Turvaamme koteja puhelinmyynnillä

Kodin turvallisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti ja se näkyy myös ihmisten yhteydenotoissa. Sector Alarmin puhelin- eli inhouse-myyjämme vastaavat palvelustamme kiinnostuneiden asiakkaiden yhteydenottoihin ja tarjoavat heille sopivia kodin suojaamisen ratkaisuja.

 

Teemme töitä yhdessä tiimin kanssa Helsingin Pitäjänmäessä. Tuemme työssä toisiamme, sillä kollegat, esimiehet ja kouluttajat auttavat päivittäin kehittymään myyntityössä.

 

Inhouse-tiimimme työskentelee tavoitteellisesti, mutta positiivisella otteella ja asiakaspalveluhenkisesti. Työtä tehdään avokonttorissa ja päivät aloitetaan tavotteiden asettamisella. Tiimissä pärjää vastuullinen tiimipelaaja joka pitää haasteista, auttaa mielellään muita ja syttyy myyntiennätysten rikkomisesta. 

 

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä, katso avoimet työpaikat tai jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat kuulla ensimmäisten joukossa, kun uusia paikkoja avautuu.

"Onnistumiset nostetaan jalustalle."

Jaki Halonen, Inhouse-myyjä

Lue Jakin tarina Lue Jakin tarina

Kenttämyynnistä pääkonttorille

Jaki Halonen työskentelee Sector Alarmin inhouse- eli puhelinmyyjänä. Yhdessä muun tiimin kanssa hän vastaa palvelustamme kiinnostuneiden asiakkaiden yhteydenottoihin ja tarjoaa heille sopivia kodin suojaamisen ratkaisuja. 

 

Jakin tie Sector Alarmilla alkoi kenttämyynnissä, jossa hän melko nopeasti eteni team leaderiksi. Vuoden jälkeen hän jatkoi muihin myyntitöihin, mutta lopulta palasi Sector Alarmille. "Tulin taas myyjäksi, mutta tekemään ihan erilaista myyntityötä." 

Sector Alarmin myyjiä

Koulutamme sinut menestymään myyntityössä

Jokainen myyjämme saa hyvän alun myyntityöhön, koska tarjoamme jatkuvaa koulutusta. Koulutusorganisaatiomme Sector Way Academy keskittyy valmentamaan myyjiä koulutusohjelmassa, joka yhdistelee teoriaa ja työssäoppimista.

 

Puhelinmyyjänä saat työhösi kattavan perehdytyksen, jossa tutustutaan palveluumme ja harjoitellaan asiakkaiden kontaktointia. Saat syventävää koulutusta koko työsuhteesi ajan ja pääset kehittymään myyntityön ammattilaiseksi.

 

Riippumatta tulevaisuuden tavoitteistasi, myyntityöstä on varmasti hyötyä urallasi. Kouluttautuminen ja töiden tekeminen samaan aikaan varmistavat sen, että opit jotain uutta joka päivä.

Millainen rekrytointiprosessimme on?

Hakeminen

Rekrytointiprosessimme alkaa hakemuksen jättämisellä rekrytointijärjestelmän kautta. Emme ota vastaan sähköpostitse tulevia hakemuksia. Käymme läpi jokaisen hakemuksen ja olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan jatkon suhteen. 

Puhelinhaastattelu

Hakemusten perusteella valitsemme puhelinhaastatteluun sopivat kandidaatit. Käymme läpi lyhyesti työhistoriaasi, ominaisuuksiasi ja tavoitteitasi. Pääset kertomaan itsestäsi vapaamuotoisesti rekrytoijallemme. 

Ensimmäinen haastattelu

Tapaamme sopivan määrän hakijoita henkilökohtaisesti toimistollamme Pitäjänmäessä. Ensimmäisessä haastattelussa tapaat tulevan esimiehesi yhdessä rekrytoijan kanssa. Haastatteluun on hyvä varata aikaa 1-1,5 tuntia. 

Soveltuvuustesti

Saat sähköpostissa linkin, jonka kautta pääset tekemään soveltuvuustestin. Lisäksi saat hakemaasi työpaikkaan liittyvän tehtävän, jonka tekemiseen saat aikaa. Sopivien testien ja tehtävien avulla selvitämme soveltuvuutesi hakemaasi työhön. 

Toinen haastattelu

Toisella haastattelukierroksella käymme yhdessä läpi ennakkotehtäväsi. Syvennymme hakemasi tehtävän kuvaukseen ja kerromme tarkemmin tulevista työtehtävistäsi. Tässä haastattelussa tapaat esimiehesi ja jonkun johtoryhmämme jäsenistä.

Valintapäätös

Soitamme henkilökohtaisesti jokaiselle haastattelemallemme työnhakijalle ja kerromme päätöksestämme. 

Tervetuloa perehdytykseen!

Perehdytysjakso rakennetaan jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvaksi. Saat esimiehesi suunnitteleman perehdytyssuunnitelman. Pääset tutustumaan läpileikkaukseen Sector Alarmista sekä tietenkin omaan tiimiisi ja tehtävääsi. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

"Tittelini voi olla toimitusjohtaja, mutta olen myyjä."

Petteri Kaijasilta, toimitusjohtaja

Katso video Katso video

Haluatko tulla tekemään työtä turvallisempien kotien puolesta?

Jos kiinnostuit kanssamme työskentelystä ja tällä hetkellä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Saat ensimmäisten joukossa kuulla, kun kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tehtäviä avataan. 

Tutustu eri osastoihimme