Promo Banner Icon

KEVÄTALE - Kodin hälytysjärjestelmä nyt vain 29 € ja useat lisälaitteet -50 %. KEVÄTALE Aikaa jäljellä

Suojaa kotisi nyt!

Hälytysjärjestelmä suojaa murroilta, paloilta ja monilta muilta vahingoilta

Kodin hälytysjärjestelmä nyt erikoishintaan!

TARJOUS: Kodin hälytysjärjestelmän aloituspaketti nyt vain 29 € ja useat lisälaitteet -50 %.

 

S-ryhmän asiakasomistajana saat myös Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausimaksusta - jopa 5 %.
Palvelun kk-hinta aloituspaketin laitteistolla on 45,90 €/kk.

 

Täytä lomake, niin soitamme sinulle ja kerromme lisää.


* Tilaa nyt ja säästä

Kodin hälytysjärjestelmän aloituspaketti nyt vain 29 € ja useat lisälaitteet –50 %.

 

Tarjous on voimassa 13.5.–29.5.2022. Tarjous koskee vain Sector Alarmin uusia asiakkaita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Lisälaitealennus ei koske lukkoja ja valvontakameroita.

 

Aloituspakettiin kuuluu asennettuna keskusyksikkö, käyttönäppäimistö, kameratunnistin, savuilmaisin, ovitunnistin, älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

 

Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta asennettuina.

 

Palvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 45,90 €/kk. Mahdollisten lisälaitteiden määrästä riippuen kuukausihinta on asennushetkellä enintään 49,90 €/kk. Videokamerat ja lukot eivät kuulu enimmäiskuukausihinnan piiriin, vaan vaikuttavat korottavasti kuukausihintaan 3,90 €/tuote. Sector Alarm pidättää oikeuden tarkistaa kuukausihintoja vuosittain.

 

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kk-hinnasta! Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonus ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita jäsen-/asiointinumerosi asiakaspalveluumme ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.