Tervetuloa asiakkaaksemme!

Olet tehnyt hyvän päätöksen valitessasi kotiisi Sector Alarmin hälytysjärjestelmän. Kotisi turvallisuus on meille tärkeää ja haluamme, että saat täyden hyödyn palvelustamme. Ota jo nyt käyttöösi Omat sivut -verkkopalvelu ja lataa mobiilisovellus.

Ota käyttöön Omat sivut

Omat sivut –palvelussa hallinnoit järjestelmääsi helposti ja kätevästi – myös mobiilissa, kun lataat puhelimeesi Sector Alarm -sovelluksen. Sinun kannattaa luoda käyttäjätili jo ennen asentajan käyntiä, niin hälytysjärjestelmän käyttöönotto sujuu nopeammin.

 

Luo käyttäjätili Omille sivuille puhelinnumerollasi ja asiakasnumerolla, jonka löydät lähettämästämme tekstiviestistä tai sähköpostista.

Omat sivut

 

Sector Alarm -sovellus sisältyy hälytyspalveluumme, ja se on saatavana App Storessa, Google Playssa ja Windows Phone Storessa.

 

 

Asennuspäivä

Olet varannut asennusajan asiakaspalvelumme kanssa. Muistutamme sinua tekstiviestillä muutamaa päivää ennen asennusta. Asentajamme soittaa sinulle viimeistään tuntia ennen asennuksen alkamista ja kertoo tarkan saapumisajan. Uuden järjestelmän asennus kestää noin 2,5 tuntia.

 

 

Haluatko muuttaa asennusaikaa?

Jos haluat valita toisen asennusajan, ota yhteys asiakaspalveluumme p. 0207 345 000, ma–to 9–18 ja pe 9–17.