjestelmästäsi vieläkin parempi ja laajenna sitä lemmikkikahvallisella Yale Doorman L3 -älylukolla! Voit kytkeä hälytysjärjestelmän pois päältä samalla kun avaat ulko-ovesi numerokoodilla tai etänä älypuhelimellasi. Saat myös puhelimeesi ilmoituksen, kun lapsi tai puoliso on tullut kotiin, ja voit päästää vieraat sisälle helposti etäyhteyden avulla.

Ei avaimia! Sisään pääsee helposti koodilla, ja ovi lukittuu automaattisesti. Älylukko varmistaa, että kotisi on suojattu.

Avaa ovi etänä. Voit luoda avainkoodeja vierailijoille tai avata oven etänä sovelluksen kautta.

Sopii lemmikkitalouksiin, lemmikkipainike älylukon sisäkahvassa estää lemmikkiä avaamasta ovea.

Yale Doorman 3L -älylukossa on myös integroitu ovikello.

Hälytysjärjestelmä on myös tehokas palohälytinjärjestelmä

Optiset savuilmaisimet ja kameraliiketunnistimet muodostavat tehokkaan palohälytinjärjestelmän, joka varoittaa asukkaita jo tulipalon alkuvaiheessa, ja antaa mahdollisuuden pelastautumiseen ja palon rajaamiseen.

Palohälytysjärjestelmä on aina aktiivinen, vaikka kodin hälytysjärjestelmä olisi kytketty pois päältä.

Suojaa myös tyhjillään olevaa kotia – hälytyskeskuksemme reagoi aina välittömästi, ja todentaa tilanteen kameraliiketunnistimien avulla

Sarjaan kytketyt, erittäin herkät optiset savuilmaisimet hälyttävät kaikkialla kodissa

Me pidämme huolen, että savuilmaisimet ovat aina toimintakunnossa

Sector Alarmin palovaroitin havaitsee pienimmänkin määrän savua
Vesivuotovahti suojaa kodin

Laajenna aloituspakettia vesivuotoilmaisimilla

Astian- ja pyykinpesukoneen aiheuttamat vesivahingot ovat valitettavan yleisiä. Vuotava putki tai letku on saattanut valuttaa vettä hitaasti kodin rakenteisiin jopa vuosien ajan, ja vahingon korjaaminen on hidasta ja kallista. Vuotovahti varoittaa sinua ennen merkittävien vesivahinkojen syntymistä.

Vuotovahti havaitsee pienimmänkin vesimäärän tarkasti

Vuotovahti lähettää vesivuotoilmoitukset suoraan hälytyskeskukseemme

Sector Alarmin hälytyskeskus voi lähettää tarvittaessa paikalle vartijan pysäyttämään vesivuodot 24/7

Pieni ja kompakti vuotovahti sopii kodin kaikkiin tiloihin

Hälytysjärjestelmä suojaa myös yksin kotona olevia lemmikkejä

Lemmikkieläimet ovat korvaamattoman arvokas osa perhettä, ja siksi on tärkeää huolehtia, että koti on turvallinen myös nelijalkaisille perheenjäsenille.

 

Hälytysjärjestelmä valvoo 24/7 tulipalojen, murtojen ja vesivuotojen varalta, ja suojaa koko kotia, perhettä ja rakkaita lemmikkejä. Erityisen tärkeää on nopea reagointi tulipalon sattuessa, sillä lemmikkisi ei todennäköisesti osaa avata ovea, eikä pysty poistumaan tilasta.

 

Joka päivä tulee hetkiä, jolloin lemmikit ovat yksin kotona – esimerkiksi kun olet töissä, kylässä tai kauppareissulla. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä on silloinkin paikalla ja valvoo kodin ja lemmikkieläinten turvallisuutta.

Hälytysjärjestelmä suojaa myös lemmikkejä
Hälytyspalvelu päivystää ympäri vuorokauden ja pitää kotisi turvassa

Hälytyskeskus reagoi hälytyksiin välittömästi 24/7

Kotiin tai mökille asennettava hälytysjärjestelmä on yhteydessä Sector Alarmin hälytyskeskukseen. Olivatpa asukkaat kotona, töissä tai lomalla, hälytyskeskuksessamme reagoidaan välittömästi murtoyrityksiin, tulipaloihin ja vesivuotoihin, ja hälytetään tarvittaessa paikalle apua.

Hälytysjärjestelmäsi on yhdistetty hälytyskeskukseemme, jossa ammattitaitoiset päivystäjämme ovat valmiudessa 24/7.

Reagoimme välittömästi murtoihin, tulipaloihin, vesivuotoihin ja hätähälytyksiin, ja kutsumme tarvittaessa apua paikalle.

