Suojaa kotisi ja hyödynnä S-ryhmän asiakasetu: aloituspaketti asennettuna 49 € (arvo 399 €)! Suojaa kotisi ja hyödynnä S-ryhmän asiakasetu: Aikaa jäljellä

S-Etukortilla Bonusta
hälytysjärjestelmästä

Suojaa koti hälytysjärjestelmällä ja kerrytä Bonusta. S-Etukortilla hälytysjärjestelmän kattava aloituspaketti -75 %.

Hyödynnä etu ja säästä

Hyödynnä etu Hyödynnä etu

tai pyydä meitä soittamaan sinulle

Soita ja tilaa heti

09 4255 0654

Kodin hälytysjärjestelmä S-etukortilla

Suojaa kotisi asiakasetuhintaan!

Suojaa kotisi ja perheenjäsenesi tulipaloilta, murroilta ja vesivahingoilta asiakasomistajahintaan, ja kerrytä samalla S-Bonusta!

Palkittu aloituspaketti kotiisi asennettuna 49 € (arvo 399 €)

Ympärivuorokautinen hälytyspalvelu alk. 49,90 € / kk

Kerrytä Bonusta S-Etukortilla palvelumaksusta jopa 5 %

Täydellinen avaimet käteen -turvapalvelu
24/7 päivystävä hälytyskeskus

Hälytyskeskus päivystää 24/7

Hälytysjärjestelmä on yhdistetty Sector Alarmin laatustandartoituun hälytyskeskukseen. Hälytyskeskuspäivystäjämme reagoivat hälytykseen välittömästi ja kutsuvat tarvittaessa paikalle virkavaltaa tai vartijan.

Maksuttomat vartijakäynnit

Maksuttomat vartijakäynnit

Hälytystilanteessa lähetämme tarvittaessa paikalle vartijan ilman lisämaksuja. Hoidamme hälytystilanteet alusta loppuun, ja mikäli et itse pääse paikalle, varmistamme, että kotisi jää suojatuksi.

Hoidamme asennuksen ja huollon

Asennus ja huolto sisältyy hintaan

Sinun ei tarvitse tietää mitään hälytyslaitteista tai niiden asentamisesta. Palveluumme kuuluu ammattilaisen tekemä turvallisuuskartoitus, laitteiston asennus, käyttökoulutus, laitteiston päivittäinen testaaminen, laitetakuu ja huolto.

Suojaa koti hälytysjärjestelmällä ja kerrytä samalla Bonusta. S-Etukortilla aloituspaketti vain 49 €.
Aikaa jäljellä:
Suojaa koti hälytysjärjestelmällä ja kerrytä samalla Bonusta. S-Etukortilla aloituspaketti vain 49 €.

S-Etukortilla Bonusta kodin hälytysjärjestelmästä!

Vain meiltä saat S-Bonusta myös kodin turvallisuudesta! Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä suojaa kotisi paloilta, murroilta ja monilta muilta vahingoilta. Hälytysjärjestelmä on yhdistetty jatkuvasti päivystävään hälytyskeskukseen, joka huolehtii tarvittavan avun paikalle hälytystilanteessa. S-ryhmän asiakasomistajana saat jopa 5 % Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausihinnasta!

 

Hälytysjärjestelmä on myös tehokas palohälytinjärjestelmä

Optiset savuilmaisimet ja kameraliiketunnistimet muodostavat tehokkaan palohälytinjärjestelmän, joka varoittaa asukkaita jo tulipalon alkuvaiheessa, ja antaa mahdollisuuden pelastautumiseen ja palon rajaamiseen.

Palohälytysjärjestelmä on aina aktiivinen, vaikka kodin hälytysjärjestelmä olisi kytketty pois päältä.

