Kävikö ovellanne Sector Alarmin turvallisuusmyyjä?

Sector Alarm yrityksenä tekee aktiivista myyntityötä ympäri Suomea alueellisina kodinturvaamiskampanjoina. Olemme turva-alalla pitkäaikainen, luotettava ja kokenut toimija, jonka vahva kasvu niin Suomessa kuin Euroopassakin jatkuu tänäkin vuonna. Tärkein tehtävämme on suojata asiakkaidemme kotien turvallisuus kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.
Myyjillämme on aina mukana ID kortti sekä yrityksen punainen vaatetus
Näin tunnistat Sector Alarmin myyjän

Myyjillämme on esillä kuvallinen ja nimellinen henkilökortti, jota he näyttävät tullessaan asukkaiden oville. Lisäksi myyjillämme on aina päällä yrityksen yhtenäinen ja selkeästi tunnistettava vaatetus. Myyjämme kiertävät asuinalueilla aikoina, jolloin asukkaat todennäköisimmin ovat kotona eli pääsääntöisesti arkisin sekä sunnuntaisin klo 16-21 välisenä aikana.

 

Näistä tiedät, että ovellasi käynyt henkilö on Sector Alarmin myyjä:

check mark

Kuvallinen ja nimellinen henkilökortti on selkeästi esillä

check mark

Myyjällä on päällä Sector Alarmin punainen vaatetus

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilanteissa

Vuonna 2020 kävimme yli 1,5 miljoonan suomalaisen kodin ovella ja onnistuimme turvaamaan valtavan määrän koteja ja pienyrityksiä. Kiitos kaikille asiakkaillemme luottamuksesta.

 

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua parhaamme mukaan.

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilanteissa

Varautuminen koronavirukseen

Meille kaikkein tärkeintä on asiakkaiden turvallisuus joka hetki. Noudatamme myyntityössä tarkasti viranomaisohjeistuksia ja pidämme huolta turvaetäisyyksistä sekä huolellisesta käsihygieniasta. Teemme töitä vain terveinä ja sovituilla myyntitapaamisilla sisätiloissa käytämme lisäksi suojamaskeja. Järjestämme asiakastapaamisia tarvittaessa myös etätapaamisina.