Hälytyspalveluun kuuluu ilmaiset vartijakäynnit ja henkilökohtainen palvelu kaikkina vuorokauden aikoina.

Miksi valita Sector Alarm?

Tarjoamme runsaan 25 vuoden kokemuksella turvaa yli 650 000 asiakkaalle eri puolilla Eurooppaa. Asiakaspalvelumme on saanut arvosanaksi 4,8/5 tähteä. Reagoimme välittömästi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin oman hälytyskeskuksemme, kattavan palvelumme ja huippuluokan tekniikkamme avulla.

Miksi valita Sector Alarm?

Välitön reagointi Hälytyskeskuksemme auttaa 24/7 ja reagoi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin vain muutamissa sekunneissa.

Erinomaista asiakaspalvelua Turvallisuutesi perustuu siihen, että olemme valmiina auttamaan sinua, kun tarvitset meitä. Olemme saaneet asiakastyytyväisyyden arvosanaksi 4,8/5 tähteä.

Kattava palvelu Selkeä palvelukokonaisuus, ei piilokustannuksia. Tarjoamme hälytysjärjestelmälle kattavan tuotetakuun sekä ilmaiset huollot, vartijakäynnit ja uudet paristot. Sopimuksessa ei ole vähimmäiskestoa.

Kokonaisvaltaista turvaa Puheyksiköiden ja valvontakameroiden avulla voimme hätätilanteessa pitää yhteyttä sinuun. Lisäksi voimme ilmoittaa murtovarkaille hälytyksen laukeamisesta. Lähetämme tarvittaessa paikan päälle pelastusviranomaiset, mikä säästää tärkeitä sekunteja.

Luotettava Kotiisi asennetulla hälytysjärjestelmällä on käytössä useita suojattuja yhteyksiä hälytyskeskukseemme. Testaamme hälytysjärjestelmän toiminnan monta kertaa päivässä.

Helppokäyttöinen Hälytysjärjestelmän käyttö on helppoa, joko perinteisellä käyttönäppäimistöllä, kauko-ohjaimella tai sovelluksella. Saat sovellukseen ilmoituksia kotisi tapahtumista, ja voit katsella kuva- ja videotallenteita.

Palkittua muotoilua Muotoilultaan ajattomat, naarmuuntumista kestävät tuotteet sulautuvat huomaamattomasti kotiisi. Palkittu iF Design Award (2023) ja RedDot Design Award (2022) -muotoilupalkinnoilla.

Toimivuuden tarkistus Tarkistamme hälytysjärjestelmäsi yhteyden hälytyskeskukseemme useita kertoja vuorokaudessa ja lisäksi hälytysjärjestelmä testaa laitteiston toiminnan jopa 100 kertaa vuorokauden aikana.

Tarjousehdot

Hälytysjärjestelmän aloituspaketin asennus vain 49 € (arvo 399 €). Kaupan päälle S-Ryhmän 50 € lahjakortti. Tarjous on voimassa 26.5.2024 asti. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Asennushinnasta voi hakea verottajalta kotitalousvähennystä.

 

Aloituspakettiin sisältyy keskusyksikkö, käyttönäppäimistö, kameraliiketunnistin, savuilmaisin, 1 kpl ovi-, ikkuna- ja tärinätunnistinta, 5 kpl avaimenperätunnistetta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat. Saat myös käyttöösi Sector Alarmin helppokäyttöisen puhelinsovelluksen.

 

Palvelun kuukausihinta kampanjapaketin laitteistolla on 49,90 €/kk. Aloituspakettia voi laajentaa tarpeen mukaan erilaisilla lisälaitteilla voimassa olevan hinnaston mukaan.  Lisälaitteiden määrästä riippumatta kuukausimaksu on uudelle asiakkaalle korkeintaan 59,90 €. Sector Alarm pidättää oikeuden tarkistaa kuukausihintoja vuosittain.

 

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta palvelun kk-hinnasta. Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Lisätietoa osuuskauppasi bonustaulukosta ja Bonuksen kertymisestä löydät täältä. Bonusta ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta ja asennuksesta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita S-ryhmän jäsen-/asiointinumerosi lomakkeella ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.

 

Asiakasomistajaksi tunnistautumisen yhteydessä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn bonusyhteistyön
edellyttämässä laajuudessa, ja annat suostumuksesi siihen, että Sector Alarm luovuttaa SOK:lle
Bonuksen maksamista varten nimesi, henkilötunnuksesi ja tiedon Bonusta kerryttävistä maksuistasi.
Tiedot tarvitaan jäsen-/asiointinumeron tarkistamista varten sekä Bonusta kerryttävien tuotteiden ja
palveluiden maksujen euromäärän kirjaamiseen bonusostokseksi SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja
asiakasrekisteriin.

Hyödynnä tarjous Hyödynnä tarjous