Kodin hälytysjärjestelmä – tietoa laitteista

Hälytysjärjestelmämme on suunniteltu sopimaan erilaisiin koteihin ja erilaisiin tarpeisiin. Asiantuntijamme tekee ehdotuksen, millainen kokonaisuus kattaa parhaiten kotisi turvallisuustarpeet ja auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat laitteet.

 

Kun tilaat Sector Alarmin hälytysjärjestelmän, saat käyttöösi laitteistomme, joka on yhteydessä jatkuvasti päivystävään hälytyskeskukseemme. Aloituspakettimme sisältävät peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi sopivilla lisäosilla.

 

Järjestelmää on helppo käyttää – myös etänä Omien sivujen tai mobiilisovelluksen kautta.

Aloituspaketti murto- ja palosuojauksella

Aloituspakettimme on suunniteltu kattamaan useimpien asuntojen perustarpeet. Aloituspaketti sisältää peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi sopivilla lisäosilla, kuten vesi- tai lasirikkoilmaisimilla, sireeneillä ja tärinäilmaisimilla tai esimerkiksi useammilla ovitunnistimilla. Teet itse päätöksen haluamistasi lisälaitteista. Voit täydentää järjestelmää milloin tahansa myöhemminkin.

 

Sinun ei tarvitse maksaa turhasta, vaan saat hälytysjärjestelmääsi juuri ne osat, jotka tekevät sinun kodistasi turvallisemman.

Halytysjarjestelma Aloituspaketti

Aloituspaketti kameratunnistimella ja savuilmaisimella 149 €, sis. asennuksen

Hälytyspalvelu: alk. 43,90 €/kk (ei sitoutumisaikaa)

Aloituspakettiin kuuluu keskusyksikkö, yksi käyttönäppäimistö, yksi kameratunnistin, yksi savuilmaisin sisäänrakennetulla sireenillä, yksi ovitunnistin, yksi älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

Turvallisuuden varma voittaja

Kodin hälytysjärjestelmän laitteiden suunnittelussa tärkeintä on turvallisuus. Moderni, käytännönläheinen tuotesuunnittelu saa laitteemme sopimaan kodin sisustukseen saumattomasti, turvallisuudesta tinkimättä. Älykkäät ominaisuudet ja käytännölliset muotoiluratkaisut helpottavat hälytysjärjestelmän käyttämistä joka päivä.

 

Red Dot Design Award 2019 -voittaja
Red Dot Award on kansainvälinen muotoilupalkinto hyvästä tuotesuunnittelusta. Palkinnon myöntää Design Zentrum Nordrhein Westfalen vuosittain.

Reddot-palkinnon voittaneet tuotteet

Laitteisto

Kaikki kodit ovat erilaisia, joten räätälöimme hälytysjärjestelmämme juuri sinun kotiisi sopivaksi. Voit täydentää aloituspaketin laitteistoa erilaisilla lisälaitteilla. Hälytyspalvelun kuukausihinta on lisälaitteiden määrästä riippumatta enintään 49,90 €.

 

Laitteiston sijoittelu ja ylläpito

Laitteiston sijoittelu suunnitellaan aina Sector Alarmin asiantuntijan kanssa ja asiantuntijamme myös asentaa laitteiston ja myös mahdollisesti myöhemmin hankittavat lisälaitteet. Hälytysjärjestelmän keskusyksikkö liitetään verkkovirtaan ja siinä on lisäksi akkuvarmennus. Keskusyksikkö toimii langattomasti gsm-yhteydellä ja yhteys varmennetaan ethernet-yhteydellä aina kun mahdollista. Muu laitteisto kommunikoi radiosignaaleilla, Hälytysjärjestelmän toimintavarmuuden vahvistamiseksi hälytyskeskuksemme saa välittömästi tiedon, jos järjestelmän toiminta häiriintyy esimerkiksi sähkökatkojen tai yhteysvirheiden vuoksi.

 

Vastaamme laitteiston ylläpidosta ja huoltotoimenpiteistä. Laitteisto toimii pääsääntöisesti paristokäyttöisesti – uuden laitteiston paristojen käyttöikä on vähintään 18 kk (paristotakuu). Järjestelmä ilmoittaa, kun paristonvaihto on ajankohtaista. Paristojen vaihtaminen kuuluu asiakkaan vastuulle ja annamme siihen tarkat ohjeet. Kysy asiakaspalvelusta myös paristonvaihtopalvelua.

Käyttönäppäimistö

Käyttönäppäimistö

Samaan hälytysjärjestelmään voi asentaa yhteensä 3 käyttönäppäimistöä, esimerkiksi takaovelle tai yläkertaan. Hälytysjärjestelmä voidaan kytkeä päälle ja pois näppäimillä tai käyttämällä avaimenperätunnistetta. Näppäimistössä on myös mm. hätäpainike ja valmius uhkakoodiin.

Kameratunnistin

Kameratunnistin

Kameratunnistin ottaa kuvia salamavalolla havaitessaan liikettä tai lämpötilan noustessa yli hälytysrajan. Tunnistin voidaan yhdistää moniin eri ilmaisimiin, jolloin kamera ottaa kuvia, kun siihen yhdistetty ilmaisin hälyttää. Kuvien perusteella hälytyksen syy pystytään varmistamaan ja hankkimaan oikeanlaista apua paikalle. Uusimmissa kameroissa on mahdollisuus ottaa itse kuvia Sector Alarm –mobiilisovelluksella.

