Sector Alarmin ulkovalvontakamera

Veli Koo suojasi kotinsa Sector Alarmin hälytysjärjestelmällä

Julkaistu: helmikuuta 27, 2024 Kirjoittaja  Outi Potila

Tuomo Kasanen, sosiaalisessa mediassa paremmin tunnettu nimellä Veli Koo, hankki kotiinsa hälytyskeskuksen valvoman Sector Alarmin hälytysjärjestelmän. Katso Veli Koon asiakaskokemusvideot, joissa hän esittelee Sector Alarmin hälytysjärjestelmän toimintaa, kertoo kokemuksistaan ja listaa omia suosikkiominaisuuksiaan.

Veli Koon omakotitaloon asennettiin vuosi sitten Sector Alarmin laaja kodin hälytysjärjestelmä. Aloituspaketin tuotteiden lisäksi Veli Koo hankki kotiinsa muun muassa useampia savuilmaisimia, vesivuotoilmaisimia ja ulkovalvontakameroita. 

Kodin hälytysjärjestelmä mielletään monesti edelleen lähinnä murtosuojausjärjestelmäksi, ja vaikka murtovarkaiden vierailu ei tuntuisi kovinkaan todennäköiseltä vaihtoehdolta, niin mielenrauhaa hälytysjärjestelmä kodin asukkaille taatusti antaa. Myös Veli Koo on nautiskellut rauhallisista yöunista hälytysjärjestelmän hankkimisen jälkeen. Kun hälytysjärjestelmän kytkee illalla nukkumaan mennessä kuorisuojaus -tilaan, voi luottaa siihen, että kukaan ei tule sisään ovista tai ikkunoista ilman että hälytysjärjestelmä alkaa hälyttämään erittäin kovaäänisesti.  

 

Veli Koo laajensi Sector Alarmin hälytysjärjestelmää ulkovalvontakameroilla, koska hän haluaa tietää mitä kotipihalla tapahtuu, kun asukkaat ovat poissa tai nukkumassa. Myös ulkovalvontakamerat on yhdistetty Sector Alarmin hälytyskeskukseen, ja mikäli asiakas on antanut luvan, hälytyskeskus voi hyödyntää hälytystilanteessa kameraliiketunnistimen ottaman valokuvan lisäksi valvontakameran nauhoittamaa videokuvaa.

n

 

Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmän hallinnointi on helppoa selkeän puhelinsovelluksen avulla. Veli Koo tarkkailee sovelluksen avulla esimerkiksi kodin huonekohtaisia lämpötiloja, ja se onkin yllättäen yksi sovelluksen suosituimmista ominaisuuksista. Sovelluksella voi tietenkin myös kytkeä hälytysjärjestelmän päälle ja pois päältä, tai vaikkapa avata etänä kodin hälytysjärjestelmään kytketyn digitaalisen Yale Doorman älylukon.

 

Iso osa asiakkaistamme arvostaa eniten hälytysjärjestelmän antamaa tehokasta kodin palosuojausta. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä onkin samalla myös tehokas palovarotinjärjestelmä. Erittäin herkät optiset palovaroittimet varoittavat asukkaita jo tulipalon varhaisessa vaiheessa, jolloin säästyy kriittisiä sekunteja turvaan hakeutumisessa. Sector Alarmin palovaroittimet on kytketty sarjaan, ja kun yksi palovaroitin havaitsee tulipalon merkkejä, kaikki palovaroittimet alkavat hälyttämään koko talossa. Hälytyksen tullessa hälytyskeskuspäivystäjä hyödyntää järjestelmään kuuluvan kameraliiketunnistimen ottamia kuvia tilanteen todentamiseen, ja näin kohteeseen voidaan hälyttää oikeanlaista apua mahdollisimman nopeasti. 

 

Veli Koo on erittäin tyytyväinen Sector Alarmin asiakas, ja hän suosittelee lämpimästi kodin hälytysjärjestelmää myös muille.

Oletko valmis suojaamaan kotisi?

Kiinnostuitko hälytyskeskuksen valvomasta hälytysjärjestelmästä? Vastaa muutamaan kysymykseen ja jätä meille tarjouspyyntö! 

 

Haluatko lukea lisää kodin suojaamisesta? Lue seuraavaksi ”Säikähdyksellä selvittiin” – 3-vuotias eksyi ulos, hälytys herätti isän"