Promo Banner Icon

Syystarjous – nyt 49 € - Kattava hälytysjärjestelmä kotiisi asennettuna ja lisälaitteet -50%. Syystarjous – nyt 49 € Aikaa jäljellä

Syysale – suojaa kotisi nyt!

Hälytysjärjestelmä suojaa murroilta, paloilta ja monilta muilta vahingoilta

Hyödynnä mahtava syystarjous!

Kodin hälytysjärjestelmän aloituspaketti nyt 49 € (ovh. 399 €) ja useat lisälaitteet* -50 %

 

S-ryhmän asiakasomistajana saat myös Bonusta kodin hälytysjärjestelmän kuukausimaksusta - jopa 5 %.
Palvelun kk-hinta aloituspaketin laitteistolla on 49,90 €/kk.

 

Täytä lomake, niin soitamme sinulle ja kerromme lisää.


Tarjous: kodin hälytysjärjestelmän aloituspaketti 49 € (ovh. 399 €) ja useat lisälaitteet* -50 %

 

Aloituspakettiin kuuluu asennettuna keskusyksikkö, käyttönäppäimistö, kameraliiketunnistin, liikuteltava puheyksikkö, savuilmaisin, ovi- ja tärinätunnistin, älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

 

Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta paikalleen asennettuina. Palvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 49,90 €/kk. Sector Alarm pidättää oikeuden tarkistaa kuukausihintoja vuosittain.

 

*Lisälaitetarjous ei koske ovikelloa HD-videokameralla, HD-valvontakameroita, 180° HD-videokameraa eikä Yale Doorman -älylukkoa. Lisälaitetarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se koskee vain uusia tilauksia.

 

S-ryhmän asiakasomistajana saat Bonusta kk-hinnasta. Bonus kertyy oman osuuskauppasi bonustaulukon mukaan, koko kuukausimaksusta. Bonus ei kerry hälytysjärjestelmän ja lisälaitteiden hankintahinnasta, mahdollisten maksullisten lisäpalveluiden hinnasta tai yritysasiakkaiden palveluista. Kun olet tehnyt hälytyspalvelusopimuksen, ilmoita jäsen-/asiointinumerosi asiakaspalveluumme ja Bonus alkaa kertyä seuraavasta laskusta eteenpäin.