Vie myyntisi maaliin - 5 vinkkiä myyntiuralla etenemiseen!

Myyntityöllä ja huippu-urheilulla on paljon yhteistä. Molempien parissa voi kokea voimakkaita onnistumisen tunteita ja edetä huipulle kehittämällä itseään. Sector Alarmin toimitusjohtaja ja entinen ammattijalkapalloilija Petteri Kaijasilta tietää tämän oman kokemuksensa kautta.

Petteri kokosi yhteen viisi vinkkiä myyntiuralla etenemiseen. Poimi tästä Petterin vinkit ja tule mukaan Sector Alarmin voittajatiimiin! Me haluamme auttaa Sinua menestymään!

1. Aseta tavoite

Menestyminen vaatii määrätietoisuutta niin myyntityössä kuin elämässä yleensäkin. Uskalla asettaa tavoitteesi korkealle ja mennä niitä kohti. Näin myös Petteri teki edetessään huipulle niin urheilu-urallaan kuin työelämässäkin. Tavoitteesi ei tarvitse olla suuri, kunhan se motivoi sinua eteenpäin. Oli tavoitteesi sitten suuri tai pieni, me autamme sinua etenemään niitä kohti!

2. Ole rohkea

Myyntityössä menestyminen vaatii rohkeutta ja myös uskallusta epäonnistua. Parhainkaan pelaaja ei aina osu maaliin, mutta tärkeintä on oppia vastoinkäymisistä ja kääntää ne voitoiksi. Uskalla yrittää - vain siten voit onnistua!

3. Asenne ratkaisee

Hyväksi myyjäksi ei synnytä, vaan kasvetaan ja kehitytään. Kenestä tahansa voi tulla huippumyyjä oikealla asenteella ja halulla kehittyä. Jokaisella on varmasti taitoja, joita voi hyödyntää myyntityössä. Positiivisella asenteella onnistut varmasti etenemään myyntiurallasi.

4. Ole oma itsesi

Nauti työstä ja anna persoonasi näkyä. Myös Petterillä on kokemusta tilanteista, joissa myyntipuheet tai pelitilanteet eivät ole menneet aivan putkeen. Kaikista tilanteista kuitenkin selviää, kun ei ota itseään liian vakavasti ja on aito oma itsensä. Meillä Sector Alarmilla voit luoda menestystarinasi juuri sellaisena kuin olet.

5. Iloitse onnistumisista

Saa tuulettaa! Myyntityö on palkitsevaa ja hyvästä ostopäätöksestä iloitsevat niin myyjä kuin asiakaskin. Onnistumiset tuovat itsevarmuutta ja onnistumisen tunnetta, jollaista harvassa työssä pääsee kokemaan. Myyntityössä onnistuminen on kuin maalintekoa, johon jää koukkuun!

Näillä vinkeillä menestyt varmasti myyntiurallasi. Me Sector Alarmilla uskomme, että jokaisella on potentiaalia loistavaksi myyjäksi, eikä sinun tarvitse olla huippu-urheilija onnistuaksesi. Meiltä saat tukea ja apua myyntiurallasi etenemiseen. Tule mukaan tekemään palkitsevaa ja merkityksellistä työtä kotien ja perheiden turvallisuuden eteen. Oletko valmis menestymään? 

Käy kuuntelemassa Petterin vinkit kokonaisuudessaan Myyntiradion podcast-jaksosta täältä.