Bonussäännöt Sector Alarm Oy:n asiakkaille

Sector Alarm Oy:n asiakkaana voit kerryttää S-ryhmän Bonusta Sector Alarmin yksityisasiakkaiden hälytyspalvelun kuukausimaksusta S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän ja näiden sääntöjen mukaan.

Bonuksen kertymisen edellytykset ja asiakasomistajuuden rekisteröinti

Saadaksesi Bonusta sinun tulee olla Sector Alarm Oy:n asiakas ja Bonusta kerryttävän hälytyspalvelun merkitty maksaja sekä rekisteröidä S-ryhmän asiakasomistajuutesi Sector Alarm Oy:lle. Rekisteröitymisen voit hoitaa verkossa, asiakaspalvelunumerossa tai sähköpostitse. Ohjeet rekisteröitymiseen löydät osoitteesta sectoralarm.fi/s-etukortti.

Hälytyspalvelumaksuista kertyvä Bonus maksetaan S-ryhmän asiakasomistajatalouden pääjäsenelle.

Valtuutus ja henkilötietojen luovuttaminen

Osana sopimusehtoja hyväksyt Sector Alarm Oy:n asiakkaana henkilötietojesi käsittelyn yhteistyön edellyttämässä laajuudessa ja annat suostumuksesi siihen, että Sector Alarm Oy luovuttaa henkilötietosi SOK:lle jäsen-/asiointinumeron tarkistamiseksi sekä hälytyspalvelumaksujen Bonusta kerryttävän euromäärän SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi bonusostoksesi. Vastaavasti valtuutat SOK:n luovuttamaan Sector Alarm Oy:lle tiedon muuttuneesta jäsen-/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen etkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään hälytyspalvelumaksuista Bonusta.

Valtuutus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Valtuutus päättyy, jos sen antaja ei ole ollut hälytyspalvelunottajana tai -maksajana missään Bonusta kerryttävässä hälytyspalvelussa kuluneen 3 kuukauden aikana. Valtuutus on mahdollista tehdä tarvittaessa uudestaan. Hälytyspalvelumaksut kerryttävät S-ryhmän Bonusta bonussääntöjen mukaisesti.

Bonusta maksetaan seuraavista yksityistalouden hälytyspalvelumaksuista

  • Bonusta kertyy Sector Alarmin yksityisasiakkaiden hälytyspalvelun kuukausimaksusta.

Seuraavista palveluista/tuotteista ei makseta Bonusta

  • Aloitusmaksusta
  • Lisäkomponenttien maksuista
  • Huoltojen ja matkakulujen maksuista
  • Mahdollisten maksullisten hälytyskäyntien maksuista
  • Yritystuotteista

Bonuksen kertyminen ja maksaminen

Bonus kertyy yksityistalouden hälytyspalvelumaksuista, jotka on maksettu asiakasomistajuuden rekisteröinnin jälkeen.

Hälytyspalvelumaksut, joiden lasku on muodostunut ennen kuukauden 25. päivää kerryttävät maksukuukauden bonusostokertymää. Kuukauden 25. päivän jälkeen muodostuneet laskut kerryttävät seuraavan kuukauden bonusostokertymää.

Bonusostoiksi kirjatut tapahtumat voit tarkistaa laskutuskuukauden lopulla Omalta S-kanavalta ja S-mobiilista. Bonus maksetaan seuraavan kuukauden alussa. Bonusta ei kerry viivästyskoroista, huomautuskuluista tai toimenpidemaksuista. Hälytyspalvelumaksupalautukset huomioidaan vähentävänä tekijänä bonusostokertymän laskentajakson aikana.

Muita sääntöjä

Bonus kertyy alueosuuskauppasi käyttämän bonustaulukon mukaisesti. S-ryhmä ja Sector Alarm Oy päättävät yhdessä mahdollisista Bonus tuplana- tai muista kampanjoista. Sen lisäksi mitä S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän säännöissä määrätään asiakasomistajaetujen päättymisestä, Bonuksen kertyminen päättyy, jos S-ryhmän ja Sector Alarm Oy:n välinen yhteistyösopimus päättyy. Sector Alarm Oy pidättää väärinkäyttötapauksissa oikeuden olla maksamatta tai periä jo maksettu Bonus takaisin. Sector Alarm Oy:llä on oikeus poistaa tai lisätä Bonuksen piirissä olevia tuotteita tai muuten muuttaa näitä bonussääntöjä.

Sääntöjen muuttamisesta ilmoitetaan Sector Alarm Oy:n verkkosivuilla osoitteessa sectoralarm.fi/s-etukortti.