Löydä paikkasi Sector Alarmin joukkueesta

Hyppää mukaan Suomen nopeimpaan työhaastatteluun ja tsekkaa mikä rooli #sectoralarmstaffilaisten joukosta sopii sinulle parhaiten. Tee lyhyt testi ja ota uusi askel urallasi! 🚀

Tule meille sellaisena kuin olet - saat enemmän kuin työpaikan

Tiedämme, että työssä viihtyminen näkyy onnistumisissa ja menestyksessä. Sinä ja tiimisi olette tekemisemme ytimessä joka päivä, uudelleen ja uudelleen. Me puolestamme työnantajana osoitamme arvostuksemme sinua kohtaan tarjoamalla koulutusta ja tukea, jotta voisit kehittyä ja innostua. 

 

Sector Alarmin vahva kasvu kertoo, että teemme hyvää työtä oikealla asenteella, asiakkaat aina edellä. Meillä asenne ja persoona ratkaisevat - oikeasti. Autamme toinen toisiamme ja kannustamme myös sinua jatkuvaan kehittymiseen. Kulttuurimme ytimessä on merkityksellisen työn tekeminen - hyvällä fiiliksellä, koko sydämestä. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet ja voit luoda menestystarinasi omana itsenäsi.

 

Riippumatta työtehtävästäsi meidän kaikkien yhteisenä tavoitteena on turvata ihmisten kodit ja arki. Tervetuloa osaksi voittajatiimiä! Aloita elämänmakuinen seikkailusi jo tänään.

Töissä Sector Alarmilla

Töissä Sector Alarmilla

Ylläpidämme hyvää tiimihenkeä, pidämme yhdessä hauskaa ja teemme tavoitteellisesti töitä. Kurkista millaista työ Sector Alarmilla on ja liity mukaan meidän joukkueeseen! 

Huikeita uratarinoita

Huikeita uratarinoita

Meillä työskentelee ihan mielettömiä tyyppejä ja monenlaisia onnistujia. Ota hyvä lukuasento ja hyppää fiilistelemään #sectoralarmstaffilaisten tarinoita!

Tutustu kulttuuriimme

Tutustu kulttuuriimme

Hyppää mukaan @sectoralarmstaffilaisten matkaan ja ota kuunteluun työntekijöidemme tekemä biisi, "Yhdessä erilaisia ", tsekkaamalla heidän tähdittämän musavideon!

Sector Alarm Euroopassa

0

Yli 25 vuoden kokemus alalta

0

Yli 95% asiakastyytyväisyys

0

Yli 600 000 asiakasta ympäri Eurooppaa

0

Yli 3000 työntekijää ympäri Eurooppaa