Sector Alarm TC

Täältä löydät ohjeita Sector Alarm TC -järjestelmän käyttöön. Tämän uusimman tuotevalikoimamme toimittaa Honeywell.

Tekninen tuki - Sector Alarm TC

Sector Alarm TC

Täältä löydät ohjeita Sector Alarm TC -järjestelmän käyttöön. Tämän uusimman tuotevalikoimamme toimittaa Honeywell.

Elinikäinen takuu laitteille ja niiden toimivuudelle Maksuton tekninen tuki laitteen koko eliniän ajan, sekä ilmainen korvaava tuote, jos laite rikkoutuu.
Helppokäyttöisyys Kaikkia hälytysjärjestelmään sisältyviä laitteita voidaan hallita helposti Sector Alarm -sovelluksella, kaukosäätimellä, käyttönäppäimistöllä tai avaimenperätunnistimilla.
Kattava valvontajärjestelmä Tarkkojen antureiden havaitsemat murtoyritykset sekä savu ja tulipalot varmennetaan välittömästi kameran avulla hälytyskeskuksessamme.
Suojaus tulipaloilta ja murroilta Kattavaan kodin hälytysjärjestelmäämme sisältyy valvottu palovaroitin, jonka ansiosta pelastuslaitos voi reagoida tulipaloihin välittömästi.
Helposti mukautettavissa Voit halutessasi lisätä hälytysjärjestelmiimme erilaisia lisälaitteita. Voit lisätä myös kodin älylaitteita tarpeen mukaan.
Järjestelmän tarkistus Hälytysjärjestelmän toiminta tarkistetaan automaattisesti 100 kertaa päivässä.

Tekniset tiedot

Toimittaja Honeywell
Johdoton Yes
GSM Yes
Ethernet Yes
Kuvavarmennus Yes
Savuilmaisin Yes

Sector Alarm TC -laitteet

Kaikki kodit ovat erilaisia. Räätälöimme hälytysjärjestelmän aina asiakkaidemme tarpeisiin sopivaksi.

HD-valvontakamera ulkokäyttöön
HD-valvontakamera ulkokäyttöön

Valvo kotipihaa ulkokäyttöön tarkoitetulla HD-valvontakameralla. Kamera kuvaa infrapunatekniikan avulla kaikissa valaistusolosuhteissa, niin päivällä kuin yöllä.

HD-valvontakamera sisäkäyttöön
HD-valvontakamera sisäkäyttöön

Voit valvoa lasten kotiintuloa, remonttimiesten lähtöä tai lemmikkisi puuhastelua. Sector Alarm -sovelluksen avulla voit nähdä, kuunnella ja jutella kaikkien kotonasi olevien kanssa tai katsella tallenteita kotisi tapahtumista.

Ovikello HD-videokameralla
Ovikello HD-videokameralla

Saat välittömästi ilmoituksen, kun joku lähestyy kotioveasi. Sector Alarm -sovelluksessa näet suoraa videokuvaa oveltasi, ja voit keskustella ovella olevien kanssa puhelimesi kautta.

180° HD-videokamera
180° HD-videokamera

Liikuteltava 180° HD -videokamera sisätiloihin. Helppo käyttää ja siirtää haluamaasi paikkaan. Voit aloittaa videopuhelun yhdellä napautuksella ja jutella läheistesi kanssa Sector Alarm -sovelluksen kautta. Lisäksi älykäs liiketunnistin havaitsee ei-toivotut vierailijat ja auttaa sinua pitämään lemmikkejäsi silmällä.

Kameratunnistin
Kameratunnistin

Salamalla varustettu kameratunnistin reagoi liikkeisiin ja lämpötilanmuutoksiin ja ottaa valokuvia kaikkina vuorokaudenaikoina järjestelmän ollessa aktiivinen.

Savuilmaisin
Savuilmaisin

Reagoi nopeasti savuun ja aktivoi kamerailmaisimen valokuvien ottamiseksi ja hälytyksen laukaisemiseksi. Kattaa jopa 50 neliömetrin alueen.

Ovi- ja ikkunatunnistimet
Ovi- ja ikkunatunnistimet

Käytetään myös sisätilojen suojaamiseen öisin. Jos joku yrittää tunkeutua kotiisi ulkopuolelta, hälytys laukeaa.

Avaimenperätunnistimet
Avaimenperätunnistimet

Kaikkien perheenjäsenten on helppo käyttää avaimenperätunnistimiamme. Hälytys aktivoidaan tai poistetaan käytöstä yksinkertaisesti käyttämällä tunnistinta käyttönäppäimistön lähellä.

Kaukosäädin
Kaukosäädin

Hälytyksen ja älypistorasioiden nopeaan ja helppoon aktivointiin. Säätimessä on myös hätäpainike hätätilanteita varten.

Liiketunnistin
Liiketunnistin

Liiketunnistin reagoi kaikkiin liikkeisiin sen kantoalueella, joka on jopa 11 metriä 90 asteen kulmassa.

Vesi-ilmaisin
Vesi-ilmaisin

Vesivuodot ja lämpötilanmuutokset voivat aiheuttaa suuria vahinkoja, jos niitä ei havaita ajoissa. Tämän ilmaisimen avulla ongelmat voidaan havaita jo varhaisessa vaiheessa.

Lasirikkoilmaisin
Lasirikkoilmaisin

Voidaan käyttää ovitunnistimien ohella suojaamaan sekä sisätiloja että ikkunoiden ja ovien edustaa.

Ovitunnistin tärinäilmaisimella
Ovitunnistin tärinäilmaisimella

Tämä ilmaisin on kahden tuotteemme yhdistelmä, joka reagoi tärinään ja voimakkaisiin iskuihin sekä ovien ja ikkunoiden avaamisyrityksiin.

Älypistorasia
Älypistorasia

Voit ohjata valoja ja kodinkoneita älypuhelimellasi internetiin yhdistettyjen älypistorasioiden kautta. Saatavilla kolmen pakkauksissa hintaan 89 € tai kappalehintaan 34 €.