Sector Alarm ja Suomen Yrittäjät yhteistyöhön – hälytysjärjestelmä tuo lisäturvaa yrittäjien arkeen

Sector Alarm ja Suomen Yrittäjät yhteistyöhön – hälytysjärjestelmä tuo lisäturvaa yrittäjien arkeen

Julkaistu: maaliskuuta 27, 2024 Kirjoittaja  Outi Potila

Suomen Yrittäjät on valinnut kotien ja pienyritysten hälytyspalveluita tuottavan Sector Alarm Oy:n valtakunnalliseksi turvallisuusalan yhteistyökumppanikseen. Kumppanuuden myötä Sector Alarmin tarjoama kotien ja yritysten hälytyspalvelu tulee jäsenyrityksille tutummaksi, ja Suomen Yrittäjien jäsenet pystyvät hyödyntämään Sector Alarmin tarjoamia turvallisuuspalveluita jäsenetuhinnoilla.

Sector Alarmin hälytyspalvelut tuovat turvallisempaa arkea yrittäjille

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin keskusjärjestö Suomessa, ja yhteistyön myötä Sector Alarm tavoittaa yrittäjien paikallisyhdistyksien ja toimialajärjestöjen kautta noin 590 000 henkeä. Sector Alarmin toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta on ylpeä kumppanuudesta Suomen Yrittäjien kanssa.

– Olemme hyvin ylpeitä voidessamme aloittaa yhteistyön Suomen Yrittäjien kanssa, joka on avainasemassa suomalaisen yritysmaailman tukemisessa ja kehittämisessä.

Yrittäjäksi ryhtyminen voi olla yksi elämän jännittävimmistä ja palkitsevimmista päätöksistä. Yrittäjyys tarjoaa vapautta ja mahdollisuuksia toteuttaa omia visioita, mutta yrittämisen mukana tulee monesti myös stressiä ja epävarmuutta. Turvallisuus on perusta huolettomalle arjelle, etenkin yrittäjille, jotka tasapainottelevat yrityksen ja perhe-elämän vaatimusten välillä. Sector Alarmilla ymmärretään hyvin yrittämiseen liittyviä haasteita, ja siksi Sector Alarmin toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta on iloinen voidessaan tarjota Suomen Yrittäjien jäsenille vaivatonta ratkaisua kodin ja yrityksen toimitilojen suojaamiseen.

– Kumppanuutemme Suomen Yrittäjien kanssa on merkittävä askel kohti turvallisempaa ja huolettomampaa arkea yrittäjille, jotka kantavat vastuuta niin liiketoiminnasta kuin omasta kodistaan. Yrittäjällä on muutama huoli vähemmän kannettavanaan, kun sekä kotiväki että yrityksen omaisuus ja henkilöstö on suojattu hälytyskeskuksen valvomalla hälytysjärjestelmällä, Kaijasilta toteaa.

Hälytyskeskuksen valvoma hälytysjärjestelmä tuo mielenrauhaa

Sector Alarmin turvapalvelu koostuu kotiin tai yrityksen toimitilaan asennettavasta palkitusta hälytyslaitteistosta, jota valvoo Sector Alarmin laatusertifioitu hälytyskeskus. Hälytysjärjestelmä antaa lisäturvaa kotiin ja yrityksen toimitiloihin esimerkiksi murtojen, tulipalojen ja vesivahinkojen varalta, ja sitä voi laajentaa erilaisilla lisälaitteilla, kuten valvontakameroilla tai digitaalisella Yale Doorman -älylukolla.

Hälytyskeskusyhteyden ansiosta hälytyksiin reagoidaan keskimäärin alle 10 sekunnissa. Nopea reagointi on vaaratilanteissa ensiarvoisen tärkeää, ja se voi säästää jopa henkiä. Hälytyskeskus kutsuu myös tarvittaessa paikalle vartijan tai virkavaltaa, ja apua saadaan paikalle myös silloin, kun yrittäjää tai asunnon haltijaa ei tavoiteta.

Yli 90 prosenttia Suomessa toimivista yrityksistä on alle 10 henkilöä työllistäviä, ja Sector Alarm tarjoaa kustannustehokkaita ja luotettavia turvaratkaisuja kotitalouksien lisäksi juuri pienempiin yrityksiin.

–Jos esimerkiksi kampaamoon murtaudutaan, paikkoja sotketaan ja työvälineitä viedään, asiakkaiden ajat joudutaan siirtämään. Tämän seurauksena yrittäjä menettää tuloja, ja osa asiakaskunnasta voi myös pysyvästi siirtyä toiselle palveluntarjoajalle, Kaijasilta muistuttaa.

Usein tunkeutuja voi aiheuttaa tahattomasti paljon suuremman vahingon kuin alun perin on ollut tarkoitus. Vakuutusyhtiö voi korvata välittömät vahingot, mutta välillisten vahinkojen suhteen tilanne on haastavampi. Välillisiä vahinkoja voi olla vaikea osoittaa, ja mikään ei korvaa mielipahaa sekä byrokratiaan käytettyä aikaa. Vakuuttamisen vaihtoehto hälytysjärjestelmä ei toki ole, vaan se täydentää merkittävästi toimitilan ja yrityksen omaisuuden suojausta.

Petteri Kaijasilta ymmärtää myös yrittäjien kiireisiä aikatauluja ja tarvetta saada myös turvallisuuteen liittyvät asiat hoidettua nopeasti ja sujuvasti.

