Akseli Herlevin ravintolat suojaa Sector Alarm

Burgerimestari Akseli Herlevin ravintolat suojaa Sector Alarm: ”Meillä on luotettu kumppani”

Julkaistu: tammikuuta 25, 2023 Kirjoittaja  Satu Kekäläinen

Akseli Herlevi tekee Suomen parhaat burgerit Naughty BRGR -ravintoloissaan ja luottaa Sector Alarmin hälytyspalveluun: ”Hälytysjärjestelmä lisää turvallisuuden tunnetta jokaisella.”

Akseli Herlevi tunnetaan intohimoisena hyvien burgerien ystävänä. Vahvaa uraa huippuravintoloissa luonut Herlevi nousi julkisuuteen Suomen Top Chef -ohjelmasta. Kisan kuluessa hän valloitti tuomariston muun muassa mehevillä burgereillaan – ja voitti koko kilpailun. Kun vielä katuruokatapahtumaa varten perustetun ravintolakojun burgerit saivat huikean suosion, oli suunta selvä: oman burgeriravintolan perustaminen.

Ensimmäinen Naughty BRGR -ravintola avasi ovensa Helsingissä vuonna 2015. Nyt Herlevin burgereita tarjotaan jo neljässä ravintolassa eri paikkakunnilla sekä kesätapahtumia kiertävässä ravintolarekassa.

 

”Iso vaiva, jos jotain tapahtuu”

Ravintolayrittäjälle on tärkeää pitää pyörät pyörimässä jatkuvasti. Nopeatempoinen työ vaatii, että kokonaisuus on kunnossa. Odottamattomiin tilanteisiin varaudutaan mieluummin ennalta kuin jälkijunassa.

- Koko ravintolalle on iso vaiva, jos jotain tapahtuu. Erilaiset vahingot tai ilkivalta ja muut tihutyöt voivat pahimmillaan aiheuttaa sen, että paikka pitää sulkea korjaustöiden ajaksi, sanoo Akseli Herlevi.

Kaikissa Naughty BRGR -ravintoloissa on käytössä Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, joka suojaa tiloja kokonaisvaltaisesti murroilta ja tulipaloilta. Jatkuvasti päivystävä hälytyskeskus saa välittömästi tiedon hälytyksestä ja selvittää tilanteen. Ravintoloiden keittiöt on varustettu lisäksi kiinteistön omalla palohälytysjärjestelmällä.

- Ravintolat ovat usein rakennuksen kivijalassa. Yläpuolella voi olla asuntoja ja majoitustiloja. On tärkeää pitää huolta omalta osalta kaikkien turvallisuudesta. Jos jotain tapahtuu, tilanne saadaan nopeasti haltuun, Herlevi sanoo.

 

Helppo tapa ehkäistä vahinkoja

- Valvonta on tärkeää etenkin silloin, kun ravintola on suljettu, mutta myös auki ollessa saattaa yllättäviä tilanteita tulla eteen. Hälytysjärjestelmä ennaltaehkäisee vahinkoja ja sen avulla voimme hallita tilannetta. Jos vahinko sattuu, siitä saadaan heti tieto ja voidaan valmistautua ja toimia tilanteen vaatimalla tavalla, Herlevi toteaa.

Akseli Herlevi on ollut tyytyväinen Sector Alarmin palveluihin. Hälytysjärjestelmää on helppo käyttää, joten se sujuu lähes huomaamatta ja kun vahingoilta on suojauduttu, henkilökunta voi keskittyä olennaiseen.

- Meidän on helppo viestiä henkilökunnalle, että meillä on tällainen luotettu kumppani, Herlevi toteaa.

- On kätevää, että kaikki on samasta paikasta. Sama käytäntö pätee kaikissa ravintoloissa ja henkilökunnan on helppo omaksua ja käyttää järjestelmää. Henkilökunta työskentelee välillä eri ravintoloissamme, joten arkea helpottaa, kun kaikkialla on samanlainen systeemi.

 

Kaikkien turvallisuudesta pidetään huolta

Burgerimies-ohjelmassa Herlevi kulkee ympäri Amerikkaa parhaiden burgereiden perässä. Kaikkein maukkaimmat burgerit syntyvät kuitenkin Herlevin omassa keittiössä.

- Meidän burgereiden maku on ihan poikkeuksellinen. Käytämme laadukkaimpia mahdollisia raaka-aineita. Meillä on todella ammattitaitoinen henkilökunta, jolla on ainutlaatuinen halu palvella.

Raaka-aineet ja reseptit ovat tärkeä osa onnistumista. Naughty BRGR –konseptin menestyksen ytimessä ovat myös oikea asenne ja henkilökunta, jonka työtä arvostetaan. Henkilökunnan – ja myös asiakkaiden – hyvinvointi ja turvallisuus ovat tärkeitä Akseli Herleville.

- Hälytysjärjestelmä lisää turvallisuuden tunnetta jokaisella. Jos jotain käy meillä on back up olemassa. Jokainen voi tuntea, että meistä pidetään huolta, Herlevi painottaa.

 

Lue lisää yritysten kokemuksia Sector Alarmin hälytysjärjestelmästä täältä.