Myyntiä joka turvaa koteja

Myyjät ovat yrityksemme sydän. Teemme päivittäin töitä suomalaisten kotien suojaamiseksi. Sector Alarmin turvapalvelujen myyjänä myyt ihmisten koteihin palveluamme, joka suojaa kodin ja voi pelastaa henkiä.

 

Tämä ei ole ihan tavallinen ysistä viiteen duuni, vaan teemme töitä silloin, kun asiakkaamme ovat kotona. Iltapainotteisessa työssä ehdit loistavasti tehdä päivän askareet tai nukkua pitkään ennen työpäivän alkua! Tämä työ sopii siis hyvin myös opintojen ohelle. 

 

Menestyäksesi myyntityössä sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta, sillä esimiehemme ja kouluttajamme auttavat sinua päivittäin kehittämään myyntitaitojasi. Teemme töitä tiimeissä, joissa jokainen työskentelee määrätietoisesti yhteisen tavoitteen eteen.

 

Asenne on ensimmäinen askel myyntiurallasi. Etsimme henkilöitä, joilla on positiivinen asenne ja aito halu kehittyä. Ylläpidämme hyvää tiimihenkeä, pidämme yhdessä hauskaa ja teemme tavoitteellisesti töitä. Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Rekrytoijamme soittaa sinulle pian ja pääsemme keskustelemaan tulevaisuudestasi Sector Alarmilla!

"Yhdessä erilaisia"

Tsekkaa työntekijöidemme tähdittämä musavideo ja biisi 👀

Katso video Katso video

Millainen myynnin rekrytointiprosessi on?

Hakeminen

Et tarvitse CV:tä tai hakukirjettä, riittää että jätät yhteystietosi hakulomakkeemme kautta. 

Puhelinhaastattelu

Rekrytoijamme soittaa sinulle pian yhteystietojen jättämisen jälkeen. Pääset kertomaan puhelimessa ominaisuuksistasi, työkokemuksestasi ja tavoitteistasi. 

Haastattelu

Pääset tapaamaan tulevan esimiehesi haastattelun merkeissä. Saatte tutustua toisiinne ja kenttämyyntipäällikkö avaa yritystämme ja työmme luonnetta tarkemmin.

Palkkaus

Jos haastattelun pohjalta toteamme olevamme hyvä match, soitamme sinulle ja toivotamme sinut tervetulleeksi Sector Alarmille ja Step 1 koulutukseen! 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

"On kiva myydä palvelua, johon itse uskoo."

Eetu Auramo, myyjä

Katso video Katso video

Lue millaista myyntityö on Sector Alarmilla

Sector Alarmin myyjä Eetu Auramo

”Tässä hommassa voi päästä hyviin tuloksiin.”

Opiskelija Eetu Auramo tekee muutamana iltana viikossa myyjän töitä. Työssään hän nauttii osaamisen kehittymisestä ja mahdollisuudesta vaikuttaa omaan palkkaan.

Sector Alarmin rekrytoija Katri Vaimaa

Katri sai myyntityöstä hyvän pohjan uralle

Rekrytoija Katri Vaimaa aloitti uransa Sector Alarmin hälytyspalveluiden myyjänä. "En tiedä missä muussa työpaikassa oppisi niin paljon niin lyhyessä ajassa."

Sector Alarmin myyjät Santeri Pajunen ja Juuso Fagerlund

”Myyntityöhön voi rakastua”

Santeri ja Juuso ovat Sector Alarmin kenttämyynnissä menestyneitä myyntityön ammattilaisia. Positiiviset ja energiset tuloksentekijät paljastavat millä eväillä huippumyyjäksi noustaan.

"Tulosten takana on aina kova duuni."

Santeri Pajunen, kenttämyyntipäällikkö

Katso video Katso video

Työnteko näkyy suoraan palkassa

Myyjiämme yhdistää tavoitteellisuus ja halu menestyä. Meillä ei ole provisiokattoa, vaan voit vaikuttaa palkkaasi ilman ylärajaa. Myyntityötä on mahdollista tehdä myös opiskelun ohessa muutamana iltana viikossa.

 

 

Sector Alarmin myyjiä

Koulutamme sinut menestymään myyntityössä

Tarjoamalla jatkuvaa koulutusta varmistamme, että jokainen myyjämme saa hyvän alun myyntityöhön. Koulutusorganisaatiomme Sector Way Academy keskittyy valmentamaan myyjiä viisiportaisessa koulutusohjelmassa, joka yhdistelee teoriaa ja työssäoppimista.

 

Jokainen uusi myyjämme osallistuu Step 1 koulutukseen, jossa tutustutaan palveluumme ja harjoitellaan asiakkaiden kohtaamista. Saat syventävää koulutusta koko työsuhteesi ajan ja pääset kehittymään myyntityön ammattilaiseksi.

 

Riippumatta tulevaisuuden tavoitteistasi, myyntityöstä on varmasti hyötyä urallasi. Kouluttautuminen ja töiden tekeminen samaan aikaan varmistavat sen, että opit jotain uutta joka päivä.

Tulevaisuuden esimiehiä

Onko tavoitteesi edetä myynnin esimiestehtäviin? Autamme jokaista kehittymään ammatissaan ja luomaan itselleen mielekkään uran.

 

Koulutusohjelmamme Future Leaders Program kouluttaa myyjistämme uusia tiiminvetäjiä ja esimiehiä. Sector Way Academy antaa nykyisille esimiehille koulutusta valmentavasta johtamisesta, hyvästä vuoropuhelusta ja palautteen antamisesta. 

 

Moni nykyisistä esimiehistämme on aloittanut myyjänä ja edennyt esimiestehtäviin hyvien tulosten, kehittymishalun ja koulutuksen kautta. 

 

Esimiestyö on merkittävässä roolissa yrityksemme menestymisen kannalta. Sector Alarmin henkilöstökyselyt kertovat, että esimiehiin ollaan erittäin tyytyväisiä. Haluamme, että hyvä työ jatkuu ja siksi panostamme esimiesten kouluttamiseen ja kehittämiseen jatkuvasti. 

 

Haluatko tulla tekemään työtä turvallisempien kotien puolesta?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Rekrytointitiimimme soittaa sinulle pian ja pääsemme keskustelemaan tulevaisuudestasi Sector Alarmilla!

Tutustu eri osastoihimme