– Suomen Yrittäjien jäsenet voivat luottaa meidän erinomaiseen asiakaspalveluumme, joka on tavoitettavissa 24/7. Asiakaspalvelumme laadusta kertoo sekin, että olemme saaneet täydet 5 tähteä Trustpilot -palvelussa.

Sector Alarm on Finanssiala ry:n hyväksymä turvallisuuspalveluiden toimittaja

Sector Alarmin yrityksen hälytysjärjestelmä ja kodin hälytysjärjestelmä suunnitellaan aina yksilöllisesti tilaajan tarpeiden mukaan, ja asennettavaan hälytyslaitekokonaisuuteen voi tarpeen mukaan lisätä enemmän vaikkapa palovaroittimia paremman palosuojauksen saavuttamiseksi. Hälytysjärjestelmien ammattimainen suunnittelu, asennus ja ylläpito vaativat ammattitaitoa, ja se on Suomessa luvanvaraista toimintaa.

Sector Alarm Oy on Finanssiala ry:n (FA) hyväksymä ja luetteloima yritys, joka täyttää kaikki turvallisuusalan laitteistoja ja palveluita tarjoaville yrityksille asetetut vaatimukset. FA:n luettelointi takaa Sector Alarmin hälytysjärjestelmien laadukkaan suunnittelun, asennuksen ja valvonnan.

Miksi pienenkin yrityksen toimitilat kannattaa suojata hälytysjärjestelmällä?

Pienenkin yrityksen toimitilojen suojaaminen hälytysjärjestelmällä on äärimmäisen tärkeää, koska myös pienen yrityksen omaisuuden arvo voi olla merkittävä. Esimerkiksi murtotilanteessa liiketoiminnan jatkuminen voi olla uhattuna, kun varastetut laitteet on korvattava uusilla. Yrityksen toimitiloja suojaava hälytysjärjestelmä onkin hyvä hankinta monesta eri näkökulmasta.

1. Yrityksen omaisuuden suojaaminen: Hälytysjärjestelmä auttaa estämään varkauksia ja omaisuuden vahingoittumista, mikä voi säästää merkittäviä kustannuksia ja varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden ilman taukoja.

2. Työntekijöiden turvallisuus: Hälytysjärjestelmä lisää työntekijöiden turvallisuutta, erityisesti työskenneltäessä öisin tai muulloin, jolloin toimitiloissa on vähemmän ihmisiä.

3. Liiketoiminnan jatkuvuus: Hälytysjärjestelmä voi auttaa tunnistamaan ja ilmoittamaan nopeasti mahdollisista ongelmista, kuten tulipaloista tai vesivahingoista, mikä voi minimoida vahinkojen laajuuden ja varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden.

4. Yrityksen maineen suojaaminen: Yrityksen toimitilojen suojaaminen on tärkeää myös asiakkaiden ja sidosryhmien näkökulmasta, ja sillä on myönteinen vaikutus yrityksen maineeseen ja luotettavuuteen.

5. Vakuutusyhtiöiden vaatimukset: Monet vakuutusyhtiöt edellyttävät asianmukaista turvajärjestelmää, jotta yritys voi saada vakuutuksen. Yrityksen tiloja suojaava kattava hälytysjärjestelmä voi myös näkyä vakuutushinnoissa.

Valvottu hälytysjärjestelmä ei ole vain investointi turvallisuuteen ja suojaamiseen, vaan se voi myös auttaa suojelemaan yrityksen mainetta ja varmistamaan sen jatkuvuuden.

Sector Alarm tarjoaa Suomen Yrittäjille jäsenetuja niin koteihin kuin toimitiloihin

Sector Alarm tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille merkittävän edun sekä kodin että yrityksen suojaamiseen.  Yksityiskohtaisemmat tiedot Sector Alarmin tarjoamista jäseneduista löytyy kirjautumalla Suomen Yrittäjien Jäsenpalveluihin.

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin keskusjärjestö Suomessa. Sen tavoitteena on ajaa yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten etua. Yrittäjien paikallisyhdistyksissä on lähes 70 000 jäsentä ja toimialajärjestöissä noin 36 000 jäsentä. Näiden yhteisöjen työllistämä henkilöstömäärä on noin 590 000, mukaan lukien yrittäjät. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 171 miljardia euroa, kuten Tilastokeskus (2023) on raportoinut. Suomen Yrittäjät koostuu yli 370 paikallisyhdistyksestä, 21 aluejärjestöstä ja 63 toimialajärjestöstä. Lisätietoja osoitteessa www.yrittajat.fi

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista, joka on tarjonnut yli 25 vuoden ajan laadukkaita turvaratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille. Sector Alarm toimii tällä hetkellä Euroopassa kahdeksassa eri maassa, ja sillä on yli 650 000 turvattua ja tyytyväistä kotitalous- ja pienyritysasiakasta. Sector Alarmin asiakastyytyväisyys on jatkuvasti yli 95 %, ja Trustpilotin arvosteluissa Sector Alarm on saanut 5/5 tähteä. Sector Alarm kehittää ja innovoi jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluita, ja Sector Alarmin hälytyslaitteisto ja sovellus on palkittu Reddot Design Award 2022 ja iF Design Award 2023 -palkinnoilla.

Kiinnostuitko valvotusta hälytysjärjestelmästä? Pyydä tarjous hälytysjärjestelmästä yritykselle.

 

Lue seuraavaksi Akseli Herlevin ravintolat suojaa Sector Alarm