Sector Alarmin valvontakamerat

Valvontakameroistamme löytyy edistyneitä ominaisuuksia, kuten 1080p HD-videokuva, kaksisuuntainen ääni, edistynyt videoanalytiikka, pimeänäköominaisuus, liikeaktivoidut ilmoitukset sekä turvallinen tallennus pilvipalveluun. Kaikkien valvontakameroiden hintaan sisältyy ammattimainen asennus, ilmainen tekninen palvelu ja elinikäinen takuu asiakkaillemme.

Lue arvosteluja Sector Alarmista
Yksityisyytesi on meille tärkeää

Turvallisuutesi ja yksityisyytesi on meille tärkeää, ja haluamme suojata yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi.

 

Kameroidemme ottamat kuvat jaetaan hälytyskeskuksemme kanssa vain murto- ja palohälytysten yhteydessä. Muina aikoina hälytyskeskuksellamme ei ole pääsyä kameroiden ottamiin kuviin.

 

Valvontakameroidemme ottamat live-videot ja tallennetut videoleikkeet jaetaan hälytyskeskuksemme kanssa vain aktiivisen hälytystapahtuman aikana. Tällaisessa tapauksessa voimme nähdä tallenteen 15 minuuttia ennen ja jälkeen hälytyksen laukeamisen. Jotta voimme nähdä nämä videot, sinun on annettava meille nimenomainen suostumuksesi videomateriaalien jakoon sovelluksemme kautta jo ennen hälytystilannetta. Voit perua luvan antamisen koska tahansa sovelluksessamme. Sovelluksemme kautta voit myös nähdä, mitä videoita hälytyskeskuksemme päivystäjät ovat katsoneet.

Valvontakameroiden materiaalin jakaminen hälytyskeskukselle on mahdollista vain uusimman hälytyslaitteistomme kanssa.

check mark
Valokuvat

Kameraliiketunnistimillamme otetut kuvat jaetaan hälytyskeskuksemme kanssa vain hälytyksen lauetessa esimerkiksi murto- tai palohälytysten yhteydessä.

check mark
Videot

Sinun tulee antaa nimenomainen lupa, jotta hälytyskeskuksemme voi katsoa live-videota tai tallennettuja videoleikkeitä hälytystilanteiden yhteydessä. Tällaisissa tapauksissa voimme nähdä tallenteen 15 minuuttia ennen ja jälkeen hälytyksen.

Yksityisyytesi on meille tärkeää

Pyydä ilmainen tarjous nyt

Vaihe /
Minkälaisen kodin haluat suojata?
Omakoti-, rivi- tai paritalo Kerrostaloasunto Muu
Mihin asuntoa käytetään?
Asumiseen Lomakäyttöön
Mistä olet eniten kiinnostunut?
Murtosuojaus Videovalvonta Paloturvallisuus Muu
Onko kodissasi jo hälytysjärjestelmä?
Kyllä Ei

Olet yhden napsautuksen päässä hinnastasi... Kiitos vastauksistasi! Hälytysjärjestelmä vain 99 € (arvo 399 €). Jätä meille yhteystietosi ja hyödynnä alennettu hinta.

Pyydä ilmainen tarjous nyt
Edullinen tarjous

Edullinen tarjous

kotisi ja perheesi suojaamiseksi.

Räätälöitävissä

Räätälöitävissä

juuri sinun kotiisi sopivaksi.

Ammattimainen asennus

Ammattimainen asennus

ja elinikäinen takuu asiakkaillemme.

Suosittuja turvallisuuslaitteita kotiisi

HD-valvontakamera ulkokäyttöön
HD-valvontakamera ulkokäyttöön
check mark

Säänkestävä

check mark

Pimeänäkö

check mark

Liiketunnistimen aktivoimat ilmoitukset

HD-ovikellokamera
HD-ovikellokamera
check mark

Pimeänäkö

check mark

Liiketunnistimen aktivoimat ilmoitukset

check mark

HD-video, kaiutin ja kaksisuuntainen ääni

Yale Doorman - digitaalinen älylukko
Yale Doorman - digitaalinen älylukko
check mark

Hallitse avaimettomasti kotisi lukkoa

check mark

Luo väliaikaisia koodeja vierailijoille

check mark

Vaivaton käyttöönotto

Usein kysyttyjä kysymyksiä valvontakameroista

Millainen takuu valvontakameroilla on?

Kaikkien valvontakameroidemme hintaan sisältyy ammattimainen asennus, ilmainen tekninen palvelu ja elinikäinen takuu asiakkaillemme. Mikäli kamera rikkoutuu teknisen vian takia, vaihdamme ja asennamme uuden laitteen maksutta.

 

Vastaa muutamiin kysymyksiin ja annamme sinulle edullisen tarjouksen hälytysjärjestelmästä, johon voi lisätä myös tallentavan kameravalvonnan kotiisi.

Tarvitsenko luvan oman kotini videovalvontaan?

Voit hankkia tallentavan valvontakameran kotiisi ilman erillistä lupaa. Sinun on kuitenkin varmistettava, että kamera kuvaa ainoastaan omaa kotiasi tai pihaasi eikä kuvassa näy lainkaan oman tonttisi ulkopuolisia alueita.


Vastaa muutamiin kysymyksiin ja saat edullisen tarjouksen hälytysjärjestelmästä sekä kotisi videovalvonnasta.

Minua kiinnostaisi vain valvontakamera ulos kotipihalleni, voinko ostaa sen Sector Alarmilta?

Sector Alarm myy valvontakameroita ulos ja sisälle vain osana kodin hälytysjärjestelmää. Valvontakameroiden lisäksi kotiisi tulee siis asentaa myös hälytysjärjestelmämme aloituspaketti. Pelkkää yksittäistä valvontakameraa kaipaavan kannattaa kääntyä hyvinvarustellun rautakaupan puoleen. 

 

Kodin hälytysjärjestelmän aloituspaketti sisältää kattavan valikoiman laitteita, joiden avulla suojaat kotisi sekä kutsumattomilta vierailta että tulipaloilta. Laitteet ovat yhteydessä hälytyskeskukseemme 24/7, josta reagoimme hälytyksiin vain muutamissa sekunneissa ja lähetämme tarvittaessa vartijan tai viranomaiset paikalle.

 

Vastaa muutamiin kysymyksiin ja saat kilpailukykyisen tarjouksen hälytysjärjestelmästä sekä tallentavasta kameravalvonnasta kotiisi.