Turvaamme koteja puhelinmyynnillä

Kodin turvallisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti ja se näkyy myös ihmisten yhteydenotoissa. Sector Alarmin puhelin- eli inhouse-myyjämme vastaavat palvelustamme kiinnostuneiden asiakkaiden yhteydenottoihin ja tarjoavat heille sopivia kodin suojaamisen ratkaisuja.

 

Teemme töitä yhdessä tiimin kanssa Helsingin Pitäjänmäessä. Tuemme työssä toisiamme, sillä kollegat, esimiehet ja kouluttajat auttavat päivittäin kehittymään myyntityössä.

 

Inhouse-tiimimme työskentelee tavoitteellisesti, mutta positiivisella otteella ja asiakaspalveluhenkisesti. Työtä tehdään avokonttorissa ja päivät aloitetaan tavotteiden asettamisella. Tiimissä pärjää vastuullinen tiimipelaaja joka pitää haasteista, auttaa mielellään muita ja syttyy myyntiennätysten rikkomisesta. 

 

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä, katso avoimet työpaikat tai jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat kuulla ensimmäisten joukossa, kun uusia paikkoja avautuu.

Jätä yhteystietosi Jätä yhteystietosi

Onko myynti edelleenkin miesten laji?

Iris ja Vivian uskovat, että myynnissä voi menestyä kuka vain

Puhelinmyynnissämme työskentelevät Iris ja Vivian ovat ennen Sector Alarmille tuloaan myyneet puhelimitse puhelinliittymiä, sähköä ja vitamiinejakin. Myös he ovat törmänneet alaan liittyviin mielikuviin ja ennakkoluuloihin, jotka viimeistään tässä työssä ovat päätyneet romukoppaan. Miksi – annetaan heidän itsensä kertoa!

Lue lisää blogistamme Lue lisää blogistamme
Sector Alarmin myyjiä
Koulutamme sinut menestymään myyntityössä

Jokainen myyjämme saa hyvän alun myyntityöhön, koska tarjoamme jatkuvaa koulutusta. Koulutusorganisaatiomme Sector Way Academy keskittyy valmentamaan myyjiä koulutusohjelmassa, joka yhdistelee teoriaa ja työssäoppimista.

 

Puhelinmyyjänä saat työhösi kattavan perehdytyksen, jossa tutustutaan palveluumme ja harjoitellaan asiakkaiden kontaktointia. Saat syventävää koulutusta koko työsuhteesi ajan ja pääset kehittymään myyntityön ammattilaiseksi.

 

Riippumatta tulevaisuuden tavoitteistasi, myyntityöstä on varmasti hyötyä urallasi. Kouluttautuminen ja töiden tekeminen samaan aikaan varmistavat sen, että opit jotain uutta joka päivä.

Millainen rekrytointiprosessimme on?
Hakeminen

Rekrytointiprosessimme alkaa hakemuksen jättämisellä rekrytointijärjestelmän kautta. Emme ota vastaan sähköpostitse tulevia hakemuksia. Käymme läpi jokaisen hakemuksen ja olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan jatkon suhteen. 

Puhelinhaastattelu

Hakemusten perusteella valitsemme puhelinhaastatteluun sopivat kandidaatit. Käymme läpi lyhyesti työhistoriaasi, ominaisuuksiasi ja tavoitteitasi. Pääset kertomaan itsestäsi vapaamuotoisesti rekrytoijallemme. 

Ensimmäinen haastattelu

Tapaamme sopivan määrän hakijoita henkilökohtaisesti toimistollamme Pitäjänmäessä. Ensimmäisessä haastattelussa tapaat tulevan esimiehesi yhdessä rekrytoijan kanssa. Haastatteluun on hyvä varata aikaa 1-1,5 tuntia. 

Soveltuvuustesti

Saat sähköpostissa linkin, jonka kautta pääset tekemään soveltuvuustestin. Lisäksi saat hakemaasi työpaikkaan liittyvän tehtävän, jonka tekemiseen saat aikaa. Sopivien testien ja tehtävien avulla selvitämme soveltuvuutesi hakemaasi työhön. 

Toinen haastattelu

Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtäväsi. Syvennymme hakemasi tehtävän kuvaukseen ja kerromme tarkemmin tulevista työtehtävistäsi. Tässä haastattelussa tapaat esimiehesi ja jonkun johtoryhmämme jäsenistä.

Valintapäätös

Soitamme henkilökohtaisesti jokaiselle haastattelemallemme työnhakijalle ja kerromme päätöksestämme. 

Tervetuloa perehdytykseen!

Perehdytysjakso rakennetaan jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvaksi. Saat esimiehesi suunnitteleman perehdytyssuunnitelman. Pääset tutustumaan läpileikkaukseen Sector Alarmista sekä tietenkin omaan tiimiisi ja tehtävääsi. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Haluatko tulla tekemään työtä turvallisempien kotien puolesta?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä ja tällä hetkellä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tehtäviä avataan. 

Jätä yhteystietosi Jätä yhteystietosi
Tutustu eri osastoihimme