Suojaa myös tyhjillään olevaa kotia – hälytyskeskuksemme reagoi aina välittömästi, ja todentaa tilanteen kameraliiketunnistimien avulla

Sarjaan kytketyt, erittäin herkät optiset savuilmaisimet hälyttävät kaikkialla kodissa

Me pidämme huolen, että savuilmaisimet ovat aina toimintakunnossa

Sector Alarmin palovaroitin havaitsee pienimmänkin määrän savua
Vesivuotovahti suojaa kodin

Laajenna aloituspakettia vuotovahdeilla

Astian- ja pyykinpesukoneen aiheuttamat vesivahingot ovat valitettavan yleisiä. Vuotava putki tai letku on saattanut valuttaa vettä hitaasti kodin rakenteisiin jopa vuosien ajan, ja vahingon korjaaminen on hidasta ja kallista. Vuotovahti varoittaa sinua ennen merkittävien vesivahinkojen syntymistä.

Vuotovahti havaitsee pienimmänkin vesimäärän tarkasti

Vuotovahti lähettää vesivuotoilmoitukset suoraan hälytyskeskukseemme

Sector Alarmin hälytyskeskus voi lähettää tarvittaessa paikalle vartijan pysäyttämään vesivuodot 24/7

Pieni ja kompakti vuotovahti sopii kodin kaikkiin tiloihin

Hälytysjärjestelmä suojaa myös yksin kotona olevia lemmikkejä

Lemmikkieläimet ovat korvaamattoman arvokas osa perhettä, ja siksi on tärkeää huolehtia, että koti on turvallinen myös nelijalkaisille perheenjäsenille.

 

Hälytysjärjestelmä valvoo 24/7 tulipalojen, murtojen ja vesivuotojen varalta, ja suojaa koko kotia, perhettä ja rakkaita lemmikkejä. Erityisen tärkeää on nopea reagointi tulipalon sattuessa, sillä lemmikkisi ei todennäköisesti osaa avata ovea, eikä pysty poistumaan tilasta.

 

Joka päivä tulee hetkiä, jolloin lemmikit ovat yksin kotona – esimerkiksi kun olet töissä, kylässä tai kauppareissulla. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä on silloinkin paikalla ja valvoo kodin ja lemmikkieläinten turvallisuutta.

Hälytysjärjestelmä suojaa myös lemmikkejä
Hälytyspalvelu päivystää ympäri vuorokauden ja pitää kotisi turvassa

Hälytyskeskus reagoi hälytyksiin välittömästi 24/7

Kotiin tai mökille asennettava hälytysjärjestelmä on yhteydessä Sector Alarmin hälytyskeskukseen. Olivatpa asukkaat kotona, töissä tai lomalla, hälytyskeskuksessamme reagoidaan välittömästi murtoyrityksiin, tulipaloihin ja vesivuotoihin, ja hälytetään tarvittaessa paikalle apua.

Hälytysjärjestelmäsi on yhdistetty hälytyskeskukseemme, jossa ammattitaitoiset päivystäjämme ovat valmiudessa 24/7.

Reagoimme välittömästi murtoihin, tulipaloihin, vesivuotoihin ja hätähälytyksiin, ja kutsumme tarvittaessa apua paikalle.

Hälytyspalveluun kuuluu ilmaiset vartijakäynnit ja henkilökohtainen palvelu kaikkina vuorokauden aikoina.

Miksi valita Sector Alarm?

Tarjoamme runsaan 25 vuoden kokemuksella turvaa yli 650 000 asiakkaalle eri puolilla Eurooppaa. Asiakaspalvelumme on saanut arvosanaksi 4,8/5 tähteä. Reagoimme välittömästi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin oman hälytyskeskuksemme, kattavan palvelumme ja huippuluokan tekniikkamme avulla.

Miksi valita Sector Alarm?

Välitön reagointi Hälytyskeskuksemme auttaa 24/7 ja reagoi kaikkiin hälytysjärjestelmän antamiin hälytyksiin vain muutamissa sekunneissa.

