Hyppää mukaan Suomen nopeimpaan työhaastatteluun 💼

Tule meille sellaisena kuin olet - saat enemmän kuin työpaikan

Työssä viihtyminen ja menestys kulkevat käsi kädessä. Kulttuurimme perustuu merkityksellisen työn tekemiseen asiakaslähtöisellä asenteella ja hyvällä fiiliksellä – autamme toinen toisiamme ja kannustamme jatkuvaan kehittymiseen. Sector Alarmin vahva kasvu on merkki siitä, että olemme oikealla tiellä. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet ja voit luoda menestystarinasi omana itsenäsi. 

 

Tahdomme olla luottamuksesi arvoinen työnantaja. Tarjoamme sinulle koulutusta ja tukea, jotta voit menestyä ja viihtyä työssäsi. Halusi kehittyä ei jää meiltä huomaamatta – haastamme sinua ylittämään itsesi ja työskentelemme tavoitteellisesti yhdessä oppien. Työllämme on suuri vaikutus – yhteisenä päämääränämme on turvata ihmisten kodit ja arki sekä varmistaa asiakkaillemme mielenrauha joka päivä. Aloita elämänmakuinen seikkailusi Sector Alarmilla jo tänään!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin Tutustu avoimiin työpaikkoihin
Töissä Sector Alarmilla
Töissä Sector Alarmilla

Ylläpidämme hyvää tiimihenkeä, pidämme yhdessä hauskaa ja teemme tavoitteellisesti töitä. Kurkista millaista työ Sector Alarmilla on ja liity mukaan meidän joukkueeseen! 

Huikeita uratarinoita
Huikeita uratarinoita

Meillä työskentelee ihan mielettömiä tyyppejä ja monenlaisia onnistujia. Ota hyvä lukuasento ja hyppää fiilistelemään #sectoralarmstaffilaisten tarinoita!

Tutustu kulttuuriimme
Tutustu kulttuuriimme

Hyppää mukaan @sectoralarmstaffilaisten matkaan ja ota kuunteluun työntekijöidemme tekemä biisi, "Yhdessä erilaisia ", tsekkaamalla heidän tähdittämän musavideon!

Sector Alarm Euroopassa

0

Yli 25 vuoden kokemus alalta

0

Yli 95% asiakastyytyväisyys

0

Yli 650 000 asiakasta ympäri Eurooppaa

0

Yli 3000 työntekijää ympäri Eurooppaa