Savuilmaisin

Savuilmaisin

Savuilmaisin reagoi nopeasti savuun. Jos yksi savuilmaisin hälyttää, kaikki savuilmaisimet hälyttävät samanaikaisesti. Kun savuilmaisin on yhdistetty kameratunnistimeen, savuhälytys aktivoi kameratunnistimen, joka ottaa kuvia. Ilmaisimessa on sisäänrakennettu sireeni. Savuilmaisin on aina aktiivinen, vaikka hälytysjärjestelmä olisi kytketty pois päältä.

Ovitunnistin

Ovitunnistin

Kun ovi tai ikkuna avataan, magneettikosketin laukaisee hälytyksen. Ovitunnistin on tärkeä osa murtosuojausta etenkin silloin, kun liiketunnistinta ei voi käyttää: kun asukkaat ovat itse kotona tai jos kotona on yli 20-kiloisia lemmikkieläimiä. Tunnistin voidaan yhdistää kameratunnistimeen.

Avaimenperätunnistin

Avaimenperätunnistin

Avaimenperätunnistimella hälytys on helppo kytkeä päälle ja pois käyttönäppäimistöstä. Tunnisteet toimitetaan 5 kpl pakkauksissa. Yhteen hälytysjärjestelmään voi yhdistää enintään 8 avaimenperätunnistinta.

Lasirikkoilmaisin

Lasirikkoilmaisin

Lasirikkoilmaisin kiinnitetään seinään tai kattoon. Ilmaisimen mikrofoni tunnistaa lasinrikkoutumisesta aiheutuvan äänen ja laukaisee hälytyksen. Se toimii osana murtosuojausta yhdessä ovitunnistimien kanssa ja tuo lisäsuojaa etenkin silloin, kun liiketunnistinta ei voi käyttää: kun asukkaat ovat itse kotona tai jos kotona on yli 20-kiloisia lemmikkieläimiä. Ilmaisin voidaan yhdistää kameratunnistimeen.

Liiketunnistin

Liiketunnistin

Liiketunnistin reagoi liikkeeseen peittoalueellaan, joka on 11 metriä 90 asteen kulmassa. Kun hälytysjärjestelmän kotieläinasetukset laitetaan päälle, liiketunnistin ei reagoi alle 20 kg painoisten lemmikkien liikkeisiin. Kameratunnistimessa liiketunnistin on sisäänrakennettuna.

Vesi-ilmaisin

Vesi-ilmaisin

Vesivuodot voivat aiheuttaa isoja vahinkoja, jos niitä ei havaita ajoissa. Vesi-ilmaisin hälyttää vesivuodoista varhaisessa vaiheessa. Ilmaisin voidaan asentaa esimerkiksi astianpesukoneen alle tai putkien liitoskohdan läheisyyteen. Ilmaisin voidaan yhdistää kameratunnistimeen.

Kaukosäädin

Kaukosäädin

Hallitse hälytysjärjestelmääsi esimerkiksi makuuhuoneesta, autotallista tai puutarhasta. Kaukosäätimellä voit myös aktivoida SOS-hälytyksen eli äänettömän hälytyksen hälytyskeskukseen.

Tärinäilmaisin

Tärinäilmaisin

Tärinäilmaisin kiinnitetään oven tai ikkunan karmiin. Ilmaisin reagoi, kun se tunnistaa tärinän: kun esimerkiksi joku hakkaa voimakkaasti ovea tai yrittää rikkoa ikkunan. Ilmaisin voidaan yhdistää kameratunnistimeen.

Ovitunnistin tärinäilmaisimella

Ovitunnistin tärinäilmaisimella

Tärinäilmaisin yhdistettynä ovitunnistimeen reagoi tärinään ja oven tai ikkunan avaamiseen.

Älypistorasiat

Älypistorasiat

Älypistorasioiden avulla voit hallita valaistusta ja muita sähkölaitteita Sector Alarm –sovelluksella myös mobiilisti ja esimerkiksi katkaista virran sähkölaitteesta. Myydään 3 kpl:n pakkauksessa. Myytävänä myös 1 kpl:n pakkauksessa.

Lämpötilailmaisin

Lämpötilailmaisin

Lämpötilailmaisin hälyttää, jos lämpötila alittaa tai ylittää määritellyn rajan. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi pakastimessa hälyttämään, jos lämpötila nousee liian korkeaksi tai vapaa-ajan asunnossa varoittamaan, kun lämpötila on laskemassa pakkaselle. Ilmaisin voidaan yhdistää kameratunnistimeen.

Sisäsireeni

Sisäsireeni

Sisäsireeni alkaa soida, kun hälytys laukeaa. Sisäsireeniä käytetään etenkin suuremmissa tiloissa, kuten isoissa omakotitaloissa tai teollisuushalleissa.

Ulkosireeni

Ulkosireeni

Ulkosireeni alkaa soida ja valo vilkkua murtohälytyksen yhteydessä. Sitä käytetään etenkin haja-asutusalueilla, kun hälytys halutaan saada kuulumaan kauemmas.

EasyLock-lukkomoduuli

EasyLock-lukkomoduuli

EasyLock-lukkomoduulin avulla hälytysjärjestelmä on yhteensopiva Yale Doorman -älylukon kanssa.

Voit liittää hälytysjärjestelmääsi lisätunnistimia, joiden avulla lisäät kotisi suojausta. Esimerkiksi vesi-ilmaisimen, joka hälyttää havaitessaan vesivuodot. Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta (asennettuina). Hälytyspalvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 43,90 €/kk. Lisälaitteiden määrästä riippumatta palvelun kuukausimaksu on korkeintaan 49,90 €.

Laitteesta paristot loppumassa?

Paristojen vaihtaminen laitteisiin on helppoa.

 

Valitse laite, jonka paristoja olet vaihtamassa ja katso ohjevideolta kuinka vaihdat paristot itse.