Erinomaista asiakaspalvelua Turvallisuutesi perustuu siihen, että olemme valmiina auttamaan sinua, kun tarvitset meitä. Olemme saaneet asiakastyytyväisyyden arvosanaksi 4,8/5 tähteä.

Kattava palvelu Selkeä palvelukokonaisuus, ei piilokustannuksia. Tarjoamme hälytysjärjestelmälle kattavan tuotetakuun sekä ilmaiset huollot, vartijakäynnit ja uudet paristot. Sopimuksessa ei ole vähimmäiskestoa.

Kokonaisvaltaista turvaa Puheyksiköiden ja valvontakameroiden avulla voimme hätätilanteessa pitää yhteyttä sinuun. Lisäksi voimme ilmoittaa murtovarkaille hälytyksen laukeamisesta. Lähetämme tarvittaessa paikan päälle pelastusviranomaiset, mikä säästää tärkeitä sekunteja.

Luotettava Kotiisi asennetulla hälytysjärjestelmällä on käytössä useita suojattuja yhteyksiä hälytyskeskukseemme. Testaamme hälytysjärjestelmän toiminnan monta kertaa päivässä.

Helppokäyttöinen Hälytysjärjestelmän käyttö on helppoa, joko perinteisellä käyttönäppäimistöllä, kauko-ohjaimella tai sovelluksella. Saat sovellukseen ilmoituksia kotisi tapahtumista, ja voit katsella kuva- ja videotallenteita.

Palkittua muotoilua Muotoilultaan ajattomat, naarmuuntumista kestävät tuotteet sulautuvat huomaamattomasti kotiisi. Palkittu iF Design Award (2023) ja RedDot Design Award (2022) -muotoilupalkinnoilla.

Toimivuuden tarkistus Tarkistamme hälytysjärjestelmäsi yhteyden hälytyskeskukseemme useita kertoja vuorokaudessa ja lisäksi hälytysjärjestelmä testaa laitteiston toiminnan jopa 100 kertaa vuorokauden aikana.

Lue arvosteluja kodin hälytysjärjestelmästä ja Sector Alarmin palvelusta

Tarjousehdot

Kodin hälytysjärjestelmän asennus (sis. aloituspaketin laitteet) 49 € (arvo 399 €). Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Asennusmaksusta voi hakea verottajalta kotitalousvähennystä.

 

Aloituspakettiin sisältyy keskusyksikkö, käyttönäppäimistö, kameraliiketunnistin, savuilmaisin, 1 kpl ovi-, ikkuna- ja tärinätunnistinta, älypistorasia, 5 kpl avaimenperätunnistetta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat. Saat myös käyttöösi Sector Alarmin helppokäyttöisen puhelinsovelluksen.

 

Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta asennettuina. Palvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 49,90 €/kk. Aloituspakettia voi laajentaa tarpeen mukaan erilaisilla lisälaitteilla voimassa olevan hinnaston mukaan. Lisälaitteiden määrästä riippumatta kuukausimaksu on uudelle asiakkaalle korkeintaan 59,90 €. Sector Alarm pidättää oikeuden tarkistaa kuukausihintoja vuosittain.

 

Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonus ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Lisätietoa osuuskauppasi bonustaulukosta ja Bonuksen kertymisestä löydät täältä. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita S-ryhmän jäsen-/asiointinumerosi lomakkeella ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.

 

Asiakasomistajaksi tunnistautumisen yhteydessä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn bonusyhteistyön edellyttämässä laajuudessa, ja annat suostumuksesi siihen, että Sector Alarm luovuttaa SOK:lle Bonuksen maksamista varten nimesi, henkilötunnuksesi ja tiedon Bonusta kerryttävistä maksuistasi. Tiedot tarvitaan jäsen-/asiointinumeron tarkistamista varten sekä Bonusta kerryttävien tuotteiden ja palveluiden maksujen euromäärän kirjaamiseen bonusostokseksi SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.