Kävikö ovellanne Sector Alarmin turvallisuusmyyjä?

Sector Alarm tekee aktiivista myyntityötä ympäri Suomea alueellisina kodinturvaamiskampanjoina. Olemme yksi Euroopan johtavista turvallisuusalan toimijoista, ja meillä on yli 650 000 tyytyväistä ja turvattua asiakasta. Olemme tarjonneet yli 25 vuoden ajan laadukkaita ja luotettavia turvaratkaisuja kotitalouksille ympäri Eurooppaa, ja asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti yli 95 %.

 

Monelle oma koti on kaikista luontevin paikka keskustella kodin turvallisuuspalveluista, ja siksi myyntiedustajamme kiertävät asuinalueilla aikoina, jolloin asukkaat todennäköisimmin ovat kotona, eli pääsääntöisesti arkisin iltapäivällä ja illalla.

 

Myyntiedustajan työ on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka, ja siksi tarjoamme myyntiedustajillemme paljon tukea ja koulutusta. Hälytysjärjestelmämme on pelastanut niin ihmisten kuin lemmikkien henkiä, ja se antaa vahvan merkityksen jokaisen Sector Alarmin työntekijän työpäivään.

Myyjillämme on aina mukana ID kortti sekä yrityksen punainen vaatetus
Näin tunnistat Sector Alarmin myyjän

Myyjillämme on esillä kuvallinen ja nimellinen henkilökortti, jota he näyttävät asukkaiden ovilla. Lisäksi myyjillämme on aina päällä Sector Alarmin yhtenäinen, selkeästi tunnistettava punainen vaatetus. Myyjämme kiertävät asuinalueilla aikoina pääsääntöisesti arkisin klo 16-21 välisenä aikana.

 

Näistä tiedät, että ovellasi käynyt henkilö on Sector Alarmin myyjä:

Kuvallinen ja nimellinen henkilökortti on selkeästi esillä

Myyjällä on päällä Sector Alarmin punainen vaatetus

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilanteissa

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua parhaamme mukaan.

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilanteissa