Miksi hankkia kodin hälytysjärjestelmä

Tiesitkö nämä 6 arkeasi helpottavaa syytä miksi kannattaa hankkia kodin hälytysjärjestelmä

Julkaistu: tammikuuta 13, 2023 Kirjoittaja  Outi Potila

Moni mieltää kodin hälytysjärjestelmän tärkeimmäksi tehtäväksi murtosuojauksen, mutta älykäs hälytysjärjestelmä tekee paljon muutakin. Lue miksi kannattaa hankkia kodin hälytysjärjestelmä, ja miltä kaikilta vaaratilanteilta hälytysjärjestelmä suojaa kotiasi ja perhettäsi.

1. Karkota murtovarkaat ja ehkäise murtoja

Kodin ovissa ja ikkunoissa olevat Sector Alarmin hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat saavat murtovarkaat miettimään kahdesti murtautumista. Mikäli joku kokeilee, turvajärjestelmän tunnistimet havaitsevat välittömästi ulko-oven avaamisen tai ikkunalasin rikkomisen, ja laukaisevat äänekkään hälytyksen. Sector Alarmin oma hälytyskeskus reagoi hälytykseen välittömästi, ja kutsuu tarvittaessa vartijan tai virkavaltaa paikalle.

Ja tiesitkö: että kun kodin hälytysjärjestelmä on kytketty päälle, sinun ei myöskään tarvitse miettiä, jäikö ikkuna auki tai terassin ovi lukitsematta.

 

2. Erittäin herkät savuilmaisimet varoittavat ajoissa ja minimoivat vahingot

Tulipalo voi levitä räjähtävällä vauhdilla, ja siksi palon varhainen havaitseminen pelastaa henkiä ja auttaa minimoimaan aineelliset vahingot. Sector Alarmin hälytysjärjestelmään kuuluvat erittäin herkät optiset palovaroittimet havaitsevat jopa kytevän palon, ja palohälytys menee aina suoraan hälytyskeskukseen. Vaikka kotisi olisi tyhjillään tai lemmikit olisivat yksin kotosalla, hälytyskeskus reagoi hälytykseen välittömästi ja hälyttää tarvittaessa palokunnan paikalle.

 

3. Estä vesivahingot ajoissa ja vältä vaivalloiset remontit

Vesivahingot ovat ikäviä, ja kotivakuutuksesta huolimatta ne aiheuttavat paljon ylimääräistä työtä ja murhetta. Kodin riskipaikkoihin, kuten astianpesukoneen lähelle sijoitettu vesi-ilmaisin hälyttää pienimmistäkin vesimääristä ja estää näin suurempien vahinkojen syntymisen.

4. Valvontakamerat tuovat lisäturvaa kotipihalle ja sisätiloihin

Kotona olevat ihmiset ja lemmikit saavat lisäturvaa kodin hälytysjärjestelmään liitetyistä valvontakameroista. Sector Alarmin laitevalikoimasta löytyy useita erilaisia HD-valvontakameroita niin sisälle kuin ulos. Valvontakameroista löytyy esimerkiksi liiketunnistin, puheyhteys ja pimeänäkö, ja voit seurata kameroiden ottamaa videokuvaa puhelimestasi.

 

5. Sector Alarmin hälytyskeskus on kotisi ja perheesi suojana 24/7

Vaikka itse olisit lomailemassa puhelinverkkojen ulkopuolella, Sector Alarmin hälytyskeskuksessa päivystetään kellon ympäri ja reagoidaan kodistasi tuleviin hälytyksiin vain muutaissa sekunneissa. EN 50518:2019 standardoitu hälytyskeskus hoitaa hälytystilanteet ammattitaitoisesti alusta loppuun, ja hälytyskeskuspäivystäjä voi tarvittaessa kutsua myös vartijan tai viranomaiset apuun. Voit lomailla kaikessa rauhassa, koti pysyy turvattuna.

 

6. Ihan tavallinenkin koti kannattaa suojata

Mielikuvissa hälytysjärjestelmiä asennetaan hienoihin huviloihin, joiden seinillä on arvotauluja ja pihassa seisoo Tesla. Hälytysjärjestelmiä tilataan kuitenkin kaikista eniten ihan tavallisiin suomalaisiin koteihin, joissa halutaan lisäturvaa ja mielenrauhaa arkeen. Sector Alarmin yksinkertaista hälytysjärjestelmää osaa käyttää niin lapset kuin isovanhemmatkin ja Sector Alarm huolehtii puolestasi laitteiden asennuksesta, ylläpidosta ja huollosta.

 

Miksi kannattaa hankkia kodin hälytysjärjestelmä Sector Alarmilta?

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista, ja meillä on yli 600 000 tyytyväistä, turvattua asiakasta. Olemme tarjonneet yli 25 vuoden ajan laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille ympäri Eurooppaa. Erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on meille erittäin tärkeää ja erityisen ylpeitä olemme siitä, että asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti yli 95 %. Voit lukea asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme täältä.

Haluatko suojata kotisi ja perheesi? Vastaa muutamaan kysymykseen ja pyydä tarjous!

Haluatko lukea lisää kodin turvaamisesta? Lue seuraavaksi Mitä sinun pitää tietää kodin hälytysjärjestelmistä?