Myyntityön myytit -opas

Mitä opas pitää sisällään?

Koostimme oppaan vastauksena suorittamaamme kyselytutkimukseen. Oppaasta saat tietoa myyntityöhön sekä myyjän ammattiin liittyen. Keräsimme myös yleisimpiä myyntiin liittyviä olettamuksia, eli myyttejä ja arvioimme niiden paikkansa pitävyyttä yli 700 vastauksen perusteella. 

 

Opas on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään myyntityössä tai olet jo kenties mukana myyntitehtävän hakuprosessissa. Opas pitää sisällään yleisimpiä myyntityön myyttejä ja jakaa tietoa sekä kokemuksia myyntityöhön ja myyjän ammattiin liittyen.

 

 Myyntityön myytit:

check mark

Provisiopalkkaus ei houkuttele

check mark

Myyntityö on tuputtamista

check mark

Myyntityöllä on kyseenalainen maine

check mark

Myyntityössä ei riitä haastetta

Kiinnostaako sinua työ myynnin parissa?

Meillä työskentelee satoja myynnin ammattilaisia erilaisissa myynnin tehtävissä. Tutustu myynnin työtehtäviimme, lue lisää ja jätä hakemus! 

myyjä hymyilee

Kenttämyynti

Kenttämyynti keskittyy tapaamaan asiakkaitamme kasvokkain heidän kodeissaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan pääset mukaan koulutusohjelmaamme heti ensimmäisestä päivästä lähtien. 

Puhelinmyyjä hymyilee

Puhelinmyynti

Puhelin- eli Inhouse-myynti kontaktoi asiakkaidemme yhteydenotot ja tekee myyntityötä puhelimitse. Tiimi työskentelee Helsingissä Pitäjänmäen toimistollamme. 

Myyjä autossa

Myynnin esimiestyö

Myynnin esimiesten tärkein tehtävä on auttaa tiimiään menestymään. Esimiehemme ovat myyjien mukana ja osallistuvat heidän työhönsä aktiivisesti. 

Kurkista arkeemme ja liity meidän someyhteisöön!